A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sisotris
Láttam a visszaigazolást. Már jó sokan vagyunk a Babanetről is az iwiw-en. A Te kis mukid is nagyon édes. Az iwiw-es képek alapján igazi kis huncut lesz. Õ már ilyen fiatalon is tudja, hogy a név kötelez.Kép

Thomasanne
A mi Superman-es pizsinknek nicsen lábfeje, úgyhogy még térdgatyának is hordhatjuk majd.Kép Igazi Tesco gazdaságos pizsi.Kép

Nem csodálom, hogy nem néztél oda a nyelvfelvágásnál. Nálunk Bazsi fütyijéről rántották vissza a bőrt, mert le volt tapadva, de én sem mertem odanézni.

Nyúlné
Köszönjük a dícséretet. Kisnyúlnak sem kel majd egy kis kópéságért a szomszédba menni.Kép
Nálunk igazságos volt az élet, mert a Bazsik tiszta apja, a Lacika pedig rám, egész pontosan inkább az apukámra hasonlít nagyon. Anyu szerint féleg ha elbambul.Kép

Bab: Nagyon édes Tofi, gyönyörűek a szemei.Kép

Én gyerekkori összehasonlítgatós képet nem tudok feltenni, mert nincs scannerünk, de szerintem a hasonlóság így is szembetűnő. Anyukám szerint Bazsika olyan, mintha az apja köpte volna ki.Kép
Kép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Huhhhh, sikerült visszaolvasnom. Megpróbálok minél több mindenre reagálni, de kronológiai sorrendben sajna nem fog menni. Tehát:

Minden kép csodálatos!!! Nagyon szeretem őket nézegetni, úgyhogy minél többet kérnék szépen!

Rókica,
Köszönöm szépen a mailt, most olvastam el!

SildikeKép,
Tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra!!!

CinkaKép,
Jaj, szegény kis Réka, hogy fájhat neki!!! Fakadjon ki villámgyorsan, hogy ne kelljen szenvednie!!! Nekünk egyik oltásnak sem maradt meg a helye. Akkor ezek szerint ez nem annyira jó...
Szívesen vesszük a rajongást!!! Háááááááát, Réka leányzó is nagyon tetszik nekünk!

AndiKép,
Köszönjük! Natiról már nagyon régen láttunk képet, pedig annyira gyönyörűűűűűűűűű!

Benianyu,
Akkor nem sokkal maradtunk le Rólatok!!! Örülök, hogy Dani baba gyógyulgat, és neki is rendben van a csípője! Gratulálok a forgolódáshoz! A virágvadászos sorozat nekem is nagyon tetszik, de a nagy kedvencem, amikor a peluson nyugtatja a fejecskéjét Danigombóc, és beszippantja az alsóajkát! Csak azt sajnálom, hogy visszafogtad magad és nagyon lekicsinyítetted!Kép

Márti,
Bendegúznak irtó helyes mosolya van!

Ancsi,
Melike nagyon kis huncut!

Ayse, Dóri,
Jobbulást Nektek!

Barbi,
A képeidnek mindig olyan klassz hangulata van! Nagyon ügyes fotós vagy! A fiaid pedig zabálnivalók!

Cleo,
Majára majd nagyon kell vigyáznotok! Ilyen csábos tekintettel majd alig tudja levakarni magáról a hódolókat!!! Ráadásul még horgászni is szeret, ami tuti pluszpont a fiúknál!

Tünde,
Döglöttbékapóz!Kép Nagyon laza a kiscsajod!!! Mi is nagyon szorítunk hétfőn, reméljük, az hangzik el, hogy kinövi Zita!

AndKép,
Tofi ruhatárának 99%-át anyukám vette, úgyhogy igazából nem nagyon tudom, honnan vannak a kisgatyeszok.
Nektek is gratulálunk a forgolódáshoz! Nagyon ügyes Eszti-leányzó! Na meg szép is!!!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Andi!
Biztosan fáj RékánakKép, de ugye szegény, még nem tudja mondani. Azért is írtam, hogy elég hősiesen tűri, mert "csak" az öltözködésnél nyafizik.
Igen, szeret meztelenkedni, főleg, mikor fürdés előtt teljesen pucéron hancúrozhat még egy kicsit!Kép Nati is? Róla is régen láttunk már képet!

Sildike!
Bazsikád tényleg kiköpött Apja!Kép

Bab!
Nekünk is csak a BCG látszik ennyire, a többinek semmi nyoma, igaz azokat már a combjába és a popsijába kapta.
Remélem én is, hogy mihamarabb kifakad.
Ja, és Tofi kisgatyeszait már én is meg akartam dicsérni. Nagyon vagány mindegyikben!Kép

C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Benianyu
Valószínűleg nem a Madarászba viszem Tomit kivizsgáltatni, bár a sebész bácsi nagyon kedves volt és mindent elmagyarázott. A kruppot csak megemlítette, de már én is gondoltam rá, csak eddig azt hittem a szokásos parám. Kép

Judit
Balázsszáj Kép

Bab
Akkor bocsi, a babakocsis anyuci lehet, hogy egy harmadik volt?! Mi 8:30-ra voltunk bejelentve, de korábban odaértünk. Amikor bementünk az uh melletti ágyon feküdt egy babó, anyukája éppen öltöztette és nagyon vidám volt, azt hittem ő Tofi, olyan ismerős bucija volt. Tomi ismertetőjegyei: nagy buci, haj kevés, inkább szőr, világoskék csíkos pulcsi, ja, és lelógott a lába az ágyról.

Hűű Cinka nem semmi, ez a BCG, szegény Réka! Kép

Duda
Nem biztos, hogy műteni kell, majd csak akkor ha sipoly lesz ebből a valamiből. Remélem nem!!!

Apropó, fiús anyukák!
Mi újság a fütyivel, húzogassuk, vagy ne? Ki, mit tud?

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Cinka!

Nekünk is nagyon csúnya volt a BCG, de a védőnénink megmutatta, hogy hogy kell mindig szépen kinyomkodni, hogy ne feszítsen annyira. Le kel törölgetni szépen bórvízzel. Aztán egy puha pelussal finoman megnyomogatni egészen addig, amíg jön a genny, utána bórvízzel megint lefertőtleníteni ls Sudokrémmel, vagy Neugranormonnal bekenegetni. Krémezni minden öltöztetésnél kellett.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Nem semmi a mai termés! Nem tudok mindenkinek reagálni, babák csodaszépek!

Cinka,
marha ronda az az oltás, biztos, hogy ilyennek kell lennie?!

Lefotóztam a fotókat:
én, Zita, Apa
KépKépKép

Bocs, hogy ezeket is felteszem:
Amikor Apa Napóleon mellet harcolt, és amikor kirándultunk:
KépKép
Vendég

Thomasanne
Nekünk Bazsinál 6 hónapos koráig nem volt szabad húzogatni, mert meg lehet sérteni a húgycsövet.
Elvileg ha nem okoz gondot, akkor szobatisztaságik kell "bejáratódnia". Nálunk az volt a baj, hogy Bazsi nyáron sokat pucérkodott és üsszegyűlt neki alatta a szmötty és begyulladt a fütyije vége. Ezért kellett neki visszahúzni, hogy lehessen jól tisztogatni.

Kép
Kép Kép
sildike

Ezt muszály feltennem.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Hihi, Tünde, jók nagyon a képek! Zita mindkettőtökre hasonlit. A Napóleonosat hol csinálták?

Nyúlné, azt is akartam irni, hogy ismerősnek tűnik a férjed, de még időben rájöttem, hogy az az apukádKép

Bab, Tofi hihetetlenül bájos, olyan ártatlan kis arca van.

Cinka, Réka csodaszép! Az oltás helye kevésbé, de az majd meggyógyul. Még jó, hogy ez az egyetlen szépséghibája és ez is múlóKép

Sildi, Balász tényleg tiszta apja. Mintha még utánozná is, direkt.

Julcsi most a maciját utánozta (csak egy pillanatig, mert nálunk még az ülés a tiltott dolgok közé tartozik, csak kóstolgatni lehet):

Kép

Andi, ha ilyen szép idő lesz, mint ma, mehetünk. Csatlakozik még valaki?

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat a fogzás miatt, aranyosak vagytok.

Nyúlné,
Meg mertem volna esküdni, hogy több hajat látok most Kisnyúl buksiján, mint régebben. Visszanéztem az 1hónapja készült képeket, és háááát, már nem is vagyok benne biztos. Ami megzavart, az a felülnézetből készült kép, mert ott látszik, hogy neki nincs kikopva a haja úgy mint Jacknek. Jacknek nagyon foltos. Amúgy én mindig visszaolvasok, az más kérdés, hogy a végére már a negyedére sem emlékszemKép, de szerintem azzal sincs semmi baj, ha valakinek nincs ideje és csak a képeket nézegeti meg.
Nálunk a húgom is Kisnyúlrajongó, ha átjön, és látja, hogy be van kapcsolva a számítógép, mindig megkérdezi, hogy vannak-e új képek kinyúlról.

Andi,
A rágókáscumit a Brumi Maciban vettem a Mester utcában, Nüby, biztos van máshol is.

Jucc,
Nálunk ugyanaz a helyzet a nyűgösséget illetően mint nálatok. Gergőnek nem látszik semmi az ínyén?

Cinka,
Szegény Réka, tényleg csúnya az oltás helye, remélem nem fáj vagy viszket neki. Jack is ugyanazt műveli a pelenkázón, megfezsíti magát hídba.

Sildike,
Apa-fia hasonlóság félelmetes.

Thomasanne,
A Schöpf Mereys topicban pont erről volt szó múlt héten, mindenki mást mondott, úgyhogy számomra nem született konklúzió. Én nem csinálok vele semmit egyelőre.

A babák nagyon szépek, én is kedvet kaptam ma a fotózáshoz:
KépKép

Üdv.:

Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Majola,
micsoda frankó macija van Julcsinak! Hasonlít! KépKép

Azt a képet egy céges bálon csinálták, be lehetett öltözni, és lefotóztak. Egyelőre ezt nevezem az esküvői képünknek. hihihhihi KépKép

Sildi,
télleg mintha Apa köpött volna!Kép
Ez a csibés tök jóóóóó!
Vendég

Manka, Jack hogy belecsodálkozik a fényképezőbe! Kép

Ma voltunk babamasszázst tanulni, tetszett a kiscsajoknak. Nekünk is. Kép
Vendég

én írtam egy tök hosszút, és a sy.r gép miatt elszállt az egészKépKép

lerövidítemKép:

az Z-Y még mindig k...vára idegesít, megnéztem, a nyelvi beállítás ok, a billentyűzettel van vm,i (magyar/101 gombos)

Kisnyúl sztem tiszta anyjaKép

nekem úgy tűnik Zita isKép de lehet, hogy az anyák felé húz a szívemKép

Thomasanne: sajnálom a mai napotokat, legközelebb nem gondolok RátokKép azért ezek mind orvosolható dolgok, ugye? nagyobb baj ne legyen! remélem műtét nem fog kelleni!
1 kérdés: a cipőt zoknira húztátok vagy simán? mi zoknira, pizsire, azt mondták lehet.

Bab! légysziiii kérdezd meg a mamádat hol vette! annyira jól állnak Tofinak!!

ma leszedték az anyajegyet vagy mit rólam. viszonylag nagyot kellett metszeni, azt mondták "nem szokványos" a kinézete, azért remélem jó lesz a szövettan. persze Eszti rögtön belekapott itthon, már bevérzett és fájKép pihentetni kellene azt mondta a doki, apu tök rendi volt, átjött segíteni. férj ma csak este 10-re ér hazaKép

Réka sebe tényleg csúnyaKép viszont biztos el fog múlni, és ezeknek a pici babáknak olyan gyorsan és szépen múlnak a sebeik! egyébként meg nagyon szép kislány!Kép

most megyek, kezdődik a nyűgi... pedig még volt egy pár dolog..

KépKép
KépKép
and

Húúúúúúúúúú, ez a Jack egyre szebb!

KépKép

KépKép
majola

And,
hol volt az anyajegy?
Én 8hós terhesen voltam bőrgyógyon, akkor nem szedték le, azóta meg nem tudtam elmenni.Kép
Biztos jó lesz a szövettan.

Thomasann,
én is akartam írni, hogy sajnálom, hogy ennyit kell orvoshoz járnotok. Kép

Vki csinálhatna egy olyan táblit, hogy ki-kinek udvarol. Én nem tudom nyomon követni, annyi szerelmi szál van már itt. Kép
Holnap jön haza Apa! KépKépKépKép
Vendég

Manka, Cinka, Ayse, Tünde, Barbi, Sis, Bab!Kép
köszi a bókokat Bendegúz nevében!

Manka!Kép
Jack iszonyú helyes kis pasi! Eszméletlen szép kékek a szemei, és hogy meresztgeti őketKép Biztos tudja, hogy kiscsajok is nézik majd!Kép. És nem is látszik a szenvedés szegénykén a fogacsok miatt.

Cinka!
Bendegúz BCGje is kifakadt, de sokkal régebben, szerintem még 3 hónapos kora körül, vagy előbb. Hasonlóan nézett ki, de azért nem volt ekkora. Én csak kitisztogattam alkohollal, és aztán beszáradt.

Bab!
Tofi nagyon cuki ebben a szerelésben. Kép

Tünde!
Jó ez a kép Rólatok! Kép Az a helyre kis kalpag vagy főkötő rajtad nagyon csini Kép. Szerintem azért Zita is keverék gyerkőc.

Kuha!
Tényleg hihetetlen a hasonlóság Gergő és az öcséd között.

Mindegyik baba gyönyörű!
Szerintem is Kisnyúl tiszta anyja. Én is nagyon bírom a képeit!Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Köszönjük a bókokatKép és az együttérzéseketKép is!

Sildike!
Érdekes amit írsz, mert nekünk meg pont azt mondta a dr. nő, hogy nem szabad vele semmit sem csinálni, meg kell várni, amíg magától kifakadKép Hát igazodjon ki az ember, ezeken az orvosokon!

Tünde!
Nagyon jó a családi albumotok!Kép A Napó-LEONKép-os is, meg a gyerekkorik is!KépKépKép

Zsuzsa!
Julcsi NAGYON ÉDES!KépKépKép S milyen jól utánozza azt a macit!!!

Manka!
Jack nagyon helyesKép, olyan komoly, férfias tekintete van! KépKép

And!
Neked is köszi!Kép És kitartás a nyügihez! Én is megyek, leváltom Apát!

C.

KépKép
cinka

Cinka,
nekünk a védőnő mondta, hogy nem szabad semmit se csinálni az oltással, hagyni kell, hogy magától kifakadjon.

Közsönjük a dicséreteket a fotókra!
Vendég

Szerintem ahány orvos, annyi féle képpen mondják. Nálunk Bazsikánál semmi nem volt. Egy picit gennyes lett, nem csináltam vele semmit és begyógyult magától. Lacikánál nagyon csúnya volt, kinyomkodtuk, lefertőtlenítettük, krémezgettük és ugyanúgy meggyúgyult. Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde: a felkaromon volt. én is terhesen vettem észre, és változott is, nőtt is (akkor is megnézezettem), már nem akartam még 2 hónapot várni, amikor talán könnyebb elmennem otthonról, most másik 3 ember reggelét szerveztem át e miattKép
nem emlékszem, írtam, hogy nagyon állat a póló?!Kép én is fogok csinálni!!

ne haragudjatok, szétestem az előbb, amikor elszállt az üzim, pedig sikerült mindenkinek reagálnom abban, na mindegy, most megyek pihizni, mert nekem ma 5-kor kezdődött a nap, Esztit meg sikerült már elaltatnom, nem is merem elkiabálni megint. ne is kérdezzetek rá, csak majd legközelebb a jövő hétenKép
jóéjt
ui: Benianyu, köszi a táblát!!

KépKép
KépKép
and

Thomasanne,
A leírás alapján nem rémlik, hogy láttuk volna Tomikát. Pedig mi is ugyanakkor voltunk ott. Tegyél fel róla képet! Úgyis már rég láttuk!!!

Tünde,
Jók ezek a családi fotók! Az esküvői kép meg fenomenális!Kép Zita szerintem örökölt innen is, onnan is.

Sildike,
Csirkés poénKép

MajolaKép
Ez az ártatlan arc nagyon csalóka ám! Nagyon rafkós kiskópé tud lenni!
Megint azt kell, hogy írjam, hogy Julcsi gyönyörű! Nagyon szép baba! Ez a maciutánzósdi pedig nagyon vicces!!!

Manka,
Jack olyan nagyfiús! Csinike!!!

And,
Majd kikérdezem anyumat gatyeszügyben, ígérem!
Anyajegyet, azt rólam is kellene szedni rendesen. Majd erőt veszek magamon, és én is elmegyek bőrgyogyihoz.

Cinka, Márti, DavalliaKépKépKép

Mivel megtetszett az új fényképtéma (gyerkőc kire hasonlít - avagy anya-apa babaként), amit Nyúlnénak köszönhetünk, én is teszek fel párat:

Apa
Kép
Tofi
Kép
én
Kép
Bab, Tofi és Apafej

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka,
Köszi Kép
Tényleg nagyon csúnya Réka karja. Kép Szerencse, hogy csak az öltözködésnél zavarja. Daninak is kifakadt, olyan 3 hónapos korában. Ennyire nem volt csúnya. Egyik fürdés után, törölközés közben pici megnyomtam és kifakadt. Lefertőtlenítettem és szépen be is gyógyult.
Tényleg ahány orvos, annyi félét mond. Kép Davalliáék orvosa nekem szimpi, hogy egy picit megszúrta és úgy könnyebben kifakadt. Az a genny már úgy sem múlik el, mindenképp ki kell, hogy tisztuljon onnan.

Sildike,
Mint két tojás, olyanok a fiúk Kép
Madárinfluenzás kép Kép Kép Kép Offtopic, de engem szörnyen idegesít ez a pánik.

Bab,
Köszi Kép Csak azért kicsinyítettem le, hogy ne foglaljam el az egész oldalt Kép
Kár, hogy nem beszéltük meg, hogy egy napon mentünk a Jókaiba, találkozhattunk volna. Ti is a Lengyel doktornőnél voltatok? Nagyon szimpatikus, határozott, jó fej doktornő.
Tofi ruhatára nekem is nagyon tetszik, Anyukádnak jó izlése van. Az a sapka is csúcsaranyos. Kép

Thomasanne,
Drukk, hogy ne legyen sipoly! Jó, hogy nem a Madarászba viszed. Biztos találsz jobb helyet. Bár valószinüleg ott is jók az orvosok, de nekem nagyon futószalag jellege van.
Kb tavaly ilyenkor voltunk Benivel a fül-orr-gégészeten, hogy megnézzék a manduláját. Azt állapították meg, hogy nem nagyobb az átlagosnál. Ehhez képest, mikor kivették augusztusban, azt mondta az orvos, hogy rekord méretű volt. Biztosan nem fél év alatt nőtt ekkorára, furcsa, hogy nem vették észre. Kép

Tünde,
Szerintem Zita rád hasonlít inkább. Kép Főleg, ha kinő majd a haja.

Majola,
Julcsi nagyon-nagyon aranyos, ahogy ül a maci mellett. Kép

Manka,
Jack nekem is nagyon tetszik. Igazán szép kisfiú Kép Micsoda kék szemei vannnak! Kép Sajnálom, hogy így megszenved a fogával. Remélem, hamar kibújik neki.

And,
Biztos jó lesz a szövetminta! Ne izgulj! Ha tudsz, vigyázz, hogy Eszti ne kapjon oda.

Márti,
Tegnap lemaradt Kép Szerintem is nagyon helyes kissrác Bendegúz, olyan gézengúzos. Kép

Benianyu és Dani

benianyu

Bab,
Tofi is az anyukájára hasonlít. Kép

benianyu

Nem tudtam még visszolvasni, csak dobok fel képeket.
Ma Cleo volt itt Majával ezt örökítettük meg.

KépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Húúú, de jó, hogy szerintetek rám hasonlít! Már kezdtem azt hinni, hogy Apának más nőtől van a gyereke, annyira tiszta apja volt eddig! KépKépKép
Meg is mutatom (1x már mutattam ezt):
Kép

Offtopicos madárvész: engem is rohadtul idegesít a fölösleges pánikkeltés. Egy másik topicban belinkeltek egy levelet, miszerint egy cég szereitől tuti olyan immunrendszered lesz, hogy a madárinfluenza messzire elkerül... na meg a híradóban a cseh csodavíz... de biztos van, aki becumizza! Kép

Bab,
sztem is inkább Rád hasonlít!
Vendég

BarbiKép
kíváncsi vagyok erre mit találna ki NyúlnéKép
pl: 1. ez vagyok én, Maja, a gyönyörű kislány (nem beképzeltségből)
2. Leon! hallod?! figyelj már rám!!
3. Leon (miközben előre bambulva Esztiről ábrándozikKép): na jó, megpöckölöm a válladat, ha annyira szeretnéd...
Maja: most már pöckölheted, már megsértődtem...
4. áhh, nők.... inkább ábrándozok tovább az Esztiről!
KépKépKép

még nem sikerült lefeküdnöm, milyen jó, hogy benéztemKép

KépKép
KépKép
and

Barbi,
De édesek!!! Kép Kép Kép Csak Kisnyúl meg ne orroljon!
És mind a ketten csíkosban vannak, ami nekem, mint csíkosrajongó, különösen tetszik! Kép

benianyu

szóval csak annyit akartam írni, hogy nagyon aranyos képek!KépKépKép ez lett belőleKép

szerintem eddig mindenki az anyukájára hasonlít!!!Kép

KépKép
KépKép
and

Benianyu, Tünde, AndKépKépKépKépKép
Jó ezt hallani!!! Általában vegyes a vélemény a hasonlóságról. Egyesek azt mondják, hogy tiszta apja, mások, hogy tiszta anyja, néha meg hogy vegyesfelvágott. Szerintem az utóbbi. Egyes képeken a férjemet látom benne, néha magamat (ez is ilyen), de valamikor tisztára anyukám babakori önmagára hasonlít.

Benianyu,
Mi is Lengyel Zsuzsánál voltunk. Nekem is baromira szimpi volt.

Tünde,
Ez a kép nagyon széééééééép!!! Itt egy kicsit tényleg jobban hasonlít apára, de azért nem tagadhatod le Zitát!

Barbi, Cleo,
Babócáitok nagyon helyesek így együtt!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

And
Kép Kép Kép Jó a monológ!!!

benianyu

Barbi,
tök jók a képek!

And,
a szinkron fenomenális!! Kép Kép Kép
Vendég

Na, milyen kreatív vagyok? Kép
Kép

benianyu

fúúú, Benianyu, ez nagyon tuti kép!Kép

KépKép
KépKép
and

Thomasanne,
Cipő Kép de legalább segít Kép
Szegény nyelve! Kép Máténak is rövid a nyelvféke, azt mondták a kórházban, hogy műteni kell, ha gondunk lesz a szopival, de nem kellett.
Tályogja apának újul ki mindig a popóján, már háromszor felvágták neki, sipolya még nem volt, az az az állapot, amikor a tályog átlyukad belül a végbél felé, ezáltal súlyos sebfertőzés alakulhat ki. Kép
Krupphoz nem értek sajna/hál'istennek!
Fütyit azt mondta dokinéni, hogy amennyire engedi, húzogassam, de én inkább hagyom, annyi helyen olvastam, hogy egy éves korig nem nagyon szabad... Nem akarom, hogy aztán egy véletlen sérülés hege okozzon szűkületet neki.

Nyúlné,
KépKépKép

Bab,
örülök, hogy jobban vagy.
Tofinak drukkoltunk ám! Kép Nagyon helyes a nacijában, a csukája meg egyszerűen csúcsszuper!
Harmadik Babazene is van? Én csak kettőt találtam dc-n Kép Nálunk is a rockosabb műfaj volt jellemző, bár Máté szívesen hallgat pl. Peter Gabriel-t, Dead Can Dance-t és Ravi Shankar-t is Kép

Benianyu,
köszi Kép Halálra röhögtem magam azon, hogy halálra röhögöd magad Kép
Dani ügyi, és hál'istennek egészséges is !
Köszi a táblit!
Fotókat mééég! Kép

Jucc,
tarts ki, kettős front is van, hirtelen meleg lett, meg lehet ám fog is. Máté is nyafinyúl volt az elején, aztán ez csak rosszabb lett Kép Tényleg csak a hordozás segített, úgy legalább nem sírt szegénykém.
A macska meleg izzadása szép kis lepetés volt Kép Kinyúltam rajta rendesen!

Angelani,
gagyibb huggies Kép Tényleg van belőle, ami jó minőségű, az a micimackós, meg a sima, ami überszar minőség...
Erhard épp a zsánerem volt, vékony, izmos; nagy, göndör séróval, meg pajesszal... Mondjuk öreganyámék az ilyeneket mondták huligánnak Kép Kép

Cinka Kép
Majd ha apukám a rövid agyával visszahozza a gépet Kép
Időzavar, ugyan már! Az idő csak egy végtelennek tűnő illúzió Kép
Réka pici válla! Kép De legalább rendben van, csak csúnya Kép Az öltözködésnél meg mindenki nyafizik, ne aggódj Kép Mi is kinyomkodtuk finoman, fürcsi után, aztán szépen begyógyult.
Igazi rosszlány KépKépKép

Sildike,
imádom is ezt a nevet, azért adta neki Apa, tőlem meg a Mátét kapta Kép
Én azt vettem észre, hogy 74-es mérettől nincs lábuk a rugiknak... Érdekes elgondolás. Aki akkora, annak már nem fázik a lába??? Vagy nem tudja lehúzni a zokniját? Na mindegy, azért van a harisnya Kép
Ja, ez tényleg nem vicces... Megértetted?!?! Kép

Majola,
Julcsi édikeKép

And,
apa számítógépguru, azt kérdi, milyen vindózt használsz, és hogy a billentyűt Noétól örökölted-e, vagy újabb kivitel Kép Ugyanis a probléma valóban a billentyűzetkiosztásoddal van. A magyar, 105 gombos szabvány, a QWERTY kiosztást használja, nálad pedig még tisztázandó okból QWERTZ kiosztás van most. Azaz lehet, hogy a helyére kerülne az y és a z. Apa hozzátette: "Egyébként számlával 4000/óra", de lecsaptam Kép
Anyajegy Kép Nekem a hasamról vettek le egyet egyszer, három öltés lett a vége.

Képek szépek, most Danibaba cicaszeme viszi nálam a pálmát!

Hasonlítástéma:
Mikor pici voltam, még éppen tanultam beszélni, de azt már simán tudtam, ha valaki a babakocsi fölé hajolt, anélkül, hogy megszólalt volna, hogy: Titta annya, titta apja!! KépKépKép

Na megyek, apa már itt ugrál a hátam mögött Kép

Jó éjszakát!

Sisotris, Máté és Apa
19+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Cinka!Kép

Szegény kis Réka! Anno Gergőnek is többször kifakadt a BCG heg, de ilyen nagy duzzanat nem volt. De legalább nagyon jó Réka immunrendszere! Nagyon szép kislány! Köszönjük a rajongást, megtisztelő egy ilyen szép kislánytól és édesanyjától. Bubus is meg van hatva, és viszonozza e nemes érzelmeket.KépKépKépKép

Ayse!Kép

Jobbulást!

Prüntyi!Kép

Én már vagy két hónapja nem vasalom Bubus ruháit, csak a férjem ingeit muszáj. Szerintem nem baj, ha nem sterilek a ruhák, legalább edződik az immunrendszerük.

Sisotris!Kép

Jó lehetett a 30 éves Erhard pajesszal!KépKépKépKépKép

Benianyu!Kép

Bubus imádja Gergőt, mindig mosolyog rá, csak ha nagyon durván ráesik vagy ráül Gergő, akkor kezd sírni. Edzett baba ő. Gergő meg odabújik Bubushoz, és azt mondja:szesze, ami azt jelenti:szeretlek. Olyan édes.
Gergő újabban végigmondja a vakondos könyvben szereplő állatokat.

Bab!Kép

Gyógyulást!

Nyúlné!Kép Kuha!Kép

Nagyon jók a képek, tényleg nagyon hasonlítanak.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sis!

Most fent vagyunk a dc-n, ha akarod, letöltheted tőlünk a Babazene 3-at.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sis,
Örülök, hogy tetszik Danibaba! Kép Jóképű, az biztos! Kép Egy szerény, szinte egyáltalán nem elfogult anyuka szól belőlem. Kép
Szerintem, azért nincs lába a 74-es cuccoknak, mert azt feltételezik, hogy az ekkora babák már állnak és akkor nem kényelmes. Talán Kenguru Goldos rugiból van lábas is nagyobb méretben.

Göndörzsóf,
Mennyire édes Gergő, hogy ennyire szereti Bubust! A másodikok mindig edzettebbek. Kép
Jobban vagytok már?

benianyu

Na megpróbálok reagálni, de nem ígérem, hogy mindenre sikerül.

Tünde!
Zita "home-made" bodyja nagyon tetszik! Meg persze a Zita is!
Hasonlít Rád is ám, nem csak Apára!

Nyúlné!
Kisnyúl nagyon hasonlít Rád!

Sildike!
Fiaid irtó aranyosak, de Bazsi a csápolós képeket oltári!
Nagyon Apukájára hasonlít, nálunk is Noel tiszta Apja, Leon meg inkább Rám üt.
Nektek mikor nyúltak Bazsi fütyijéhez? Mert nálunk is Nolcsinak egyátalán nem lehet hátrahúzni, sebészeten meg kell mutatnunk.
Mennyi idő volt a gyógyulás? Nagyon fáj nekik?

Kuha!
Gergő tényleg hasonlít öcsédhez!
Köszi a dícséretet a fiúk nevében is!
Nálunk angol és francia bulldog van, de nincs probléma velük. Pedig féltem, mivel az angol bulldog nagyon ugrálos, de Nolcsival úgy bánik, mint a hímes tojással.

Cinka!
Köszi!
Réka oltása nagyon csúnya! Bizti nem kell vele semmit csinálni????
De Réka csudaszép kislány és ő is egy hős, hogy így tűri ezt a csúnya heget!

Katka!
Gratula a 7 kilóhoz!

Thomasanne!
Szegény kisfiad, nem lehet könnyű ebben a cipőben! De most már mindjárt lekerül róla, kitartás!
Mi az a sipoly?? Én nem hallottam még róla!

Bab!
Épp ma emlegettünk Cleoval, hogy nagyon eltűntél, mi lehet veletek. És kitárgyaltuk, milyen helyes kispasi a Tofi és a neve is még mindig iszonyúan tetszik!
Akkor megvagy és remélem hamar meggyógyulsz!
Tofi édes a képen, mint mindig! Dícséretet köszi!

Benianyu!
Jó, hogy minden dokinál jó híreket kaptatok!
Nagyon kreatív vagy, Danigomgóc pedig nagyon helyes!
Köszi a táblát!
A csíkos nálunk is menő, mind a kettőnek van egy csomó ilyen felsője.

Jucc!
Balázs-száj irtó édes! Alig várom, hogy Noel is folyamatosan beszéljen már, ne csak szavakat!
Gergő remélem hamar túl lesz a nyűgi időszakon!

Angelani!
Akkor köszi a krémet, mi is nagyon szeretjük. A talira el tudod hozni? Ugye jöttök?

Zsuzsa!
Julcsika nagyon cuki a macijával!

Manka!
Jack milyen nagyot nőtt, kész kisfiú már!

And!
Szinkron tuti! Biztosíthatlak, hogy Leon és Maja között nem történt semmi, Leon csak Esztiről mesélt végig.......

Na ennyire futotta, akit kihagytam attól bocsánat, de olyan sokat írtatok, lehetetlenség mindenre reagálni!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bubus beveti csábos mosolyát, az összes lánynak küldi:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sis!
Szóval Erhardból huligán lett???? Nagyon tetszik!
Noelnek is van még lábas rugija, pizsinek hordja őket. Õ most 92-et hord, szóval lehet nagyobb méretben is kapni. Mi a corában, auchanban vesszük őket.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sis, Göndörzsóf, BarbiKépKépKép
Köszike!!!

Benianyu,
Ez a tükrözős kép nagyon klassz!

Kép
Bab és Tofi
bab

Lányok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tanácsot!

Davailla!Kép
Neked különösen, mert Édesanyám szinte szóról szóra ezt javasolta, amit TE leírtál!!!
Mivel nekem Õ nemcsak az Édesanyám, hanem a legjobb barátnőm isKép, v.színű holnap fürdés után én is megpróbálom Rékának, hátha megkönnyebbül. Szerencsére nekünk is van itthon steril tűnk és még a köldökfertőtlenítős alkoholból is maradt!
MÉG EGYSZER KÖSZI!!!!

Bab, Tünde!
Szerintem Rátok hasonlítanak a gyerekek! Mármint mindkettő a saját Anyukájára!KépKép

Barbi!
Szóval Leonnak ilyen jó dolga van, hogy "házhoz" megy hozzá Maja?Kép
Nagyon csinosak a csíkos Csemeték!!!KépKépKép

Kreatív Benianyu!
Danigombóc nagyon helyes az "önarcképen"KépKépKép!

Sis!
Hát Neked se kell a szomszédba menned egy kis hülyeségért, de mintha ezt már 1x megjegyeztem volna, vagy mégsem? Na mindegy, ha mégis akkor csak erősíteni tudom!Kép Apa nálunk is IT-guru!Kép
Különben igazad van, Réka tényleg egy igazi kis rosszcsajsziKép, de Anyukám megnyugtatott, hogy én is hm..., hogy is fejezzem ki magam, szóval eléggé eleven voltamKépKépKép
S Nálatok mi lesz, ha már Máté is tud majd beszélni???? Na, azokat a beszólásokat kell majd feljegyezni!!!KépKépKép

Zsóf!
KösziKép Máris jobban van Réka! Aranyos lehet Gergő, hogy így babusgatja az Öcsikéjét!Kép

Szép álmokat Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Cinka,
ez a seb! Kép A védőnő, vagy doki mit javasolt? Bocsi ha már írtad, de nem tudok végig olvasni.
Tüncsinél azon aggódtam, hogy mégesyszer kap majd, mert semmi nem látszott! Csak valami csomó volt a bőre alatt amit a dokinő megtalált...én nem, de remélem igaza van.
Bár nem tudom, hogy összefügghet-e, de én voltam TBC-s, illetve, vírushordozó voltam, de nem voltam beteg, de azért szedtem rá gyógyszert. Lehet, hogy így nála már van ellenanyag, és azért nem volt ilyen látványos reakció?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Hallóóóóóóó, hol van mindenki?

Kép

Kép
prüntyi

Hello!

Prüntyi,
Én is épp ezt akartam kérdezni. KépKépKép

benianyu

Ma van a napja, hogy előveszem Daninak a hálózsákot. Éjjel kétszer is teljesen keresztben feküdve találtam az ágyban, a takaró pedig a fején volt. Kép
Most előkeresem, kimosom és este debütálunk vele. Kép Kíváncsi vagyok fog-e neki tetszeni. Kép

benianyu

Jó reggelt!Kép

Mindenki alszik még??KépKép:

Zsuzsa!
Séta? 10.30? Hol? Mi busszal megyünk.
Tündérszép Julcsika nagyon édes a macijával!Kép

Cinka!
Natinak is gennyes volt az oltás helye. Nekünk a dr. néni azt mondta, fürdés után, amikor felpuhult a bőr, picikét szét kell húzni és akkor ki lehet nyomni a cuccot a sebből. Megcsináltuk, Nati hang nélkül tűrte, így gondolom nem fájt neki. Lefertőtlenítettük és azóta már nagyon szépen meggyógyult.

Benianyu!
Nagyon jó a tükrös kép! Ügyes vagy!Kép

Cleo, Barbi!
Helyesek a lurkók együtt!Kép Azért ment a tapizás, látom!KépKép

Manka!
Jack még mindig szívdöglesztő!KépKép
Köszi a rágókás tippet!Kép

Bab, Cinka!Kép
Aranyosak vagytok, hogy hiányoljátok Natiról a képeket!KépKép
Az az igazság, hogy kifogyott az elem a gépből, és azóta is lusta voltam újat venni. Pedig tényleg tök régóta tervezem. De pótolom és elárasztalak benneteket majd képpel!KépKépKépKépKép

Thomasanne!
Ahogy Sis leírta ezt a tályog dolgot, elég ijesztőnek tűnik! Remélem elkerül benneteket!KépKép

Kuha!
Anyukáméknak van egy jugoszláv farkasölő kutyájuk. Úgy néz ki, mint a malamut kb.
Amikor a nővérem kislánya már járt, a kutya a kertben kísérgette, ha a gyerek megállt, a kutya is, ha a gyerek leült játszani, a kutya melléfeküdt. Nagyon aranyosak voltak, soha, semmi gond nem volt! DE, felnőtt mindig volt a közelben. Lehetőleg Apukám, aki a kutya szemében a falkavezér!KépKép

Andi&Nati 28+5

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt!

Mi újabban fél 6, 6 körül kelünk! Kicsit megvisel, mert a betegség óta újra 2x kelünk éjszaka szopizni, persze az elvesztett fél kilót vissza kell szedni. Kép

Köszönöm, a hozzászólásokat húzogatás ügyben. Én nem húzogattam, akkor ezután sem fogom.

Manka
Jack nagyon édes! Drukk a fogaknak!

And
Azért gondolj ránk legközelebb is! Mi zoknira adjuk a cipőt, a doki szerint rugira ne adjam.
Anyajegy Kép

Havtünde
Köszi

Bab
Sajna nem tudom letölteni a képeket, (szar laptop) de igyekszem, hogy minél előbb felkerüljenek. Tofi szerintem is Rád hasonlít.

Benianyu
Mi is Lengyel doktornőnél voltunk, nagyon tetszett, még Tomit is elkérte egy kicsit, ő meg élvezte a kényeztetést. Madarász Kép Kreatívkodj még Kép

Barbapapa
Maja és LeonKép, sipoly magyarázatát Sis írta. Nem túl biztató!

Sis
Tominak is jól ment a szopi, a dokik szerint később selypített volna, ha így marad.
Apa Tályog Kép

Göndörzsóf
Bubus Kép

Megyek tisztába teszem a kisfiam, mert idáig érzem Kép

Kép
Kép
thomasanne

Benianyu, és mindenki!
Pont ez lett volna a következő kérdésem, de nem tettem fel, mert azt hittem csak én bénázom! Ti hogyan takarjátok be a picúrt az ágyában avval a bazi nagy takaróval?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: