A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok,

Ritkán irok, de mindig olvaslak titeket.

Wish,Saci, MAnda, mennek a drukkok ezerrel....most már sikerülnie kell.Kép Kép

Tünci,
Nagyon szép az új táblácska, köszi, hogy nem töröltél ki. Most vagyok a 28. cn.-on várom a pirikét....vagyis fene várja..de biztos jönni fog.

Most kezdjük a 4. inszemet. Kicsit megturbózzuk egy kis injekciós stimuval, hogy még több tüssző érjen és nagyonbb legyen az esély.Eddig csak 5 szem closty-t kaptam.

Ha ez nem sikerül, mehetünk lombikra. Meg kell szereznem egy két papirt még hozzá, de menni fog.

Nagyon szépen süt a nap lányok..legyen mindenkinek szép napja Kép

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép koszi,,
es hogyhogy a 4. nel abbahagyod? mar meguntad? vagy mas?
remelem neked is a kov. lesz a nyero ++++
saci

Saci,

Nem hiszek annyira már az inszem sikerében, tudom, hogy a lombiknak nagyobb esélye van. Azzal is tisztában vagyok, hogy sokkal megterhelőbb eljárás, mind lelkileg mind testileg, de én nagyon szeretném.

Mivel nem találják a meddőség okát, szereznem kell egy pár papirt, ami alapján meg tudják csinálni a lombikot.

Te hogy-hogy végigjártad a 6. inszemet, nem akartál lombikot?

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép kezet foghatunk ! ugyanezt gondolom. en mar alig varom a lombikot Kép - kicsit bizarr, de ez van. Orulok,hogy sok lanynak segitett az inszem, de szerintem "kamu" dolog , ahol nincs semmilyen baj. persze ahol pl keves a spermaszam,,stb,,ott segithet...
a 6 ot azert is jartam vegig, mert gyujtottuk a penzt (sot most is), ill. hogy utolag ne banjam meg, hogy kihagytam 2-t. Nehogy azt gondoljam evekkel kesobb, h pont az 5. ik sikerult volna
te pesti vagy? ha igen, hova fogsz menni?
saci

Fruzsi ) - privibe is irhatod:sacixxkukachotmail.com
saci

Sziasztok!

Már régebben regisztráltam de ebben a topikban új vagyok!
Sok szeretettel üdvözlök mindenkit!
Olyan jó hozzám hasonló leendő kismamákat olvasgatni - jó látni hogy nem vagyok egyedülKép

Sziasztok!
Vendég

Szia Tűzmanó!Kép
Üdv. itt nálunk! Te hol jársz babásodás terén? Mármint spontán, inszem vagy lombik?

manda

Kicsit megnyugodtam, mert az émelygésem még megvanKép Meg hát semmi rossz tünetem.
Az émelygés örömére be is faltam 3 szalámis zsemlétKép

MaryKép
Remélem, nagyon klassz szülinapi ajándékot kapsz majd, ami 9 hónapig meg is fog maradni!! Utána meg kézbe kapodKép

FrusziKép
VettemKép Sok sikert az inszemhez! Kívánom, hogy te is úgy járj, ahogy én; hogy ne kelljen lombikoznod!
gtünde

Sziasztok!

Eredetileg a babát szeretnék topikba raktam be az üzenetemet, és ott ajánlották, hogy kérdezzem meg tőletek:

A segítségeteket szeretném kérni.
Február 3-tól szedem a Bromot (mert egy évvel a kisfiam születése után sem jött meg, és szerettünk volna kistesót). Az Lh teszt 12-13-14-én mutatott pozitívat. Ekkor volt is szex :-)
Már két napja fájdogál a derekam, émelygek, álmos vagyok, olyan fura a hasam is, mintha meg akarna jönni. De viszont azt olvastam, hogy a Bromo szedése után álatlában 28 napra jön meg. Tehát elég korai lenne a mesimet érezni. Hőt is mértem reggel, 37,3 volt, bár előtte nem hőmérőztem, nincs viszonyítási alapom.
Létezhet, hogy terhességi tüneteket érzékelek??? Viszont az is korai lenne, mert 7 nap telt el azóta. TEsztelni is korai lenne... Vagy a Bromo mellékhatása lenne? De miért csak most jönne elő??? Eddig nem voltam rosszul tőle, csak most meg tegnap. Tudna valaki segíteni??? Ötlet? Tanács??

Köszi

Szóval nagyon megköszönném, ha valaki tudna taáncsot adni, vagy valamilyen magyarázatot.

Hellász
hellász

Tuncsi Kép ma korabban kerdeztem vmit toled, ha van 2 perced legyszi nezd meg es irj a szegeny sackonak Kép, koszii

Tuzmano Kép udv itt

Hellasz Kép most hanyadik napon vagy? ha mar 26, 27, 28 siman lehetsz terhes. 28, napon meg tesztelhetnel is
saci

Fruzsi
Szerintem elég nagy esélyed van a sikeres inszemhez, mivel én úgy emlékszem, hogy nektek egyszer már sikerult inszemmel, csak nem jol végzodott. De magában a fogamzás létrejott. Miért nem sikerulne pont most persze jo végzodéssel.
Persze igazad van amit a lombikrol írtál. De remélem sikerul és nem kell elmennetek addig. Sok sikert kívánok. Irj azért néha. En is tobbnyire olvaso uzemmodban vagyok de érdekel kivel mi van.

Hellász
Sajnos nekem bromo ugyben nincs tapasztalatom. De biztos jon hamarosan valaki aki tud segíteni. Kép
mili

SackóKép
Jóvanna-jóvanna!Kép Hát azért nem válaszoltam, mert igazán nem emlékszem. Mintha kicsi émelygés már a várható menzi előtt lett volna, csak ez engem már egyszer átvert. Szerintem inkább a menzi elmaradás után erősödik fel, de ki tudja, embere válogatja. Különben is, most ne figyelgesd magadKép

HellászKép
A Bromo-nak lehet álomkór a mellékhatása, esetleg émelygés. Azt viszont nem hallottam, hogy ha szeded, akkor 28 naposnak kell lennie a ciklusodnak. Mennyi volt régebben? Ha azt eléred és még semmi menzi, akkor érdemes csak tesztelni.
gtünde

Csajok már régóta le akartam nektek írni egy túrós receptet, amit én imádok:

Jól jön lombik alatti időszakra, vagy csak úgyKép

25 dkg tehéntúróhoz hozzá kell keverni egy 10 dkg-os gomolyatúrót, 1 doboz Bryndza natúr krémsajtot, meg kb. fél doboz natúr joghurtot vagy kefírt. Delikáttal, ízlés szerint snidlinggel lehet ízesíteni, és bele kell kockázni lilahagymát meg ecetes uborkát. Ez pirítóson is nagyon fincsi, vagy héjában sült krumplival, de én üresen is simán elcsócsálok egy ekkora adagotKép
mary78

MaryKép
Köszi a receptet. Én körözötthöz hasonlót szoktam csinálni túróból, tejfölből, vegetával, pirospaprikával és fokhagymaporral ízesítve, lilahagymát beleaprítva. NyamiKép
gtünde

Sackó, most láttalakKép
Nekem a 6.hét táján kezdődött az émelygés, de tudod másfél hétig menzis tüneteim voltakKép

Wish! Nagyon drukkolok én is!

Tüncsi, nyugi, nem szabadulsz még az émelygéstől egy darabig.
Az én kölyköm meg már olyan szépen mozog, attól vagyok dilis ha sokáig nem kopogtatKépKép
Azért ma reggel még kis hányingerem is volt...

Egy hét múlva lesz először esély rá, hogy megmutassa magátKép
Már meglévő gyerekeimet meg már szétrágja a féltékenység. Teljesen összezavarodtak szegénykéim...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Most értelek utol Benneteket az olvasásban.
Hát, még elég sokmindent nem értek, de majd gondolom belejövök Kép

Először is mindenkinek szorítok!!! Kép Szükségünk van a pozitív példákra Kép

Én ma reggel voltam vérvételen (mensi utáni 3-5 nap) és hívom is a drbácsit a múlt heti eredmények miatt. Csak kíváncsiságból, mert én úgy érzem, hogy a nagy találkozás megtörtént, csak valami nem stimmelt.

Vizkrisz Kép
A savas vérről az Aviva jógán hallottam. Egyszerű lakmuszpapírral néztük meg a tanfolyam elején, és sajnos az enyém siralmas képet mutatott.
A savas vér okozhatja azt pl., hogy már útközben "szétmarja" a vér a megtermékenyített petesejtet. A furcsa nekem az, hogy ezt nem nagyon nézik meg az orvosok.
Úgyhogy most lúgosítok: nincs hús, finomított élelmiszer, alkhol, tejtermék stb.. Még nem tudtam venni lakmuszpapírt, de remélem javult a helyzet.
Sajnos az alkoholt megszegtem a mensi miatt, de 2 pohár borral és az aviva tornával elértem azt, hogy csak 2 gyógyszert vettem be aznap este, amikor megjött, és másnap egyet sem! Az első
3 napot 6-8 görcsoldóval élem csak túl (550 mg-os appranax + néha algopyrin mellé...).

Úgyhogy bízom ebben a tornában, ha a görcsök ellen működött, ami már vagy 20 éve gyötör, működnie kell a baba ügyben is!
csepke

Gtünde! Hát ez az, hogy 3.-a óta szedem a Bromot, és eddig nem volt ilyen tünetem. És még a teszteléshez és a mesihez is túl korán van még.. Hát nem értem a tesetemet. Én, aki már voltam terhes... Szép, mi?? Kép Kép Vagy lehet januárban összejött a poronty??? De akkor nem mutatta volna az lh-teszt e hónapban a +-at. á, totál bizonytalan vagyok. Kép
Mili, Saci, nektek is köszi a hozzászólást.

Üdv mindenkinek!
hellász

csepke Kép en sem hallottam meg errol a savas verrol. - de lehet benne vmi
es mondd, meddig nem lehet alkoholt inni? Kép mert itt az a kerdes ..hihiih

amica Kép koszi

Tuncsi Kép koszi, es hat nem figyelem nagyon magam, csak tegnap nagyon sz*rul voltam, iszonyu hanyinger,,de sajnos akkor csak vmi kajatol lehetett
saci

Csepke Kép le tudnad meg irni , hogy mit ne egyunk meg ? (savas ver ellen).
tejtermeket teljesen ki kell zarni? teljes orlesu kenyeret lehet ? es mindezt meddig? edesseg? mi van a zsirokkal?
koszi, de foleg az alkohol erdekel..Kép
es ez olyan, mint a kandida dieta? hogy csinalni kell egy ideig, de aztan vissza lehet allni a normalis etkezesre? vagy ezt "orokke" kell tartani?
saci

csepke, tobbiek, ezt talaltam:

Savképz? ételek: az összes húsféle, halak, állati zsír, vaj, margarin, finomított olaj, diófélék, hüvelyesek, sajt, tojás, fehérlisztb?l készült ételek, fehér cukor, ecet, édességek.
? Lúgképz? ételek: gyümölcsök, gyümölcslevek, zöld levelek, zöldséglevek, egyes gyógyteák, gyökérfélék, nyers zöldségek, burgonya, csicsóka, uborka, tök, hagyma, fokhagyma, f?szernövények, búzakorpa, búzacsíra, teljes ki?rlés? gabonából készült termékek, gesztenye, datolya, füge, szójatermékek.
+
http://www.ideal.hu/cikk/474
saci

Szia Manda, szia Saci és szia mindenkinek ismét!

Hát én még eléggé kis zöldfülű vagyok, január óta próbálkozunk - csak - tehát 1 hónapja, de már most kész vagyok az izgalomtól, a hőmérőzéstől, stb.stb...

Januárban a 17. nap próbálkoztunk , ez úgy tűnik késő volt, most a 12. és a 14. nap. ..olyan jó lenne egy kis Skorpió-tűzmanóKép

Elnézést, ha egy kicsit késve írok, itt a mhelyen sajnos sokszor áll a bál és nem mindig tudok visszajönni, bár itt a van a net a gépemen.
Vendég

Tuzmano Kép de jo nektek !! meg csak 1 honap. kepzeld mi lassan 4 eve, (de kozben volt mutet, meg 6 inszem is), neked meg megeri homerozni...en nem birtam azt sose idegekkel, de sokaknak segitett mar..hany eves vagy?
saci

Én 28
..már 5 évvel ezelőtt szerettem volna babát, de akkor még házasságban éltem és mostmár így mondhatom : az exem meg nem akart úgyhogy védekeztünk végig. Most nem élek házasságban, csak egy totál boldog párkapcsolatban, viszont az életem párja meg szintén nagyon szeretne, úgyhogy babaprojekt ezerrel.

Nektek 4 év? Hú az nagyon soknak tűnik első hallásra Kép de hogy valami jót is mondjak, az egyik ismerősöm 7 év után esett spontán teherbe - nem erőltették soha a dolgot - állítása szerint azért mert Elevit tablettát kezdett szedni..hát nem tudom. ..lehet hogy valakinek az jön be vagy csak rásegít...

Én mindenesetre a kis 2 sovány hónapommal még nem beszélhetek, de én el sem tudom képezni hogy ne jöjjön össze néhány hónapon belül..lehet hogy az önbizalmam túl nagy, vagy inkább csak nagyon hiszek benne.
Vendég

Saci Nálatok rájöttek hogy mi volt a probléma? Gondolom 4 év után csak találtak vmi magyarázatot?
Vendég

Valaki esetleg meg tudná mondani hogy mikor teszteljek leghamarabb? A mensi olyan messze van még... 14-én és 16-án volt akció, most vagyok az össz. 18. napon...de már alig bírok magammal.

Szerintetek melyik a legjobb teszt?

NÁlam van otthon 2 Gravi-HCG, érzékenysége azt hiszem 25-ös
Vendég

Tuzmano Kép ertem..
nalunk a pct vizsgalat +, ami azt jelenti, hogy az en huvelyvaladekom az ember spermajarat "nem birja". de sok orvos semmisnek, ertelmetlennek talalja ezt a vizsgaltot. Amugy evekkel ezelott volt egy miomam + osszenovesek es ezeket is orvosoltak. Szoval elvileg semmi bibi, es ez a legidegesitobb, hogy akkor miert nem jon??? de majd a lombik segit !! KépKép ill. lehet, h meg a 6. inszem osszejott

A Qupido tesztet nagyon dicserik
saci

igen én is akartam venni de a gyógyszertárban azt mondták nekem hogy már nem szállítanak belőle (máshol meg azt olvastam hogy kivonták a forgalomból - lehetséges ez?)
Vendég

Csepke, mensi fájás ellen állítólag nagyon jót tesz a meleg vizes palack.

Nem tudom nekem sosem szokott fájni...jó néha érzem egy kicsit előtte de semmi extra. Nekem inkább a fejem hasogat. persze ez egyénenként más-
Vendég

TűzmanóKép
Én is irigyellek, hogy még csak 1 hónapja próbálkoztok élesben. Remélem, Nektek nem kell éveket várni a gyermekáldásra. Nekem most lenne 3 éve, hogy elkezdtünk próbálkozni, de szerencsére 3 sikertelen inszem után spontán összejöttKép Az Elevitben lehet, hogy van valami, mert én az utolsó inszemkor kezdtem el szedni, ami nov.-ben volt. Decemberben megjött, de januárban már pozitívat teszteltem. Szerintem jó az a teszt is, ami Neked van. A Qupido a legérzékenyebb, ami azt jelenti, hogy korábban kimutatja a terhességet. A legkevésbé érzékeny a ClearBlue, ha ez pozitív, akkor szerintem már tutibb a terhesség. Hány naposak a ciklusaid? Mert szerintem 2-3 nappal később érdemes tesztelni. Bocsi a szóf*sásértKép

SackóKép
Ez a savas, nem savas dolog - az ember szerintem mindkét fajta ételből eszik. Úgy látszik több gyümölcsöt, zöldséget kellene enni. Na dobok egy táblátKép

Kép
Kép
gtünde

Tuncs Kép aranyosak a kis jelek a nevek mellett- milyen kreativ vagy..
saci

VKriszKép
Beraktam a szurikúrádatKép
Kép
gtünde

SackóKép
KöszikeKép A Manda melletti alig olvasható, amúgy "ice baby" van a fagyiskehely mellettKép
Te szeretnél valamit a neved mellé?
gtünde

Tudom, zebrát!!! De addig??Kép
gtünde

TüncsiKép
Nagyon aranyos a fagyis kehely a felírattal!Kép
Köszi!!!

manda

a hvg ben a Devairol nincs is adat? az hogy lehet??
saci

Sziasztok!
Tüncsi
Köszi. Nagyon szupi. KépKépKép
A lúgosítós étrendhez én kaptam egy mailt. Ha kell vkinek, elküldöm.
Mi is belekezdünk egy diétába...ez gombaölő (ugyanilyet kell a kandidásoknak is) ill lúgosító. De ez a húst engedi.Ökonetes REGENOR-t fogunk hozzá inni.
Na pusszancs.

Kép
vizkriszisback

TüncsiKép
1.cn Kép
holnap closti
hátha......
Vendég

GyugyiKép
SajnálomKépKép Helyes, nem feladni. Bízzunk a clostiban!
gtünde

Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak!

TüncsiKép
13. cn-on vagyok. Köszi.

Velem most nincs semmi fejlemény. Sokat dolgozom, plusz lakás projektben vagyunk. Azért a pé-ről remélem nem csúszúnk le.

Kép
mofly

SaciKép
Sterilitás Kft álnéven fut a Dévai a statisztikában Kép

wish

ja,,nem jottem volna ra- koszi Wish Kép hogy telnek a napok?

Gyugyi Kép - Kép

Krisz Kép engem erdekel..sacixxkukachotmail.com

Tuzmano Kép meddig kell ezt a dietat betartani?

Mofy Kép szep lakast akkor !!

Kandi Kép szia,,ha olvasol..ilyentajt szoktal jonni, bar en most meg elugrom itthonrol.. ..majd holnap olvasom..
saci

SaciKép
Eltelnek valahogy. Jó lenne már biztosat tudni Kép

wish

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Tegnap voltunk W. dokinál 22.cn vér+vizelet+kenetvétel. Mivel 6.45-kor már sorban álltunk (3.hely) elég hamar végeztünk. HSG után lehet menni feliratni a stimu gyógyszereket. Szóval márcisban kezdődik a stimu. Kép Párom eredménye hasonló lett, kevés aktív sperma.

A stimu alatt hányszor kell menni a BMC-be????
mot

Mot Kép mar marciusban,, de jo !
a stimu az , amikor az injekciokat kapod?
saci

Saci!

Igen. Arra vagyok kiváncsi, hogy hány alkalommal kell menni a BMC-be kontrollra. Azt tudom, hogy tüszőrepi előtt 2 naponta. De előtte???
mot

Jó reggelt csajok!
Wish++++++++++++
Manda+++++++++++
Saci++++++++++++
meg akinek épp aktuális, kicsit lemaradtam.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!

Tegnap végre befejeződőtt a fogorvoshoz való járás, eddig mindig húztam mert féltem hogy ha esetleg összejönn akkor árhatok vele, na de most behoztam minden lemaradásomat . Két lyukas fogam volt és egy amalgán tömésemet cseréltettem ki.Most már szép a mosolyomKép, ja és jöhet a baba.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Nem hiszed el, de szerepeltél az álmomban. Biztos sokat nézegettem az esküvői képeidet, mert valami olyanra emlékszem, hogy menyasszony vagy és egy hatalmas esküvői tortát vágsz, de úgy, hogy majd belebújsz és a végén felnézel és a nózid tortás. Olyan édes volt.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek! Kép

Gtündi, köszönöm a bátorító szavakat, igen még csak 1 hónap, de már így is állandóan a napokat számolom. El sem tudom képzelni hogy mi lesz velem-velünk ha évekig üresben próbálkozunk-erre már gondolni sem merekKép
Tegnap egyébként megnéztem több kalkulátoron is, nekem a termékeny időszakra jan.13-18-ig dobta ki. 14-én és 16-án volt akció úgyhogy nagyon bízakodom, bár lehet hogy jobb lett volna 13,15,17-én...na mindegy, várom már nagyon hogy tesztelhessek. 29-30 naposak a ciklusaim, de ettől soha nem tér el, mindig időben megjön, nincs barnázgatás, és kb. 4 napig tart. Bízom benne hogy rögtön megérzem ha majd terhes leszek.Kép
Sziasztok! Kép
Vendég

Tüncsibe Kép
Végre megtalált az a piros ruhás rüfke Kép
Ma van az 1 cn.

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: