Sziasztok!
Most értelek utol Benneteket az olvasásban.
Hát, még elég sokmindent nem értek, de majd gondolom belejövök
Először is mindenkinek szorítok!!!

Szükségünk van a pozitív példákra
Én ma reggel voltam vérvételen (mensi utáni 3-5 nap) és hívom is a drbácsit a múlt heti eredmények miatt. Csak kíváncsiságból, mert én úgy érzem, hogy a nagy találkozás megtörtént, csak valami nem stimmelt.
Vizkrisz
A savas vérről az Aviva jógán hallottam. Egyszerű lakmuszpapírral néztük meg a tanfolyam elején, és sajnos az enyém siralmas képet mutatott.
A savas vér okozhatja azt pl., hogy már útközben "szétmarja" a vér a megtermékenyített petesejtet. A furcsa nekem az, hogy ezt nem nagyon nézik meg az orvosok.
Úgyhogy most lúgosítok: nincs hús, finomított élelmiszer, alkhol, tejtermék stb.. Még nem tudtam venni lakmuszpapírt, de remélem javult a helyzet.
Sajnos az alkoholt megszegtem a mensi miatt, de 2 pohár borral és az aviva tornával elértem azt, hogy csak 2 gyógyszert vettem be aznap este, amikor megjött, és másnap egyet sem! Az első
3 napot 6-8 görcsoldóval élem csak túl (550 mg-os appranax + néha algopyrin mellé...).
Úgyhogy bízom ebben a tornában, ha a görcsök ellen működött, ami már vagy 20 éve gyötör, működnie kell a baba ügyben is!