A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!

Férjed BKV-zik a babakocsival?A GRACok nem a könnyűségükről híresek,ám.ÉS az enyémet majd tényleg lefoto mert lapracsukható egészen.
Nekem egyszerű,10000FT-s kocsim van és 4 kg.Na evvel igazán lehet rodeozni a városban.

Fic!

Burgerlandi tölt9tt pecsenyét,nekem az a kedvencKépÉS igen,van még jobbra aza a szárny.ÉS valóban nem néznek rossz szemmel csak nem olyan bababarát felszereltségű mint pl.IKEA.

ZAnza!

HA MOMba lesz pénteken akkor oda nem megyek.

Juc
20170114224602

Jucus,
mivel van töltve az a pecsenye? Kép
macskanyu

kacsamájjal és van hozzá egy majonézes,almás-hagymás öntet,nyami
20170114224602

Kép

nna, ez Daniella, Pocak leánykája Kép Remélem tetszik Kép
macskanyu

MacskaKép ezt egérrel bírtad elkövetni???? Le vagyok nyűgözveKép

indianyo

SziasztokKép

Juc,
hát nem semmi méretű pocód volt, tényleg!Kép

Ancsi,
Ajaj, ezek az anyósok.Nálunk is hasonló a helyzet. Tegnap balaton szeletet csomagolt ki anyósom és azt akarta, hogy O.magnyaljaKép Még szerencse, hogy ott voltam..... Ki is osztottam!!!! (szépen) Se csoki, se kóla, semmi ilyesmi szóba sem jöhet. Majd csak akkor, ha én engedem! De mi lesz, ha én nem leszek ott?Kép Persze ő lesz a szuper-nagyi, mert mindent megenged. BrrrrrKép

Mamóka,
Szent Imre jó választás (lenne) Kép Nekem is szuper dokim van. De a lányok már írták, hogy szivesen ajánlják a sajátjukat is Kép Nem véletlenűl..........Kép

Indi,
mikor mész dokihoz és hogy van a pocaklakód?Kép
Megírhatod mélben is.

Tegnap voltam csavargóba zapával meg O. Fürdőszoba bútort és függönyt nézni? Azt hittem elájulok az áraktól. Ami teteszet marha drága voltKép

CSajok,
nem tudtok valahol valami olcsó lakástextilest(függönyöst) mert elég nagy ablakok vannak az új lakásban és nem mindegy mennyiért veszem meg. Megvarrni megtudom Kép

D.u. megyek a munkahelyemre látogatóba.
Este jövök.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok,

Jó sok termés volt a hétvégén. Sajna visszaolvasni nem nagyon tudok, mert kiscsajom pakol. Ráadásul történt egy kis baleset is, igy autót szervízbe kell venni és hasonlók. Deffektet kaptunk az autó irányíthatatlanná vált és oszlopnak ütköztünk, szerencsére ezek a mai oszlopok (egyszerűbbek és nem villanyoszlopok) elhajlanak, ha nem ezt tette volna,akkor most nem biztos, hogy ilyen nyugisan ülnék itt. Fanni nem volt velünk ezer szerencse. És az is, hogy közel és távol nem volt autó. Mert ha szembe jönnek, akkor nekünk annyi, hiszen autó össze vissza kacsázót a csúszós úton a deffekt és a csúszás következtében. Szerencsére kedvesemnek volt lélekjelenléte és vissza tudta hozni az autót a saját sávunkba, de még igy is csapodtunk. Na nem ragozom tovább, gázos volt, de itt vagyunk egyben és ez a lényeg....

Mindenkinek szép tavaszi napot kíván Johi és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Macs: hogy te milyen jól rajzolsz.

Lesz tali Momban a hét vége felé?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
ez szörnyűKépKépKép A lényeg, hogy nem lett bajotok.

Macs,
te egy Zseni vagy, komolyan!!! Tátott szájjal néztem a portrétKép
Nagyon-de-nagyon szépen rajzolszKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi: Köszi, tényleg ez a lényeg, de nagoyn meg voltam ijedve. Párom szerencsére nagoyn nagyon higgadt és nyugodt ember. Ebben a szituban is mint minden másban, naogyn nagyon jól viselkedett. Imádom Õt emiatt (is).

Moose: nekünk ilyen merevizémicsodánk van és valahol RSben vettük, de minden nagyobb megahiperszupermárketben van és tényleg 2900-4500 áron van. Jó dolog én nagyon szeretem.

Fic: romantika jó lehetett. elvileg mi is romantikázni voltunk apával, csak ez a borzalom ne történt volna, azt leszámítva minden szuper volt nekünk is a hétvégén. :-)

Pannának és Zsuzsáknak igy utólag minden boldogságot.

Dóra: Fanni összekészítette a csomagodat. Hosszú időbe telt, de tudod jó munkához.... :-)

Na megyek mert ébred a ded.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jaj, JohiKép De jó, hogy nem esett bajotok! Kis manócskád megbízható munkaerőnek létszik, gondolom, a lelkesedéssel sincsenek gondok Kép

Másenyka!
Nagyon jól vagyunk, dokihoz két hét múlva, részletesen mélben majdKép

indianyo

Macs!
Nevedhez méltón jól bánsz az egérrel! Kép Nagyon tuti a rajz!!

Johi!
Nagy szerencsétek volt, jó, hogy a párodnak ilyen lélekjelenléte volt és nyugodt tudott maradni. Örülök, h nem esett bajotok! Kép A kocsi mennyire lett leamortizálva?

Mása! Kép
Sajna nem tudok nagyon olcsó textilest, de ha nekünk kell vmi, akkor a Dekor Market-be szoktunk menni a Budafoki útra. Itt gyakran lehet kapni akciós termékeket, vagy pl. maradék anyagot leértékelve.

Fic!
Tök jó, h anyukád és anyósod is besegít neked a főzésbe! (Kicsit sárgulok is az ir.-től.) Kép Nekem is segítenek, de ált. úgy, h ők vigyáznak addig a bébire, amíg főzök. Ha ez nem jön össze, akkor a bébi is jön velem a konyhába (mert egyedül maradni nagyon nem szeret), és "együtt" főzünk, magyarázom neki, h mit csinálok, ő meg figyel. Úgyhogy lehet, h mire járni tud, már magának csinál kakaót... Kép Kép
Ma nekünk is nagggyon jó éjszakánk volt, csak kétszer keltünk és csak 7.45-kor ébresztett a bébi, átmászott mellém és széles mosollyal bökdösött, h most már végre adjak neki kaját...meg is kapta. Kép
Vincsenzónak gratula az üldögéléshez! Kép Én is próbáltam Bálinttal, de úgy dőlt el, mint a fa, még jó, h körbebástyáztam párnákkal. Szóval őt még támasztani kell, csak úgy megy.

Itt gyönyörű idő van, ezer ágra süt a nap és már 12 fok van! Azt hiszem a sétát ma sem hagyjuk ki. Kép

Kép
Kép
denizsa

Délelőtt hason aludt Lencsi 1,5 órát, és mikor felébredt köhögött, majd hányt egy nagyot az ágyra. rendes hányás volt, nem bukta. láza nincs, remélem csak a köhögéstől volt, meg hogy hason feküdt épp. járt már így valaki közűletek?

Johi!
még jó, hogy megúsztátok! rémes történet!!!

Jucus!
férjem nem békávézik, csak én. szóval ezzel megjártam? harmadik babakocsit nem fog engedni venni, az fix!

Votiv!
befér a csomitartóba, az ülés elé a földre, szóval sok helyre. (én a csomagtartót se szeretem összeizélni, úgyhogy oda is ki kéne találnom valamit.

TALI
lesz pénteken a MOM-ban, vagy nem? látom Jucus oda nem akar jönni, felőlem áttehetitek máshova, és én majd a legközelebbire megyek. csak legyen egyszer a MOM-ban is.
amúgy egy sétataliban is benne vagyok, a Feneketlen tó környékén.

ÚJ KOCSIBA MÁR MOST IS ÜLHET LENCSI? mármint nem tök ül, de beteszem a képet. na meg férjem szerint hideg van hozzá, de overallban, meg jól beöltöztetve...? nem akarom a nagy ló kocsiban cibálni. Kép

Kép

ancsipancsi

Sziasztok! 11 archivot kellene visszaolvasnom, amire most nem vállalkozom, majd este.

Ancsi! Szerintem már simán viheted így Lencsit sétálni, itt a tavasz. Mi is így sétáltunk Grétivel, persze anorák volt rajta, meg vittem a csomagtartóban egy takarót arra az esetre, ha bealudt volna.
Biztos fogja Lencsi is élvezni így az utazást, legalább kilát, meg neked is könnyebb lesz ez a kocsi.

KépKép
KépKép
lindicita

Képzeljétek, tegnap meglepi nap volt.
Peti délben elment itthonról Grétivel, hogy mire hazajön mossak hajat, mert meglepivel készül.
Hazaállított egy nagy csokor virággal, és a virágban volt egy boríték, a borítékban meg 2 jegy a YAMATO előadásra. Persze azt se tudtam, mi ez, meg ráadásul este 8 órai kezdés volt, úgyhogy teljesen kétségbe estem,hogy mi lesz Grétivel, mert ugye cumisüvegből nem hajlandó már meginni a tejcit a kisasszony.
Na, eljöttek Peti szülei Grétire vgyázni, ami már 1 hónapja le volt beszélve, mi meg 1 órával előrehoztuk az esti ceremóniát, úgyhogy 7-kor már ágyban volt a csajszi, és szerencsére be is aludt.

A koncert meg szenzációs volt, nagyon ügyesek voltak, hihetetlenül bántak a dobokkal, amiből egy csomó féle volt, és még humoros is volt, a könnyem is folyt néha a röhögéstől.

A pláne meg az volt az egészben, hogy amikor Peti ment jegyet venni, már minden jegy elkelt az előzetesen meghirdetett előadásokra, és pont akkor döntötték el, hogy lesz még egy extra nap, úgyhogy a tegnapi napra Peti vehetett elsőnek jeyget, így az első sorban és tök középen ültünk, úgyhogy tuti jól láttunk mindent.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi!

Pénteken nem tudok menni akár hol is lesz atali,tudod farsang!
CSak azért kérdeztem a babacsokit meg férjedet mert hát ugye kibicnek semmi sem drága.Nálunk én közlekedem babacsokival,ezért én emelgettem,tapogattam végig őket a bótban és így választottam.nem hizsem,hogy megjártad volna csak ez nem aza tipikus nagyon könnyű és kicsi lapra csukható.Bár ahogy elnézem nem is olyan nagyKép

JOhi!

Ez nagyon rossz hír!Tényleg az a szerencse,hogy nektek nem lett bajotok!

Juc
20170114224602

Hú, Johi, még tényleg szerencse, hogy nem lett semmi bajotok. Ügyes volt a párod Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Juc:
egy kép neked,mennyire is tudom,hogy miről beszélsz a dobozolás kapcsánKép
Ezek fél éve így vannak,mondván nem annyira fontos dolgok,nyáron meg úgy is költözünk végre a sajátba,remélhetőleg.
Kép

petergabi

Johi, jajKépKép de jo, h epen megusztatok!!!

Ancsi, sztem jo vasart csinaltatok a kocsivalKép es sztem is hasznalhatjatok marKép nagyon jo ido vanKépKép

Macs, nem vagy semmi!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Dorka legújabb dilije,hogy napközben bemászik a kocsiba és onnan lesi,hogy mit csinálok.Ez ma is így volt,de belefáradt a takarítás nézésébeKép
Kép

petergabi

éédes Dorka a kocsiban Kép olyan jókat alszik ez a lyány Kép

és Lencsi is nagyon cuki a szép új csokijában!!!

Juc Kép kibiceléseden jót vigyorogtam

Johi, ez nagyon durva, Zapa tényleg megkapja az ügyesség- meg a bátorság érdemrendet, hogy megúsztátok!!! hol talált el benneteket az oszlop? csak a végén írtad, hogy Fanni nem volt veletek, hát addig levegőt se vettem olvasás közben Kép a lényeg, hogy Nektek semmi bajotok! Kép

Lindi, már oly gyakran eszembe jutott, de mindig elfelejtem írni, hogy a férjed egy szuperpasi KépKépKép én is örülnék egy kis kényeztetésnek, de ha elkezdek nyavalyogni, max annyit kapok, hogy szemere hányják, hogy "nem értem, mi kell még, mikor mindig minden úgy van, ahogy te akarod" stb Kép az én pasim nem nagyon ért a romantikához/hódításhoz, vagy legalábbis azt hiszi, a köv. 10 évben abból élek, amivel az elején "elhalmozott" Kép

Macs, és a zén portRÉM? Kép

votiv 8)
votiv

Jucus, így már értelek!
aszittem, hogy most végem, képzeld, le-fel cipeltem Lencsit, hogy megtudjam mennyire bazi nehéz Kép. átmentem idiótába, szomszéd meg rámszólt, hogy hova viszem overall nélkül a babát Kép.

akkor nem lehetne egy tali a MOM-ban pénteken, meg egy másik napon máshol? Kép

mai séta a Feneketlennél, valaki?
Lencsi alszik, de ha felébred, indulunk. jön még valaki? Zanza, Vera, közeli csajok? Kép

Gabi!
de frankó az az izé, ahova pakoljátok a dobozokat!

ancsipancsi

Ancsi.
tetszett a tesztelésedKép
Az a valami alvós galériának készült,de átértékelte a tulaj,mondván kicsit ittasan túl meredek lenneKép
Szívesen mennék sétálni én is,megvársz?Kép

Votiv:
van valami fejlemény kórház ügyben?

Lindi:
csatlakozom VotivhozKépBecsüld meg ÕtKép

petergabi

Mamóka, a dokikkal kapcs. még azt kell számításba venni, hogy hogy áll a szüléshez, mennyire "alternatív", vagyis mennyire pártolja a háborítatlan szülést, a szabad vajúdást, hagyja míg a köldökzsinór kipulzál, és csak azután vágja el, hasadra teszi-e a babát rögtön születése után, hagyja-e, hogy vajúdás közben igyál stb. vagy inkább a régi iskola híve, pl. automatikusan csinál gátmetszést, vagy csak a fekveszülést feltett lábakkal (alias kőmetsző póz) támogatja, esetleg kézzel tágít, nem indokolt esetben burkot repeszt vagy oxitocin-infúzióra köt, vagy a kengyelbe kötteti a lábad - ezek már nagyon durva dolgok, viszont nem példa nélküliek.

nézd meg ezt az oldalt, a WHO ajánlásai szülésre
http://www.kismama.hu/cikkonly.php?action=nyomtat&cid=11921

ha normális a doki, akkor elfogadja, hogy TE hogy képzeled, és ahhoz képest próbál alkalmazkodni, persze a baba érdekeit szem előtt tartva. és ha te mondjuk minél természetesebb módon szeretnél szülni, akkor igyekszik ezt lehetővé tenni neked.

az én dokim (Dr. Faludi Pál) pl. azt mondta, nála akár fejenállva is lehet szülni, ha a babával egyébként minden rendben van Kép
én előzetesen megbeszéltem vele, hogy szeretnék minél természetesebben szülni, a lehető legkevesebb orvosi beavatkozással

ebből sajnos csak az valósult meg, hogy a szobában, ahol vajúdtam, szinte végig kettesben voltunk a kedvesemmel, semmi jövés-menés nem volt. én szabadon mozoghattam vajúdás alatt, mivel ez segíti a baba leszállását is. még le is zuhanyozhattam - ez is vagy fél óráig tartott Kép - ami amellett, hogy nekem iszonyú jól esett, kicsit a fájásokat is erősítette Kép
emlékszem, álltam a zuhany alatt, és szakadt rólam a víz Kép a párom pedig szinte végig itatott, masszírozta a derekam Kép

eközben, mivel nagyon nehezen tágultam, szükség volt burokrepesztésre is és infúziót is kaptam, még így is 9 órán át voltam a szülőszobán...
és a beavatkozások előtt a doki megbeszélte velem, mi lesz, megnyugtatott, elmagyarázta, miért van szükség erre, de még akkor is elnézést kért, mielőtt megvizsgált, ha netán kellemetlen lenne Kép szóval hiába nem úgy alakult a szülésem, ahogy megálmodtam, végül nem bántam, mert jó kezekben voltam, és úgy éreztem, így is maximálisan megtett mindent.

a gátmetszést is megpróbálta elkerülni, és hagyta, hogy a baba a saját tempójában jöjjön, ami majdnem egy órával tovább tartott... és az utolsó pillanatban szólt, hogy túl nagy a fej, muszáj egy icipicit vágni, mert nagyon feszül és mindjárt reped a gátam. így persze más, azt mondani, hogy ok, mint ha meg se kérdezik az embert, és automatikusan hasítják. szóval minden nehezítő körülmény ellenére "simán" ment a szülés, én szinte meg se éreztem, hogy milyen nehéz volt Kép pedig nem volt egy sétagalopp Kép

és szerettem volna az Ikea-szobában szülni, és épp szabad is volt, de sajna a dokim azt mondta, hogy egyhetes túlhordással, alig-fájásokkal nem ez a megfelelő hely... de sebaj, mert a szülőszobák is szépek, meghittek tudnak ám lenni Kép és szülés után kb 2 órát töltöttünk hármasban a babával és az apukájával az Ikeában, szóval mégis csak bejutottam! Kép

votiv 8)
votiv

Gabi!
ha komolyan mondod, megvárlak!
mikorra érnétek ide kb?

ancsipancsi

Sziasztok!!!!

Panna: légy nagyon Boldog és még legalább 100 ilyen gyönyörűséges napot kívánok mint a tegnapi!

Utólagosan is nagyon boldogságos névnapot Doninak és az összes Zsuzsannánknak!!!

Macs: Itt is és mégegyszer nagggyon köszi a portrét! Meg sem merem mutatni a lánykámnak, mert akkor nem lesz nyugodásodKép
Kérhetek neki már most egy paci rajzot???

Pénteken farsangoltunk lánykámmal, íme:
Kép
itt meg a barátnőjével:
Kép

Majd ezek után lerobogtunk Mamiékhoz, ahonnan ma jöttünk haza. Készült egy csomó nagyon aranyos kép, megbombázhatlak titeket vele???KépKépKép

Ha jól olvastam talán mindenki meggyógyult aki beteg volt, vagy legalábbis a gyógyulás útjára lépett!!! És remélem azóta senki nem lett beteg, kivéve Gabi, neked jó Bulást!!!

Ha jöhetnek a képek akkor este felpakolom őketKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votívia,

itt a portréd Kép már aszittem, nem is érdekel Kép

Kép

Pocak,
ahogy Fülecske engedi, nekihasalok a lónak Kép Daniella eddig még mindig csak lovat kért tőlem Kép

Indi,
egyszerűbb a dolgom, mert ez egy touchpados egér, tehát az ujjammal tudok rajzolni. De ezek a képek, nem olyan pár percig készülnek, mint a karikatúrák.. Kép

És örülök, hogy tetszenek a rajzok, tul.képp csak színesítésnek teszem fel őket, nem azér' hogy fényezzetek Kép Kép De azért persze jól esik az is Kép Kép / szerénytelenmacska Kép )

Gabi,
ÉÉdes a csajod, ahogy kidőlt a takarításban Kép

Csók

Macs
macskanyu

Votiv,
és bocs, de muszáj volt ellopnom a fényképedet, mert fejből azért nekem sem megy... Kép
macskanyu

Nagylány lettemKépKépKép

Most azért elég sokáig "húztam" Marcinál már 3 hónapos korában az voltamKép Lehet, hogy most is csak a gyógysz@rtól (cerazett)? 2 hete kezdtem szedni...

Ja, még ezt akartam:
(csak senki ne "pánikoljon" a nagy pocakja miattKépKépKép)(én mondjuk elhűltem magamonKép)
Nekem ekkora volt szülés előtt két héttel, most találtam ezeket a képeketKép A másik aznap készült amikor Balu elindult, ott már "jósolgattam"Kép
Kép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

KÉRDÉS: egy barátnémnak kellene olyan nőgyógyász, aki endokrinológus is, tehát hormonokkal is foglalkozik. Van ilyen a Tétényiben?

Macs,
mindezt paint-tel????? te egy zseni vagy!!! KépKép

Mamóka,
üdv itt!!! Kép

most többre nincs sajnos időm, rohanok tovább, majd még benézek,

v
kisün

Sziasztok, csak gyors bekukk, és 2 fotó arról, hogy miket csinál V. mostanában:

Majd próbálok visszaolvasni... Kép

Kép

Kép

Blaye
blaye

Hi Csajok!
Voltunk tanácsadáson, ezért friss "hivatalos" adatokkal szolgálhatok: Vincsenzó 76 cm és 11,95 kg. 8 hónapja 57 cm és 3,57 kg volt. Kép

Macs!
Én is le vagyok nyűgözve! Nagyon hasonlít Daniellára, tök ügyes vagy. Kép

Juc!
Igen, ez a burgenlandi palacsinta is ismerős, mintha anyukám evett volna ilyet v. ilyesmit. Nyamító! Kép

Mása!
Megkérdezem anyukámat, de mintha ő a Bétextől vette volna őket. Itt a Mester u.-nál a körúton van egy méterárú üzlet, ahol én már sokféla anyagot vettem, jókat és kedvező áron. Csak azt nem tudom, hogy ez mennyire van messze Neked. Meg ha írsz valamit, hogy mégis milyet szeretnél, megnézem szívesen, és dobok infót! Kép

Johi!
Kép de jóóóóóóóóó, h nem lett bajotok!

LÁNYOK!
TEGYE FEL A KEZÉT, AKI JÖN PÉNTEKEN MOMBA TALIRA! Kép hánykor legyen?

Den!
Nem baj, azért néha próbálgasd az üldögélést. Persze tök jól csinálod, hogy nem erőlteted, ahogy azt is, hogy kiviszed a konyhába, és magyarázol neki! Kép És igen, én tudom, hogy egy mázlikirálynő vagyok anyukámmal és anyóskámmal. Kép Kisfiad pedig nagyon ügyes, hogy mászik, enyém inkább csúszik.
fic
ficánka

Hello Csajok!
Tegnap este már nem tudtam jönni, így utólagosan is mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi köszöntéést!!! Kép

Juc!
Székkirály!!! Kép Reitter F. 8. 4 éve vettük őket, és ha jól emlékszem nagyon sokféle színben van! Kép

Moose!
Huligánság...hát talán nem átlagos, de sztem nem is kirívó Kép legalábbis ha a saját tapasztalataimat veszem alapul Kép Petra néha volt, hogy kiküldött a szobából, mikor épp nagyon jól eljátszott Apjával, Nyanyijával Kép

Ancsi!
Doni 3 hós kora óta így utazik a babakocsikban ...másképp nem is bírná...és így is alszik benne, néha hosszú (na jó 2) órákat Kép...

Na, most aszem ennyit hagytak a gyerekek, este még jövök...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Tök menő ez a kocsi! Kép Nyugodtan sétázhatsz vele ebben a jó időben anorákban, enyhén döntött pozícióban.

Lindi!
Nagyon irígy vagyok! Kép jó lehetett ez a konci. és tök szerencsések vagytok!

alvó Dorka, nyuszi Daniella és huncut papucsos és számítógépező Vince tündériek! Kép

Pocak!
Te is szépségetes vagy a pocakoddal és Marcival! Kép
fic
ficánka

Johi,
mázlitok volt, hűha!

Macs,
te nem vagy normális! Hogy lehet így rajzolni? Pláne szgépen??? Kép

Blaye,
Vincét meg sem ismerném, akkora már! Kép

Asszem mi ezt a talit is kihagyjuk. Valahogy úgy érzem, megyek én eleget... ma pl 9kor indultunk Eszteremmel, és nemrég értünk haza. És ezt 2-3x egy héten...

Jucus,
te meg többé nem mond, h nem jól főzöl, mert ez nem igaz! És bocs, asszem az asztalon hagytunk egy "egérrágta" almát... Kép
neet
neet

Neet,
ki mondta neked, hogy én normális vagyok??? Kép Kép
piszkosul átvert.. Kép Kép
macskanyu

Macs,
eddig is voltak sejtéseim veled kapcs.ban, de most már ezek megerősödni látszanak. Kép
neet
neet

Bogárka!

Nagyon köszönöm!Meg is nézem!

Neet!

Egy kicsit bővebben is írhatnál itt a konyhaművészetemrőlKép

Jucus
20170114224602

Macs!
én meg tökre aszittem, hogy úgy csinálod az ilyen képeket, mint én (egy photoshop pluginnal, fényképből Kép)
hogy a frászban tudsz te ilyen marha szépen rajzolni?
megy ez cerkával meg olajfestékkel is? Kép és akkor mennyibe is kerül egy festmény Lencsiről? Kép Kép Kép nem nyitsz egy ilyen vállalkozást?

SÉTA:
aki nem jött (senki Kép ) bánhatja! ilyen jól régen éreztem magam. a kocsi egy álom, befértem az üzletekbe is vele, csak ez veszélyes játék Kép, mert hazafelé nehezebb volt kahástól, Lencséstől cepelni a lépcsőn. mennyire bánom, hogy a nagykocsi nem bolygós Kép
főzök vmi finit apának, úgyis tegnap rátott camembert sütött nekem, musz honorálnom Kép. (de legalább rudtam venni alapanyagot!)

ancsipancsi

GYEREKEK CSODASZÉPEK Kép

Pocak,
a képen tényleg szép kis pocakot látok KépKépKép

Fic,
köszi az infótKép Szerintem elmegyek megnézegetni,mert konkrét élképzelésem nincs.Úgy vagyok vele, hogy meglátom, megszeretem, megveszem, ha megériKépKépKép Csak kellene a pontos cím.

Den,
a budafoki úton van ilyen??? Nem is tudtam. Na majd oda is kimegyekKép Sok függöny kell ám!!!!
Tök édes lehet a fiad, ahogy tanúlmányozza, hogy miket teszel a kajába Kép Ha már fog beszélni, akkor biztos jól megaztmondja neked, ha nem teszel elég sót a kajába, vagy elég kakaóport a tejcsibe KépKépKép

Ancsi,
tök szuper az új baba-taxi Kép A tesztelésből kimaradt a villamosra, buszra fel-le kombinációKép De a lépcső teszten, látom túl vagy Kép

Pocak,
azt írtad még lesznek képek. Kép nem látom!!!!!

Gabi,
hú-ha doboz hegyek Kép Nemsokára rám is ez vár. Tényleg ha már ilyen profik vagytok Juccal a költözésben, adhatnátok egy pár tanácsot.
Lányod kimondhatatlanúl rendesKép Beűl a babakocsiba, hogy ne "lábatlankodjon" miközben Anya takarítKép Es tök könnyen fel is tudsz mosniKépKépKép Édes gyerekKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs,

Most már igazán elárúlhatod az igazi nevedKépKépKép
az ami a profilban is van ,biztos csak egy fedőnévKép Mert az tuti, hogy Te valami világhírű művész vagy!!!KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kisün,
nemtok ilyen dokit, de a Szent Imre honlapján rajta van, hogy melyik nőgyógy.-doki milyen specialista. Próbáld meg ott megnézni. Hátha....

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kisün,Kép
http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Munkatarsak/Menu/Korhaz/ hátha van ilyen endo-izélógus.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lindi,

de rendi párod van!!!Kép még a szerencse is mellétek állt Kép Szuper!!!Kép Irigy vagyok ámKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi, nagyon klassz a verda, benne Lencsi meseszep!Kép

Gabi, neked a lanyod barhol, barmilyen testhelyzetben el tud aludni?Kép

Johi,Fanni koszi mindent!Kép

Maaacska, ezeket tenyleg te rajzoltad??? Azta!Kép Fantasztikus!

OriasPocak!Kép Lanyod nagyon csini nyuszika volt farsangon!Kép

Ancsi, elfelejtettel valaszolni: adtak hozza labzsakot, esovedot?

Mi is voltunk tanacsadason, talalkoztunk "kicsi" Vinceekkel. Kati igyekszik behozni V. sulyat, 8320 g, 67 cm.

Setaztunk nagyot a szep idoben, sajnos Adarol lemaradtam.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mása,
köszi, megnéztem, de felsorolva egyiknél sincs Kép hát ez van... lehet, hogy elküldöm az én dokimhoz, és ő majd továbbküldi, ha kell.

Fic,
én elvileg MOMozok pénteken, ha más is jön Kép

v
kisün

mi is megyünk pénteken!

és holnap meg tornázni! Kép

Macsek, te nem jössz? és hűhűha, le vagyok dózerolva!!! KépKépKép kösziköszipuszi! Kép

Gabi, fejfájásod elmúlt? akkora melegfront van, hogy nem is lepődöm meg Kép

ma du. 2 órát voltunk kint, Isti a házban lakó testvérpárral (6 és 3 é) "játszott" a közös kertben. én meg a mamájukkal csacsogtam, aki kiderült, h a Kismama magazinnál dolgozik Kép Isti tett kb 6-8 lépést is egyedül a játszóterecskén, majd kikötött a sövényben...

Blaye, Vince is totyorog már? nagyon édes a tappancsaival Kép és nem félted a számítógépeteket? Isti igazi gépromboló, folyton menekíteni kell előle Kép nem jöttök el pénteken talizni?

votiv 8)
votiv

Dóra, hogy van a hátad/nyakad? minden a régi?

Ancsi, ez jó edzés volt Kép a felcipekedést meg ismerem Kép hamar meg fogsz izmosodni! Kép

Neet, hány órád van 1 héten? nagyon megértelek, hogy ha nem muszáj, nem méne... Eszti volt az almarágó kisegér? Kép

Juc, én eddig a sütőművészetedről hallottam ódákat, de ezek szerint a főzés is jól megy Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi,
nem terveztem ilyen vállalkozást Kép Kép
Lencsit szívesen lerajzolom, de csak szén, vagy grafitrajzot vállalok be Kép Festeni soha életemben.. Kép

Mása,
Kép édes vagy, de tényleg ez a valódi nevem Kép Hál' Istennek, se művész, se világhír Kép Ez csak amolyan műkedvelő próbálkozás és ne tudd meg hányszor javítom át, mire sikerül Kép Kép

És azért annyira nem kell ám ájuldozni, nincs is annál eccerűbb, mint ha itt a gépen a kép és nem nekem kell a színeket kikeverni. Ugyanis az nehezebb, mint a kontúr Kép

Votív,
mennék én szívesen, de azt hiszem, csak a jövő hét kedden lesz belőle valami. Egyébként hova is kell menni? Kép
macskanyu

Macs, igen, ezt mar en is kerdeztem! dehat annyira el vagy melyulve a rajzolasban, h a regi baratokat mar valaszra se meltatod...Kép
szoval, jossz holnap???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: