Köszi kipróbálom!
Bár engem ez az ugribugri pompomlányos pont irritál!
Este jövök!
2006.02.17 15:09
és mindenkinek boldogot!
két óra alatt két sort nem bírok leírni, gyerek reggel óta keservesen kínlódik, Panadol stb semmit nem ér már, de most adtam neki Hypericumot, hogy ha az anyjának jó fogfájásra, hátha neki is, és megnyugodott, betettem az ágyába, remélem kicsit alszik...2006.02.17 16:19
És Nyulad egy vérprofi
És egyre jobban furdal, hogy milyen nevet választottatok Nyúl2-nek, bár ha jól sejtem, akkor ezt sem fogom megtudni soem..
nem ér röhögni a más gyerekin
ééés neked is jányod van, ééés anyós is lehet belőle
na majd akkor újratáárgyaljuk
Így könnyű
2006.02.17 16:32
nehogy azt hidd, hogy te nyugodtan pihenhetsz majd, mikor D osszevissza tori magat, meg minden auto el akarja majd utni meg a tobbi gyerek homokot szor a szemebe meg minden... jajajaj mar elore aggodom miatta, tudod, hogy milyen aggodos vagyok, maskor ne is mondj ilyeneket, jo?
Egyebkentmeg azt akartam irni, hogy az ejszakai kepetek annnnnyira de annnnnyira... nem is tudom milyen szot akarok irni, de az a versizemicsoda jut rola eszembe, hogy "Az anyak halhatatlanok. Csak testet, arcot, alakot valtoztatnak.....orok fiatalok (vagy hogy is van?)..... adassek nekik gyonyoruseg, szerelmukert orokos huseg, es adassek konny is, hogy kibirjak a vilag osszegyujtott kinjat" biztos ismered, mar nem emlekszem az egeszre... meg kulonbenis mindjart sirni fogok...
koszonjuk a bokot. egyebkentmeg polo nelkul is csikos am
2006.02.17 16:41
2006.02.17 17:02
ott állunk mögötte persze, csak hogy nehogy szívrohamot kapj nekem
és csúszdázik, meg hintázik meg egy csomó egyéb veszélyes dolgot is csinál
2006.02.17 17:10
...na majd talán este...
) 

2006.02.17 17:12
es szerintemis az eleg, ha a jatekbaba szeme csukodik, ha fekszik, es nyitva, ha all, az mar nem kell, hogy igyon, cumizzon meg pisiljen meg bogjon, nyoszorogjon stb. de azert a kellekek (valtas ruha, cumisuveg es pelenka) azert szuksegesek, hogy tudjon vele dolgozni a nagylany es ne mindent kelljen elkepzelnie, mert ahhoz meg kicsi azert
de azt nem tudom, hogy melyik jobb, a puha vagy a kemenytestu baba, talan a kemenyebb, mert annak rendesen mozgathato a keze-laba, nem? ja, meg az oltoztetes, pelenkazas ott mukodik, ugye?
de meg tenyleg en sem dontottem el, csak mar akadt ket szimpatikus, de apanak soha semmi sem tetszik...2006.02.17 17:22
Nem figyeltel, mi? Pedig ott rajzolt vegig melletted a mayaban, szoval mar a muvesz kolleginakkal sem foglalkozol?
Vagy en nem figyeltem es nem mutattam be? Ooo, mar nem emlekszem... de ti zold pulcsiban voltal, az biztos 
2006.02.17 17:28
Azaz még tisztapiszkosszürke, ha van ilyen szín.
2006.02.17 19:36

2006.02.17 19:47
2006.02.17 20:13
) de BeBeGo kocsit vettunk 21500ert;szerintem ez olcso es remelem jo vetel is volt;kis bolygokerekes 2iranybol tolhato teliesitheto labzsakos konnyu es picikere osszecsukhato (ez utobbi 2 nekem nagyon szempont volt) 5pontos biztonsagi ov akarmi szoval masnak is tudom ajanlani
2006.02.17 20:15
Hogy ma vagy tegnap, azt nem tudom, de ma vettem észre. Pár napja matatott a szájában a ded, szal minden lehetséges. Ez most legalább szimmetrikus, lent van és hátul, mint a többi ilyen.
Ezek az őrlők vagy mik? Macs, tudnál képet rajzolni és beírni, mi micsoda? Én csak a metszőket ismerem névről.
2006.02.17 20:44
2006.02.17 20:45
Király a játékkocsi (vagy micsoda) is, ez ilyen járás-segítő játék?
A bulvárhírekből látom, hogy már teljesen kivagy. Talán egy kis morbid humor jól jön: 
2006.02.17 20:47
És neki is jön két szemfog. Totál kaputt...