A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Magdi!

Köszi kipróbálom!Kép Bár engem ez az ugribugri pompomlányos pont irritál!Kép

Este jövök!
ildi76

Ildi,
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

KisünKép

minden ded csodaszép Kép és mindenkinek boldogot!

alig bírok írni még ennyit is, olyan szinten le vagyok amortizálva... Kép két óra alatt két sort nem bírok leírni, gyerek reggel óta keservesen kínlódik, Panadol stb semmit nem ér már, de most adtam neki Hypericumot, hogy ha az anyjának jó fogfájásra, hátha neki is, és megnyugodott, betettem az ágyába, remélem kicsit alszik...

votiv 8)
votiv

Moose! Tök szép a pocid! Ne aggódj amiatt, h már nem vagy olyan fürge vele, én sem voltam az... Kép

Vera előtt meg le a kalappal, h ilyen fürge! Kép
és plusz gratula a mosogépszerelésért!

Mása! Nekem tetszik a pompom-lány, olyan egyedi Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv!
Istinek melyik foga jön, h enyire kínozza? Egyébként bulást neki!

Kép
Kép
denizsa

Den,
ugye-ugyeKép

Majd este jövökKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kép
20170114224602

Juc!
Ez király, pontosabban ördögi!
Kitartást a költözéshez! Gondolom már oda kívánod, ahol ez a kisördög lakik... Kép

Kép
Kép
denizsa

szunytam egy jót Kép remélem, Istóknak is sikerál! és drukkolok, hogy gyorsan kibújjon az a fogacska!
ficánka

Mása!

Ez nagyon jó!

MAcsról is találtam egyet:
Kép

És nekem a pom-pomos tetszik,de még keresem.

Fic!

Hova tetszik járni?

Juc
20170114224602

Fic!
De jó Neked! Vincsenzó nagyon jó baba, ha ilyen jókat tudsz aludni mellette! Kép Mi éjjel 7x keltünk, de szerencsére nem volt semmi ordítás, csak szopi és szunya tovább Kép
Láttam Vin képeit, tényleg szépen kigömbölyödött, a KO-s mama ismerős Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc, pompomos a 20-ason!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

nem láttam a hülye banánok miattKépKépvagy,köszi!
20170114224602

Juc, Dora,

Látom teccikKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Naháááát hogy kitört itt a távollétemben a gif.-mánia Kép Kép Kép

Mása, Jucus,
Igazán köszönöm, a nekem találtakat Kép Kép Kép

Moose,
pocakodra majdnem hogy irígy vagyok, nagyon tetszik Kép Kép És Nyulad egy vérprofi Kép És egyre jobban furdal, hogy milyen nevet választottatok Nyúl2-nek, bár ha jól sejtem, akkor ezt sem fogom megtudni soem.. Kép

Dorka,
Kép nem ér röhögni a más gyerekin Kép ééés neked is jányod van, ééés anyós is lehet belőle Kép na majd akkor újratáárgyaljuk Kép Kép

Votiv,
Istinek gyors bulást ++++++++

Kisün,
Jó neked, hogy anyukád jár Ósztriába frocholni Kép Így könnyű Kép Kép

Na megyek, mert a Zapa itt várja, hogy őt is a géphezz eresszem. Kép Kép

Csóóók
Macska
macskanyu

Igen,MOOSE!

Nyuszi nagyon nagylány és valami titkos formában oszd meg velünk(velem) kicsi nyuszi nevét!Kép

Mása!
Ngayon tetsz!Jól elszórakozom vele.
Kép
20170114224602

ooo, ize, hat persze, hogy szulni megyek majd, mert en nem vagyok olyan bator meg ugyes, mint egyes(Rec)ek Kép

Magdi, fu mennyi remiszto szmajli van itt, 38 oldal, huh!! allati jok!! pomponos is tokjo, meg amelyik kessel, villaval dobol, meg a kaves ujsagolvasos, meg egy csomo csomo masik...

Kisun Kép nehogy azt hidd, hogy te nyugodtan pihenhetsz majd, mikor D osszevissza tori magat, meg minden auto el akarja majd utni meg a tobbi gyerek homokot szor a szemebe meg minden... jajajaj mar elore aggodom miatta, tudod, hogy milyen aggodos vagyok, maskor ne is mondj ilyeneket, jo? Kép

Juc! te meg mar megint nem szeretsz engem, hogy a jatekbaba bizniszemre nem valaszoltal? Kép Egyebkentmeg azt akartam irni, hogy az ejszakai kepetek annnnnyira de annnnnyira... nem is tudom milyen szot akarok irni, de az a versizemicsoda jut rola eszembe, hogy "Az anyak halhatatlanok. Csak testet, arcot, alakot valtoztatnak.....orok fiatalok (vagy hogy is van?)..... adassek nekik gyonyoruseg, szerelmukert orokos huseg, es adassek konny is, hogy kibirjak a vilag osszegyujtott kinjat" biztos ismered, mar nem emlekszem az egeszre... meg kulonbenis mindjart sirni fogok... Kép

Den Kép koszonjuk a bokot. egyebkentmeg polo nelkul is csikos am Kép

extrahiperszupererzekenymoose
moose

Moose!

Én válaszoltam de most nézem,hogy tényleg nincs meg.Valszeg hamarabb klikkoltam mint kellett volna.
Akkor most újra leírom:
Szerintem nem érdemes dög drága babát venni,inkább kedves,jó tapintásút keress.Én is azt néztem,hogy az arca bájos legyen és jó legyen kézbefogni.
Amit belinkeltél az pl. olyan kis csókos szájú,így képen nem annyira jön be nekem.Kép

ÉS nagyon megható voltál a képpel kapcsolatban,én pedig meghajlok a műveltséged előtt Kép

Juc
20170114224602

Moose!
Az enyém is... Kép
Ja, és enyim fiam ugyanígy imádja a számítógépet, de ő még nem ilyen profi mint Nyuszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Moose!

Te tényleg terhes vagy!Kép
Jó szép pocakod van!

Juc
20170114224602

DONINAK BOLDOG NÉVANPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!
És micsoda nagy gyerkőcök lettek ezekből a pöttömökből, és Moos....mekkora pocak Kép Vera???? A tied hol van?
Visszaolvasok.
Ada
ada007

Moose,
játszótér be van kerítve, autó elé igen nehezen szalad... ja, és hogy még jobban égnek álljon a hajad: Dóci már mászik a mászókára, kötéllétrán Kép ott állunk mögötte persze, csak hogy nehogy szívrohamot kapj nekem Kép és csúszdázik, meg hintázik meg egy csomó egyéb veszélyes dolgot is csinál Kép

Macs,
énszerintem is jó nekem Kép

Juc,
jáccunk-jáccunk? Kép

Den,
köszi, de 5. hónapban még oly könnyű fickósnak és fürgének lenni Kép

v
kisün

Ada,
ha lenézek, látom Kép majd csinálok képet, és akkor felrakom Kép

v
kisün

Hahó!

Vissaolvasni még nem tudtam rendesen, de látom sokan gondoltatok ránk, mindenkinek nagyon köszönjük a jókívánságokat!!! Kép

Sajna a fotókat, amik egészen frissek, fél órája próbálom meg feltölteni az ünnepeltről, de nem sikerül Kép...na majd talán este...

És ha rídonli Ildus még olvas minket, akkor druszánknak is nagyon boldogságos névnapot!!! Kép
(Zsan, ha nem olvas minket, akkor Te add át nekik!!! Kép)

Este még jövök...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc Kép Kép es szerintemis az eleg, ha a jatekbaba szeme csukodik, ha fekszik, es nyitva, ha all, az mar nem kell, hogy igyon, cumizzon meg pisiljen meg bogjon, nyoszorogjon stb. de azert a kellekek (valtas ruha, cumisuveg es pelenka) azert szuksegesek, hogy tudjon vele dolgozni a nagylany es ne mindent kelljen elkepzelnie, mert ahhoz meg kicsi azert Kép de azt nem tudom, hogy melyik jobb, a puha vagy a kemenytestu baba, talan a kemenyebb, mert annak rendesen mozgathato a keze-laba, nem? ja, meg az oltoztetes, pelenkazas ott mukodik, ugye?

Kisun, ne stresszeljel mar! Te ronda izemicsoda, te! Kép

Nevet majd megirom nagyontitkosan Kép de meg tenyleg en sem dontottem el, csak mar akadt ket szimpatikus, de apanak soha semmi sem tetszik...
moose

Juc, es megtalaltam a neten, ez egy zsoltar, de en nem ugy ismertem a kozepso reszt (amit ki is hagytam), ahogy ebben a zsoltarban van, szoval a sulikban, ovikban anyaknapi unnepsegeken mashogy nyomatjak? Mondjuk en nem banom, mert igy tenyleg fel sem tunt, hogy vallasos beutese van, most meg latom, hogy tele van feltamadassal meg minden.

Macs, hogyhogy nem tudod Nyuszi nevet? Pedig ti mar talalkoztatok decemberben! Kép Nem figyeltel, mi? Pedig ott rajzolt vegig melletted a mayaban, szoval mar a muvesz kolleginakkal sem foglalkozol? Kép Vagy en nem figyeltem es nem mutattam be? Ooo, mar nem emlekszem... de ti zold pulcsiban voltal, az biztos Kép
moose

Ildi,
ne bánkódj, én sem kaptam 13. havit. Állítólag tavaly nem 13. hanem 0. havit kaptam, ki van ez találva, mert ugye 14 nem jár...na majd jövőre! Kép

Kanapé nem vajszínű, hanem piszkosszürke, mert hülye azért nem vagyok. Kép Azaz még tisztapiszkosszürke, ha van ilyen szín.

Ma végre bekövetkezett a történelmi pillanat: 1.5 év után átmentünk Norkinihez, aki a szomszéd utcában lakik. De kocsi nélkül ez egy közel 3/4 órás odaút ám. Jó volt, Jázi egy hiperszuperaktív csajszi, és "félő", h Panna is a nyomába lép hamarosan. Kép

ÉLJENEK A 8 és a 9 hós babák! Kép

Kisün baba elég nagy lábon él. Kép

Istinek kitartást a fogához, mind a 8 frissen növekedőhöz.

Pocakosok,
tessenek már indikálni a hetek számát, mert elvesztegetem a fonalat. Azt tudom, h Kisün félidős, de vele folyton folyvást talizok. De a többiek? név, zárójel nyit, szám, zárójel bezár, irgumburgum. Kép
neet
neet

Az a szép, amikor a ded már alszik, és még megy a mónikasó. Kép
Remélem, nem 4kor kelünk emiatt reggel.

Norka,
kösz a fárasztást. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Előkerültem Egerből, hoztam 3M és 1 T-t. Épp akkor vette át a néni, mindjárt ki is fosztottam szegényt.Kép

Boldog Doni napot!

Én is csak lesek, hogy nőnek ez a gyerköcök!

U.i: képet rakok fel T-ről, hogy tudjatok dönteni, hogy kell-e még.
zanza

OFF:van egy pár darab AVENT VIA poharam és cumis üvegem is.Ha valaki szeretné szívesen oda,nem cipelném magammal.

Alakulnak a pakkot,ma is összeraktam 3 dobozt!
Költözés rulez!

JucKép
20170114224602

Juc,
látom egyre jobban vagy...Kép
ha ilyen jót tesz a költözés, én is belevágok...Kép
szigorúan egyedül!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, micsoda perverz szmájlit találtál a neved melléKép

nahát képzeljétek, Isti egész idáig nem aludt ám... most is csak kb 5 perce van csendben, ez az apja szerencséje, mert most már ő ment volna, én kikészültem KépKép

Den, négy szemfoga jön, és négy kisőrlő. és Fic, a nyolcból 6 már kinn van hegyileg, de valahogy továbbra is fáj neki Kép

és azt hallottátok, hogy LL Junior (húzdet?) beszorult a liftbe? mer vezető hír a Blikkben KépKép

és ezt a Marsit a Fókuszból fogják szülni vinni a mentők? már akkora a hasa, hogy alig fér ki a képernyőre Kép

votiv 8)
votiv

Juc, mekkorák azok az aventes cumik? engem érdekelne...

votiv 8)
votiv

votiv 8)
votiv

ígérem, ez az utolsó!!!

Túl szőrös a lába az Oscarra jelölt színésznőnek
Félve járult hozzá Keira Knightley, hogy a Vanity Fair című magazin meztelenfotó-sorozatot készítsen róla. A színésznő - saját bevallása szerint - azért feküdt rettegve a fényképezőgép elé, mert túl szőrös a lába, és előtte nem borotválta le. Végü mégis belement a fotózásba, mert a lap munkatársai megígérték neki, hogy kiretusálják a képekről a szőrt. Az eredmény az újság címlapján látható, ahol Keira Scarlett Johanssonnal pózol. (The Sun)

votiv 8)
votiv

votiv 8)
votiv

Juc, engem meg a Via poharak erdekelnenek. Holnap akartam venni.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok

Juc tok jo a fejed! Kép

mar nemtom ki kerdezte (jo sokat irtok Kép ) de BeBeGo kocsit vettunk 21500ert;szerintem ez olcso es remelem jo vetel is volt;kis bolygokerekes 2iranybol tolhato teliesitheto labzsakos konnyu es picikere osszecsukhato (ez utobbi 2 nekem nagyon szempont volt) 5pontos biztonsagi ov akarmi szoval masnak is tudom ajanlani Kép

Zanza!Egerben hol lehet Mazsolat es Tadet beszerezni?
brekuc

Nekünk is kibújt a 10. fogacska. Kép Hogy ma vagy tegnap, azt nem tudom, de ma vettem észre. Pár napja matatott a szájában a ded, szal minden lehetséges. Ez most legalább szimmetrikus, lent van és hátul, mint a többi ilyen. Kép Ezek az őrlők vagy mik? Macs, tudnál képet rajzolni és beírni, mi micsoda? Én csak a metszőket ismerem névről. Kép
Tejfogból 20 lesz? Mind a 4 irányban 5?
neet
neet

Az ünnepelt az ajándékával Kép:

Kép

... aki még mindig itt aktívkodik az ölemben, miközben nővére már durmol, úgyhogy visszaolasás még várat magára...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!

125 ml-s van 3 db.260.s 1db van.

Dora!

Van 10db.pohár tetővel és van kettő db,mellszívóhoz csatlakoztathatófej.
Kép
Kép

Juc
20170114224602

Dora!

Csak 8 db pohár van,bocs!
20170114224602

Juc, ez oriasi!Kép Ezek az also muanyag poharak erdekelnek. Es az ott font varazsitato ful?Kép

Huu, Bogarka, micsoda kutyut kapott Doni!Kép Edes! Es all???Kép

Fogakhoz grat!Kép

Brek, mi a neve Bebego verdanak? Igaz meg raerunk, de en jooo elore tajekozodom.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hello Lányok!
Ma csak a visszaolvasásra futotta...

Zsan: köszönjük, megünnepeltük megagigaalvással a 9 hós 'szülinapot'

Zsu:Hogy ez a Doni mekkora Kép

Juc: kitartás, kitartás

Vera: siess azzal a pocakfotóval, mert furdalja az oldalamat a kíváncsiság

BABAKOCSI: Graco CitySport.....én erre esküszöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (habár Vincenzo nem biztos, hogy belefér, de próbáljátok meg)

Most el, hétvégén Debrecen; hétfőn leszek.
Ééééééééééééééééééééééééés

KEDDEN TORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Bog!
Doni már nagyon szépen áll!! Kép Király a játékkocsi (vagy micsoda) is, ez ilyen járás-segítő játék?
Bizti fel van dobva a nagy nap miatt, azért nem alszik még...de ami késik nem múlik! Kép

Neet!
Gratula a 10. foghoz! Kép

Votiv!
Szegény Isti! Ennyi foga jön egyszerre, nem csoda, h nehezen viseli. Remélem, azért éjszaka fog aludni. Kép A bulvárhírekből látom, hogy már teljesen kivagy. Talán egy kis morbid humor jól jön:

Kép

Kép
Kép
denizsa

Úristen, ez a Doni! Már kész férfi!!! Nemrég született...
hova öregszenek ezek a kissrácok ennyire???Kép
Votiv,
Igi pont annyit aludt, mint Isti. Na jó, kicsit többet...Kép És neki is jön két szemfog. Totál kaputt...KépKép
adtam neki nurofent, de vhogy, mintha nem használt volna...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Dora!

Igen,az fül.KépMIkor,hol mennyit kérsz?természetesen ingyé!

Bogárka!

Hihetetlen,hogy mekkora DOni!

Zsan!

nagyon jó a vicced!Tecc!
Kép

Juc
20170114224602

Haat, ha egyet kapok en mar annak is orulok.Kép De ha nem kell senkinek sem a masik akkor telhetetlen leszek.Kép
Juc, azze en kigondolok valamit ertuk.KépEs kosszi!
Jo ejt, holnap meg jovok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Brekuc, Mása színház melletti kis trafikban, pont a busz megállóban!

Jé, pont ilyen járművünk van, mint amilyen Doninak van!Kép Nagyon vagány vele a kissrác!Kép

Gratula a sok foghoz! Nálunk még ömlik a nyál, de hamarosan ....Kép
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: