Sziasztok Lanyok!
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a fogadtatast!
Orulok hogy jol ereztetek magatokat a talalkozon.
Vanda!
Koszi hogy betettel a tablazatba, de javits ki legyszi, mert ez a 26. cn, Toronto, 30 ev.
Koszi
Doris!
Mar en is gondolgoztam a "fullentesen".
Azt hiszem mar kaptam valaszt arra, mi a helyzet az itteni nokkel. Barbi meselte(remelem nem baj, hogy elmondom), hogy amikor o elvesztette a babajat jol esett neki, hogy olyan sokat felhivtak es erdeklodtek utana. Akkor hallotta, hogy szinte minden nonek tobbszor is volt mar vetelese. Tehat lehet hogy ezzel egyutt elnek, vagy marad a masik megoldas, ami talan nem mindenki szamara konnyen elerheto, a maganrendelok, maganorvosok, ami itt igen sokba kerul.
Bera3!
Egyenlore nem tudom merre induljak orvost keresni, mert akinel voltam oda persze nem megyek megegyszer.
A menstruacio elotti barnas folyas tenyleg lehet szepseghiba? Mert nekem is az van 2 napig. Persze igazan a vervetel mutatja ki mi a gond, de jo lenne remenykedni hogy errol is szo lehet.
Bar az en homet tekintve nem hiszem hogy szepseghiba lenne.
Esetleg tudnatok mondani a homre valamit? Ne kimeljetek, tudom hogy gond van vele. Elore is koszi.
1.36,5 14.36,4
2.36,4 15.36,4 X
3.36,4 16.36,4
4.36,4 17.36,5 X
5.36,5 18.36,4 sok nyak
6.36,2 X 19.36,5 X keves nyak
7.36,4 20.36,5
8.36,5 X 21.36,7 X rosszul aludtam
9.36,3 22.36,5
10.36,3 X 23.36,7
11.36,3 24.36,8
12.36,2 25.36,8
13.36,2 X 26.36,8
Szajban, nyelv alatt mertem, ugyanabban az idopontban. Tudom, hogy huvelyben pontosabb lenne, a kovetkezo ciklusban ott homerozok.32-35 napos ciklusaim vannak, a leghosszabb 39 napig tartott. (Elozo honap)
Alice!
Valoban nem kestel meg le semmirol, vagyis nagyon remelem, mert en sajnos most majusban toltottem a 30-at.
Nem volt konnyu szembenezni ezzel a szammal, foleg hogy meg csak az elso babaval probalkozunk ennyi idosen, depiztem is rendesen, de remelem hogy a szamok nem jelentenek semmit, es en is veletek egyutt reszese lehetek elobb-utobb annak a csodanak, amire itt olyan sokan varunk. Tenyleg 30-asok, elso babasok, hogy elitek meg ezt a dolgot?
Szilvia!
Udv. kozottunk, bar en is meg igen friss tag vagyok, es kivanok neked mielobbi sikert, kitartast. Sajnos itt szinte mindenki veszitett el babat, tudjuk mit ereztel, erzel, de fel a fejjel, hamarosan sikeresen fogsz kikerulni ebbol a topokbol, igerem!
Gomboc!
Nagyon egyutterzek veled, es csak 1 dolgot tudok irni, az utolso pillanatig van remeny!! Ne addel! Es csodak is! Szoritunk neked!!!
Zsuzsu!
Koszi, lehet hogy a Margit korhazat megprobalom.
Udv
Monka