A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edi!

Köszi mégegyszer a talihelyszint!KépKép
Nagyon szép a lakásotok, most azt tervezgetem, hogy mikor is lesz a mi 76 nm lakásunk helyett ilyen szép és nagy, és már kitaláltuk a férjemmel, hogy milyen helyiségek lesznek benne biztosan. Meg sem álltunk 200-300 nm-ig!KépKép Elöttünk a feladat!Kép

Lora!

Köszi!Kép De legközelebbi talinál már biztos nem lesz!Kép Csak az "eredmény" lesz szép!KépKép

Kamilla!

Az én könyvem azt irja, hogy a 6. hét végére (42. nap) kifejlödik a sziv, megindul a keringés, és UH-val elvileg látható a szivdobogás (gondolom azért jó Uh készülék kell).
A vetélés sajnos Duphaston mellett sem kizárt, de akkor már csak nagy valószinüség szerint tényleg akkor, ha a babával valami komoly élettel összeegyeztethetetlen baj van. És nem a progeszteronhiány. Pont az a szörnyü a progeszteronhiányos vetélésben, hogy a baba nem biztos, hogy beteg lenne!.Kép
De ne aggódj!KépKép Csak nyugalom!Kép Minden rendben lesz!KépKépKép

Gombóc!

Remélem azért van még remény!
Sajnálom, hogy igy alakultKépKép, de hátha...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Doris, Vanda, ZsuzsóKép
Köszi a hõmmel kapcsolatos hozzászólásokat. Végre 1 hónap után ma meg lett a progieredményem. A ciklusom második felében vették le a vért (bár nem tudom, hogy ilyen ciklusnál mennyire valós az eredmény, mert 76 napos volt és a 73. napon volt vérvétel, meg elõtte Norculotot szedtem) és a progiszintem 8,92 nmol/l. Azt írják, hogy 10,5-58,0 a normál tartomány. Ugye ez annyira nem alacsony? Pénteken megyek dokinénihez, kíváncsi vagyok, hogy mit mond.

Üdv, Panka

panka

Lányok, van egy kiadó hõmérõm...Kép Én lehet, lassan nyugdijazom a drágámat, mert kiborit.
Múlt heti hõgörbém, ami hõegyenes tulajdonképpen:
36.6, 36.3, 36.4, 36.4, 36.4, 36.4, 36.4 Láttatok már ilyen egyenes görbét???
Ja, és ma 3 órával késõbb keltem, igy aztán produkáltam egy 36.9-et, de éppen idõben, mert ma akartam kihajitani a hõmérõt...
Csak ennyit akartam, ma nagyon pipa vagyok emiatt.
Idáig a felfelészálló ággal semmi bajom nem volt, gyönyörûen felgaloppirozott a hõm pár napon belül, erre tessék, most már azt is elfelejti,amit idáig jól tudott..
Valaki, valami vélemény???
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek nagyon szepen koszonom a fogadtatast!
Orulok hogy jol ereztetek magatokat a talalkozon.

Vanda!
Koszi hogy betettel a tablazatba, de javits ki legyszi, mert ez a 26. cn, Toronto, 30 ev.
Koszi

Doris!
Mar en is gondolgoztam a "fullentesen".Kép
Azt hiszem mar kaptam valaszt arra, mi a helyzet az itteni nokkel. Barbi meselte(remelem nem baj, hogy elmondom), hogy amikor o elvesztette a babajat jol esett neki, hogy olyan sokat felhivtak es erdeklodtek utana. Akkor hallotta, hogy szinte minden nonek tobbszor is volt mar vetelese. Tehat lehet hogy ezzel egyutt elnek, vagy marad a masik megoldas, ami talan nem mindenki szamara konnyen elerheto, a maganrendelok, maganorvosok, ami itt igen sokba kerul.

Bera3!
Egyenlore nem tudom merre induljak orvost keresni, mert akinel voltam oda persze nem megyek megegyszer.
A menstruacio elotti barnas folyas tenyleg lehet szepseghiba? Mert nekem is az van 2 napig. Persze igazan a vervetel mutatja ki mi a gond, de jo lenne remenykedni hogy errol is szo lehet.
Bar az en homet tekintve nem hiszem hogy szepseghiba lenne.
Esetleg tudnatok mondani a homre valamit? Ne kimeljetek, tudom hogy gond van vele. Elore is koszi.

1.36,5 14.36,4
2.36,4 15.36,4 X
3.36,4 16.36,4
4.36,4 17.36,5 X
5.36,5 18.36,4 sok nyak
6.36,2 X 19.36,5 X keves nyak
7.36,4 20.36,5
8.36,5 X 21.36,7 X rosszul aludtam
9.36,3 22.36,5
10.36,3 X 23.36,7
11.36,3 24.36,8
12.36,2 25.36,8
13.36,2 X 26.36,8

Szajban, nyelv alatt mertem, ugyanabban az idopontban. Tudom, hogy huvelyben pontosabb lenne, a kovetkezo ciklusban ott homerozok.32-35 napos ciklusaim vannak, a leghosszabb 39 napig tartott. (Elozo honap)

Alice!
Valoban nem kestel meg le semmirol, vagyis nagyon remelem, mert en sajnos most majusban toltottem a 30-at.Kép
Nem volt konnyu szembenezni ezzel a szammal, foleg hogy meg csak az elso babaval probalkozunk ennyi idosen, depiztem is rendesen, de remelem hogy a szamok nem jelentenek semmit, es en is veletek egyutt reszese lehetek elobb-utobb annak a csodanak, amire itt olyan sokan varunk. Tenyleg 30-asok, elso babasok, hogy elitek meg ezt a dolgot?

Szilvia!
Udv. kozottunk, bar en is meg igen friss tag vagyok, es kivanok neked mielobbi sikert, kitartast. Sajnos itt szinte mindenki veszitett el babat, tudjuk mit ereztel, erzel, de fel a fejjel, hamarosan sikeresen fogsz kikerulni ebbol a topokbol, igerem!Kép

Gomboc!
Nagyon egyutterzek veled, es csak 1 dolgot tudok irni, az utolso pillanatig van remeny!! Ne addel! Es csodak is! Szoritunk neked!!!

Zsuzsu!
Koszi, lehet hogy a Margit korhazat megprobalom.

Udv
Monka
szmonka

Barbi!
Remeny MINDIG van!!!!Kép)
szmonka

Hogy osszenyomoritotta a homeros adatokat, na akkor megegyszer:

1.36,5
2.36,4
3.36,4
4.36,4
5.36,5
6.36,2 X
7.36,5
8.36,5 X
9.36,3
10.36,3 X
11.36,3
12.36,2
13.36,2 X
14.36,4
15.36,4 X
16.36,4
17.36,5 X
18.36,4 sok nyak este
19.36,5 X
20.36,5
21.36,7 X rosszul aludtam
22.36,5
23.36,7
24.36,8
25.36,8
26.36,8

Talan igy jobban attekintheto.
Monka
szmonka

Lanyok!

Madonna ujra terhes! (De jo neki)

Kar hogy en csak ilyenkor tudok jonni, ugy latom nem sokan vagytok ebben az idopontban itt, igy jol elbeszelgetek sajat magammal.Kép

Monka
szmonka

Drága Gombóc, most olvasom mi történt! Kérj uh-ot, és másik orvost! Nálunk csak a 11! héten látszott a lüktetõ szív! Az a lényeg, hogy a méretei változzanak! Szorítok nektek!

Lora
(a kezem csuriban értetek)
lora

Sziasztok!
Úgy sajnálom, hogy nem lehettem ott tegnap.Kép De örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!Kép
Micsoda rémes idõ van itt Dunaharasztin.Kép Jól megáztam hazafelé.Kép Sebaj, ennél nincs jobb alkalom elkapni az Uramat. Félidõsök! Hát nem csodálatos az idõ az ágyba bújáshoz?Kép
Gombóc!
Õszintén sajnálom! Remélem, nem igaz amit a doki mondott. Annyira izgulok, hogy minden mégis rendben legyen!
MonkaKép
De jó neki. IrigykedemKép
Lányok,
ma kaptam meg az utolsó Gynevacot, jövõ héttõl újabb kúra, mert most elég rendszertelenül kaptam, és hát ártani nem árt. De remélem azért meg lesz hamarosan a jótékony hatása.Kép
Mindenkinek szurkolok, akinek fontos napok következnek!

Pussz,
Alexandra
Alexandra

Sziasztok Lányok!

Ma voltanm orvosi vizsgálaton. Megint nem sikerült.
Gondolhatjátok milyen a hangulatom !

A doki azt mondta, hogy nem kell több hormont kapnom , mert ez alatt a fél év alatt amit végigcsináltam a hormonok segítségével már sikerülnie kellett volna. Azt mondta nekem semmi bajom, szabályosak a ciklusaim stb. Behívta a férjemet vizsgálatra a jövõ hétre. Hozzá kell tennem, hogy az elõzõ terhességem gyorsan a 3. hónapra jött össze, ezért a páromat eddig nem is látta.
A Ti férjeitek, hogy fogadták a vizsgálatot? Nem volt morgás, hisztizés stb? A férjem meglepõen jól fogadta bár féltem a dolgot megemlíteni neki.
Nem tudom, hogyha kiderül, hogy probléma van a spermájával mit fog tenni a doki? Gyógyszert ad neki?
Ha rossz az eredmény akkor az inszemit javasolják?

Vanda /Nina/
Nem találom magam a táblázatban. Ujra megadom az adatokat ok?
5c.23cn. Szigethalom 28 év. Kérlek rakj be a listába
engem és a Bogarat is.

Bogár (Nina)
Látod nem jött össze. A doki szerint hamarosam megjön a piros.
Próbálok vidám lenni és nem foglalkozni a dologgal , a lényeg, hogy fel a fejjel!
Hétfõn vizsgálat a páromnak és képzeld meglepõen jól fogadta a hírt!
Remélem sikerült a vizsgád, szorítottam neked. Szerdán beszélünk. Üdv!

Breki /Nina/
Köszönöm az információt.

Gombóc (Nina)
Nagyon-nagyon sajnálom.

Üdv. Nina
Névtelen

Gombóc,
Nagyon szorítok én is neked. Pont azt akartam írni, amit Lora. Mindenképpen legalább két orvossal nézesd meg magad és természetesen hüvelyi UH-n. A barátnõm pont a 6. hetet töltötte be, amikor elkezdett barnásozni (csütörtökön) és nála is még csak egy 1 cm-s petezsák látszott, ami az orvos szerint teljesen normális volt, úgyhogy visszarendelte jövõ csütörtökre, mert 7 hetesen már látszania kéne. De persze ilyenkor se felejtsük el, hogy ami papírforma szerint 7 hetes, az nem biztos, hogy a valóságban nem kevesebb. Kitartás és jelentkezz!
Barbi,
Nem segítene, ha egy pár hónapig nem mérnéd? Legalább emiatt nem stresszelnéd magad.
Monka,
Tényleg hüvelybe kéne mérni, de semmi nem szentírás, nekem pl. ritkám ment 37-ig, mégis gyönyörûen kirajzolódott a görbe és hormonproblémám nem volt.
Te és Alice keseregtetek a 30-on. Érdekes, engem anno a 25 éves születésnapom nagyon megviselt, valahogy éreztem, hogy felnõtt lettem. Azt hittem a 30-cal is így leszek, de semmi (pedig tavaly nyáron volt). Már akkor is próbálkoztunk, szintén az elsõ babucival, mégse izgatott. Úgy éreztem, hogy tök jó dolgokat csináltam az életben eddig is. A múlt héten kzdtem elõször aggódni azon, hogy mennyivel rosszabbak a baba esélyei az én korom miatt és hogy azért egy pár gyerkõcöt szeretnénk és ha csak ilyen tempóban megy, akkor mennyire fogunk beleférni stb. Azért valószínûleg kár nagyon aggódni, hiszen befolyásolni ezt biztos nem tudjuk, maximum vigyázhatunk az egészségünkre.
Timici,
nekem is a fáradékonyság és az éhség voltak a legerõteljesebb tünetek. Most is napi 10 órát lazán alszom, ha tehetem, többet is. Jól vagy? Te is bevéreztél egy kicsit nem?
Nina,
sajnálom, hogy nem sikerült, de ha egyszer már sikerült nyilván máskor is fog. Az én párom elég nyitott volt, amikor fölmerült a spermavizsgálat, aztán mégsem került rá sor...:-)) (Én nem tudok olyan szép fejecskét.)
A doki felmentett a szigorú ágy nyugalom alól, de azért még ne ugráljak. Szerencse, hogy meg tudom úgy szervezni a munkámat, hogy csak egy kicsit fogok bejárni és du. itthon fogok pihizni.
Drukkolok mindenkinek!
Zsuzsó
zsuzsó

Megint itt vagyok 2 percre. Még elolvastam mindent. 1 hétig leszek aztán net nélkülKép Már úgy izgulok. Holnap befekszek, szerdán lesz a mûtét. Rendes hasi mûtét lesz, és úgy félek, hogy milyen lesz utána, mennyire fog fájni, stb. De utána 6 hónap és mindent beleKépKépKép A babáért pedig mindetnt, ugye?
Legyetek jók!

Hermi
Hermi

Sziasztok Lanyok!

Szerintem is klassz volt a tali, jo volt ujra latni ill. megismerni titeketKép

Timici! En akarmikor bementem a varosba elintezni valamit, ugy ertem haza mint akit agyonvertek. Szerintem ez teljesen termeszetes tunetKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Zsuzso!
Koszonom a valaszod.
Esetleg tudnal valamit mondani a homrol? Volt peteres, vagy ez egy anovulacios ciklusnak tekintheto?
Igaz meg nem teljes, hisz nem vagyok a ciklus vegen, de ki lehet olvasni belole valamit?
Monka
szmonka

Hello Monka!
Én is láttam Madonnárol a cikket, tényleg jó neki...
Sajna ez a hátránya az idõeltolódásnak, hogy általában utólag látom a napi üziket, sosem vagyok "on-line" idõben...
A hõmérõm megmenekült, már nem haragszom annyira rá, és lehet, hogy most nem is mérem, de azthiszem úgysem birom ki.
Nem vagyok nagyon elkenõdve, hamarosan megint megyek a dokihoz, hogy megbeszéljük a hogyan-tovább-ot.
Monka, nálatok tényleg vannak magándokik? Ez a nagy különbség itt állam- és állam között, hiába egy ország, nálunk teljesen más a helyzet. Most akarnak valamit változtatni, de nem tudom,hogy mit.
Na sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Remélem mindenki jó érzi magát! Kép

Lenne egy kérdésem. Sok mindenrõl cseverészünk mi itt, de egy témát még nem érintettünk, vagy csak lemaradtam róla. Kép Elég kényes kérdés, bár ki hogy van vele. Kép Tudtok valami jó ötletet, vagy egyebet a libidó (kedv) növelésére férfinak? Kép (Hogy õ is többször akarja "azt"! Kép )
Remélem akad valakinek valami jó ötlete. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép Szép jó reggelt mindenkinekKép
BarbiKép
Nem tudom mit szólhatnék a hõmérsékletedhez...elég egyenes... Most lennél a felszálló ágban tehát a ciklusod második felét "taposod"?
PannaKép
Sajna nem értek a hormonszinthez ezért nem értékelem az eredményedet...
SzMonkaKép
Értékelhetetlen a hõgörbéd és ez tényleg azért van, mert szájban mérted. Ezt tapasztalatból írom mert én több mint egy éven át mértem szájban, aztán néhány hónapig hüvelyben is és szájban is aztán most már csak hüvelyben mérem. Hidd el óriási az eltérés és még azt sem foghatjuk a görbédre, hogy a vonala ua. mintha hüvelyben mérnéd. Jüvelyben, minden reggel, azonos idõben, higanyos hõmérõvel kell mérniKép
NinaKép
Ne szomizz, reméljük a Párocskád eredménye jó lesz és akkor hamar összejön a babácskaKép Az én Párom is nagyon pozitívan állt a dologhoz, igaz, Õ a múlt héten ment el elõször vizsgálatra de eddig nem is kértem. Másfél év alatt Õ is belátta, hogy ez a legkevesebb amit megtehet értünk és lám-lám tökéletes lett az eredményeKép Nagyon megkönnyebbültem... Egyébként attól függõen, hogy mi a probléma többnyire gyógyszeres kezelést adnak.
HermiKépKépKép Drukkolok Neked nagyon, hogy minden rendben legyen a mûtét alatt és utánKép Reméljük nem fog fájniKépKép
LányokKép
Az elõzõ talin (ami nálam volt) valaki elvitt Aviva tornával kapcsolatos könyvet ill. anyagot fénymásolni. Lehet errõl valamit is tudni? Kinél van? Én szívesen vennék egy példánytKép

Puszi: Doris
doris

GittaKép
Kétségtelenül fontos kérdés... A kérdésed pontosan mire irányul? Egymás után többször akarja, vagy mondjuk gyakrabban akarja mint eddig? Csak azért kérdem mert az egymás után többszöri az nagy mértékben függ attól, hogy mennyire kimerült vagy lestrapált a párunk...sajnos.

doris

Sziasztok!

Doris!
Ha jól értettem akkor neked gyógyszer nélkül meg se jött volna? Úgy döntöttem ezt a hetet feltétlenül megvárom és ha hétvégéig nem jön meg hétfõre bejelentkezek a dokihoz.

Nina!
Sajnálom hogy nem sikerült. Tavaly nekem is azt mondta a doki hogy fél év hormonkezelés után teherbe kellett volna esnem. Szorítok hogy a férjednek jó legyen az eredménye!

Hermi!
Én is úgy vagyok vele a babáért mindent!Kép

Lujza!
Remélem pénteken jó hírrel jössz!Kép

Puszi

Andy
Andy

Doris!

Félreértettél! Nem az a baj, hogy sok, hanem az, hogy kevés (szerintem heti 1 az kevés)! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Timici

A körülöttem lévõ babás lányoknál egy tünet volt, ami abszolút univerzális volt, az pedig az aluszékonyság, ez a legnormálisabb. És ha teheted, aludj minél többet, késõbb, ahogy nõ a pocid, egyre nehezebben megy majd, fõleg aztán, amikor a babuci már kinn lesz

Monka
Az elsõ hónapban szájban mértem, aztán már nem tudom hány hónapja hüvelyben. Bár nekem 36,7 fölé sosem megy, a görbe szépen rajzolódik. (a doki szerint is)A szájban mért értékek használhatatlanok voltak, annak a hónapos mérésemnek nem volt sok értelme.

Nina
kicsit fura nekem, hogy a párocskádat eddig nem vizsgálták, még akkor is, ha elõször a 3. hónap után összejött a baba. A doki nekünk mindig a sperma érzékenységérõl papol, hogy mennyire érzékenyen reagál egy csomó környezeti, életmódbeli változásra, akár egyik hónapról a másikra is történhet vele valami. Egy vizsgálatot mindenképpen megér, ha másért nem, legalább azért, hogy megnyugodjatok úgy mint anno Doris, vagy Zsuzsuék.

Hermi
Szorítunk, ne izguljKépKép

Bea
Bea

Gitta

Nem lehet, hogy az a baj, hogy az akciózás túlságosan a "babakészítés" (bocsi) körül forog? Hogy már elveszett egy kicsit az önfeledtség a dologból, és inkább egy idõzített dologgá vált? Sajnos szerintem a mi eseteinkben, amikor a baba ennyire görcsösen nem akaródzik összejönni, mindenki átmegy egy ilyen idõszakon.(ez alól a férfiak sem kivételek). Próbálj meg vele sokat beszélgetni a dologról

Bea
Bea

AndyKép
Bizony-bizony, jól értetted! Nekem gyógyszer nélkül meg sem jött volna, mivel annyira nem volt nyálkahártyám ami leváljon ezért gyógyszerekkel kellett felépítgetni... Kérjél idõpontot mert csak vesztegeted az idõdet. A gyógyszereket ha jól emlékszem 20 napig szedtem és rá két hétre jött meg a menzimKép Azóta normális. Az elsõ még 35 napos ciklus volt de azóta 29 naposak a ciklusaimKép
GittaKép
Most már egyértelmû. Beszéltél a Párocskáddal errõl? Nálunk (szerencsére) nincs ilyen probléma, de ha nagyon kimerült és túlhajszolt akkor az tényleg befolyásolhatja a dolgot... Õ mit mond? Esetleg a Hozzád való viszonya alakult át (kevésbé kíván...) vagy tényleg stresszeli magát?

doris

Sziasztok, Lányok!

Tegnap megint "havazás" volt Kép azért meló végén elolvastalak benneteket Kép

VANDA,
légyszi dobj le a táblában 7c 1cn. Tudtam, hogy ez a hónap esélytelen, férjecském már harmadik hete odavan, és csak csütörtökön reggel jön haza KépKép

ANDY,
megpróbálok majd irni Neked, de nem igérek biztosat...

SIEN,
köszi a biztatást, én is remélem, hogy minél hamarabb "albérlõvel" gazdagodom Kép

Lányok,
merre vannak a tegnapi hozzászólások? Akartam azokra is reagálni, de nem találom Kép (pedig emlékszem, Bera3-nak is kéne válaszolnom)

Na, mennem kell, kávét kell szerviroznom Kép

Pussz,

KnéRita
knérita

RitaKép
A máj.14.-i fölött találodKép
doris

Sziasztok lányok! Jó reggelt mindenkinek!

Monka
Nekem a hüvelyi hõmérõzés jobban bevált, mint a nyelv alatti, ezért inkább azt javasolom. Pontosabb. A görbédbõl azt látom, hogy még nem volt péd. De ez nem is biztos, mert nyelv alatt mérted.
A HÜVELYI hõmérõzés és a méhnyak változásának vizsgálata biztosabb eredményt mutat. Ugyanis a méhnyak a tüszõérés alkalmával feljebb emelkedeik és a tüszõrepedéskor van a legmagasabban. Még biztonságosabb az eredmény, ha ezt a kettõt kombinálod a méhnyakváladék vizsgálatával. De azt látom, hogy ezt nézed.
Én egyébként digitális hõmérõvel mérem, nem higanyossal. Bevált. Tudom, hogy mindenki a higanyosra esküszik, de nem tudnék 5 percet várni. A digitális kb. 20 mp után csipog, hogy õ befejezte a mérést.

Gombóc
Én drukkolok nektek. A remény hal meg utoljára. És nem szabad feladni. Menj el egy másik orvoshoz is, kérdezd meg, hogy õ mit mond. Szorítok!!!

Gitta
A Maca gyökér növeli a libidót (meg a spermaszámot is). De h, ha nem tudod bevetetni vele a kapszulát, akkor az is jó, ha kihagytok egy kis idõt. Mondjuk egy hetet. Aztán úgy fog kívánni, hogy csak na. Meg a jól bevált módszer egy kis szexis fehérnemû. Talán egy kis latin-amerikai zene, gyertyafény és uzsgyu neki...

Nina
Mi még beszélünk.

puszi mindenkinek
Bogár
Névtelen

Jó reggelt Lányok!

Panka Kép
Én múlt hónapban voltam progimérésen. Én úgy tudom, hogy az alsó határ 64 nmol/l vagy 21 ng/ml. Én Erazmusznál szoktam rákeresni ezekre a dolgokra, õ ezt többször leírta pl. április 20-án. Szedtél már valamilyen gyógyszert, szerintem azok gyorsan rendbeteszik majd.

Monka Kép
Én sem hiszem túlságosan, hogy a barnásozás egyszerû szépséghiba, mert valami oka csak van. De majdnem 400 nmol/l progiszintnél nálam tényleg nem lehet progihiányról beszélni. A hormonszintmérés alapján majd biztosan kiderül van-e progihiányod. A hõmérõzéssel kapcsolatban, szerintem se idegesítsd feleslegesen magadat a szájban mért hõvel. Én múlt hónapban az elsõ méréskor elõször szájban mértem 36,2 volt a 4. napon , nem voltam elájulva tõle, másnap már hüvelyben mértem és 36,6 lett. A következõ hónaptól mérd hüvelyben és meglátod sokkal szebb lesz a görbéd. Kép

Nina Kép
Sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze, Kép de jó hogy a férjed ilyen pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. Ha múltkor a 3. hónapban összejött, akkor biztosan neki is jó eredménye lesz. Majd megírod?

KnéRita Kép Ezt írtam neked tegnap Kép
Neked is barnás problémáid vannak? Bocsi, de nem tudtam visszaolvasni, mert úgy tûnik nekem, hogy a péntek délutáni hozzászólások elvesztek. De lehet, hogy csak én bénázom.Szóval csak azt akarom mondani, hogy nekem 5 hónapja van elég egyforma barnás a menzi elõtt, az orvos írt 3 hónapig Clostit, és most meg kiderült, hogy nem hogy alacsonyabb a progi szintem, hanem több mint 6 szorosa a minimális jó értéknek. A doki azt mondta ez baromi magas, szóval valószínûleg nem progi hiány okozta/okozza a barnást, azt mondta ez lehet szépséghiba. Hmm. Szerintem a vérvétel nagyon fontos, meg persze a hõmérõzés.

bera3
bera3

Doriska!
Ígérem neked hogy még a héten feltétlenül bejelentkezek a dokihoz. Ez tényleg nem játék. Igazad van csak halogatom, de az endos lányoknak is 9 hétre jött meg a Zoladex után.
Az elõbb mintha fájt volna a hasam és 1-2 patti is kijött az arcomon. Hátha! Jaj de nehéz ez!

Rita!
Ha haza jön a férjecskéd pótoljatok be mindent! Majd meglátod jobb kedved lesz ebben a ciklusban. Lehet újra reménykedni megint.Kép
Tényleg a MACA-t is elkezdted szedni?

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!

Tegnap egy kicsit nagyon rosszul voltam, de úgy tûnik gyorsan elrugtam ezt a nyavaját.

A lényeg. Tegnap voltunk a Kaáliban. Mint kiderült, azt nézte az orvos a fogamzásgátlós ciklusban, hogy lecsitult-e a petefészeim mûködése. Nagyon tisztességesen viselkedtek, így kaptam egy csomó receptet. Kép Június 9-ig kell szednem a fogamzásgátlót, és 14-tõl indul a kezetés. A szurikon kívül kell még majd szednem Elevitet, C vitamint és gyerek Aspirint. Biztos emlékeztek, hogy nem is olyan régen azon filóztunk mire jó a gyerek Aspirin. 50 mg-ot kell majd szednem belõle naponta és az orvos azt mondta, hogy javítja a hajszálerek vérellátását.

Gombóc
Ugye rosszul látta az orvos...? Úgy izgulok értetek.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

AndyKép
Ahogy gondolod, végül is nem hinném hogy árt a várakozás csak tényleg felesleges idõkiesésnek tûnik. Hátha Neked is a bûvös 9. hét segít majdKép
EdelweissKép
De jó, hogy jöttélKép Drukkolunk Neked nagyonKép

doris

Halihó! Itt vagyok még, pár sor erejéig...

Doris,
köszi, megtaláltam Kép kicsit le vagyok lassulva ma reggel Kép

BERA3,
köszi, hogy mégegyszer leirtad, ari vagy Kép! A hormonszintmérésre elõbb-utóbb sor kerül, mivel a nagyon közeli jövõben megyek nõdokimhoz, megtárgyalni a teendõket. A hõmérõzést meg csinálom, az a doki szerint jó, szépen mutatja a történéseket. De valami mégsem stimm, ha nem jön a baba december óta (tudom, ez sokaknak kevés idõnek tûnik, nekem már elég sok).

ANDY,
A Maca-t szedtem a múlt hónapban, addig, amig a férjecském elutazott, utána már nem láttam értelmét. De most újrakezdem, meg a teát is, remélem, hatásosak lesznek Kép Neked meg tessék minél elõbb a dokibácsihoz menni! Irgum-burgum!

Na, megint mennem kell, legyen szép napotok!

Puszó,

KnéRita
knérita

Szia Gombóc!Hogy vagy?

Hermi szorítunk érted!

Lujza vérvételkor az inszem hányadik napján leszel?

Edelweiss! Szóval ezért kell szednia fogigátlót lombik elõtt. Sose értettem. Hány napig szetted?

Edi! Neked mikor is indul be az inszem?

Marcsi
Marcsi

Ez a fránya gép kidobott. Úgyhogy most folytatom.

Vanda
Szeretnék én is bekerülni a táblába. Bogár, 7c 7cn, most már írhatunk 28-at (csak 3 nap van hátra), Budapest.
Köszi

Gitta
Velem megesett olyan, hogy az orvos megmondta mikor kell és nekem nem ment. Hát hogyan menne akkor a párocskánknak. Amikor viszont arra kért az orvos, hogy most nem lehet, mert épp akkor mentem egy meddõségi vizsgálatra (méhnyakváladék és az ivarsejtek keverékét nézte). Elõtte min 5 napig nem lehetett. Hát az volt a pokol. Az ember így mûködik, ha valami tilos és nem szabad, az vonzó.
Úgyhogy én azt ajánlom, hogy pihenjetek egy kicsit. Vagy ne mond meg neki azokat a napokat. Ha meg fáradt akkor hagy pihenjen.

Kné Rita
Ez a hónap nagyon jó lesz. Én érzem...

üdv
Bogár
Névtelen

Marcsi
A ciklus 24. napján, az inszem utáni 10. napon (ha az inszem napját nem számolom).
Lujza
lujza

Sziasztok!
A mai tábla:
Kép

Bocsánat mindenkitõl, de sok a munkám Kép.

Edelweiss,
nemrég tárgyaltuk a gyermek aspirint tényleg, hogy mire lehet jó, és a nyálkahártya "vastagítását" írtuk többen is. Kipróbálom! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Szia-sziaKép Hiányzol de megértem ha be vagy havazva...
LujzaKép
Én is a ciklusom 24. napján megyek orvoshoz de csak UH-ra.
MarcsiKép
Láttam, azonosan gondolkodunk a témárólKép
CipómamaKép
Mi újság van? Minden rendben?

doris

Sziasztok,

Gitta szerintem ne beszélj neki a bébirõl, és a vele kapcsolatos dolgokról. Had eméssze meg a történteket õ is. Inkább itt öntsd ki a szívedet, és otthon hanyagold a témát. Csábítsd el, vagy közöld vele, hogy most nem lehet, mert vigyázni kell és te pont most vagy fogamzóképes. Le fogja kaparni a falat, úgy meg lesz õrülve érted. Nem fogja érdekelni senki, és semilyen határidõ. Hidd el. Nálunk is bejött ez a taktika. És azt se nagyon tudta, hogy hol is járok a ciklusban. Kivétel a mikulás :-)

Fel a fejjel!

Pussz, Lora
lora

Sziasztok lányok!
Nem tudom, hogy még emlékeztek-e rám, elég rég nem jelentkeztem, ugyanis magamba roskadva csendesen olvasgattalak. Röviden annyit magamról annak aki nem ismer és a többieknek emlékeztetõül, hogy ellenanyag meg egy csomó antitest miatt 4 évig sikertelen volt minden, beleértve a lombik próbálkozást is. De ma reggel + teszttet produkáltam. Teljesen spontán. Gondoltam megosztom veletek örömöm amit még el sem tudok hinni igazán. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy le kell nyugodni s egy kicsit bízni abba, hogy egyszer sikerül.
Üdv. Nyuszi
Névtelen

NyusziKépKépKép Én emlékszem Rád és hihetetlen amit írtál...KépKépKép Szívbõl gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok NektekKépKépKép

doris

NyusziKépKépKép

Szívbõl gratulálok. Úgy látszik, tényleg sokkal nagyobb szerepe van a lelki tényezõknek, mint gondolnánk. Tényleg az a jó megoldás, ha az ember megpróbál nem görcsölni a témán.
Boldog babavárást kívánok Neked!KépKépKép

LányokKép
Sajnos mostanábancsak ritkán tudok jönni, mert annyi minden összejött. Holnap meg egész nap nem leszek. Sajnos.

Gombóc
Sokat gondolok Rád, biztos nagyon nehéz most Neked. De még ne add fel a reményt. Tényleg nagyon korai volt az az ultrahang. Ha abból indulunk ki, hogy a 18. napon még csak, ha jól emlékszem 8 mm-es volt a tüszõ, akkor csak jóval késõbb repedhetett meg. Szóval szerintem lehet, még nem vagy 6 hetes terhes. Vagy én számolom rosszul?

Puszi Mindenkinek
Zsuzsu
zsuzsu

Nyuszi Kép
Én is gratulálok! Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Megint csak egy pillanatra tudok itt lenni Kép

BOGÁR,
köszi a biztatást, úgy legyen! Neked is! Kicsit rossz magam a tábla alján látni, de remélem, gyorsan telnek majd a napok, aztán hipp-hopp, mindenki fent találja magát, Csíkos Úrral együtt Kép (bár lehet, hogy ez a zebra lány, nemtom). Most látom, hogy Te is a 7. ciklust taposod Kép Remélem, szerencsés számnak bizonyul (kopp-kopp).

NYUSZI,
gratula Kép! Ez a jó hir erõt ad minden próbálkozónak! Lányok, indulás Nyuszi után! Kép

GOMBÓC,
mi van Veled? Mindenki érted aggódik, jelentkezz! Lehet, hogy tényleg túl korai volt az UH, ehhez nem értek, de remélem, hogy a doki elhamarkodottan mondta azt, amit mondott, és mégis minden rendben van Kép Csak hát lehetne megfontoltabb is, ne okozzon feleslegesen lelki kinokat olyannak, aki már annyira vágyott babára...

Megyek, mert dógozni is kéne, csak gyûlnek a papirok az asztalomon, csak gyûlnek....

Pusszancs!

KnéRita
knérita

Nyuszi!
Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Lányok!
Köszönöm a sok jótanácsot! Valami majd csak beválik!

Üdv:
Gitta
gitta

Zsuzsu!

Ha valamikor van idöd, akkor leirnád nekem a joghurtos süti receptjét. Biztos nyerö lenne itthon a családnál is! (Más gyümivel is lehet?)
Elöre is köszi!KépKép

Nyuszi!

Gratulálok!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi!
De jó hír!Kép Nagy-nagy gratulaaaaaaaa!

Rita!
Jó, jó! El fogok menni a dokihoz.
Remélem már kicsit jobb kedved van. Új ciklus, új remények!Kép A június a mienk!

Edelweiss!
Ez jó hogy megkezdõdnek a kezelések. Sosem értettem miért kell fogamzásgátlót szedni. Gyerek Aspirint én is venni fogok. Már nem sokat kell várnod és babás leszel.Kép

Puszi

Andy
Andy

ZsuzsuKép
OFF:Az engem is érdekelKép Esetleg írd le a "Mit fõzzek" topikbanKép

doris

Nyuszi
Nagy-nagy gratula! Vigyázz nagyon magatokra! Kép

Andy, Vanda
A gyerek Aspirinnel kapcsolatban csak annyit, hogy ne szedjetek sokat, csak 50 mg-ot naponta. Nekem is ennyit írt fel az orvos, meg napi 1 Elevitet és 100 g C vitamint.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok!
Nagyon kedvesek, aranyosak vagytok, köszönöm a sok gratulációt, jó kivánságot.
Én is tiszta szívbõl kivánom mindenkinek.
Ha valakinek bármiben, jó tanáccsal vagy akármiben segíthetek szívesen teszem. Azért merem ezt ajánlani, mert sokat tapasztaltam 4 év alatt.
Mindennap olvaslak továbbra is!
Üdv. Nyuszi
Névtelen

NyusziKép
Ha olyan kérdés merülne itt fel a Lányok közt amire Te tudod a választ de nem névszerint Neked írodik kérlek, hogy akkor is segíts hisz 4 év az tényleg rengeteg... Dióhéjban elmondod ha idõd lesz, hogy Te/Ti mi mindenen mentetek keresztül? Kép Talán tanulhatnánk belõleKép

doris

Halihó!

Valami nem stimm, én 13.20 óta egy hozzászólást sem látok Kép

KnéRita
knérita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: