Próbálok lépést tartani, de mostanában nem megy
tegnap itt volt a "felmentő sereg" (anyósék

), alig vártam, hogy tudjunk utána menni sétálni, másfél órát sikerült.
ma meg voltunk csípő UH-on (kiderült, hogy a leletet nem írták rá a papírra, amin a hasiUH, koponya UH volt még októberben, és nem találták a filmet, úgyhogy újra kellett menni), ez szerencsére tökéletes. azután meg mentünk ortopédiára, mert az Esztinek mindkét lábfeje befelé áll.
a dokinénink azt mondta, hogy elég, ha masszírozgatom, de nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy mentünk a klinikára (egy barátnőm javasolta, hogy oda érdemes). 3 hétig egy spéci cipőcskét kell hordanunk

már ki is váltottuk, és a lábán is van. háát, nem örült neki, amikor a doktorbácsi felrakta. elég szadinak tűnik, de majd csak kibírjuk valahogy. inkább, minthogy csámpi legyen
szóval oda kell figyelni a házidoki néninkre. amikor kértem a beutalót, azt mondta, úgyis csak azt fogják mondani, hogy masszírozni kell. hát nem ezt mondták

jó, nem lehet mindenben elmélyülni, nem haragszom rá, de ezek után én is azt teszem, amit Rokica mondott, irány mindig a szakorvos. inkább könyveljenek el aggódós hülye anyukának...
a visszaolvasásban vannak hiányosságaim
én is nagy gratula a hosszúcombú kis Fanninak

Ayse, köszi

és egyébként X. ker.
holnap meg bőrgyogyóhoz kell mennem, mert van egy anyajegy, ami eléggé nekiveselkedett az utóbbi hetekben, le kell szedni

3/4 8-ra megyünk a klinikára. Esztit ma is alig bírtam fél kilenckor felébreszteni...
Duda! még emlékszem, hogy múltkor kérdezted, hogy mennyit engedd egyedül játszani Natit. sztem örülj neki, amíg egyedül játszik. ha nem csak fekszik, és nem csináél semmit, bár sztem akkor is biztos nézelődik és gondolkodik valami nagyon fontos dolgon

, szóval úgy is fejlődik, eleget beszélsz hozzá egyébként. amint elkezd ülni, pláne menni, mindent veled akar majd csinálni. nekem nincs tapasztalatom, más anyukák mondták ezt nekem

szóval használd ki a nyugodt perceket

lelkiismeretfurdalás nélkül!
Eszti nem egy "egyedül-sokáig elvagyok" típus, de még így is van olyan, hogy annak ellenéáre, hogy egész jól eljátszik egyedül, annyira édes olyankor, hogy muszáj odamennem, hogy vele játszak
én is beléptem a kopaszodók klubjába

a vichy hajhullás elleni sampon+ampullákról van vkinek infoja/tapasztalata?
nekem a fodrászom még a nyáron ajánlotta a loreál cuccot, akkor vettem is akciósan, de mivel apa is kopaszka

remélem ezt nem olvassa, szóval neki adtam, hogy próbálja ki. azt mondta egy kalap sz.r, de azért elhasználta az egészet...
most le tudnék dőlni egy kicsit, de nemsokára hívnom kell a sebészt a holnap miatt, álmos vagyok
and, eszter 19+2