A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nnnna, végre elállat a hó! Megjöttünk a maratoni babakocsizásból, gergő után kellet vinnem az overállját+hótaposót, mert itthon maradt. Kép És ma először otthagyom napköziben. Meglátom mit művelnek ott tanulás címen.. Annyira szeretett volna maradni a társaival, ám legyen. Kép

Viki meg fél 11-kor evett, 11-től alszik, úgy látszik jót tett neki a friss levegő. Kép Remélem a fájdalmát (fog) is kialussza. De érdekes, mert éjjel meg sem nyikkan. Még ez a jobbik verzió szerintem. Kép

Hétvégén áttesszük a gyerekszobába Vikit. Viszont szerváltam egy kiságyat, mert ha éjjel sír (kopp kopp eddig sosem volt), akkor ne Gergő fülébe visítson, ezért kell két ágy. Kép Meg mi van, ha a 3. bébi is jön, akkor úgyis kell még egy kiságy. Kép

Jucc!
Ismertem, és marha jó, sok igazság van benne. KépKép

Na, ébredezik a szentem, megyek.

Dóri
Vendég

elállat= elállt Kép

Tényleg, akinél már külön szobában van a baba, hogy viseli a "hiányát"??
Nekem tökre fog hiányozni a kis szuszogása. Kép Meg férjenk is. Kép
Vendég

Dóri:

Nekem is nagyon hiányzott Zsuzsa mikor átraktam (2 napra) a saját szobájába estére. Azóta inkább hagyom velünk, mert túl sok macera... illetve ha elalszik a szopipárnáján, akkor tökmindegy hova rakom, de a szopipárnáról kezd lelógni, és egyre gyakrabban ágyban fekve szoptatom/altatom. Ezért lesz jó neki a saját ágy.

Az viszont jó volt, hogy nem kellet óvatoskodni a parkettán, mert nálunk mindenhol az van és recseg-ropog őrületes módon.

Jucc:

Drukkolok hogy minden rendben menjen ma!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dóri!

Nálunk Marci csak az első három éjszakát töltötte a mi ágyunkba, utána átkerült a kiságyba a saját szobájába, mivel nagyon paráztunk, hogy ráfekszünk, vagy a paplant a fejére húzzuk. Utána én még egy pár éjszakát a szobájában aludtam, aztán már átköltöztem a hálóba. Az első éjszakákon nagyon hiányzott, hogy nincs mellettem,de a bébéiőrben így is hallom a szuszogását+ így esténként nem kell Apával lábujjhegyen járni a gyerek miatt.
A "hiányt" úgy hidaljuk át, hogy este állandóan bemászkálunk hozzá, (meg éjszaka is ha felébredek,) csak, hogy nézzük milyen édesen alszikKép

Katka
katka12

Jucc, gondolok Balázsra! Remélem, jól viseli és minél jobb diagnózis születik majdKép

Kicsit megijedtem, mert 12-én volt itt egy barátnőm, akin 14-én kijött a bárányhimlőKép Utánanéztem, és azt irják, ha én már voltam himlős és a baba szopik, 6 hónapos kor alatt nagy eséllyel nem kapja meg. Hát remélem, igy lesz.
Jó, hogy halasztódik a tali, mert nem mertem volna gyanúsan elvinni Julcsit, de tizedikére már biztosan kiderül, megkapta-e (14-21 nap a lappangási idő).
Andi, mi a neve a tejpépnek, amit Natinak adsz? Még nem akartam mást adni Julcsinak, de egyre gyakrabban kér enni, mohón szopik, szerintem kezd kevés lenni neki az anyatej. Úgy markolássza a mellkasomat, cicimet, ha éhes, hogy csuda. Ha meg az ágyon szoptatok, villámsebességgel befordul és rácsatlakozik, meg kell zabálni olyankor (is).

iwiw: kész, megfertőződtem, aggodalmaim eloszlottak, illetve más jellegűek születtek-túl sok idő. Na mindegy. Már nem emlékszem, kit tudnék keresni, ha valaki megtalál és bejelöl, szivesen viszonzomKép (Thullner Zsuzsa)
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Fanni lány megszületett,más adatot még nem tudok,csak azt,hogy hajasbaba!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hát nekünk is indulhatott volna szerencsésebben ez a mai nap. U.is Rékát ma kellett volna vinnem 5 hós szurira, de ebben a trutyi időben a kisautónk is úgy döntött, hogy inkább nem mozdul semerre.Kép
ÉN IS ÚGY VÁROM MÁR A TAVASZT!!!!

Rókica!
Zsuzsa nagyon ügyes és édes a tegnapi sorozaton!KépKépKép
Tényleg most már minden mozdulatukat figyelnünk kell!

Jucc!
Én reggel óta szurkolok Balázsnak, meg persze az egész családnak, hogy minden rendben menjen.
Klassz a szövegKép, én még nem ismertem.
-4 kg? Ez igen!!!Nagyon ügyi csaj vagy!!!

Nyúlné!
A Te barátnődnek is a legjobbakat!

Dóri!
Gratula a 3.bébihez!!! A mai világban már az is nagyon nagy szó, hogy egyáltalán foglalkoztok a gondolattal!

Ayse!
Meghallgattam a műsort, (már amennyire Réka baba engedte), de sajnos én nem pont ezekre voltam kíváncsi. Azért mindenesetre köszi.
Lili lányod, haláli csúcs!!!!KépKépKép
Most aztán koronázatlan Piroska tényleg megkapta a magáét!!!!
Szerintem Lili gy.szájaiból már írhatnál egy kiskönyvet!

Megyek, mert Réka nyafizik!
C.+ Réka, aki 5 hónappal és másfél órával ezelőtt született!Kép

KépKép
cinka

Bendegúz is csak az első héten aludt mellettünk mózesben, aztán átköltöztettük a saját kisszobájába a kiságyba. Gond nélkül ment, hiszen akkor még annyira pici volt. Szerintem így ő is nyugodtabban alszik, megvan a saját kis helye, persze mi is többször ránézünk, és aki utoljára fekszik (ApaKép) visszateszi középre az ágyikójába, ha elmászott. Szépen alszik reggel fél 6-6ig általában. És persze mi is nyugodtabban mozgunk. Nálunk is iszonyúan recseg a hálóban a parketta és repülni nem tudtunk Kép, ezért is döntöttünk ilyen hamar az átköltözés mellett, persze bébiőrrel.

Egy kérdés, aki már ad gyümit a babának: Nem tudjátok véletlenül hol lehet fagyasztott őszibarackot venni ??(Intersparban nem volt) Nem akarom rászoktatni Bendegúzt az üveges babakajákra (bár az őszibarack-almát nagyon szereti), és csinálnék neki inkább én mirelit barackból pempőt. Az alma elég unalmas már.
Köszi!

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Cinka,
Igen, visszaolvastam, én néztem el, Roki tényleg 9,10-et írt, csak Manka írt 8,9-et és amiatt kavarodtam meg. A lényeg, hogy a 10-e nekünk is jó lenne.

Jucc,
Megy a drukk tőlünk is ezerrel! Remélem, Balázs jól fogja viselni.

Nyúlné,
Nagyon izgalmas! Hajrá! Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nyúlné,
Gratula! Kép Mire megírtam és elküldtem az előző üzenetet, már meg is lett a baba!

benianyu

Rókica!
Zsuzsa nagyon ügyes, hogy már így húzza magát ülésbe!

Jucc!
Drukkolunk Balázsnak nagyon, bizti minden rendben lesz!!!!!
A szöveg tuti jó, a -4 kilóért meg elismerésem!

Márti!
Nem tudom sajna, nálunk Leon a Hipp kajákat eszi.
Már amennyire......ma finomfőzelék volt az ebéd, de alig evett belőle. Úgyhogy utána szopizott is.

Nyúlné!
Barátnődnek gratula Fannihoz, kíváncsian várom a további paramétereket!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa!
Azért kérdeztem, mikor mentek a kh-ba, mert nekem is kell majd Natit 6hós szemészeti vizsgálatra vinnem és gondoltam, mehetnénk együtt.Kép
De a holnap túl korai, meg aztán tanácsadásra is kell mennünk.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!
iwiw: Na, én a túl sok idő miatt el sem kezdem. A babanet is eléggé leköt, félek, az iwiw már sok lenne.
Tejpép: Nagyon sokféle van, én mindig gluténmenteset veszek. Cukor és sovány tejpor sajnos mindegyikben van. Van, amit a dr. néni írhat fel, ez HA-s és lehet kapni bio boltokban is. Mi próbáltunk már HIPP-et, és Milupát gyümölcsöset. Nati mindegyiket szivesen ette.
A védőnő szerint az ezekben lévő tejpor nem veszélyes a babákra, de nem vagyok nyugodt. Holnap rá is kérdezek a dr. néninél a HA-ra. Erről viszont Prüntyi azt írta, hogy nagyon híg, csak cumisüvegből lehet adni.

Jucc!
Nagyon drukkolok!Kép
A 4kg-hoz gratulálok! Ez tök jó!Kép

Rokica!
Eddig nekünk mindkét időpont jónak látszik!Kép

Ayse!
Lili!KépKépKépKép
Drukkolok, hogy "előkerüljenek" a golyócskák!Kép

Ancsi!Kép
Ne haragudj, nem akart senki megbántani!Kép
Ha Melike elvan mással, szerintem nyugodtan menj tanfolyulni!Kép

Bab!
Tofi nagyon édike!Kép

Nyúlné!
Barinődnek drukk, drukk, drukk!Kép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

Nyúlné!

Lemaradtam...

Gratula a pici Fannihoz!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

JuccKép,
nagyon szorítok holnapra!!!

NyúlnéKép,
gratula barinődnek!

Tali: a márc. 10. nekünk is ideális!
Kati
Vendég

Sziasztok lányok...kicsit lemaradtam, visszaolvasni esélyem sincs, köszi az együttérzést!

Van megállapodás tali ügyben?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Barbi!
Köszi azért! Én is vettem pár Hipp kaját, Bendegúz még csak uzsonnára kap gyümit, eddig a házikészítésű almán és sütőtökön kívül csak az üveges alma-őszibarackot próbáltuk, az tényleg fincsi (nekem is ízlettKép).
Főzelékekben még nem vagyok otthon.

Mea, Kuha!
Ti vagytok még nagyok hozzátápiban! Kép Ti sem tudjátok hol lehet mirelit őszibarackot kapni?

Jucc!
Mi is drukkolunk Balázsnak!
Az a kis összeállítás szuper! Szerintem kinyomtatom Kép.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Majola!

Holnap írd ám meg, mi lett az uh-n! Mi hétfőn megyünk.

Nyúlné!
Gratula a barátnődnek! Kisnyúl akkor már csak Fannié?

Duda!
Ha sima tejpépet adsz Natinak, akkor sztem már fölösleges a HA-s

Katka!
Én is tök sokat bemászkálok Zitához, olyan kis édes, ahogy alszik, és persze megszabadítom az arcára pakolt vackoktól. Kép Kép Kifelé menet pedig belesuttogok vmit a bébiőrbe, vagy csak belenyávogok, hogy apa se unatkozzon. .) Kép
Vendég

Próbálok lépést tartani, de mostanában nem megyKép
tegnap itt volt a "felmentő sereg" (anyósékKép), alig vártam, hogy tudjunk utána menni sétálni, másfél órát sikerült.
ma meg voltunk csípő UH-on (kiderült, hogy a leletet nem írták rá a papírra, amin a hasiUH, koponya UH volt még októberben, és nem találták a filmet, úgyhogy újra kellett menni), ez szerencsére tökéletes. azután meg mentünk ortopédiára, mert az Esztinek mindkét lábfeje befelé áll.
a dokinénink azt mondta, hogy elég, ha masszírozgatom, de nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy mentünk a klinikára (egy barátnőm javasolta, hogy oda érdemes). 3 hétig egy spéci cipőcskét kell hordanunkKép már ki is váltottuk, és a lábán is van. háát, nem örült neki, amikor a doktorbácsi felrakta. elég szadinak tűnik, de majd csak kibírjuk valahogy. inkább, minthogy csámpi legyenKép
szóval oda kell figyelni a házidoki néninkre. amikor kértem a beutalót, azt mondta, úgyis csak azt fogják mondani, hogy masszírozni kell. hát nem ezt mondtákKép jó, nem lehet mindenben elmélyülni, nem haragszom rá, de ezek után én is azt teszem, amit Rokica mondott, irány mindig a szakorvos. inkább könyveljenek el aggódós hülye anyukának...

a visszaolvasásban vannak hiányosságaimKép

én is nagy gratula a hosszúcombú kis FanninakKépKépKép

Ayse, kösziKép és egyébként X. ker.Kép

holnap meg bőrgyogyóhoz kell mennem, mert van egy anyajegy, ami eléggé nekiveselkedett az utóbbi hetekben, le kell szedniKép 3/4 8-ra megyünk a klinikára. Esztit ma is alig bírtam fél kilenckor felébreszteni...

Duda! még emlékszem, hogy múltkor kérdezted, hogy mennyit engedd egyedül játszani Natit. sztem örülj neki, amíg egyedül játszik. ha nem csak fekszik, és nem csináél semmit, bár sztem akkor is biztos nézelődik és gondolkodik valami nagyon fontos dolgonKép, szóval úgy is fejlődik, eleget beszélsz hozzá egyébként. amint elkezd ülni, pláne menni, mindent veled akar majd csinálni. nekem nincs tapasztalatom, más anyukák mondták ezt nekemKép szóval használd ki a nyugodt perceketKép lelkiismeretfurdalás nélkül!Kép
Eszti nem egy "egyedül-sokáig elvagyok" típus, de még így is van olyan, hogy annak ellenéáre, hogy egész jól eljátszik egyedül, annyira édes olyankor, hogy muszáj odamennem, hogy vele játszakKép

én is beléptem a kopaszodók klubjábaKép a vichy hajhullás elleni sampon+ampullákról van vkinek infoja/tapasztalata?
nekem a fodrászom még a nyáron ajánlotta a loreál cuccot, akkor vettem is akciósan, de mivel apa is kopaszkaKép remélem ezt nem olvassa, szóval neki adtam, hogy próbálja ki. azt mondta egy kalap sz.r, de azért elhasználta az egészet...

most le tudnék dőlni egy kicsit, de nemsokára hívnom kell a sebészt a holnap miatt, álmos vagyokKép

and, eszter 19+2

KépKép
KépKép
and

hű, elfelejtettem leírni, de egyébként nem felejettem el! nagggyyy drukkkkkkkkk BalázsnakKép

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa:

Nem lehet hogy "csak" növekedésugrás?

Havtünde:

Zsuzsa is először csak kifelé tolta a cumisüveget a szájából, de mi hagytuk neki. Így rájött, hogy ő irányítja, és egy idő után már befelé is tolta. David azt mondja, kifejezetten tanította (hogy hogyan azt nem tudom, de elég sok tej a nyakába folyt), én meg volt hogy forralt vizes cumisüveget adtam neki csak hogy játsszon vele.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Gratulálunk FanninakKép és anyukájának!

Az én kis boszorkányom ma azt kérdezte, hogy miért nem Fanninak neveztük el őt (egyáltalán nem beszélek/tem neki a babanetes dolgokról)!
És az a vicc, hogy tényleg gondolkodtam a Fannin (ezt sem tudta).

Jucc Kép!
Gratula a kilókhoz!

MajolaKép!
Magy a drukk Julcsinak Kép a honapi UH-ra és egyúttal
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
(már ha ma tartja)

Cinka Kép!
Én is meghallgattam a műsort. Nem tudom Téged mi érdekelt volna, de amiről itt kérdeztél, arra elhangzott a válasz és szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy megegyezett az enyémmel. Azaz Magyarországon is meg lehet tanulni idegen nyelven és semmiről se marad le az, aki 10 éves kor felett kezdi.

Ayse

ayse

Tünde!Kép
És szerinted gáz ezekben a tejpépekben a sovány tejpor?

And!Kép
Örülök, hogy kikapcsolódtál kicsit!Kép
Talán olvastad, hogy járok Natival tornázni. Neki is befelé fordult ez egyik lábfeje, de neki nem kellett cipőt hordania. A gyógytornász azt mondta, kicsit le vannak tapadva a belső combtól lefelé az izmok, emiatt húzza be. Sokat masszírozták és már csak nagy ritkán húzza be. Huzamosabb ideig nem tarja úgy.
Egyébként számomra is döbbenetes volt, mennyire nincsenek képben az orvosok. A kh-ban és a saját dr. nénink is azt mondta, ez a pocakban kialakult kényszertartás.
Az ortopédus megmutatta, hogyan kell masszírozni, a gyógytornász pedig végre elmagyarázta, mi a probléma.
Nekem is leszedték több anyajegyemet is, szerencsére egyikkel sem volt gond. Drukkolok holnap!Kép
Egyedül játszás ügyben gondoltam, hogy ezt fogod mondani,Kép még előttem van, amikor a talin megkérdezted, Nati mindig ilyen jól eljátszik egyedül? Pedig akkor még nem is játszott el hosszan.

Prüntyi!
Tali márc. 9 vagy 10.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

And Kép!
Drukk holnapra. Akkor sajnos nem sűrűn tudunk együtt babakocsit tologatni.
Tavaly különben tanítottam a kerületben, a Liget utcában.

Ayse

ayse

Andi, kösziKép
háát, sajnos, az anyóslátogatást azért nem nevezném kikapcsolódásnakKép, de azért kösziKép

basszus, a sebész azt mondta nem jó neki a holnap, a fene egye meg, na mindegy, legalább kiheverjük a mai napot.

eszti meg nem bír egyedül lenni, úgyhogy megyekKép

Annamami éjszakája jó lett? lemaradtam...

Hari él még?

KépKép
KépKép
and

Fanni:3100-at nyom és 51 cm,és a mamáját nem kínozta,mert 10perc alatt,5 tolással kicsúszott a drága,és pirinyóbb volt a feje,mint a kis teste!ari volt,mert belekakkantott a magzatvízbe és emiatt vigyázni kellett,hogy a felsírása elött kitisztítsákKép!a kis beszariKép)))))
anyukája jól van,apukája is és én isKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és a combméreteket még nem tudomKép
és igen,lehet hogy Fannié leszünk!annyit bűvölte Kisnyúl a pocitKép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Huh, képtelenség visszaolvasni titeket.

Nyúlné! Isten hozta Fannit a világon, a mamájának pedig gratula!

Látom, népszerű a wiw, én is bejelöltem, akit megtaláltam. Kép

Nővéreméknél is kiderült, kisfiút várnak, Szabolcs lesz a neve. Június 2-re van kiírva nővérem, ha néhány nappal korábban jön, egy osztályba járhatnak Sacival majd. Kép (Azt hiszem május 30. után van évvesztesség most.)

A hozzátápi ügyben most már én is fülelek, bár Saci egyelőre lelkesen szopizik. Főleg most, hogy beteg (megfázott), órákig képes cicizni.

Róki! Előreláthatólag nekünk is jó a márc. 9-10.

Ayse! Lili nagyon édes!

Jucc! Szorítok Balázsnak, és persze neked is!

Megnéztétek a honlapunkat??? Néhány napja ígértem ilyen volt-ilyen lett képeket, na itt vannak fönn ilyenek is: www.kigyossy.uw.hu

Mára ennyi, Saci ébredezik.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Jaj lányok,segitsetek.
Az alma megfogja a baba pociját?Mert ma Meli nagyon nehezen kakilt,szenvedett egész nap.Mig nem adtam neki reggelt mindig kakilt most meg 4óra volt mire kiszenvedte.Kép
Mit kell ilyenkor tenni?Ne adjak neki almát,vagy valamivel keverjem?
Jaj,de nem vagyok otthon ebben a témában.Kép

ancsi26

Sziasztok!

Emlékeztek még ránk?
Félig meddig kész a szobánkKép
Talán hétvégén már tudok jönni.

Lesz Babás tali?
Vagy volt már?

Mennénk a következőre, ha még nekünk is állna a meghívás.

Visszaolvasni nem tudok, de látom, hoy Juccnak megy a ++++.
Én is küldök!
Szorítok Balázsnak!

Remélem, mindenki jól vanKép
Mi náthásak vagyunk és nyűgikKép
Viszont már Négykézláb!!! mászunk és néha sikerül felülni.
Mindent pakol maga körül és az ágyról szó szerint majdnem leugrik.
Már csak a földre tesszök vagy a kiságyba.
Erhard Nagy zsivány leszKép Illetve már azKép

Millió puszi!
NE haragudjatok ránk, igyekszem majd felzárkózni!

Sziasztok!
Angelani&Erhard
23+2

Kép
angelani

Sziasztok!

Jucc,
Mi is szorítunk Balázsnak!!!

Ayse,
Koronázatlan barátnőKép Oltári jó fej Lili!

CleoKép
Hű, de jó Neked, hogy apa főz! Sajna én nem vagyok egy konyhatündér, de a férjem se egy mesterszakács. KépKép

Dóri,
Tofival még egy szobában alszunk (ő a kiságyában), de már nagyon fészkelődik álmában, amikor apával halkan beszélgetünk. Szeretném, ha vele alukálhatnánk még egy darabig, nagyon hiányozna, ha külön lennénk tőle. Imádom a kiságyából kiszűrődő édes hangokat! Persze, amennyiben már zavarni fogjuk őt az alvásában, akkor kiköltözünk a szobából.

Nyúlné,
Nagy gratula barátnédnak!!! Tisztára feltört bennem a nosztalgia. Tofi egyébként nekem is belekakkantott a magzatvízbe. Szegénykémnek már nem volt teljesen rendben az oxigénellátása a pociban.

AndiKép

And,
Eszti és a cipellőkKép Szegénykém, csak megszokja őket. 3 hét hamar elrepül.

Angelani,
Nem semmi a kis pasasod! Igazi kis tornabajnok!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de képtelen vagyok ennyit visszaolvasni!

Dóri!
Visszaigazoltalak az iwiw-en, köszi, hogy megkerestél!

Képzeljétek el Peti elkezdett mászni, hátrafelé!!!! Az asztal alól szedtem ki, pedig a szőnyeg közepére tettem le, és szinte csak pisilni szaladtam ki!!! Olyan kis vicces, négykézlábra áll, és riszálja a fenekét, hintázik! És közben marha nagyokat rötyög, meg kell zabálni! Kép De mostmár tényleg nem lehet egyedül hagyni sehol sem!

Viki + Peti, aki ma 5 hónapos

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,

Gratulálok! Peti ügyes kis legényke!
Látom már, hogy a sok sportos baba viszonylatában az én fickóm egy kis lustaság. Nem nagyon törekszik még forgolódniKép De azért ficánkolni azt tud rendesen.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gyorsan felteszek 1-2 képet, hogy lássátok, nem linkelek.
Igaz,nagyon nehéz volt "menet" közben lefotózni.
Talán Nyúlné szuper gépévelKép
Ma csináltam, csak "elrepült" a fejeKép
Kép
Mai, itt legalábbvan fejeKép
Kép
Ez tegnap előtti:
Kép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
De ügyike Peti-BabaKép
Összejöhetnének a fiúk "gyúrni"Kép Kép Kép
Azt hiszem a kis badibilderek (direkt írtam így) rendesen megküzdenek majd a csajokértKép
Egyik pasi sem adja fel hamarKép
Persze ezt általánosságban írtam és Nem Peti&Erhard csatára gondoltamKép
Ha megint felül, azt is lefotózom.
Éppen erőlködikKép

Pusszancs!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Köszi a hozzászólásokat alvás ügyben. Kép

And!
Minek a sebész?? lemaradtam? Kép

Angelani!
Jók a képek! Kép Ebből hamar kúszás lesz! Ejha. Kép Mondjuk akinek már áll a babája.. Kép

Viki!
Nem semmi a kispasid, olyan nagyfiús! Kép Mint aki fekvőtámaszt nyom.

Dóri&Viki 4 hó+2 nap
Vendég

Húúúú nem semmi Petike és ErhardKépKépKép
Én Lívim lusti hozzájuk képestKép

Mea
mea

Dóri!

Nálunk Gergő kezdettől fogva a saját kiságyában, a saját szobájában aludt. Én költöztem át hozzá, egészen három hónapos koráig az ő szobájában aludtam. Aztán úgy döntöttünk, hogy visszaköltözöm Apa mellé.
Hát, mit mondjak? Gergő szerintem ebből semmit nem érzékelt, nekem viszont nagyon rossz volt!!! Kép
Lelkileg eléggé megviselt, az első két-három este majdnem bőgtem, hogy akkor most cserben hagyom a kisfiamat,aki ott marad egyedül a szobájában.
De aztán hamar megszoktam szerencsére... Kép

Márti!
Én a Corában vettem a mirelit őszibarackot, de igencsak meresztgetni kellett a szemeimet, mire nagy nehezen megtaláltam... Kép

Jucc!

Tőlünk is nagy drukk Balázsnak!

Nyúlné!
Szintén nagy gratula Fannihoz!

Egyébként , ha kislányunk született volna, vagy ha következőre az fog, akkor Fanninak fogják hívni Kép

Na, megyek, Gergő úrfi szólít!

kuha

Kép
kuha

Kuha! Kép
valszeg én is ezt érezném. Tök szimpi, amit írsz. Pedig Viki nem is lenne egyedül, hiszen ott van a tesója. De mégiscsak..pedig nálunk is parketta van, szerencsére nem recseg annyira, de mi is halkan jövünk-megyünk a férjemmel, és bár Viki a kiságyában alszik kizárólag, akkor is időnként zavarhatjuk.

Viszont Viki akkor a fél 8 helyett 3/4 7-7 körül kelne fel, mert a tesója akkor kel. Kép

Dóri
Vendég

Angelani!

Erhard sem semmi, nagyon ügyesen rugózik négykézláb! Kép

Angelani, Dóri, Mea! Köszi Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kuha!
Láttam Gergőt a Storyban!KépKépKépKép

Viki, Angelani!
Hát nem semmi kis erőművészeitek vannak!Kép

And!Kép
Igazából a sétára gondoltam. Vagy az sem kikapcsolódás? Akkor bocsiiii!KépKép

Nati ébred, megyek.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha!

A mai Story-t nem láttam még, de Petike a múlt hetiben volt benne, nem látta valaki?

Duda! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Kép

Én írtam már, hogy láttam, meg is van az újsi.elküldjem neked?

Kuha!Kép
Megnézem Gergőt isKép

Fotó Líviről, mikor kiveszi a kezünkből a cumisüveget és eteti magátKép
Korán önállosódikKépKépKép

Kép

Dédinél főkötőbenKép

Kép

Mea
mea

Egyébként Lívibek elállnak kissé a fülei, kis DumboKépKépKép
Imádom őt így is nagyon nagyon!!!Kép

Mea
mea

Mea!

Bocs, de nem tudok mindig visszaolvasni, ezért kérdeztem meg. Biztos nem olvastam azt, amikor írtad! Egyszerűen nem megy, ne haragudjatok, olyan sokat írtok (ami persze jó, csak éppen nem mindig megy a visszaolvasás, most is csak az aktuális oldalt olvastam át! Persze amikor Babóc még a pocakomban volt, szinte egész nap itt lógtam, de már nem megy, mivel szinte egész nap szórakoztatom Petit, és csak olyan 40 perceket alszik egy párszor! Kép

Azért igyekszek ámKépKépKép Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csak átfutottam az eddigieket, Andi, köszi a választKép
Vendégek voltak, telefonhivás-hegyek, közben meg dolgozni kellene, megyek is.
Ayse, az iwiw-en volt közös ismerősünkKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Képzeljétek a doktor néni által felírt gyógyszertári 300 forintos krémtől 3 nap alatt elmúlt Andris arcáról az érdesség!

Ayse

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: