A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

DiaKép
Az csodálatos lenne, már holnap indulnék!!! Már csak szponzor kellene! KépKép

PanciKép
Köszönöm a szép gondolatokat! Mindig emlékezni fogok rájuk! Te jó ég, én 18 éves voltam, mikor először püfölhettem billentyűzetet!!! Kép

WishKép
Jó volt hallani Felőled, gondolunk Rád sokat, a takonykór még előnyödre is válhat, de azért ugyanaz Rád is vonatkozik, mint Rékára. Kép

PóciKép
Nagyon jól haladnak a dolgok! Drukkk és lankadatlan jó étvágyat a husihoz!!! Kép

KataKép
Örülök, ha segíthetek, legalább így lehetek produktív. Kép A második lombik előtt én sem gondoltam volna, hogy ép ésszel el lehet jutni az ötödikig, de valami olyan erő szabadul fel ilyenkor, ami képes feledtetni az előzményeket és megint csak menni akarunk tovább a cél felé.
A kutyu miatt irigy kutya vagyok!!!

Farkasok Kép
Jaj, az a szar katéter, szerencse, hogy nem marad éjszakára. Túl vagytok rajta és nagyon jó hírekkel!!! Úgy örülök!!!! Gyógypuszik innen is!!! Kép

Seszi Kép
Nagyon szép helyeken jártatok!
hajnesz

Seszi!
Ez gyönyörűűű! Pont ilyennek képzeltem, ahogy leírtad.. Kép Na jó nem, sokkal szebb valójában! Kép

Juci!
Nagyon ügyes voltál! Kép Pihenj sokat, remélem, gyorsan múlnak a fájdalmaid!!! Kép Aztán jöhet a folytatás!

Farkaskoma!
Most mutatsd meg mit tudsz ápolásban! Kép Kép

Kata!
Néha én is gondolok erre, de érdekes ebből a szempontból türelmes vagyok. Tudom, hogy már eldőlt a dolog és szerdán úgyis megtudom! Kép
Azóta nem volt olyan orrviszketegséged?

Jó éjt:
réka
Vendég

Jujj Duddu, nagyon várom már, hogy jelezd mi is a szitu. Drukkolok nagyon Kép
grillázs

Réka!

Kiváncsian várjuk itt a fejleményeket. Már csak az a kérdés, hogy egy vagy kettő?

Eszter
Kép
roxal

Lányok!
Annyira édesek vagytok!
Most megint izgulok, mert ma semmit nem érzek.
Előtte már napok óta fájdogált picit a hasam.
Persze biztos nem lesz semmi gond, de mindig van min parázni... Kép
Vendég

No para, az nem tesz jót. Relax ezerrel és mindannyian veled vagyunk holnap.
Apropó - akartam kérdezni, hogy a delfines képek hol készültek? Egyszer én is úgy uszikáznék velük Kép
grillázs

RékaKép
Holnap kiderül...
Drukkolok értetek ezerrel!!!

JuditKép
Nagyon ügyi vagy, remélem hamar elmúlnak a fájdalmak és visszatér a mosolyod és a humorod!
Örülök, hogy sikerült a mütét!!!

HajneszKép
Nem kaptál kedvet Te is egy kis lézershow-hoz? Ki tudja, lehet, nálad is beválik!!!

WishKép
Sokat gondolok rátok és számolom a napokat!!!
Pihenj sokat. A megfázás addig nem gond, amig nincs lázad, de ezt Te is tudod!!!

EnigmaKép
Várom a mail-t! Szerintem sem uncsik a csemeték, mindig mutogatom őket apának!

LányokKép
Nálam beindult a vezérhangya és elkezdtem iszonyatosan parázni a szüléstől, meg mindattól, ami utána jön.
Erre szegény uram is teljesen bepánikolt. Azt mondja eddig belölem merített erőt Kép!
De nem panaszkodni akarok, csak most kicsit tényleg elkezdett ugrálni Para Jancsi, ja és a besz..rásjelző is villog itt nekem ezerrel!
Pusza
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

StellaKép
Megtennéd nekem hogy leirod hogyan jelentkezett nálad a tulstimu?Mit éreztél fájt valamid?
Nemtudom hogy pánikoljak vagy ne nem érzem tul jol magam.Köszi!

Kép
póci

Stella!

Szerintem ez teljesen normális. Eddig olyan jól bírtad, meg fogjátok oldani. Ügyesek voltatok eddig is, űzd el azt a Parát.

Farkasok!
Juditnak nagy gyógypuszit küldök, hős volt, ügyesen kibírt, most már napról napra jobb lesz. Hajrá a spontánért.

Réka!
Hasfájás itt van nálam, nem küldöm hozzád, jó az nekem itt. Legalább mi is tudunk kezdeni. Ne keress tünetet, nem kell az!

Hajni!
Örülök, hogy látom soraid, ránk hoztad a frászt rendesen. Becsülöm az energiádat.

Seszi!
De szép helyen voltatok. Jó lenne már nekünk is pihenni egy kicsit, de majd két hét múlva tán lesz idő rá Kép

Kata!
Drukk a vizsgához. Mennyi van még? Nemsokára lesz kutyus, de jó!

Póci!
Pihengess sokat, husi-víz, s 9 hónapig kismami leszel Kép

Wish!
Kezem lábam x-ben értetek. Pihengess, azzal teszel a legjobbat. Tudod, hogy a sok szer gyengíti az immunrendszert, csak ne lázasodj.

Enigma!
Remélem, még lombik előtt eljutok hozzátok, de nem akarok csak úgy váratlanul beállítani.Sigenis tessék képet feltenni az ikrekről, kell nekünk!

Gigi, Dia!
Kis ösztönző képet kaphatnánk?

Timi!
Valami új hír? Urad hogy van, elfogadta a kérdést?

Eszter
Kép
roxal

PóciKép
Nálam "csak" annyi tünet volt, hogy nagyon feltelt a pocakom vízzel, annyira fájt, mint pungi napján szokott.

Igazából pungitól fájt a hasam a transzfer utáni napig, rengeteg vizet ittam és így javult. De 2-3 nap múlva újra elkezdtem feltöltődni és ekkor már hiába ettema fehérjét és ittam a vizet.

Nekem nem volt hányingerem, nem hánytam meg ilyesmi, de az is jele lehet a hiperstimunak.
Ha nem vagy biztos a tünetekben, de úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor inkább menj el a dokihoz. Jobb félni, mint megijedni és hiperstimunál ez extrán igaz!
Ha időben elkezdik kezelni, akkor gyorsabban ki tudsz lábalni belőle.

Remélem hamar jobban leszel!!!
Stella

Kép
stella9

Réka Kép
Nyugi, minden rendben lesz! Másképp nem is lehet. Oké, azért egy kis egészséges para még belefér, anélkül sose teljes a kép. Kép

StellaKép
Te annyira hősiesen viselted eddig a pocakosságot, csak nem ijeszt meg néhány kósza kis gondolat?? Kép Neked is nyugi, tudod, ha eljön az idő, már úgysem fogsz ilyeneken gondolkodni, mert életed legszebb élményét fogod átélni!!! Kép
Vicces, hogy pont most kérdezed a lézershow-t. Éppen a látásomat igyekszem visszanyerni, mert egész nap a Kaális archívot olvasom, teljesen rácuppantam a laparos élménybeszámolókra - itt jegyzem meg, szívesen fogadok bárminemű további felvilágosítást, bátorítást Kabdebo-László-Rákóczi prof témában - az biztos, hogy amíg lehet, minden követ megmozgatunk.

Roxal Kép
Mondtam, hogy nem tudnálak itthagyni Titeket. Kép
hajnesz

Wish Kép jobbulast !!! szelloztetni kell sokat, mert a futestol a nyalkahartyak kikeszulnek + parologtatni. Drukkolunk mi is a masik topicbol..++++++++
sacko
saci

Stella
- no para. Illetve inkább azt mondanám, hogy természetes, hogy berezeltél, de amikor ott leszel élesben, úgysem lesz időd parázni Kép szóval szerintem ne hergeld magad feleslegesen, az senkinek se jó

Duddukám - a másik paragép Kép
Szóval nagyon-nagyon-nagyon szorítok holnap érted, csak délután leszek gépközelben de akkor is sasolni fogom mikor írsz.

Csók mindenkinek, akinek külön nem írtam, most megyek elmerülni egy kád vízben. Vegyetek példát. Relax-tea, illatos tusfürdő. Semmi őrült főnök, szmog, vagy épp el nem kapott metró. Kizárva az egész világ, csak a relax-tea (valami levendula van az elején, még az életben nem láttam ilyet előtte) meg a langyos vizecske... na páááá
grillázs

Csak egy pillanatra bekukucs, mert itt van nálam a főnököm kutyája vendégségben, Giulio, az olasz vizsla, és nyomják Keksszel a bokszot, megyek, figyelek rájuk, nehogy a vendég kutyust atrocitások érjék.

Stellácskám!

Annyira átérzem a félelmeidet, de biztos vagyok benne, hogy ha ott leszel, Te is ugyanolyan ügyes, mintaanyuka leszel, mint Enigma!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
lkt

Stella!
Érthető, hogy a "pararadarod" jelzett, de StellApu majd most megtanulja, hogy néha neki kell Benned tartania az erőt! Kép
Olyan ügyesek vagytok, ez is menni fog!

Roxal!
Köszi! Kép

Hajni!
Jó, hogy itt vagy. Szerencse, hogy az "egészséges" parám csak ma jött elő, így nem tart sokáig, csak holnap délelőttig. Legalábbis remélem. Persze biztos találok utána is majd parázni valót... Kép

Grilli!
Én sem tudom, mikor leszek gépnél holnap, lehet, hogy csak estefelé, vagy délután.
Hát én példát veszek az tutti! Mióta hazajöttem, csak pihenek és nagggyon élvezem. Kép Főleg, hogy ma már sokkal jobban is vagyok. Hol vetted a teát?

Köszi a drukkokat, remélem, megérdemlem a jó eredményt holnap!
Puszi:
réka
Vendég

Timi!
Épp Rád gondoltam és már írtál is! Kép
Ha nagyon soká' jutok géphez holnap, lehet, megkérlek, hogy tudósíts. De még nem bizti!

Vendégkutyival csak óvatosan! Bátrak vagytok, hogy ilyet bevállaltok. És éjszaka mi lesz?
Meddig lesz nálatok?
Vendég

Duddu!!! Kép
Még csak most írtad, hogy + teszted van, és tessék, holnap már HOLNAP van!!! A nagybetűs! Kép Nagyon várom veled együtt! Remélem mihamarabb tudsz jönni, - egy sms-t kaphatok azért? Kép Iszonyat, milyen kíváncsi vagyok.

Jucus! Kép
Jobban vagy már ma? Gondoltam rád soxor.

Póci! Kép
A hiperstimu nem játék, tényleg fordulj inkább orvoshoz, ha úgy érzed.

Stellus! Kép
Nyugi, a szülés azért még odébb van, van még pár heted manókkal a szíved alatt. Kép Jó anyuka leszel, tudom, aki ennyit vár és ilyen küzdelmeken megy kereszül, másmilyen nem is lehet! A szülés meg remélem nagyon jó élmény lesz. Bízom benne! Kép

Puszi:
Seszi
seszi

Duddu - valamelyik nagyobb bevásárlóközpontban. Vagy Auchan, vagy Cora, ezt fejből most nem tudom. De megtetszett, mert ilyet még nem láttam. Háromféle volt belőle, napraforgós, ami fitness, meg még egy ami felpörgetős. Na, nekem egyik se kellett, de ez a levendulás nagyon jól jött. Sweet dreams - legalábbis ez is alá van írva, nos elég hullán értem haza, mindenesetre ásítozom. Még nem fejtettem meg, hogy ettől, vagy szimplán a fáradtságtól. Amúgy fürcsi jó volt, ahhoz meg a Douglas parfümériákat ajánlom, nagyon szuper fürdőgolyókat (meg kockákat) lehet venni, ami első ránézésre drága, de egy csomó van benne és az ember rögtön rájön, hogy tök jól járt.

Seszi - akartam kérdezni, hogy első alkalommal mit kér az andrológus? Nála is vannak alapvizsgálatok? (gondolok itt pl vérkép, vizelet.. ilyesmire...)
grillázs

Ja - jut eszembe - amióta ide járok, mindig ti juttok az eszembe, ha épp húst eszem.Kép Valljuk be, nem vagyok egy nagy húsevő, ha egy hétig kimarad, akkor se kottyan meg. De most valahogy mindig az ilyesmi kajákat nézegetem, pedig velem még semmit se csináltak. Amúgy minek kell húst enni?
grillázs

SziasztokKép

RéééééééééékaKép

Mi vaaaaaaaaaaaan má??????????????? Már lerágtam a körmeimet!!!

HajnikámKép
Úgy örülök, hogy írsz!!! A fagyibabás is egy lombiknak számít??? Azért jön majd az ötödik?? Orvosváltás: esetleg menj el egy vizsgálatra a Pityeszhez. Az még nem kötelez semmire. Aztán ha szimpi akkor maradhatnál. És igaz, hogy az ember olyan tud lenni mint egy pitt bull. Ha valamit nagyon akar akkor addig csinálja míg az övé nem lesz. (na azért nem lógtam a szájamban kiszuperált kerékbelsővelKépKépKép)

Egy kis ösztökélés:
Reggel nálam már csak anya nyomottabb:
Kép
Fogmosás után már jobb a helyzet:
Kép
Katának! Nyugis kutyát vegyetek!!!!!!!!!
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Kedves Fórumozók,

még ezen a héten lehet kitölteni a lombikbaba kérdőívet mindenkinek, aki legalább 1 éve próbálkozik / próbálkozott babával, jövő hét elején lezárjuk a kérdőívet és megkezdődik a kiértékelés!

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_pollxt&Itemid=92

Eddig már közel 300 ember töltötte ki. Az "eredmény" gomb megnyomásával az egyes kérdések statisztikái is láthatóak.

Kérek mindenkit, aki most még rászán pár percet a kitöltésre, hogy a teszt mindkét részére adott válaszait töltse fel!!

Köszönjük szépen.
s_norka

Ma találkoztam Roxallal! Kép Ha hiszitek, ha nem, épp vizsgázni ment. Kép Szorítunk Neked, mindjárt vége, aztán lehet ünnepelni!

RékaKép
Mizu???

GigiKép
Ha a fagyi is számított volna, de szerencsére nem számított, már a hatodik kör következne. Sajnos már négy stimus kör megvolt. Én is gondolkodtam már azon, hogy meglátogatom Pityeszt, de még várunk ezzel, még túl frissek az élmények, kicsit hagyom ülepedni, meg úgysem csinálhatnánk most 3 hónapig sokmindent. Addig Aviva, Holt tengeri sófürcsi, Mátrai csodatea és társai...Kép Na és a lézershow is birizgálja a fantáziámat...
OlikámKép
Jaj, hogy imádtam én is a pelust! Nálatok mi a neve annak a szürke és néha már szagos de istenien puha rongynak, amit anya mindig akkor lop el, mikor már pont a legérettebbre legfincsibbre nyálaztad, gyömiszkelted? Kép
Kevin KépKép

Nóri Kép
Mi kitöltöttük!
hajnesz

Megjöttünk, majd írunk

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Hajni!

Jó ómen vagy te nekem. Valóban sikerült a vizsga, így én már az 5 évet befejeztem. Most már csak egy "laza" államvizsga van hátra, de majd csak soká. Lassan indulok Dévaihoz (bízva abban, hátha összefutok a boldogságban úszó Rékával), most hívott be, mi is elkezdjük...

Judit!
Hogy vagy? Fájdalmak ugye már eltűntek?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok lányokKép

StellaKép
Köszönöm hogy leirtad amire kértelek.
Szerintem természetes hogy parázol egy kicsit most de majd meglátod ha odakerülsz minden félelmed el tünik és csodálatos anyuka leszel.

HajniKép
Jo hogy itt maradtál velünk és ennyire optimista vagy.

RékaKép
Mi van már?

GigiKép
Oli még mindig egy tünemény,és az a tüsi hajKép... egy igazi vagány gyerekKép

JuditKép
Jol vagy?

WishKép
JObban vagy a megfázásbol?

ÉN tegnap délutánra sajnos belázasodtam 38fokos volt a lázamKép,felhivtam a dokit és berendelt megnézni.Nem találta a láz okát megultrahangozott a pfészkeim egy kicsit nagyobbak voltak mint et-napján és a hasamban is egy kicsivel több folyadék volt ezért fájtak ugy tegnap.Adott augmentint a lázamra meg algopirint azt mondta ez nem árthat a babáknak mert penicilin tartalmu és a táptalajban is az van,de viszont a láz nem tesz jot nekik az elpusztithatja öket Ezt tudtuk igy most egy kicsit elszált a reményem.Ma már nem volt lázzam és a hasam is jobb,de nem birok enni még a viztöl is undorodom,a husrol nem is beszélek,folyamatosan hányingerem van.Na nem nyavajgok itt nektek.
Puszillok mindenkit!

Kép
póci

DUDDU RÉKA HÍREK Réka sms-éből:

"Van 1 kis pacánk és 2 puszink PityesztőlKépKépPetezsák: 4x2x3 mm. 10 nap múlva jövünk újra, h kizárja a méhenkívülit a 2 másik tüsszencs miatt. Kaptunk fotót is!
Millió puszi: Réka, Sanyi és Kispaca"
lkt

Drága RékaKép Óriás puszi a kispacának!!!!Kép Fantasztikus!!! Ügyes vagy, vigyázz magatokra!!!

TimikémKép Köszi a híreket! Te hogy vagy?

RoxiKép Gratula a vizsgákhoz! Már kezdtek is! Nagyon drukkolok! Gyere a jövő héten ha tudsz. E-mailben egyeztethetünk.

GigikémKép Fantasztikusak a képek. Mint mindig.

NóriKép Én is kitöltöttem.

csók
enigma

PóciKép Ne izgulj, nem lesz baj a láz miatt. Szedd amit kell és pihizz. Azért igyál amennyit bírsz! Drukkolok, puszi.
enigma

RékaKép
Hatalmas gratula a kispacákhoz!!!
Végre nem leszek egyedül a sárga "úton"!
Ez az lányok, csak így tovább mindenki!!!

PóciKép
Remélem minden rendben lesz veletek! Azért csak iszogass és próbálkozz a husival! Ez nagyon fontos!
Drukkolok nagyon!

Ma megjártuk mi is a dokit.
A fiúk hatalmasat nőttek két hét alatt: most 1780 és 1820 gr-osak Kép!
A méhsáj is zárt, bár a vizsgálat annyira fájt, hogy azt hittem kiugrom a székből.
Kaptam újabb két hét haladékot itthon!
Stella KépKép
31+6

Kép
stella9

TUDTAAAAAAAAMMMMM

Dudduka!!!! K*rva jó!!!

Nagyon-nagyon-nagyon örülök neked Kép))))
Kép Kép Kép Kép
grillázs

Póci!
Keksz, tea! Egy idő után ettől is undorodik az ember, de legalább ez lennmarad. Krumplipürcsi még a tippem. És szunya. Megvigyázz magadra. Meg több okos tanácsom nincs Kép (mintha anyámat hallanám, szinte szó szerint idéztem)
grillázs

szevasztok Drágáim,
Már egy órája olvasok, most értem csak a végére, mert fossátok a szót! Köszi a drukkot, hasznát vettem!

Réka-mama,
Gratula Kis Pacához, ezek szerint rendesen megtartottátok az eligazítást!

Hajneszkám,
A retkes kurva életbe! Akkor belevágok a mesébe te pedig fogod a telefont és felhívod a Nyírő Meddőségi központot és kérsz időpontot a Vereczkeyhez és megmondod majd a személyes talin, hogy Ottót akarod és kész!

szóval Drágáim,
Két frankó beöntés után hétfőn én lettem ketteske, 10:45 körül átléptem (tolva)a műtő kapuját, majd kértem, hogy amennyiben lehet -igaz beleegyeztem - nem kérném a vizeletes katétert, utólag tudjuk ez az álmom nem vált valóra, továbbá felterjesztettem javaslatomat, hogy a köldöki vágásomat tegyék szexisebbé, mert az annyire nem lett sikeres a korábbi műtéten. 11:45-kor már kint voltam és vártam a liftet, hogy kipihenjen a fáradalmaimat. Az első felkelés nem volt sikeres, mert a fejem behangyásodott, de másodjára már ügyesebben csináltam. A következő kanyarban kivetettem a katétert, majd itt elfogyott a cérna és kifeküdtem. Hajnali 1:50ig aludtam, majd önerőből kivonszoltam magam pisilni , majd visszakászálódtam a gyönyörű Louise Vutton testnedvek tartására behelyezett zacsimmal az ágyba (20perces túra volt), , délelőtt jöttek kivenni a zacsit, így nem sokáig volt ilyen menő szatyrom. A szatyoreltávolítás nem volt kellemes, de utána repülni tudtam volna, mert már nem nyomott belülről semmit, és normálisan tudtam közlekedni. Elmondták, hogy a baloldali vezetővel nem volt mit kezdeni, mert azt olyan szinten nyírták ki tavaly, hogy azzal nem lehetett mit kezdeni, most olvastam, hogy hosszanti irányban felvágták és úgy is hagyták, mert termelődik benne folyadék, ami eddig nem ürült sehová, hanem kialakított egy kis szatyrot maga mögött és ott gyüjtögetett(kleptomán gén), most már ez nem lesz. A jobb oldali vezetőt sikeresen kitágították, illetve mindkét petefészekbe égettek lyukakat (Hajnesz-most már fizikailag is hasonlítunk). A méhet teljesen rendben találták, illetve a hashártyán voltak összenövések, ezeket megszüntették. A baloldal PCO-s volt, illetve a találtak cisztákat, amelyeket eltávolítottak, esélyt látnak a spontán babókra, de javasolták a segítséget. Ma nagy nehezen elbúcsúztunk egymástól, alig bírtam lejattolni, Prof. Kabedo határozottan elzárkózott a hálámtól így csak Fülöp handsome dokinak és Vereczy macho csávónak köszöntem meg anyagilag a generálozást. Hajneszkám, telefonáltál már, legjobb tudomásom szerint a prof nem jön Márciusban, bár ez nem jelenti, hogy nem csinálnak ilyen műtéteket, mert most sem tudom ki csinálta az enyémet, nem is érdekel, ott volt mind és megvizslatták Kóbór János nyomait, ez utóbbiról nincs semmi a zárójelentésben, nem is tudom mit is gondoljak. Hétfőn megyek varratszedésre és Macho Vereczkeyvel megbeszéljük, mi legyen tovább, mondta hogy ha türelmesek vagyunk akkor próbálkozzunk 2-3 hónapig ha nem akkor ugorjunk az inszemre, mondtam neki, hogy a Clostis kúrát nem szeretném, mert nem igazán volt jó fizikailag, erre ő mondta, hogy sajnos sok helyen adják csak a Clostit, mindenféle egyéb támogatás (gyógyszer, UH) nélkül, hát ők ezt nem szponzorálják, bár maga a Closti jó gyógyszer. Szóval elég pozitív volt, illetve érezte, hogy tudjuk, hogy kell gyereket csinálni. Szerdára bejelentkeztünk Tímeához a Kaáliba, azt is szemügyre vesszük, én szeretnék a következő ciklusban indulni, ami még 7 nap. Vereczkey ecsetelte, hogy semmi értelemi mindenféle hormonos cuccal amortizálni a petesejtek számát, úgy hogy nincs mellette siker. Ez csak most eszembe jutott.
Szóval anyagilag a felébe került mint számoltuk, a privát szoba szuper volt és nővérek is nagyok rendesek voltak, remélem mielőbb szülni is mehetek oda, mert a Fülöp dokival nagyon meg voltam elégedve.

Hajnesz telefon!!!

ui. Még nem fogtam fel mire is vagyok most képes- teherbe eshetek- beszarás, kell is nekem jövő héten guru néni, meg kell beszéljem ezt vele. Krisztián köszi jól van remélem hamarosan visszatérünk a megszokott vágányba és szexelünk egy jót, majd valamikor 2 hét múlva. Ja a varratok irtó cukik, a köldökömben van 3 , 2 db
1-es varrat van illetve a jobboldali petevezetőnél nincs, itt volt a cső, már nem kell kötést hordanom, hanem szellőztetnem kell. Ja sikerült már kakilnom is szóval azt hiszem jó úton haladok, bár a pisilés még nem megy olyan szabadon mint szoktam.

Üdv Nektek Drágám! Van fény az lagút végén, tessék Ásni! Hajni telefon!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

A tea amit emlegettek a TeeKanne gyártmányban van, mindhármat próbáltam és arra amire írják teljesen jó: Sweat dreams (lila)-estefelé, és nyugtató hatású, Purfying (rózsaszín)-tisztító; Inspiration vagy mi (narancssárga)- kávé helyett tökéletes, én tudtam így a kávé mennyiséget csökkenteni, a többi TeeKanne gyümölcs tea is szuper,
Duddu,
Lara a Kaális babás topikon nagy homeopatás szakértő írj neki, ott segített egy kismamának pont a terhesség elején.
Farkasok J

ui. Gratula a lezárt 5 évhez, mikor kezdtek?

Kép
farkasok

Réka Kép
KépKépKépKép

JuditkámKép
Ezer köszönet a részletes beszámolóért!!! Rég nevettem ennyit! Ezek az eposzi jelzők!!! Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakult minden! Most nem a kis szatyorra gondolok, de tök jó, hogy így megcsinálták. Fú, most nagyon beszartam, mert dönteni kell. Összedugjuk fejünket Laoszkámmal...
Hajrá Kisfarkasok!!! KépKép
hajnesz

RékaKép

Óriási gratula a kis PacáhozKépKépKép

KépKép
gigi28

Farkasok!
Stimmel. Az a tea. Nem vagyok még otthon, de rákerestem a neten és a dobozát felismertem. Én csak a sweet dreams-et vettem és próbáltam ki, de azt mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani.
Amúgy Farkaslány, te egy hős vagy, drukk neked is ezerrel Kép
grillázs

JuditKép

Nem semmi, hogy min mentél keresztül!!! Ezek után majd otthon szépen összedobjátok a Farkas kölyköt!!! Már igazán megérdemelnétek!!

Csupa nyál a klaviaturaKép Úgyhogy inkább megyek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Réka!Kép
Tudtam,tudtam!!Szívből gratulálok!!KépKép

Judit!Kép
Örülök,hogy javulgatsz és már mumorizálni is tudsz a kórházi tartózkodásról!KépBár elég félelmetesen hangzik amit a petevezetővel műveltek.KépHol nyírták ki ennyire tavaly?Jó olvsni,hogy vannak még olyan dokik akik nem tartják a markukat.KépMielőbbi gyógyulást kivánok a Farkas párnak és aztán hajrá lamourozás!Kép

Andi!Kép
Jól vagy?KépPihizz sokat!

Enigma!Kép
Puszi.Kép

Eszter!Kép
Gratula a vizsgához!Kép

Póci!Kép
Nagyon szorítok!KépJobbulást!

Mindenkinek nagyon,nagyon szorítok!Mi jól vagyunk,csak Domikám nagyon nagyon anyás lett így állandóan a nyomomban van.Aztán estére annyira elfáradok,hogy nincs mindig kedvem,erőm írni,ezért bocsika!Sok sok puszi Mindenkinek,akinek most nem írtam külön annak dupla csók!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Réka!
Grutula kispacához. Végre növekszik a sárga rész. persze ezt mi tudtuk Kép

Judit!
Muszáj volt a férjemnek is felolvasni az irományt, ez teljesen kész. Imádom a stílusod, még mindig. Azért nem irigyellek a tortúrákért. Hajrá Farkaskölykök! Mi ma kezdtünk, zajlik az életünk rendesen. Dévai felírta a gyógyszereket, kaptam closti helyett szurit (hurrá, olyan leszek, mint egy narkós, alkarba kell adni minden reggel), meg kapok majd Pharmafutáros tapasztót is (persze Dévai azt mondta, mindenki ezzel zargatja mostanság, ideges is miatta, de nekem kell, mert az új gyógyszerhez ajánlotta). Első uh 22-én.

Enigma!
Jövő héten csak este tudok menni, vagy hétvégén.

Póci!
Jobbulást, mindig a nehézségek segítenek! Meglásd, ebbből lesz a baba.

Gigi!
Ez a fogmosós kép haláli, olyan kis machos!

Eszter
Kép
roxal

Szia CsajsziK!

Már megint félálomban írok, de muszáj!! Kép
Naggyon-nagggyon jól esik, hogy így együtt örültök velem. KÖSZÖNÖM!!
Ma már kicsit kismaminak érzem magam. Főleg, hogy úgy felfújódok minden étkezés után, hogy kibuggyanok a gatyámból. Szerencsére kaptam a szomszédból kölcsönbe kismami nacit, így hamar átváltok azt hiszem.

Még egyszer köszi a drukkot és remélem, többször már nem bizonytalanodom el magunkban, hiszen annyi mindenen túl vagyunk már. Persze tudom, hogy a java még hátravan, de Kispaca már a miénk és nem akar itthagyni, tudom! Kép Kép
Ja és voltunk a genetikusnál is. Ha valakit érdekel az ilyesmi, szívesen írok róla.
A Puregon-om nem kell senkinek??

Gigi!
Alig várom már, hogy csupa nyál legyen az én billentyűzetem is!!
Bár ahhoz lehet, hogy elég, ha kölcsönadod Olit... Kép

Hajnesz!
Nagyon bírom, ahogy gondolkodsz! Kép
Szuper csaj vagy!

Roxal!
De káááár, hogy nem taliztunk! Mi 1 körül kerültünk be.
Gratulálok a félévhez! Mostmár csak a babára kell koncentrálni! Kép

Póci!
Ne add fel! Örülj, hogy ilyen gyorsan lement a lázad! Kép
Drukkolok továbbra is!

Stella!
Hááááát, szívesen belépek melléd a táblába!
Remélem, követnek a többiek is!!!! EZ PARANCS!!
Nagyon jól alakulnak a dolgaitok. És micsoda nagyon a skacok! Kép
Korábban is volt, hogy fájt a vizsgálat? Ez azért kínzás, nem?

Grilli!
Ha Anyut idézed, már közel vagy a Mamisághoz!! Kép

Jucikám!
Ez baromi jól hangzik! Felért a leírásod Szani marketing-szövegével! Mostmár nem lehet előttetek akadály! Az eligazítás mikéntjét szívesen megosztom Veled, úgy tűnik, bejött! Kép
Remélem, az eltévedt két bárányka nem talált helyet magának piciny méhemen kívül...

Erika, Kata!
Hogy vagytok?

Timi!
Köszi a tudósítást!

Jó éjt:
réka
(5+0)
(Kép Kép Kép ezt naggggyon jóóóóó leírni! Vagy még kicsit szerénytelen?)
Vendég

Duddu
- köszi, aranyos vagy. Tudtam én, hogy minden rendben lesz, de most mars az ágyba. Amúgy a genetikus érdekel, de ha még ma leírod, akkor kezed-lábad eltöröm. Majd csak holnap leszek kíváncsi rá.
grillázs

Amúgy ma nekem is jó híreim vannak. Grillázs-apu ma volt andrológusnál. Két hét múlvára kapott időpontot a vizsgálatokra, ezek elsősorban vérvételek, az ultrahangra külön kell menni, De nagyon örültem, főleg azért, mert eddig én voltam a lelkesebb, most meg kivételesen ő és ez óriási lelket öntött belém. Szerintem ebbe az egészbe azért az is benne van, hogy épp ki áll vizsgálatok tárgya alatt. Most ő a hunyó, ezt Dévai is megmondta. Szó szerint azt mondta: Most Apun áll a szemünk. (jaj, de jól hangzik ez az Apu kifejezés) A mai nap (Duddu sikerén kívül) azért is volt siker, mert ma a férjem előrelátóan közölte, hogy akkor ez, meg ez a vizsgálat még hátravan, aztán hajrá kis-grillázsok. És én, aki egy hete még azt hittem, hogy a garázs alá elásom magam, most ettől ismét hitet kaptam Kép csak ezt kívánom mindenkinek. HOgy mindig jöjjön valami pozitív. Akár a másik példája (pl Duddu) akár egy fordulat a saját ügyünkben, de az mindig vigyen minket előre.

A mai nap szuper volt. Jó lenne, ha minden nap ilyen jó lenne.

És zárszóul: Duddukám - az a Kispaca egy igazán szép babóca lesz. De azért ne hagyj itt minket, végig szorítunk majd neked és már csak azért is maradj velünk (most megint önző leszek) ,hogy a te példád erőt adhasson nekünk is.

Most abbahagyom, mert már nyáladzok, de azért drukk mindenkinek
grillázs

Jesszus. Jól befagyasztottam a topicot. Nyugtassatok meg, hogy nem így van Kép
grillázs

Grillázs!
De jó, hogy ti is haladtok. Nagyon szuper, hogy a párod ilyen lelkes, sokat tud segíteni.
Nem fagyasztottad, szerintem mindenki pihen, dolgozik, vagy épp Dévaihoz mászkál.

Én ma voltam Nyírőben vérvételen, persze 7-re mentem, hátha gyorsan végzek. 8-kor nyitottak, velem, mert én voltam az első és az egyetlen is. A férjem addig a Déli patikában megvette a szurijainkat, aztán elballagtam az Intézetbe, hogy beadják az első decapeptylt. Closti kényelmesebb volt, csak le kellett nyelni, most meg minden reggel szuri. Brrr. Nem baj, ebből lesz nekünk gyerekünk. Aztán most meg jöttem dolgozni...

Réka!
Nyugodtan írd a heteidet Kép tudod, itt mindenki sikere egy kicsit a miénk is. Örülünk, mert példa a számunkra, lám neki is sikerült. Réka, én csak háromkor értem Dévaihoz, igaz, hatig kellett várni, hogy bejussak.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

RékaKép
Nagyon,nagyon gratulálok a KISPACÁTOKHOZKépKépKép,ugy örülök nektekKépKépKép!

LÁnyokKép
Mindenkinek köszönöm a drukkot és a biztatást,nagyon nagy szükségem van rá és nagyon jol esik mert most sajna inkább negativ vagyok mint pozitiv de ha olvasom a soraitokat mindig megnyukszom egy kicsit.

Puszi mindenkinekKép

Gyöngyi

Kép
póci

Háááát... ma nem volt túl aktív a topic... Kép
Mindenesetre azért én benéztem.
Roxal - szerintem ma mindenkinél inkább front volt

Póci - naná, hogy drukkolunk, amúgy ne legyél negatív, bár ez az időjárás szerintem mindenkin nyomott egy kicsit. De fel a mókacukorra, hétvégén jön a napocska ( ha hinni lehet a meteorológusoknak)
grillázs

Egyetértek a pangással nyugtázásával, mindenki locsolóvizet gyűjtött a virágokra!

Foxikám,
ezzel a tapasszal olyan feelinged lehet, mintha a dohányzásról akarnál leszokni! Azért, hogy ennyi mindent a gyermekáldással párosítsanak! Dévay apánk is nyomul mindenütt! Mellesleg mikortól kell a matricát ragasztgatni? és hova? nem ám felragasztjátok az összeset és kergetőztök a lakásban Atival, hogy na még egyet!

Grilli,
akkor apa beindult! ez kell Nektek bolond zene, villanygitár, áramosdob, zipzáros paplany!

Pócikám,
Nem letörni, mert nem vagyunk ott hogy letört bilifülét felragasszuk! Esik az eső és az idő szar, de ki nem szarja le, holnap már süt a nap, ha meg nem az akkor a hold, és akkor már a szar is belénk fagy, Na levagy még törve! Nyomjál valami csokikát és hagyd hogy sodorjon az élet egy kicsit pár napra!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Huhh Farkaskoma, nálad aztán ma tombol a mókacukor.
A sorrend oksi, a zipzáros paplannyal van annyi gondom, hogy nem vagyunk mi sátorlakók, nem kell ahhoz cipzár, hogy az ember lánya a zurával összebújjon Kép De ha ez kell a babához, Isten úgyse, cipzárral, kötéllel, lánccal vagy amivel csak kell, odakötözöm magam grilli-apuhoz. Kép
grillázs

Grilli!
Dehogy hagylak itt benneteket! Honnan jutott e marhaság eszedbe?? Kép
Grill-Apu pont jókor kapott erőre, ez így van rendjén. Mostmár nem olyan borús az élet, igaz?
Nagyon drukkolok, majd írd meg az eredményeket.
És nagyon örülök, hogy pozitív példa lehetek, bár a sok parámmal továbbra is küzdök.

Kismamik!
Nincs valami jó honlap, ahol találok részletes leírásokat, hogy mikor mit kell, vagy nem kell éreznem? Hiába tudom, hogy most még nem kell, azért jó, ha megerősít ebben valaki. Kép

Eszter!
Mennyi időnként kell menned szurit adatni? Ez jó nyűgös lehet. Ez nem olyan, ami otthon is megoldhaó?
Köszi a bíztatást! Kép

Póci!
Szerintem is volt ma valami a levegőben. Én pl. úgy jöttem el a munkahelyemről, hogy majdnem bőgtem!! Kép (komoly)

Persze itthon helyreállt a lelki béke! Megköszöntöttem páromat a szülinapján. Kép Kapott egy naggggyon fasza mikroszkópot. Meg is vizsgálta a hajszálamat, meg egy légyszárnyat, amit hozzá kapott. Kép

Juci!
A bolondgombádból átdobhatnál egy kicsit! Vagy adtak valamit a kórházban, hogy így nyomod??!?
És milyen tapasz? Én tök lemaradtam mán megint.

Seszi!
Én küldhetek neked SMS-t, vagy bármit!
Széép dolog... Kép Kép Kép

Grilli!
Megyek már aludni, már az ágyban kalapálom a gépet.... hork-hork...

Jó éjt:
réka
Vendég

Judit!
Nem tapasz, hanem szuri. Egy újabb bökdösés. Holnaptól jön hozzá a gonál, meg a menopur is. Amit meg majd tapasztónak kapok, az is szuri lesz. Követem Wist, pályázok a tűpárna címre.

Réka!
Minden nap kapok 3 féle injekciót (ez napi három szúrást jelent) egészen 22-ig, amikor is az uh megmondja a többi mennyiséget. A férjem szokta beadni őket, csak mivel ez új szuri, Dévai azt mondta, hogy nehogy allergiás legyek rá, orvossal adassam be, vagy menjek be hozzájuk. De ma reggel már mi oldottuk meg.
A hangulatingadozás teljesen normális kismamiknál. tessék sokat pihenni.

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: