Az csodálatos lenne, már holnap indulnék!!! Már csak szponzor kellene!

Panci
Köszönöm a szép gondolatokat! Mindig emlékezni fogok rájuk! Te jó ég, én 18 éves voltam, mikor először püfölhettem billentyűzetet!!!
Wish
Jó volt hallani Felőled, gondolunk Rád sokat, a takonykór még előnyödre is válhat, de azért ugyanaz Rád is vonatkozik, mint Rékára.
Póci
Nagyon jól haladnak a dolgok! Drukkk és lankadatlan jó étvágyat a husihoz!!!
Kata
Örülök, ha segíthetek, legalább így lehetek produktív.
A második lombik előtt én sem gondoltam volna, hogy ép ésszel el lehet jutni az ötödikig, de valami olyan erő szabadul fel ilyenkor, ami képes feledtetni az előzményeket és megint csak menni akarunk tovább a cél felé. A kutyu miatt irigy kutya vagyok!!!
Farkasok
Jaj, az a szar katéter, szerencse, hogy nem marad éjszakára. Túl vagytok rajta és nagyon jó hírekkel!!! Úgy örülök!!!! Gyógypuszik innen is!!!
Seszi
Nagyon szép helyeken jártatok!

,felhivtam a dokit és berendelt megnézni.Nem találta a láz okát megultrahangozott a pfészkeim egy kicsit nagyobbak voltak mint et-napján és a hasamban is egy kicsivel több folyadék volt ezért fájtak ugy tegnap.Adott augmentint a lázamra meg algopirint azt mondta ez nem árthat a babáknak mert penicilin tartalmu és a táptalajban is az van,de viszont a láz nem tesz jot nekik az elpusztithatja öket Ezt tudtuk igy most egy kicsit elszált a reményem.Ma már nem volt lázzam és a hasam is jobb,de nem birok enni még a viztöl is undorodom,a husrol nem is beszélek,folyamatosan hányingerem van.Na nem nyavajgok itt nektek.