A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

HajniKép
Annyira sajnálomKépKép Pedig annyira bíztam most bennetek. Lesz babátok, kérlek higyj benne. És ettől még lehettek jó fej nagynénik és nagybácsik. Igaz, nem a kipihent fajtából!!Kép Nem szeretném, hogy eltünj!!! Én nagyon megszerettelek, és ez a társaság szerintem már több annál, hogy egymásnak csak az orvosi eredményeit beszéljük meg. Mindenkinek hiányoznál! Fel a fejjel. Lesz ez még jobb is. Küldök egy nagy ölelést!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Hajni!
Nem akarok közhelyeket írni, tudom, hogy ilyenkor fölösleges. Tudjuk mit érzel, de naghyon kérlek, ne hagyj itt minket. A társaság nem lenne ugyanaz nélküled! Én hoszem, hogy mindenkinek lesz babája, tudtuk, hogy nehéz lesz, csak ne add fel. Talán tényleg most az kell, hogy ne gondolj rá, s talán a csoda megtörténik magától is. Puszi nektek!

Eszter
Kép
roxal

Hajni
Azt kihagytam, de most feltétlenül pótolom, hogy én se akarom, hogy itthagyj minket. Ne add fel. Nem szabad. És bár én még csak új vagyok itt ebben a társaságban, de úgy gondolom, hogy te kellesz ide. És tudom azt is, hogy ha most nem is sikerült, akkor majd legközelebb. Vagy azután. De tudom, hogy sikerülni fog
grillázs

HajnikámKép

Rémes lehet most nektek.
Én megértem ha egy időre háttérbe akarsz vonulni... de mivel itt a topikon nem csak és kizárólag a babatámáról tudsz beszélni, kérlek maradj!
Hihetetlenül erős csajszi vagy, le a kalappal!!!!
Remélem mihamarabb eljön a Ti időtök és nem csak nagynéni-nagybácsi szerepben!

Kép
stella9

Hajnikám!

Nagyon szeretlek Téged!!!
A k.va életbe bele!!!!!!!!
Elmenned semmiféleképpen sem szabad, mert nélküled MINDEN megváltoznaKépKépKépKépKép:
lkt

Hajni!
Nagyon sajnálom!KépAnnyira szorítottam,bíztam benne,hogy most tuti sikerült.Tudom,hogy most el vagy keseredve és ilyenkor olyat is mond az ember amit nem gondol komolyan.Mert ugye nem gondolod komolyan,hogy itt hagysz minket?Légyszi!Te ide tartozol!Kérlek ne add fel!Biztos,hogy lesz babucid,nagyon jó ember vagy és én nagyon szeretlek!KépKüldök egy nagy ölelést.KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok Kép

HajniKép
Nagyon nagyon sajnálomKépelsetudom mondani hogy mennyire,nagyon drukkoltam.Nemtudok semmi okosat mondani,fel a fejjel lesz nektek majd babátok meglátod.De ne hagyj itt minket,jo?Kellesz ide közénk!

DudduKép
Ez tuti gyerek vagy gyerekekKép
Nem akarom védeni a dokit de talán azért volt morci mert ezren voltak a reggel alig fértünk be a vároban.

Lányok beszéltem ma Vandával puszil mindenkit.Nagyon aranyos csajszi jot dumcsisztunk ott maradt velem egy darabig,mert sok volt a punkcios és én egy darabik kint vártam a vároban és amig be nem kerültem a korteremben ott csacsoktunk.Nehezen nönek neki a tüszök van több kicsike meg egy 16-os.Reménykedik hogy ez lesz a befuto mert multkor a 24-ik napra nőt egy 16-os most meg még az elején tart.

Nekem meg volt ma a punkció 10 petike lett és ez mind meg is termékenyült.Holnap 9.30-kor kell telefonálnom hogy megtudjuk hány osztodott.Most nagyon fáj a hasam kérdeztem is a dokit mit müvelt velem mert a multkor nem fájt ennyire utánna.Be akart utalni a Jánosban de mondtam hogy otthon jobb lesz.

GigiKép
A fiad továbra is egy tünemény,föleg igy maszatosanKép,na de az a szánkos kép is...Kép

Kép
póci

Drága Hajni,Kép
nem szabad nekikeseredni, annak akibe ennyi szeretet szorult muszály, hogy legyen babája. Talán igazad van abban, hogy nem szabad annyira akarni, most próbálj meg egy kicsit többet pihenni. Kényeztessétek magatokat, utazzatok el valahová és élvezzétek az utolsó kettesben töltött telet, mert jövő ilyenkor már nem tudsz kirándulni menni az üvöltő kis ördögfiókától.Kép Nem tudok semmi okosat irni, de azért félve megkérdezem, az örökbefogadáson nem gondolkodtatok el? Talán elég lenne elfogadni és oldódnának benned ezek a gátlások, ilyenkor még a spontán is bejöhet. Gondolj csak Snorira a kállis topikból. Az aki ennyire szeretne gyereket nem hiszem, hogy kielégitené a nyugis nagynéni szerepe. Gyógyuljon meg a kis lelked, meglátod a tavasz boldogabb leszKép

Réka,
Annyira örülök, hogy sikerült nektek. Köszi a képeket a tesztről, ilyet még én se láttam. Ez tényleg 2 csikos.

Timi, mit mondott az andrológus?

Póci,
ügyes vagy 10 pete az gyönyörű eredmény! Reméljük a folytatás is ikólyen szép leszKép

Kata,
neked mi van az allergiateszteddel? Minden ok? Mikor kezdtek?

Gigi, Dia,
Óriásplakátra velükKép Szivesebben nézegetném a fiúkat maszatosan, virslivel, mint a sok hülye politikust.

RoxálKép
Az a lényeg, hogy a többi vizsgád meg van. Most már tényleg inkább a lombikra koncentrálj. Mikor kezdtek?

Judit,
ki fogja ápolni Krisztiánt a jővőhéten? A szomszédok most nem nagyon érnek rá.... Hétfőre drukkolok neked nagyon. Akkor mész, ugye?

Wish,
remélem szépen ágyaznak a babók bent, vigyázz magatokra. Drukkolok nagyon.++++++++++++

Grillázs,
Jó, hogy ti is célegyenesbe értetek. Ilyenkor mikor beindulnak a dolgok már nem lesz időd türelmetlennek lenni.Kép

Stella,
már csak max 9 hét és találkozol a fiúkkal. Csodálatos lesz végre tljes testi valójukban látni őketKép

Na, megyek mert kezdődik az olimpia megnyitója.
Mindenkit puszilok,
Erika

KépKép
inari

PóciKép

10 petikeKép Ez szuper!!! Szurkolok, nagyon!!!!!!

InariKép
Hát az biztos, hogy az embereknek jobb lenne a kedvük, ha nem a politikusokat kéne nézniük. Kép

Jó éjt!

KépKép
gigi28

Póci!

Tök jó!!! Főleg hogy mindegyik meg is termékenyült!KépKép Ti melyik verziót választottátok: a továbbtenyésztést vagy a fagyit!! Remélem, már jobban van a pocid.

Réka!
Abból, amit Póci írt kiderült, hogy miért volt Dévai türelmetlen: mert rohadt sok punkciója volt.

Judit!
Tényleg, most Te jössz Krissz után!!!KépKépKép

Inari!
Hogy vagy Te, és hogy van a kutyiláb???

Andrológus:
vérvételek (ugye így is úgy is letelt az 1 év, de még ő is tett hozzá hormonvizsgálatot Paptibinek), mennie kell kromoszóma vizsgálatra (erre kapott telefonszámot). Ha a kromoszóma vizsgálattal minden rendben, akkor gyógyszeres kezelés. Mennie kell hozzá Csibikének jövő csütörtökön az Uzsokiba, valamit a januári kórházasdija miatt akar nála megnézni (ő alapból urológus ugye)
Szóval ez számításaim szerint 3 hónap.

Apropó! Tudja valaki, hogy ez a férfi kromoszóma vizsgálat mennyi idő??? Attól tartok, hetekbe telik.
lkt

Szia Csajszikák!
Eggész nap nem bírtam benézni. Olyan rossz volt. Aztán mikor hazaértem, már vendégünk volt és csak most tudtam leülni a gép elé félálomban.

Hajnesz!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kép Elhiszem, hogy kivagy, én is ismerem ezt az érzést. Kicsit még lelkifurdalásom is van, hogy annyi reményt adtunk. Pedig a másik topikon én vagyok a mumus, aki mindig óvaint, hogy csak mértékkel reménykedjünk.
Õszintén kívánom, hogy egyszer megkapjátok Ti is, amit szeretnétek és azt, hogy ne hagyj itt minket!
Most egy ideig gondolom kevesebbet jelentkezel, de aztán nagyon szeretnélek viszontolvasni!! Kép Kép Kép

Lányok!
Nagyon-nagyon-nagyon jól esett, amiket írtatok és segített egy kicsit felfogni is. Mert kicsit furcsa, hogy minden megy tovább, csak van 1-2 pozitívnak tűnő tesztem. Azzal győzködöm mindig magam, hogy nem jött meg, pedig 13 éves korom óta 30 napnál tovább nem nélkülözhettem a mensit soha. Kép
Nyilván azért is morcos volt reggel a Doktorunk, mert sokan voltak, illetve rájöttem, hogy félreértettem és nem kellett volna telefonálnom, hanem egyszerűen mennem kellett volna szerdán. De mindegy is már... Kép

Grilli!
Jól hangzik ez a jövő heti adrológus vizsgálat! Látod? Elindultok ti is!
Azt a grillázst megkóstolnám egyszer... Kép

Timi!
Úgy tudom, hogy elég hosszadalmas a kromoszóma-vizsgálat. Mi a bátyámnak csináltattunk és az több, mint 1 hónap múlva jött. Kép
Remélem, azért ez nem általános!
(Vizsgálódom, hogy van-e öröklődési lehetőségünk, mert a bátyám és a nagynéném is enyhén szellemi fogyatékosok. Jövő héten megyek a genetikushoz az eredményekkel.)

Erika, Timi!
Hát igen, nekem is nehéz még mindig elhinni, hogy ilyen teszt is van, pedig annnyira sok negatívat nem láttam, de mégis. Azért szívesen leszek üdítő bizonyítéka ennek, ha ettől reményt kaptok! Kép

Roxal!
Lehet, hogy meg kellett szakítanod a sikeres vizsga szériát? Úgy tűnik, hogy a rendhagyó dolgok működnek. Legalábbis nálam. Tetszik a gondolkodásod nagyon! Kép

Póci!
Ez aztán a szép termés! Csak így tovább! Kép

A továbbtenyésztés pontosan mi? Bocs, ha nagy butaságot kérdezek, de csak a fagyibabával vagyok képben.

Ha legközelebb találkozol Vandával, mond, hogy pusziljuk és nagyon drukkolunk!
Azért most még lehetnek kisebbek azok a tüsszencsek, csak aztán kezdjenek szépen el növekedni! Ezt üzenem nekik! Kép

Wish!
Sokat gondolok Rátok! És szép csendben küldöm a megtapadó energiákat! Kép

réka
Vendég

Jó estét!

Az egyik szemem sír, a másik nevet! :-(

Hajni, olyan nehéz mit mondani. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Nagyon rossz lehet most átélni ezt. Sok erőt, energiát, boldogságforrást kívánok a lelketek megerősödéséhez.

Réka, tiéd a nevetős szemem. Csak úgy káprázik a szemem a sok csíktól! A három teszt együtt már egy igazi zebra.
Dévairól annyit, hogy szerintem telefonban az esetek 70%-ban morcos, kimért. Másrészt ha reggel hívod, ez csak hatványozódik. Harmadrészt, ő vallja, hogy az uh-gal látható terhesség a terhesség, nem egy teszt párti, tudtommal. Azonkívül nekem egyszer mondta az egyik asszisztens az intézetben, hogy aki biztatásra vágyik, az ne Dévaihoz forduljon, mert ő bizony nem a biztatásban profi... :-)

Póci, gratulálok a sok kis sejtecskéhez! Remélem mindegyikből lesz egy kis élet csírája!

Wish, kerülsz minket... ha így van, az is érthető, hogy ezúttal másképp éled meg ezt az időszakot. Mindennap gondolok rád, remélem jól bírod a szurikat és a várakozást.

Inari, de jó hogy téged is látlak!!! Nem írtál arról, hogy te hogy vagy?

Roxal, igen, ha a mensim időben jelentkezik, akkor kezdünk február végén, március elején.

Lányok, többen kérdeztétek, nekem pedig jó hírem van: egyikünk sem allergiás a kutyaszőrre!!! Hip-hip, hurrá!!! Négy hét és lesz kiskutyánk!!!
Két hét múlva megyünk kiválasztani, és újabb két hét múlva lehet majd elhozni.
Nagyon várjuk már hogy itt legyen. Tudjuk, hogy testünknek, lelkünknek jót fog tenni a jelenléte. A sok örömért cserébe pedig nagyon sok szeretetet fog kapni a kis blöki.

Hoztam egy fontos döntést, remélem még nem írtam, kicsit szétszórt vagyok a holnapi vizsga miatt. Szóval többször írtam már, hogy nagyon vacak a mh-em, de a lombik miatt nem nagyon merek ugrálni. Utóbbi időben viszont annyira gyászos lett a légkör, a hangulat, hogy úgy érzem, egyszerűen ártalmas rám nézve. Megnyomorodik bent a lelkem, annyira nem lehetek önmagam. Úgyhogy, vagy terhesség okán, vagy mert felmondok, de eljövök a cégtől a köv. lombik után. Hatalmas megkönnyebbülést jelent hogy elhatároztam magam. :-)

Holnap remélem sikeresen levizsgázom és pár hét múlva tarthatok egy simogatós kutyapartit!

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Ja és Wish!
A másik topikban kerestek.
Utólagos engedelmeddel megírtam, hogy hol tartotok.
Nagyon sokan küldtek drukkokat, nézd meg! Kép
Remélem, nincs harag!
Puszi:
réka
Vendég

LKT,

Nekünk csináltak a Kaáliban kromoszóma vizsgálatot, azaz ott ették le a vért + ezresért, a vizsgálat 9 ezer volt amit az Istenhgzi Klinikán csinálnak meg, kb 1 hét az eredménz, s mivel ay Istenhegzi maszek klinika bárki oda mehet.

Csók
farkaskoma

Kép
farkasok

SziasztokKép

Lányok köszönöm hogy velem örültök és drukkoltok.
Reggel beszéltem a dokival nagyon aranyos volt ahoz képest hogy szombat és neki bent kell lenni,kérdezte hogy hogy van a hasam,mondta hogy vigyázzak magamra,ja és a lényeg 10-ből 7-en keztek el szabályosan osztodniKép.Hétfön reggel kell ujra hivnom és akkor megbeszéljük hogy hogyan tovább.A hasam a tegnaphoz képest jobb,de még mindig fáj.
TimiKép
Továbbtenyésztést választottuk mind multkor és ha a végére megmaradna mind a hét akkor 3 at visszakérünk a többit meg lefagyasztatjuk.Szép kis álom mi?Kép
DudduKép
A továbtenyésztés az amikor nem rakják vissza a 3-ik napon hanem csak az 5-en igy már blasztociszták lesznek 200 sejtesek.Azt hiszem igy van ugye lányok nem irtam hüjeséget?

KataKép
Hogy sikerül a vizsga?

Kép
póci

Póci!
Miért lenne álom?? Annyira szépen alakulnak a dolgaid, simán belefér.
Okos döntés volt a blasztót kérni. Én is azt gondolom, azt kérnék, ha lenne rá mód. Annál is inkább, mert én úgy tudom, hogy ezeknek a blasztóknak már nem kell a beágyazódásig fejlődniük, csak ezerrel húznak a méhfalhoz, hogy elkezdjék az ágyazást a fincsi ágyikóbaKépKép (Ha jól emlékszem, Stella írta ezt egyszer.)

Kata!
Nagggyon örülök, hogy jön a kis vizsla hozzátok. Szuka vagy kan lesz?
Keksz együtt jár az egyik barátunk szuka magyar vizslájával (Rozi) isibe, néha mi visszük. Én szerelmes vagyok belé, mert annyira nőies, hogy én ilyet kutyábna még nem láttam. Egyszerűen rá van írva az arcára, hogy kislány.
Akarjátok majd suliba hordani, ugye???
De jó, hogy mindjárt kezdetek!!!!!KépKép
A munkahelyi döntésed nagyon bölcs!!! Oké, kell a munka, mert pénzből élünk, de nem minden áron. Főleg akkor, amikor nekünk most az a dolgunk, hogy teherbe essünk (ahogy Juditunk fogalmazott), főleg oda kell figyelni, hogy az a min. 8 óra, amit munkával töltünk, milyen érzésekkel társul.
Ismeretlenül is büszke vagyok Rád, annál is inkább, mert bennem is sokáig érett anno ez az érzés, de soha nem mertem dönteni (aztán az élet megoldotta).
lkt

Ja, tegnap magamon kivül voltamKép Meg is feledkeztem róla, hogy valamit magamról irjak. Vanta blöki jól van, bár néha - ha erős frontos idő van- sántikál még rendesen. Megint rengetegett nőtt, két lábra állva már a vállamig érKép De olyan jóságosan jámbor, imádom. Kata nagyon örülök, hogy nektek is lesz kutyátok. Nekem szinte gyerekkoromban mindig volt, igy azt is tudom, hogy mennyire jó egy gyereknek, ha kutyásan nő fel. Mindig ő lesz a legjobb barátjaKép Mi is azt tervezgetjük, hogy milyen lesz mikor a gyerköc a hátán lovagolKép

Póci,
nagyon ügyesek vagytok. Drukkolok a kis blasztóknak, nagyon+++++++.

Timi,
nem is baj, ha egy kis időtök marad felkészülni a lombikra. egy-két hónap és már kezdtek is. Ha igy alakul majd együtt kezdjük azt is. Utána meg együtt örülünk a terhességnek és az egész 9 hónapot szinkronban viszük. Bár még ne mondjunk le a négyes ikreinkről. Csodák pedig vannak.

KépKép
inari

Inari!

Ez aztán a hozzáállás!!! Igazad van, NE mondjuk még le a 4-es ikrekről!!!!
lkt

Sziasztok!

Szeretnék így ismeretlenül betörni hozzátok egy kérdéssel:
Pénteken megyek először a Dévaiba Vass Zoltánhoz, és annyi a gondom, hogy nem találtam árakat a Dévai
honlapján. Mennyibe kerül ott egy konzultáció? Vagy tb-kártya alapon megy? Köszi!!!! Kép

Kép
Kép
szilvih

Szilvi!

Dévai árairól tudok Nekeked írni, de szerintem egy áron dolgoznak. Szóval az első konzultáció 10 ezer ft, ami ultrahangot is tartalmaz. Ezek után ha nem lombikos vagy, akkor 7 ezer minden konzultáció.Tb alapon egyedül a lombik megy, ha az egyszer elkezdődött, akkor az Intézetben már nem kell fizetnek, csak a gyógyszerekért.
Szia különben!
Kérdezz nyugodtan, ha bármi nem világos!
lkt

Hali mindenkinek.

Póci - ez tök jó, szurkolok neked, hányat fogtok visszakérni?

Szilvi - üdv köztünk. már pont azon filóztunk, hogy jár-e valaki a Vass dokihoz. Amúgy direkt megnéztem a bejáratnál, ő elég keveset rendel.. merthogy mi itt mind Dévaisok vagyunk

Szkakácska - ilyesmin már én is gondolkodtam, de még ugye mi csak az elején járunk. Én arra a döntésre jutottam, hogyha célegyenesben leszünk, inkább élek a törvény adta fizetés nélküli szabival... De te tudod, mindenesetre teljesen át tudom érezni a helyzetedet, az én mh-em is megnyomorítja a lelkem

Inari,Lkt - kompletten összehozhattok egy bölcsis csoportot Kép

Duddu - én nagyon örülök annak, hogy írsz nekünk, de fél 12-kor inkább eredj az ágyba pihenni, az a legfontosabb, nem félálomban bambulni a monitort. Úgyhogy nappal várjuk tőled a híreket, amúgy meg tessék pihenni, mert irgum-burgum lesz Kép Rajtad a topic összes szeme Kép
grillázs

Beszéltem Judittal, 17.30-ra kellett mennie a Nyírőbe, holnap reggel pedig jön a bekukk. Holnap estére már okosabbak leszünk, hogy mit látott a nagy hírű Kabdebó dr. Gondoljunk rá feltétlenül!!!!!KépKép
lkt

Sziasztok Csajszik!

Judit!
Mindenem, ami tekerhető, csuriba vágom és gondolok Rád holnap!! Ügyes leszel! Kép

Kata!
Végre! Akkor mostmár biztosan nincs a kutya előtt akadály! Kép
Hogy sikerült a vizsgád? Remélem, ott már nem voltál szórakozott... Kép

A munkahellyel kapcsolatban pedig teljesen egyetértek veled. Korábban nekem is volt egy ilyen nagyon nehéz döntésem, azóta dolgozom egészen más szakmában. Nehezen is foglalom össze, hogy mekkora fordulatokat vett az életem azóta és csak pozitív arányban. És ugye milyen jó, hogy már magától a döntéstől is megkönnyebbül az ember? Aztán pedig igazolni fogja a sors, hogy jól döntöttél. Egyszerűen nincs értelme ilyen m.helyek mellett hosszú ideig kitartani. Kép Kép

Póci!
Köszi, már értem a továbbtenyésztést!
És drukkolok továbbra is! Gyere a hírekkel! Kép

Szilvih!
Üdv. itt! Legalább Vass dokiról is lesz itt információ. Az árakról már olvashattál feljebb, de kérdezz nyugodtan... Kép

Grilli!
Köszi az aggódást, de muszáj volt írnom!
Azóta azért pihentem már, csak a takonykórból nem bírok kimászni. Pont jókor, mi? Azért nem komoly. Kép

Lányok!
Maradt Puregon-om a múlt hónapról. Nagyon szívesen felajánlanám valakinek. Természetesen ajándékba. Csak azt nem tudom, hogy gond-e, hogy meg van nyitva és a tollban van azóta, mióta használtam. 150 NE maradt. Ha bárkinek kellene, csak szóljatok! Kép

Szerintetek ciki Dévaihoz egy nappal előbb, vagy később menni? És ugye csörögjek oda holnap reggel?
Az a gond, hogy pont szerdán 9-re kell mennem a genetikushoz, ami már a 3. megbeszélt időpont (mert mindig rossz volt valamelyikőnknek) és nagyon ciki lenne lemondani.
Vagy ha mondanám a genetikus doktornőnek, hogy mi van, biztosan megértené...
Na ezen még törpölök kicsit!

Timi!
Gondolom, hogy most kicsit hosszúnak tűnik a 3 hónap. Én is így voltam a 2-vel, mikor először jártam Dévainál és kiderült, hogy mennyi vizsgálat van előttünk. De el fog repülni, hidd el! És aztán hajrá az ikrekért Inarival! Kép

Anyucik!
Merre jártok? Hogy vagytok?

Hajnesz!
Sokat gondolok Rátok! Kép

réka
Vendég

Helló Lányok! Kép
Nem tűntem ám el, csak iszonyatos sok meló volt múlt héten, minden nap késő és még később este értem haza. Volt nálunk egy nagy csapat külföldi, aztán "istápolni" kellett őket. Kép
Hétvégén meg Aggtelek mellett, Szalonnán voltunk, a Rakacai víztározó partján, onnan kirándultunk át Kassára, aminek nagyon kis helyes a belvárosa - és ma meg Lillafüredre. Képzeljétek el, biztos már sokan jártatok ott, én csak néhány évvel ezelőtt tudtam meg, hogy Mo-n ilyen magas vízesés is létezik, és egész bővízű! Kép Most meg annyira gyönyörű volt! Megfagyott a lezúduló víz, és 10-20 méteres jégcsapok százai lógtak alá, egy nagy tömbbé összefagyva, és a közepén hullott alá a víz. Kép Majd megpróbálok képeket felvarázsolni. Kép

Duddu, Kép
Köszi, hogy hiányoltál, nagyon ari vagy! Annyira örültem a sms-dnek! Kép Kép Kép Drukkolok ezerrel!!!

Most visszaolvasok, lehet, hogy ma nem fejezem be, mert egy egész héttel el vagyok maradva.

Viszont mesélek egy picit rólunk Kép: a héten sikerült időpontot kérni az endokrinológushoz, aki a párom rakoncátlan hormonját fogja véleményezni, hogy kell-e rá gyógyszer. Márc. 30-ra (!!!) kaptunk. Azt hittem, menten kiakadok. Hétfőhöz képest, mikor telefonáltam, az majdnem 2 hónap! Finoman győzködni kezdtem az asszisztenst, hogy próbáljon már meg találni egy közelebbi időpontot, és elmeséltem neki, hogy a lombik kezdéséhez kellene. Úgy látszik hatott a kérlelés Kép, mert azt javasolta, hogyha az andrológus kolléga személyesen hívja fel az endokrinológus prof-t, mert úgy ítéli meg, hogy "szükséges a korábbi konzultáció", akkor van esély hamarabb bejutni.
Azonnal tárcsáztam andromókusunk számát, és ott is elmeséltem az asszisztensnőnek, hogy mizu. Mondta, hogy utánanéz a papírjainknak, és másnap felhívja a kolléganőt. Hát végül harmadnap lett belőle, de a két segítőkész asszisztensnőnek hála márc.9-én mehetünk. Azért nem mindegy, hogy 7 hét vagy csak 3. Kép
Most azon tűnődöm, hogy az eredménnyel vissza kell menni majd az andro dokihoz. Szerintetek már most kérjek időpontot, hogy ne kelljen annyit várni? Az asszisztensnőt annyiszor hívogattam, hogy már névről megismer. Kép Kicsit ciki.

Seszi
seszi

Seszi!
Hát persze, hogy hívd fel az andrológust. Kérdezd meg az asszisztenst, hogy ilyenkor mi a teendő, lényeg, hogy a lehető legkevesebb idő teljen várakozással. Ahogy írtad, szerintem tök szívesen fog segíteni!!
Nagyon ügyes vagy, hogy nem hagyod annyiban a dolgokat!! Csak ilyen rámenősen a továbbiakban is!!!
lkt

Szia SesziDrága!

Az andrológussal kapcsolatban szerintem is telefonálj. Hisz azért vannak, hogy segítsenek! Kép
Nagyon ügyesen elintézted a vizsgálatot! Sok hasznát veszed ennek a készségnek még!
Akkor először endo, aztán andro! Micsoda szép tervek és már azt hiszem én is értem, hogy mit írsz... Kép

Húú, milyen szuper helyeken jártatok! Én is nyúzom már a Zuram, hogy menjünk már valahova. Persze nem mindig őmiatta nem megyünk, de jó érzés rákenni Kép Kép De pont ma került szóba, hogy élnünk kellene "EU-ba szakadt" barátaink ajánlataival (ingyen szállás) és elmenni egy Brüsszel-Párizs kisútra. Talán tavasszal összejön.. Kép

Naná, hogy hiányoltalak! És örülök, hogy megvagy, s csak ilyen ügyesen tovább!!

Wish!
Mindig azzal a reménnyel nyitom ki a fórumot, hogy írásodra találok. Látom, nem vagy mostanában írogatós hangulatban, amit teljesen elfogadok. Szeretném, ha tudnád, hogy gondolok Rád és Lacira és nagyon drukkolok! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok,

Farkaskoma magányban várja a reggelt, de holnap már itt lesz imádott anyósom, és nincs idézőjelbe!

Jó néha össze is kell veszni azt kész.
Juditkám bebuszozott a kórházba, mivel én még mindig nem emelhetek, elég hülyén nézett volna ki, hogy kullogok mellette.
Illetve nem is vezetek még, mert a nyakam még nincs felklszülve a hirtelen mozdulatokra.
Na de kibírtam 24 órát fájdalomcsillapító nélkül.

A hangom visszatért, már nem akadozik, azért én is kiváncsi vagyok, milyen lesz a végleges.

Juditnak sikerült az egyik privát szobát - az egyszemélyeset - kibérelnie.
Nagyon kultúrált, külön wc, zuhanyzó, tisztaság. Plusz egy fotelágy, lehet, hogy be kellett volna mennem mellé.

Megvolt az első beöntés, második forduló reggel fél hatkor!

Köszi a drukkokat, nagyon bízom az öreg kezében!

Maradok tisztelettel,

Farkaskoma

Ja és azért nem unatkozom, olvasom a Pottert na meg OLIMPIA van, azért hiányzol Judit!
És ha tudok valamit megírom!

Kép
farkasok

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást! Azért kérdeztem rá az árakra, mert ahogy kinéz, én Clostis leszek, és azzal elég sok vizsgálat, monitorizálás jár, ha normálisan csinálják. Uh, vérvétel, biztos tudjátok... SZóval most egy kicsit elszomorodtam a pénztárcám miatt... De a többi doki annyira lesz...ja ezt a kérdést, pláne, hogy már van egy 2 éves kislányom. Egy másik doki meg simán csak felírta a clostit, hogy akkor szedjed...

Dudu, én is nagyon drukkolok ám neked!!!Kép Vigyázz magadra, mert egy kezdődő terhességnél legyengül az immunrendszer, hogy a szervezet befogadhassa a babát! Kép

Kép
Kép
szilvih

Halihó még 1x! Kép
Hát mégis visszaolvastam (meg közben megnéztem egy Szülőszoba epizódot). Kép Bocs mindenkitől, de most egy hosszút írtam Grillinek. Kép

GRILLÁZS! Kép
Nagyon sajnálom, h nem tudtam jönni korábban, talán tudtam volna pár vígasztaló szót mondani: mi is azoospermiások és biopsziára várók vagyunk. A Kaális topikon van még két lány hasonló cipőben. Azért ám jó, hogy kisírtad magad, az sokat segít. Nekem csak pár könnycseppem hullott, csak iszonyatosan remegtem, minden porcikámban, mikor megtudtam az eredményt.

Azt jobb, ha tudod, hogy az esélyeink sajnos kisebbek, mint a normál icsi-nél: minden attól függ, h a biopsziánál milyen minőségű halacskákat tudnak nyerni. Ha jól mozgókat, akkor közel annyi esélyünk van, mint más icsi-snek, máskülönben kevesebb. Jó hír viszont, hogy még spermium előalakból is ki tudnak indulni, abból is lehet baba! Viszont készüljETEK fel a kérdésre, hogy képesek lennétek-e esetleg donorspermás inszemre. Erre mindig gondolni kell, bármilyen sz*r is ez a gondolat...

Addig viszont, míg még senki sem írta le, hogy nekünk nem lehet közös babánk, van remény! Kép Még nem tudjuk, h mit találnak majd a bioptátumban, de találniuk kell valamit, és ha találnak, abból babá(k)nak kell születnie!!! Kép Kép Kép

A biopsziának nem fognak csak úgy nekiesni. Előbb hormon-vizsgálatot csinálnak (pár nap az eredmény), majd kromoszómát (kb 3 hét): kifejezetten azt nézik, nincs-e olyan rendellenesség, ami feleslegessé tenné a biopsziát, mert nincs lakója (pl. a normál XY férfi kromoszómapár helyett XXY, vagy sérült Y...) Ezeket majd biztos elmeséli az andrológus.

Annyit tudok tanácsolni, amit nekünk is Krizsa Mágusunk: ne tekintsetek nagyon messzire, csak szép sorjában a következő vizsgálatra. Türelem! Nekünk úgyis varázsolnak babát! Ennek így kell lennie! Kép Csak még nem tudjuk, hogy ez mikor lesz - de ez már nekem nem is fontos. Tényleg mindig csak a következő állomást várom, várjuk. Most az endokrinológus véleményét. És közben élvezzük az életet, mert az ilyen kis bökkenők miatt nem állhat meg a világ! Kép

Sok puszi!
Szeretettel:
Seszi
seszi

Többi Kedves Lányok! Kép
Most már mindent tudok a múlt hét történéseiről, de ne hari: csak holnap írok nektek, mert már nagyon álmos vagyok.

JUDITnak sok drukk holnapra a lézersóhoz!!!
Veled vagyunk! Kép Kép Kép

Nyugodalmas jó éjt!
Seszi
seszi

Halihó
Hú, de nagyon mérges vagyok, amiért tegnap nem tudtam itt lenni - a netünk nemet mondott
Seszi - köszi a bíztatást. Tulajdonképpen egy dologban bízom: az első urológus azt mondta, hogy bár azoospermia van, ne üssön agyon a férjem, ha mégis összejön, mert elvétve ő lát spermiumot. Szóval ez erőt ad ahhoz, hogy a biopszián találnak spermiumot. A donorról már mi is beszéltünk, de egyelőre nem akarok ezzel foglalkozni. Nagyon szeretnék babucit, de én a férjemmel akarom a génjeimet összekutyulni, az idegen spermiumtól ódzkodom. Mindenesetre már beszéltünk róla, remélem nem lesz rá szükség.
Amúgy örülök, hogy jöttél Kép Már vártam, meg a keresőben rádkerestem, mert a csajok mondták, hogy hasonló cipőben jársz. Mi a héten megyünk andrológushoz, kíváncsi vagyok mit mond. Szóval akkor hetekre kell számítanom Kép Sajna sejtettem.
grillázs

Duddu - szerdán nem tudsz délután menni Dévaihoz? Mert akkor a délelőtti progit se kell halasztani. Én mindig késő délután-este mentem hozzá (mindig - az alatt a két alkalom alatt, amikor voltam)

Most megyek, de mindenkit puszilok. Napközben megpróbálok benézni
grillázs

Farkaskoma!
Köszi a híreket, várjuk a továbbiakat is! Addig is drukkolunk!

Grilli!
Igen, ez lesz. 9-re elmegyek a genetikushoz és utána Dévaihoz. Szóval aznapra kiveszek egy szabit.

Szilvi!
Köszönöm a drukkot és a tanácsot is.

Nem tudom, mit tehetnék a takonykór ellen. Még a körzeti is csak holnap délelőtt tud fogadni. Ma meg muszáj dolgoznom. Majd igyekszem mértéket tartani, de elég nehéz... Egyébként iszom sokat, főleg teákat, vettem cukorkát a torkomra, meg igyekeztem a hétvégén is pihenni. Úgy tűnik, azért már kifelé vagyok, meg ha deb ledde a babakérdés, nem is aggódnék, mert szerintem csak sima begfázás.
Van valakinek még valami praktikája, amit alkalmazhatnék??
Köszi előre is!

Seszi!
Szuper erős csaj vagy! Már majdnem egy szuperhős.. Kép Keresek is neked valami szuperhős nevet asszem... Kép

Ja és ma teszteltem utoljára: ERÕS CSÍKOS!!! Kép Kép
Mostmár csak Pityesz "Ámen"-je hiányzik! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Hali csajszikKép!!!!

Nem nagyon tudok most visszaolvasni, de elkaptam pár infót:
RékámKép Hurrá, hurrá! Ez fantasztikus!!!! Ugye, a mi kis morgós macink mégis csak érti a dolgátKép? Úgy örülünk! (Zuxx - akinek szimpi vagy és hasonlítasz valakire, ezért emlegettünk - is).
RoxalKép Nem tudtam reagálni, de gyere bármikor, vizsgák ide vagy oda! Várunk szeretettel.
NikoszKép Gyönyörűek a kisbabáid! Én keveset írok a babákról, hogy a csajok ne sokalljanak beKép, de ha írsz e-mailt (cím a profilban), szívesen válaszolok, hogy mi mit és hogyan csinálunk.
StellámKép Megy a mail. Fantasztikusan ügyes vagy! Mindjárt itt vannak a fiúk!
TimikémKépGrillázsKép, csak a többieket tudnám ismételni! Lesz babátok, ez tuti!!!
SesziKép Olyan jó olvasni amiket írsz! Nagyon drukkolok továbbra is!!!
PóciKép Hajrá a kis blasztocicákért!
DiaKép, GigiKép puszi nektek is és a lurkóknak. Remélem minden OK velük és rossz ördögfiókákKép

mindenkinek pussz

Mi jól vagyunk. A gyerkőcök édesek, fejlődnek, okosodnak, kacagnak, dumálnakKép Imádom őket!!
enigma

Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok ezen a topikon, habár hónapok óta olvaslak titeket. Eddig nem nagyon volt bátorságom írni nektek. Képek után sok mindenkit ismerek közületek személyesen is, mivel én is a Dévai intézetbe járok, (vagyis jártam). Habár nem a Dévaihoz, hanem a dr. Vasshoz, 2004. augusztus 05-én voltam először az intézetbe. Ha valaki kiváncsi dr. Vassra, annak tudok segíteni.
Mindenkinek nagyon drukkoltam és drukkolok!

Era
erika74

Wish Kép - hogy vagy? remelem elkeszitettek mar a helyuket a babok...9 honapra ! sok sikert.++++
saci

Duddu
Azt is lefotóztad?
grillázs

Sziasztok Csajok! Kép

Nagyon jól esett az a rengeteg vígasztalás, amit
kaptam Tőletek, olyan édesek vagytok!!! Kép
Inari kérdezted, hogy nem akarunk-e örökbefogadni. Úgy érzem, még leszünk annyira makacsok egy pár évig, hogy nem akarjuk tudomásul venni, hogy máshogy nem lehet és ahhoz is kell egy kis idő, hogy elfogadjuk, hogy a bébi nem a mi vonásainkkal fog visszamosolyogni ránk, bár az mindig is tetszett, ha az ismerős nevelőszülők azzal poénkodtak, hogy kire ütött a gyerek, ha okosat mondott, vagy éppen valami rosszat csinált...Kép Szóval még várunk egy kicsit.
Most inkább az foglalkoztat, hogy mennyire segítene, ha intézetet váltanánk az utolsó körre. Ez elég rizikós, mert benne van az is, hogy pont a változás és új dolgokhoz való alkalmazkodás esetleg be is zavarhat lelkileg és ezért nem kéne erőltetni. Elég gáz vagyok, mi? Kép
És nagyon várom Juditék híreit is, hogy érdemes lenne-e a profhoz bejelentkezni egy újabb laparra...Nagy-nagy drukk Judit!!!

Réka Kép
Nagyon örülök Neked!!! Valakinek muszáj jó példát mutatni! Kép Igyál meg annyi folyadékot, amennyit csak bírsz, sok citrom és pihenés!!! Esetleg valami homeós bogyó nincs megfázásra?

Póci Kép Wish Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Enigma Kép
Ezt a butaságot, hogy besokallunk, gyorsan felejtsd el, tudod, milyen fárasztó az archívban keresgélni a képeket? Ha nincs előttünk motiváció, nehéz ám bizakodni. Kép
hajnesz

Hajni!Kép
Kérlek ne adjátok fel,lesz kisbabátok biztos vagyok benne!Tudod mi jutott eszembe?Mi lenne ha elutaznátok egy kis napsütésbe?KépA környezet változás csodákra képes itt az élő példa Szani és Eszter.KépCsak egy ötlet volt.KépPuszika

Kép
Kép
lldicsi

Hajni
De jó, hogy nem tűntél el Kép Nagyon örülök neki. Fel a fejjel, lesz babócátok, én tudom
grillázs

HajnikámKép
Én pont ugyanígy gondolkodnék a helyedben, mind az örökbefogadás, mind az intézet váltás kapcsán (lehet, hogy jó ötlet). Biztosan jó döntést hoztok majd. Szívből drukkolok nektek! Várj, a Panci is üzen valamit:000é$éééééé nn n .v bhhujnkm,

még folytatná, de kikaptam a kezébőlKép
puszilunk
enigma

Sziasztok!

Laci nincs itthon, úgyhogy nem tud leszídni, hogy felkeltem, de úgyis kellet írni a munkahelyemre is, és akkor már gyorsan írok nektek és presze végfutottam a ti írásaitokat is Kép.
Megvagyok, sajna engem is elkapott a takonykór, plusz baromira fáj a torkom, úgyhogy szigorú fekvést parancsolt a párom. Nem tudom, hogy sikerült megfáznom a fűtött lakásban, de hát legalább ebben megmutatkozik a tehetségem.
Tüneteim nincsenek, csak néha szurkál a hasam és kiráz a hideg, ha transzferre gondolok Kép
A seggem már mindenhol fáj a szuriktól, úgyhogy most teljesen hadirokkant vagyok.

HajnikámKép
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon bíztam bennetek. Remélem nem sokáig játszik már veletek a sors és így vagy úgy hamarosan sikerül.
Nagyon szeretünk benneteket, úgyhogy ha lehet ne nagyon tünj el a topikról. Különben is tudjuk, hol laksz, úgyhogy elbújhatsz, de el nem menekülhetsz! Kép

RékaKép
Gratulálok! KépKépKép Annyira örülök, hogy legalább ti sikeresek vagytok Kép
Szóval mégis a PCT volt a ludas, lám kerülő úton, egyből sikeres minden.
Szerintem nem számít mikor mész a dokihoz, az a lényeg, hogy 5 hetes terhesség alatt nem lát semmit, addig felesleges lett volna menned.

Na megyek, mert már kezd sok lenni ennyi ülés.

Puszi mindenkinek, majd ha tudok, megint jövök.

Wish

wish

Wish!

Igaza van a zuradnak. Tessék vigyázni magadra Kép De azért ha már unatkozol, akkor az ágyból is lehet netezni Kép Mi meg várjuk az újabb és újabb híreket Kép
grillázs

Sziasztok lányokKép

Nemrég jöttünk meg dokitol,3babo maradt azt mondta a dokink is meg a biologus is hogy nagy szépek nyugodjak meg minden rendben lesz.Mind a hármat visszakértük,Dévaink nem nagyon akarta mert nem huzodtak vissza a pfészkeim meg a hasüregben is látott egy kevés vizet(de éreztem mert amikor uh-ott nagyon fájt),igy megigértette hogy eszem a hust hussal.A transzfer nem fájt de utánna rögtön elkezdett fájni a pocim az elözöeknél nem éreztem ilyent.Most pihizek és eszem a husit:0
A transzfer után még ott feküdtem és jön a biologus mondván:jövök megnézem a KISMAMÁTKép.Lányok ez annyira jo érzés volt hogy KISMAMÁNAKKép nevezett!REmélem még 9 honapig annak is fog!
Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot.

Kép
póci

Wish!
Nagyon örülök, hogy benéztél, de annak is, hogy rendesen betartod a pihenést! Továbbra is gondolunk Rád és tudjuk, hogy Veled vagyunk akkor is, ha kevesebbet írsz! Kép

Enigma!
Köszönöm Kép
Szóval ezért emlegettetek, már értem. Pedig én nem hasonlítok senkire. Ilyen nagyfejűből, mint én csak egy van Kép Kép
A Zuxx név honnan van? És nehogy már ne mesélj a gyerekekről!! Kép

Erika74!
Üdv. a topikban. Kép

Grilli!
Persze, ezt is lefotóztam, de már nem akartalak fárasztani vele titeket. Majd szerdán Pityesz megerősít. Legalábbis remélem.... Kép

Hajnesz!
Jó, hogy még nem adjátok fel! Szerintem az intézet váltás legalább annyi jót is hozhat azért, nem? Persze megértem, hogy dilemmázol, gondolkodni mindenképpen érdemes rajta.

Póci!
Akkor mostantól te is pihenj sokat és husit-husival! Nem lesz könnyű, de megéri! Kép Kép
Vendég

Jó estét Lányok!
Ma indul az újabb nekifutás, készülök a köv. vizsgára! A szombatin túl vagyok, de még nincs eredmény, remélem legalább görbülni fog, azzal is beérem mostanság... :-)

Póci, gratulálok a kis életkezdeményekhez! Vigyázz rájuk, ha pedig már beleunsz a sok pihenésbe, gyere és netezz egy kicsit!

Wish, de jó, hogy picit ide tudtál ülni a géphez! El is hiszem, hogy a zurad félt és óv! Nagyon sajnálom, hogy el kell viselned az injekció okozta fájdalmakat is és szívből kívánom hogy legyen meg az eredménye.

Réka, szóval még mindig és egyre jobban zebra!!! Szerintem már csak az a kérdés, hogy a két csík vajon két baba? :-)

Enigma, igazán vicceske vagy!!! Ráununk a lurkókra? Kizárt! Olyan kis helyesek! Én már alig várom, hogy az én gyereke(i)m fotójára is ráunhassatok! :-)

Hajni, olyan örömmel olvastam a soraidban a bizakodást! Hitted volna, hogy te, több lombikkal a hátad mögött engem tudsz erősíteni lélekben, aki még csak a második előtt áll? (De azért jó lenne, ha az utolsó előtt...) Ahogy írtál az örökbefogadásról, hogy még nem adjátok fel hogy saját babátok legyen, olyan erőt sugárzott! Tudod, mi még nem tartunk itt, de én már most sokat gondolok arra, mi lesz ha így ér véget a gyerekhez vezető út. Egy örökbefogadott babával. Mennénk érte, ha úgy lenne, de igazad van, én is szeretném magam, magunkat viszontlátni a gyerekünkben. :-)

Seszi, ha ismered a nlc-t, nézz be a Most kezdjük a lombikot c. fórumra, vannak fent új képek a hármas ikrekről! Annyira édesek, nagyon kis helyesek lettek!

Csajok, biztos érződik is a hangulatom a levélen, de én annyira, de annyira boldog vagyok, hogy lehet kutyánk! Számolom vissza a napokat, hogy mikor hozhatjuk el az új családtagot. Tegnap beszéltünk a tenyésztővel, elhúzta a mézesmadzagot, hogy talán már a jövő héten elhozhatjuk, rögtön mikor kiválasztuk!

Akit nem említettem név szerint, azt duplán is puszilom!!! A többieket is!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok,

Most jöttünk meg a kórházból.
Szegény Judit nagyon kis gyenge.
A katétert nagyon megszenvedi. Azt mondták, ha fel tud kelni sétálni kiveszik, addig harcolt, amíg ment pár kört, kivették neki, de azóta nagyon szarul van.
Gyenge és hányingere van.
Semmi humor, fájdalom az arcon.....

A lényeg, hogy sikerült átjárhatóvá tenni az egyik petevezetéket, azt mondták teljesen jó.
Mivel a másikat az előző laparnál elégették azzal nem tudtak mit tenni.

Így ha összeszedi magát - hajrá spontán, vagy irányított.

Csók

És köszi a deukkokat

Farkaskoma és Judit

Kép
farkasok

Drága Judit! Kép
Mihamarabbi erőrekapást neked, sok gyógypuszi! Kép Nagyon erős, bátor csajszi vagy, nagyon büszke vagyok rád!!!!! Már napközben is bekukucskáltam, hátha jön hír rólad! Nagyon örülök, hogy sikerült a műtét! Kép Hajrá irányított!!! Hajrá spontán babák!!! Kép

Sok puszi:
Seszi
seszi

...és íme a beígért képek: Kép

Kassáról:

Kép

Kép

Lillafüredről:

Kép

Kép
seszi

SziasztokKép

Nem nagyon tudok reagálni semmire mert csak épp átfutottam a csevejt.

JuditKép
Nagyon sokat gondolok rád. És szorítok, hogy minél hamarabb rendbe jöjj és visszakerüljön a vigyor a fejedre. Olikám is csókóltat!!! Majd Farkaskoma átadja.

RékaKép
Látom még mindig pozítív a teszt!!!!!KépKépKép Én aznap reggel felhívtam amikor letelt a három hét és lecseszett, hogy miért csak akkor telefonálok (1/2 9). Szerintem menj be, aztán közöld, hogy letelt az idődKép És most már mondja meg, hogy hányan vannak odabent!!!

PóciKép
Megy a drukk!

SesziKép
Nagyon szép helyen voltatok!

Mi jól vagyunk, bár délután rámilyesztett mert ébredéskor sokat sírt és nagyon rosszúl érezte magát. És egyszer olyan krupposan vette e levegőtKép De szerencsére nem lett semmi. Itt volt nálunk a kis barátja és még vonatot is néztünk az állomáson. Úgyhogy mifelénk ilyen érdekfeszítő programok vannak.Kép

Puszi mindenkinek!!!! Jó éjt

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: