Szia Csajszikák!
Eggész nap nem bírtam benézni. Olyan rossz volt. Aztán mikor hazaértem, már vendégünk volt és csak most tudtam leülni a gép elé félálomban.
Hajnesz!
Nagyon-nagyon sajnálom!

Elhiszem, hogy kivagy, én is ismerem ezt az érzést. Kicsit még lelkifurdalásom is van, hogy annyi reményt adtunk. Pedig a másik topikon én vagyok a mumus, aki mindig óvaint, hogy csak mértékkel reménykedjünk.
Õszintén kívánom, hogy egyszer megkapjátok Ti is, amit szeretnétek és azt, hogy ne hagyj itt minket!
Most egy ideig gondolom kevesebbet jelentkezel, de aztán nagyon szeretnélek viszontolvasni!!
Lányok!
Nagyon-nagyon-nagyon jól esett, amiket írtatok és segített egy kicsit felfogni is. Mert kicsit furcsa, hogy minden megy tovább, csak van 1-2 pozitívnak tűnő tesztem. Azzal győzködöm mindig magam, hogy nem jött meg, pedig 13 éves korom óta 30 napnál tovább nem nélkülözhettem a mensit soha.
Nyilván azért is morcos volt reggel a Doktorunk, mert sokan voltak, illetve rájöttem, hogy félreértettem és nem kellett volna telefonálnom, hanem egyszerűen mennem kellett volna szerdán. De mindegy is már...
Grilli!
Jól hangzik ez a jövő heti adrológus vizsgálat! Látod? Elindultok ti is!
Azt a grillázst megkóstolnám egyszer...
Timi!
Úgy tudom, hogy elég hosszadalmas a kromoszóma-vizsgálat. Mi a bátyámnak csináltattunk és az több, mint 1 hónap múlva jött.
Remélem, azért ez nem általános!
(Vizsgálódom, hogy van-e öröklődési lehetőségünk, mert a bátyám és a nagynéném is enyhén szellemi fogyatékosok. Jövő héten megyek a genetikushoz az eredményekkel.)
Erika, Timi!
Hát igen, nekem is nehéz még mindig elhinni, hogy ilyen teszt is van, pedig annnyira sok negatívat nem láttam, de mégis. Azért szívesen leszek üdítő bizonyítéka ennek, ha ettől reményt kaptok!
Roxal!
Lehet, hogy meg kellett szakítanod a sikeres vizsga szériát? Úgy tűnik, hogy a rendhagyó dolgok működnek. Legalábbis nálam. Tetszik a gondolkodásod nagyon!
Póci!
Ez aztán a szép termés! Csak így tovább!
A továbbtenyésztés pontosan mi? Bocs, ha nagy butaságot kérdezek, de csak a fagyibabával vagyok képben.
Ha legközelebb találkozol Vandával, mond, hogy pusziljuk és nagyon drukkolunk!
Azért most még lehetnek kisebbek azok a tüsszencsek, csak aztán kezdjenek szépen el növekedni! Ezt üzenem nekik!
Wish!
Sokat gondolok Rátok! És szép csendben küldöm a megtapadó energiákat!
réka