A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi,
Fanni nagyon ügyes! büszke is vagy rá nagyon, igaz? Kép

Neet,
én is hunytam egy órácskát Kép, 3/4 3 - 3/4 4-ig, és pokolian jól esett! épp egyszerre ébredtünk Vincsenzóval, úgyhogy együtt produkáltuk az ébredés utáni bambulást.

Ancsi,
yessssssss, királyság Kép! én most gyújtottam, de csak egy pilácsot, mert észrevettem, h Vincsenzó nem szereti a félhomályt.

Bogárka,
Doni nagyon jófej! Kép érdekes, a tanfolyáson azt mondta Emese, h olyan 1,5 éves koruk körül tudják, h saját magukat látják a tükörben. addig tényleg a haverjuknak örülnek. Kép

Adjatok tanácsot, mit csináljak magammal, h elmúljon a náthám gyorsan? Úgy útálom már! Talán távolíttassam el műtéti úton az orromat? Kép
dáthásfic
ficánka

Dora!

Nekem elvileg az lett volna,de Panna nem várta meg így csak sima császár lett.
Semmi különös csak kitűzi a doki az időpontot,szóval tök jó mert tudni fpgja pontosan a tesod,hogy mikor fog megszületni a ded.Persze ha a baba is úgy akarja.Minden más úgyan úgy történik mint a sima császárnál.

Juc
20170114224602

haliho!!!

ezek kb 3hetes kepek azota mar rengeteget nott meg valtozott Kép csak nincs egyelore frissebb (a fenykepgep apukae es o gyakran jon csak a tokfej mindig elfelejti vagy ha csinal is meg nem kerult at hozzam;de mar folyamatban sajat magam digitalizalasa Kép ) van egy nagyon edes vigyorgos kepe de az is csak atyja gepen van meg de ha legkozelebb jon kisajtolok belole minden kepet;ugyhogy marad a furdes utani orditos Kép a fejgyurogetos meg egy homlokrancolva-gondolkodos Kép

nalatok mennyi idon alatt lett valami ertelmes szine a gyerkocok szemenek?Abele konkretan teljesen meghatarozhatatlan vagy meg ne legyek turelmetlen egy 2honapos es 6napossal? Kép

most epp a vadiuj jatszoszonyegen ejtozik - van rajta egy nagy kutya aminek a fule valahogy csorog na ezt a fulet gyurogeti intenziven a jobb kezevel meg almaban is a bal huvelykujjat meg szopizza
egyebkent tok sok idobe telt neki mire rajott hpgyan is kell ezt csinalni - jo ideig majdnem kiszurta a szemet a tobbi ujjaval amikor a huvelykujjat szopizta Kép

nathara meg ilyesmire mindig mezet szoktam meg rengeteg citromos teat meg tonna c-vitamint fokhagymat es rendes hagymat (mindenki legnagyobb oromere :D ) hagymateat orrdugulasra inhalalni meg a dm-ben vagy rossmannban kaphato polar bear kamforos mentolos eukaliptuszos olajat (ez is jo inhalalani is)

Abel meg torpe a tukrozeshez de mar varom - azt nem tudtam hogy csak egy masik kisfickot latnak 1.5 eves korukig.nem lehet trauma nekik ha rajonnek?- megiscsak egy baratot veszitenek el... Kép 8ez milyen tanfolyas ahol ezt mondtak?)

uddddddddddv! Kép

es jobbulast!
brekuc

SOma ezt kérdezte épp az előbb a nagyitól:Van rajtad bugyi ma?
20170114224602

KépKépKép

na remelem most hagyta magat feltolteni kepekkel Kép

hogy csinaltok oltarira vigyorgos fejecsket?
brekuc

Brekuc!

Nagyon édes,főleg az első képen!
Kép=kettőspont és o betű

Juc
20170114224602

Brekuc!

Kisfiad nagyon édes! És ügyesen játszik már, ez tök jó! A szeme színe kb. 20 éves koráig változhat. Kép De néhány hónap múlva már biztosan "tisztul" a színe. Ez is olyan dolog, ami nagyon változó a dedeknél. Sztem most élvezd, hogy ilyen, mert már sosem lesz ugyanilyen a kisfiad, mint ma. Olyan hamar megnőnek ám! Kép Náthára én is ilyesmiket vetek be, bár a hagymával és a fokhagymával vigyáznom kell a szopi miatt.
ficánka

Brekuc:
tényleg nagyon édesek ezek a képek,gratulálok a babádhoz!Kép

Fic:
érdekes ez a 1.5 éves dolog a tükörrel.Én 2 év utánról tudtam,Dorka is szimplán babázza a tükörképét még.

Juc:
az időpontra kiírt császárnak van jelentősége?
Azt hittem,hogy csak azt tisztázzák előre,hogy császár lesz,ha beindul a szülés.
Gondolom nálatok azért nem volt gond,hogy Pannád máshogy döntött?!

petergabi

Brekuc: első kép tündéri.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc!

Kép és nagyi mit válaszolt?

Vincsenzó ül a kagylófotelben, apja gitározik neki, ő meg énekel egyfolytában, bábábábábábábábábábá és ilyenek Kép
fic
ficánka

Gabi,
lehet, h rosszul emlékszem, annyi mindent mondott a csajszi, jegyzetelni meg nem tudtam. szvsz lehet, h kettő, majd megkérdem jövő szerdán, oksi?

Most mennem kell, cupp!
fic
ficánka

Fic:
az jó lesz,mert akkor felvilágosítom erről DorkámatKép

petergabi

Minden baba nagyon édes!!!!

Kérdés: Bocs az intim témáért, de Ti bizti tudtok segíteni. Kitört rajtam a menstr. és b.mira szenvedek tőle, de Bálintka még szopizik ezerrel. Van itthon Meristin-em,átolvastam a tájékoztatóját, de csak annyit írt, h "kérjen tanácsot orvosától". Szerintetek be szedhetek belőle vagy van valami jobb javaslatotok? Szóval, ha bki bmit tud tanácsolni, akkor kérem HELP!!!!

Kép
Kép
denizsa

Fic!
Szerinted?Röhögtünk mint állatKép

Gabi!

Programozott császárnál időpontot is mondanak,ami ált. a kiírt időpont előtti 1 hét kb.ÉS ez olyankor van amikor előreláthatólag a hüvelyi szülés bab vagy mama szempontjából nem előnyös.
Előtte befektetik kismamát,szépen felkészítik,előkészülnek a mütétre stb.
Ne akard hogy részletezzem az enyémet mert nem tudok jót írni .Lényeg,Sománál másfélnap után császár lett,ott nem voltak fájásaim oxitocintól sem,de megviselt a hosszú vajúdás.Nem tágultam egy fikarcnyit sem.Most úgy készültünk,hogy ez elmarad.Ne mondjam,hogy most telibe kaptam a vajúdás minden
"szépségét" egy napig és ezután lett csak császár.
20170114224602

VOTIV!!!
most neztem a profilokat es igen macskafogo nagyon kialy : o

Koszi Jutzusmamus a fejecsket most mindenhova ilyet fogok rakni mint egy felorult :o :o

tok helyesek a babok a profilokban meg ami kepet ide felraktatok azokon is - lehet h en is felturbozom a profilomat

egyebkent valamelyikotoknek tapszeres a torpeje?mi sajna azok vagyunk,anyunak se volt teje, nekem is csak keves volt es aztan a torpe megunta a nyustolest (minden kaja ugy indult h szopizik amennyit tud aztan tapszer de idovel szabotalta a szopi reszt es meg az a pici tej is elment)
ugyhogy nemtom hogy lehet-e Meristint szedni

de az indexen van egy nogyogyaszati topik ott mindenfelet lehet kerdezni egy doki valaszol de lehet h nem rogton a segitok viszont kb azonnal Mr Spock szuleszet-nogyogyaszat forum;en egy csomot kerdeztem toluk es tok jo fejek
brekuc

te jo eg tele lett kettos ponttal fejecske meg egy szal se - most akkor mi a bibi? Kép
brekuc

BrekucKép Jól csináltál mindent, csak nyomjálmég egy Shiftet is, hogy nagybetű legyen az O

indianyo

Kép Kép Kép

eljen!!!koszi Kép
brekuc

Denizsa,
én semmilyen gyógyszert nem mertem szedni szopi alatt, csak csendben vinnyogva szenvedtem.

Bogárka,
Doni ikre édes lehet. Kép Eszter is szereti nézegetni magát, mi csak úgy hívjuk: A Tükörbaba. Kép És du-i pihenés megarulzott! (Grétsi bá nem olvas minket, ugye?Kép)

Juc,
Ne csigázz, volt rajta? Kép

Brekuc,
éééédes!!!! Kép A szeme színe meg még ráér alakulni.

Már érzékelhetően tovább világos van, igen, éljen! Kép
neet
neet

Denizs! Átérzem a problémádat! Én a szülés után két hónappal már menstruáltamKép És nagyon szenvedek én is. Eddig nem vettem be rá semmit, de a patikában azt mondták, nekik úgy tanították, hogy alkalmanként algopirynt be szabad venni. Remélem, hamar elmúlik, kitartás!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Na, akkor mondom a tutit a tükörről Kép
Okos pszichomókus bácsik gonosz módon piros pöttyöt rajzoltak a kőcök orrára, és így rakták őket tükör elé:
4 hósan még csak nyúlkáltak felé, tetszett nekik, hogy van ott valami/valaki
10 hósan már magukmögé nyúltak, ha egy tárgyat leeresztettek a hátuk mögé és ezt látták a tükörben, de a piros folttal még nem törődtek
18 hós kortól kezdték el a piros foltot is felfedezni és egyesek letörölni magukon
Pár hónappal később már egyértelműen felismerték magukat Kép

Na, majd jövök még, most kell egy kis agymosás a mai altatás után...erről még később

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic!
Próbáltunk mi már chamomillát, Viburcol kúpot, de csak átmenetileg segített, és nem is egyértelműen attól lett jobb. egyszer adtam Panadolt, amikor már annyira kikészültem, hogy hajnali 2-kor sírógörcsöt kaptam, de nem vagyok híve a gyerek begyógyszerezésénekKép

Kép
Kép
zuzmo1

a kismama magazinban írtak erről a módszerről, amit Bogárka ír! így lehet fejleszteni a gyerekeket, mondjuk egy pötty krémmel.

Kép
Kép
zuzmo1

Hüle Neet!Szerinted?KépKépKép
20170114224602

ma tök jót szánkáztunk, Isti egyedül ült a szánon KépKép és csak egyetlen 1x "bukott" Kép

most nekiállok dolgozni

Ancsi, köszi, most még úgy néz ki, marad ruhánk, ha ne, hát akkor kézzel mosok Kép a következő 3 napban ki se fogok tudni mozdulni itthonról a munka miatt, aztán meg már mindjárt jön a szerelő - gondolom én, de persze úgy, hogy nincs gép, mindjért csomó ingerenciám támad a mosásra Kép pedig lehet, hogy különben felé se néznék pár napig még Kép

BRekuc, Ábel fiad nagyon helyes! nekem a 3. kép a kedvencem, nagyon klassz kispasi Kép

és az én fiam szeme is "zavaros" Kép amolyan kékeszöldesszürkés, de marhára teccik, mert én is ilyet akartam mindig, mert nekem barna van Kép

Denizsa, megértelek, nekem a szülés utáni első menzeszek vmi kegyetlenül fájtak!
viszont a Házipatika oldalán a Meristinről az áll: "A terhesség és szoptatás időszakában csak különösen indokolt esetben, az orvos utasítása szerint, fokozott ellenőrzés mellett szedje a Meristin tablettát." Ez olyan ijesztő, hogy én inkább lemondanék róla, melegítő párnát a hasamra és be a paplan alá... Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka:
köszi,akkor megnyugodtam!
Holnap betesztelem a csajszit pöttyökkelKép
Végül is már 19 hós múlt,habár mindent késöbb kezdett.Gondolom ez erre is igaz lehet.

petergabi

közben csekkoltam a No-spát, és szoptatás alatt az is ellenjavallt...
és véginéztem még pár fájdalomcsillapítót, Panadolt, Bayer aszpirint, és mindegyik negatív.
Algopyrinre meg ezt találtam:

"Szoptatás: Szoptatás ideje alatt az alkalmazása nem javasolt, mivel kiválasztódik az anyatejbe."
és ez a gyógyszeresdobozban lévő cetlin rajta van...

persze az egyszer-egyszerbe nem hal bele senki, nem akarok vészmadár lenni Kép de azért ha szembejön egy patikus ezügyben, akkor mondjátok el neki. Kép

votiv 8)
votiv

Juc,
KépKép:
Soma egy szivtipró-macsó...Kép
Votiv,
ugye tudod, h egyetlen második gyermekem, első születésnapján fogsz bulizni ezerrel az Operabálban??? Kérlek, igyál majd az egészségére!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

És ezek után még lerajzolta a családot.magát és apát fütyivel,engem meg Pannát puncival.és ugyan olyan lógós volt mint nekik.KépÉs antibiot kap,lehet,hogy annak a hatása?Kép
Egyre rosszabbul van,nem javul.

Juc
20170114224602

A patikus azt mondta, hogy szinte minden kiválasztódik a tejben, nem is ez a kérdés, hanem hogy mennyire káros a gyerekre. Terhesség alatt is az algopirinre mondták, hogy olykor- olykor bevehető.

Kép
Kép
zuzmo1

Brekuc!
babád tündér.
én is hasonló cipőben, mint te, de kezdetektől fogva fejéssel termelem meg a tejet. Lencsi 6 hós és még ma is van összesen 1,8 deci tejem, amit 4-5 alkalommal fejek le/nap. a többi tápszer.

Denizsa!
algopiryn? nekem is nagyon gáz, már 2x volt Kép

Bogárka!
ez tök érdekes a tükörről, még mesélj ilyet!
Lencsi ezerrel vihog a tükrön, de szegény néha tekinget, hogy hogy lehet itt is, ott is anyu.

ancsipancsi

Jucus!
iszonyat jó fiad van! minden nap betehetnél 1-2 aranyköpést.

ancsipancsi

itt egy oldal, természetes módszerek a menstr. fájdalmak csökkentésére
http://www.tgy-magazin.hu/index.phtml?id=507
talán vmelyik gyógyteát kipróbálnám, az a legkevésbé veszélyes
de mondjuk egy jó derékmasszázs is csodát tehet Kép

votiv 8)
votiv

Gabi,
ezerbocs, akkor rosszul emlékeztem. abban bíztam, h Bogárka tudni fogja a tutifrankót, és tessék Kép meg egyébként is azt gondolom, h soha nem szabad a gyereket másokhoz hasonlítgatni és úgy "elvárni" dolgokat, csak a saját kis fejlődése fontos szépen lépésről lépésre, igaz?

Bogárka,
köszi a tutifrankót!Kép

Zuzmó,
van egy könyvem, gyermekek gyógyítása homeopátiával. ha akarod, leírom, abban még miket javasolnak. vagy kérdezd meg Votivot v. Zsant, mert ők tudorok!

Den,
Te szegény! megértelek, a terhesség előtt nekem általában minden második, harmadik menzesz járt erős görcsökkel, amikor csak egyfajta kúp segített. valahogy próbáld meg ellazítani az izmokat, melegítés, kis masszázs, kutyaállás, vagy hanyattfekvés, lábakat felhúzni, térdeket lazán átkarolni a mellkas előtt, így lazítani. és kitartás! Kép én még kislány vagyok ...

Votiv,
dejó, h szánkáztatok! biztos sokat kacagtatok, tök jó lehetett! ugye, milyen jó ott a vidékiában? Kép

Juc,
Kép

szép estét és jó éjszakát Mindenkinek!
megyek pihenni és gyógyulni, cupp!
fic
ficánka

Sziasztok!

Csak bekukk, mert a mai naptól sikerült nagyon elfáradnom, és Réka is csak 45 percet bírt aludni.Kép

Ancsi, mivel két Mazsola van és csak egy Tádé, gondolhatod mi lehet a zacskóban.Kép Szétmolesztálják szegény kis Tádét.Kép Ezért kellene egy jó tali, hogy szétválasszam a rendetlenkedőket.

Macs, Dia-baba nagyon édes.

Fic, József krt. közelebb a Blahához, a Corvin áruház! oldalán. Házszámot megint nem néztem.Kép

Jó éjt!
zanza

Juc,
KépKépKép egyre jobb!!!Kép

B is lerajzolta minap a családot:
egy nagy barna paca, az alján egy körrel. Megkérdeztem ki van rajta, azt mondta, apa és én (azaz B). Megkérdeztem én hol vagyok, erre azt mondta, én bent vagyok a házban Igivel!
NA, erre varjon gombot minden pszicomókus!!!
Ugye mondtam, h rossz anya vagyok????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Denizsa!
itt az én kékszeműm. mindig ilyen kék volt a szeme. a kádat is már kinőtte! Kép jó hosszú baba.

Kép

ancsipancsi

Zsanci, te ősanya! te bent a házban éppen háziasszonykodtál, míg Borisz az apjával kint hógolyózott. Kép

Zanza!
Mazsola rulez!

ancsipancsi

Na szóval, esti altatás...
Zsanci!
Írnál nekem arról, hogy nálatok hogy is van ennek a forgatókönyve??? csak azért Téged kérdezlek, mert nálatok van hasonló helyzet, azaz egy kicsi meg egy pici(már amennyire egy egyéves fiatalember picinek nevezhető Kép), aki szopival alszik el...
Ma is sikerült ugyanis teljesen kibuknom, és tök lelkifurdalásom van, hogy a gyerekeim úgy alszanak el, hogy az elalvás előtti utolsó (na jó utolsó előtti, mert azért a végére lenyugszom Kép) emlékük az az anyjukról, hogy őrjöng...Kép

Doni nagy nehezen elszuny a szopin, erre épp abban a kritikus pillanatban, amikor a kiságyba helyezném, Petra a kis csicseri éles hangjával kérdez/mond/követel valamit, hiába kérem előtte, hogy csendben, halkan, mert ha Doni elalszik mellé tudok bújni és mesélek...nem, ő épp pont akkor...persze Doni felébred, de nem ám úgy hogy kettőt járkálok vele és visszaalszik ,hanem teljesen éber, vigyorog, gajdol, ficánkol...Petra már tök álmos, odaülök az ágy mellé Donival az ölemben (mert ha a kiságyban hagyom begurul), de ekkor meg Doni nem hagyja elaludni Petrát...kapaszkodk fel az ágyába, vigyorog rá, dumál...aztán persze mindig lesz valahogy, általában úgy, hogy mindkettő édesdeden elalszik, csak annyi feszültséget szül így ez az egész...ja, és mindehez hozzátartozik, hogy a szombat és a vasárnapot kivéve az esték 95%-ában egyedül csinálom végig ezt az egészet, mert Apa még dolgozik ...(Nyanyitól meg azért mégsem várhatom el, hogy ilyen sokáig itt legyen minden nap)....
Persze a megoldást én magam is tudom: sokkal lazábban kellene hozzáállnom az egészhez... Kép...lám megintcsak elég volt valamit kiírni magamból, ahhoz, hogy meglássam a fényt... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, Zsan!
Mit ajánlotok fogzásra? Próbáltam már chamomillát 15-ös, és 30-as potenciálban, és Viburcol kúpot. Határozott javulást nem tapasztaltam. A kúptól a 3. 4. éjszakán jobban aludt, akkor azt hittem, megtaláltam a csodaszert, aztán az 5. éjszakán megint nem hatott.Kép
A belladonnáról azt olvastam,hogy akkor ajánlják, ha vörös, duzzadt az ínye, de ez nálunk nem jellemző.

Kép
Kép
zuzmo1

Bog,
ugye, hogy ugye???KépKép
tőlem máskor is kérhetsz tanácsot!!!Kép
Lám, most is megmondtam a tuti frankót!!!KépKépKép
Zuzmo,
nekünk az ignatia jött be, igaz Iginek az az alkati szere.
Aztán még a magnescia phosphoricát ajánlotta anno a doki, de sajnos nem tudom, h a te pici fiad mennyire olyan, mint az enyém!!Kép
Ha közel laksz a gazdagréti patikához, menj el oda, és ők segiteni fognak!!! Ha nem zárás előtt 10 perccel esel be!!!KépKép
mert akkor utálni fognak!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Egyszer voltam ott, de nem voltak túl segítőkészekKép Hogy lehet megállapítani, hogy valakinek mi az alkati szee? Ha jól emlékszem Votiv egyszer azt írta, hogy ez nem egyszerű.

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan!
Naaa, ne csináld má'!!! Kép Legalább mondjál valamit, hogy nálatok is volt/van ilyen, meg hogy Te is szoktál dühkitörni altatáskor...már ettől megnyugodnék!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo!
Van egy antipatikus meg egy szimpatikis gréti homeospatikus Kép Ki kell fogni a kedveset...itt többen írták már, hogy be se állnak a sorba, ha a csúnya néni van ott Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
mit gondolsz???KépKép
hát persze,h van ilyen!!!!
mondjuk nálunk apa már otthon van, de előfordul, h pl. elmegy wc-re, és közben B beszökik a szobába, ahol altatom Igit, és elkezd beszélni, odafekszik, stb...ettől azonnal felkel.
Másik kedvenc "ébresztési módszere", h a másik szobában (a két hülye szobánk egyeb nyilik, elválasztva papir vékony falakkal), vmi miatt meg/bekattan, és elkezd hangosan sirni/sikitani/kiabálni...
Nos, ilyenkor is azonnal kel Igi, mert azt hiszi, itt a reggel, lehet megint játszani... vagy csak meijed, és azért sir fel.Kép
anya és apa meg ilyen csúnyán néznek: KépKép

szal, röviden: IGEN!!!

Zuzmo,
alkati szert doki állapitja meg, de egyszer találtam egy honlapot, ott elég jól le volt irva, bár kisgyereknél sokkal nehezebb...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Brekuc!
Még Neked akartam írni:
Egyrészt üdv itt!!! Remélem jól érzed majd magad!!! Kép Láthatod, pörgés az van rendesen Kép
Másrészt szemszín: nekem mindkét gyerkőcnek (7 hós és 2 éves 7 hós) ugyanolyan színű a szeme, mint mikor megszületett: sötétkékesszürke...és az enyém is...pedig én már a 31.-et taposom Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
Köszi!!! Kép Kép Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
de ugye olvastad, h én nem is vagyok rajta a család rajzon????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka,
olyan jóóó olvasni, h te is dühkitörsz olykor-olykor. Kép De most komolyan! Én azt hittem, h te mindig mosolyogsz, és már majdnem megutáltalak. Kép Nálunk az esti elalvás a legkönnyebb része a napnak, a gondok éjjel kezdődnek, ha felébred a ded. Ezek szerint befoghatom, újfent...
Fürdés, tejecske, fogmosi, jóéjtpuszik, integetés, fel az ágyába, cumi a szájba, pelus a kézbe, anyu betakar, és ennyi. Ha nem is alszik el rögtön, de csendben van, és hamarosan elalszik. Ez 7 körül van, és 10-11 felé felébred (először), ekkor betakargatjuk, cumi vissza, és ha minden oké, reggelig tán egyszer ébred, ha nem okés, akár óránként is. Okot nem sikerült találni, van, h átalussza, van, hogy óránként ébred éjszaka. MIÉRT? Te tudod? Talán fázik/melege lehet??
JÉ, 31 éves pedig nem leheccc!!!
neet
neet

Neet, Brekuc, Zuzmo, Votiv, Ancsi, Fic! ... Mindenki, aki segíteni próbált!
Az az igazság, hogy szégyellem magam, mert nem voltam elég erős és bevettem a Meristinből 1 db-ot. Nagyon remélem, h ezzel nem ártottam a bébinek. Bálint baba egyből kiszúrta, h vmi baj van, le nem vette rólam a szemét egész este. Mondjuk tényleg furcsa lehettem a széken merevgörcsben összegörnyedve az asztalt kaparva... Szerencsére apa foglalkozott helyettem is a bébivel, aki azért rendre "ellenőrzött", h mi van. Mostanra már hatott a bogyó, úgyhogy már nem érzem magam zombinak.
Az érdekes az, h nem ez volt az első menst. a szülés óta (sajnos), de eddig még egyik sem járt ilyen görcsökkel. Sőt, egyáltalán nem, vagy alig fájtak. A szül után a hathetes kontrollra kissé rémülten mentem, mert azt hittem, vmi baj van, úgy ömlött belőlem a vér. A doki felvilágosított, h nincs baj, csak megjött. Mondtam neki, h az lehetelen, hiszen éjjel-nappal szoptatok ezerrel. Nos, azóta még párszor megcáfoltam az elméletet...

Ancsi! A pici lány gyönyörűűű Kép , holnap megmutatom Bálintnak is (hála égnek, már alszik!), Lencsi már úgyis teljesen elcsavarta a fejét.

Bocsi lányok, de most teljesen kampec vagyok a dumcsihoz, holnap jövök, addig is mindenkinek jó éjt és köszi mégegyszer!

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: