2006.02.07 18:07
, gratula a vizsgához.
, még csak az kéne. Mindenesetre nem volt kellemes.
(azt hiszem ez az első rossz eredményem a terhesség alatt), úgyhogy a vajúdás alatt vénásan fogok Penicillint kapni 4 óránként (már ha egyáltalán vajúdok bent a kórházban több mint 4 órát), egészen a szülésig. Ennyi. Nem örülök, de ez van.
2006.02.07 18:14
2006.02.07 18:14
Ok, akkor holnap vagy csütörtökön szülj én meg akkor pénteken legkésőbb!!!!!</font>2006.02.07 18:18
Ügyi vagy!
Jó étvágyat a leveshez!

2006.02.07 18:27
Szóval én továbbra is a rendelkezésetekre állok és csinálom-frissítem a táblánkat! Oké?2006.02.07 19:16
Ami a kókuszt illeti ne keseredj el, nem jelent semmit... én is ugyan így fogom kapni, csak még előtte is a 38. héttől tablettában. És már azon röhögök, hogy legalább lesz mibe kapaszkodni, mert ha úgyis infúzióban kapom, akkor az állványt ott fogom magammal cincálni, mert én járkálni szeretnék.
Jobb, mint a járókeret...
És még most jön a meleg front? És a tavasz mikor jön már????
2006.02.07 19:32
2006.02.07 19:45
Nem írigyellek, én még a 40. hetet se bírtam Bencével kivárni, 39+3 voltam amikor könyörögtem sírva a dokinak hogy indítsa meg. Egyszerűen totál depis voltam már.... na nekem akkor tágított méhszájat, hátha attól beindul. Be is indult, de még egyszer nem csinálnám végig
Aznap szeretnék szülni
De megbeszéltem Katával hogy március 1 előtt ne akarjon kibújni
MÉg szüléskor se, csak a végén. Pedig az elején brutálisabbak voltak (oxitocin)
Apa se foghatja meg a babát, csak egy ajtón keresztül lehet megmutatni (mondjuk kivihetném a lépcsőházba, de nem vagyok hülye
) Szóval elég dúrva
De ez azért lett így mert egy cigány cslád ki akart lopni egy babát (a sajátjukat) és beszigorítottak
Hogy kisgyerek miért nem mehet be a lépcsőházig hogy láthassam, azt nem tudom felfogni. De még amikor vizgálatra mentem, akkor se lehetett
Úgyhogy majd le kell mennem a kapuba, ha látni akarom Bencét. Tök bruta nem? 2006.02.07 20:05

. Az az áldott kretén nőszemély kijelentette, hogy ráér majd, ha meglett a baba. 

2006.02.07 20:05
Még 2 vizsgát tervezek februárban, mindig arra gondolok most könnyebb letudni őket mert ha Heni megérkezik igazán nem szeretnék már vizsgákkal foglalkozni.És mostanában úgy pörgök is,teli vagyok energiával, szerencsére.
A férjem babavárási bezsongása pedig már hatalmas mértéket öltött.
Írtó édes!!
2006.02.07 20:06
Naaagyon boldog vagyok! Szóval Hanna pont akkora, mint lennie kéne, szülés időpontja április 22.
Annyira jó!!!!!!!! Gyönyörű volt a picim. Van egy nagyon pici tágulat az egyik veséjében, de azt mondta, a doki,hogy nagyon picike és úgy is működik a vese, szóval el fog múlni.
) 2006.02.07 20:09
Ágiboszinak rossz a gépe, szervízben van. Gondolom, majd összefoglalja az eseményeket, ha összerakják a gépét végre. Holnap megy vérnyomás-felülvizsgálatra, holnapután pedig a szülészéhez.2006.02.07 20:24
Nagyon ügyes voltál ma, elismerésem! Köszi a gratut! Igen, próbálok pörögni, bár mostanra nagyon elfáradtam. 2 hűtőt rendbevágtam, fagyó lefagyasztva, üres rekesz csinálva a tejcsiknek
(Elég jó hozzállás Tünde?
) Tegnap lakás-nagytakarítás volt... Most már csillogunk-villogunk, és várunk!
Babettához hasonlóan én nem is fogok róla tudni, ha esetleg van is...
Ez UH és mensi szerint is tökéletes, köztes időpont! (Persze, lehet hamarabb is
)
Feltéve, ha magától jön!
Olyan kis szép!
Azt is nézegetjük továbbra is!
Pár hét múlva úgysem fogsz bírni...
2006.02.07 20:27
Hasonló volt nálunk is a munkahellyel, ezeknek az aktakukacoknak meg főnököknek semmi se drága 

2006.02.07 21:04
Utolsóperces lányok! Nagyon szorítok nektek!
És a vérképem is teljesen rendben van. Még a cukor is!!!
Apropó! Milyen lett az ágynemű? Az enyém kész lett és nagyon helyes! 
2006.02.07 21:29
Már nagyon várnak téged
Most már itt az ideje, hogy megszüless
De még jó, hogy kiszűrték és így tudnak segíteni
Biztos fincsi volt a leves
A képet várjuk
2006.02.07 21:35
Persze, nem tudom, mit csodálkozom, amikor a fiamat vártam akkor sem volt jobb a helyzet. Valahogy sokan azt hiszik, hogy miért ne lökjenek arrébb, hisz egy kismamát könnyű arrébb taszigálni, úgysem olyan fürge már....

2006.02.07 21:37

Nálatok hogy osztják az antibigyót? 

hajrá vizsgák!
Apa

(Amikor leültem írni, már tényleg majd elbőgtem magam
) 

2006.02.07 22:00
2006.02.07 22:02
2006.02.07 22:43
Sajnos nem sikerült nyernünk
2006.02.07 23:10
Én már annyira összeszedtem magam a kezdeti sok szomorkodás után, hogy bizony szoktam kérni a pasikat, hogy adják át a helyet, a kórházban is. Sőt! A szülészeten pláne! Még bunkó egyszer se voltam senkivel, de egyszer majdnem kiszaladt a számon, hogy ha veszélyeztetett terhes lenne esetleg az illető úr, akkor inkább én álldogálok... akkor mondjuk nem rólam volt szó. Egyszerűen csak el vannak az emberek magukkal foglalva és nem figyelnek senkire. Szerintem megéri még az ilyen kínos kérés is, jobban, mint ha magadban mérgelődnél meg rosszul is lennél közben, de nem szólnál...
Hát igen, most muszáj éjszaka aludnom, mert nappal nem lehet
Persze éjjel meg nem tudok olyan jókat, de sebaj. Ágival beszéltem ám telefonon
</font>2006.02.08 06:28
Akkor te már nem kos ugye? Bika?
Én nem tudom, hogy infúzióval adják-e..... Na mindegy, ez van. Nem heroizálom túl a dolgot.
2006.02.08 08:07

2006.02.08 08:17

2006.02.08 08:49
Nem szomorkodom ám - csak az első 3-4 hónapban volt ilyen, mert iszonyúan fájtam, ahogy a tömegben egyensúlyozva próbáltam egyszerre pocakot védeni meg kapaszkodni meg kibírni a hév rázását. De szólni kell és nem magunkban mérgelődni
A Bártfaiban egyébként a múlt héten volt egy fiatal pár kabátokkal és táskákkal és persze mellettük állt két kismama férjestül - no ott volt az, hogy már a számon volt valami durva beszólás éppen...
Mindegy, hogy melyik cégé a homeos bigyó? a caulophyllumból milyen potenciál és mennyi? És azt a táguláshoz ajánlják? Már olyan tágak leszünk a tea, olaj+homeobogyó miatt, hogy csak érjünk be valahogy időben a kórházba
</font>Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint