A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: sikeresen túléltétek a zimankót??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: igen, köszi Kép Mázlim van a lakóteleppel. Felhívtam az egyik lányt, és eljött velünk, és hozta Zsomát. Hazafelé már hármasban jöttünk, de azon az úton már nem fúj szembe a szél.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,

Petri, remélem már nincs sok hátra, és nem leszel sokat a kórházban! Kép
Angi, nagyon drukkolok neked, sok sikert holnapra!
Anita, ma nagyon aktív voltál Kép, gratula a vizsgához.
Cory, szó szerinti tágításról nincs szó, csak maga a méhszájvizsgálat ilyenkor már eléggé megviselő, mert ahhoz, hogy érezze a méhszáj állapotát, elég erősen kell beavatkozni. De azért ez nem azt jelenti, hogy szétnyitja, meg feszegeti Kép, még csak az kéne. Mindenesetre nem volt kellemes.

Ja, és a kókuszom pozitív lett Kép (azt hiszem ez az első rossz eredményem a terhesség alatt), úgyhogy a vajúdás alatt vénásan fogok Penicillint kapni 4 óránként (már ha egyáltalán vajúdok bent a kórházban több mint 4 órát), egészen a szülésig. Ennyi. Nem örülök, de ez van.

Csajok, holnap meleg front, szóval most már remélem valaki elkezd babázni!!!!! Kép

Ja, és egy hős voltam, mert a reggeli alulról történő vizsgálat után bevállaltam a fogorvost, és nem is fájt, pedig egymás mellett két fognál is tömést cseréltek, és egy lukat is megszüntettek. De most szépek és egészségesek.

Megyek is, eszegetek egy kis levest.

Jók legyetek, puszi!

Eszti
Vendég

Azért jó értelemben hátborzongató belegondolni hogyan szaladnak a hetek, és pár hét/hónap alatt hogy lesz egy parányi sejtből igazi emberke. Pár hete még azt néztem a Kismamák Nagykönyve c. könyben, hogy akkora a babánk, mint egy almamag, és hogy jajj, mikor lesz már végre akkora, mint egy szőlőszem és utána pedig eper. Ott így szemléltették az első pár heteket... Akkor örökkévalóságnak tűnt minden perc és nap. Most meg már majdnem 8 cm csak a feje a lányomnak...

nadine81

<font color="119911"> Szia Eszti a hős,
tényleg le a kalappal, hogy ezt így kibírtad. De most legalább Neked vannak a legszebb fogaid! Kép
A kókusz miatt ne keseredj el. Talán jobb így, hogy előre tudod. Látod van, akinek nem is nézik. Biztos nem lesz emiatt bajotok.
Jó étvágyat a leveshez!
Tünde,
Te már tapasztalt vagy. Kép Ok, akkor holnap vagy csütörtökön szülj én meg akkor pénteken legkésőbb!!!!!</font>
angi79

Eszti,
sajnálom, hogy nem lett jó a kókuszod.. Kép
Ezt ellensúlyozza picit a hősiességed! Kép Ügyi vagy! Kép Jó étvágyat a leveshez! Kép

Kép

nadine81

EsztiKép
Erre a holnapi melegfronta befizetek! Ki tudja mikor lesz legközelebb és szerintem az én lánykám erre vár. Kép

NadineKép
Milyen igaz amit írtál... én is a Kismamák Nagykönyvét bújtam/bújom. Azt hittem soha nem fogok eljutni a 40.hétig. és mégis

Perti 39

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszi csajok! Kép
Vendég

Először is Eszti sajnálom a kókuszt! Kép

A tábla amit Cory csinált itt érhető el: http://terszt.fw.hu/mamak2.html

És én igenis akarom csinálni továbbra is a táblát, hisz tudjátok hogy mennyire élvezem! Kép Szóval én továbbra is a rendelkezésetekre állok és csinálom-frissítem a táblánkat! Oké?

KépKép
nicika

Itt nálunk esik a hó...

KépKép
nicika

Eszti: kókusz Kép De egy hős vagy!! Kép

Petri: sajnálom Kép

cory
Budapest

Nicika: én nem is tudnám olyan odafigyeléssel csinálni, mint te Kép Egyszerűen alkalmatlan vagyok rá Kép

cory
Budapest

Eszti
a kókusz gázKép, de biztos nem lesz semmi baj emiatt a babával, ne izgulj!!

Katicus
A jóslóra nem mondták hogy baj, nekem se!!
Én inkább örültem neki, mert eddíg szinte vízszintes volt a vonalam!Kép
Vendég

Cory
Nagyon tettszik ez a tábla is, ügyi vagy!
Most nézem hogy a kilányodat Alíznak fogják hívni?
Nálam ez a név lett volta favorit már ha lány lett volna!Kép
Vendég

Alina: Kép Igen, úgy néz ki, és ha minden igaz, Lizának fogjuk becézni Kép

cory
Budapest

Eszti! A hős! Kép Ami a kókuszt illeti ne keseredj el, nem jelent semmit... én is ugyan így fogom kapni, csak még előtte is a 38. héttől tablettában. És már azon röhögök, hogy legalább lesz mibe kapaszkodni, mert ha úgyis infúzióban kapom, akkor az állványt ott fogom magammal cincálni, mert én járkálni szeretnék. Kép Jobb, mint a járókeret... Kép

Itt is esik a hó! Kép És még most jön a meleg front? És a tavasz mikor jön már???? Kép

Angi! Megy a drukk holnapra! Lehet, hogy már haza sem jössz? Kép

Na megyek, muszáj feldobnom magam valamivel, eléggé depi hangulatom van. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Adri
Nem ragaszkodunk a 17.-hez,csak nem ártana, ha itthon lenne a család. Később mentek volna, csak előrébb hozták, hogy biztos nem szülök ilyen hamar.

Alina
A táppénzem nekem is most jött meg a DECEMBERI szerintem király!

Vikó
Ágiboszi ,miért nem ír ide?

Angi Tünde.
Én is küldöm a frontokat.

Tényleg finiselők, ti abba hagytátok a MagneB szedését?

Eszti
Tényleg ügyi voltál ma.
A kókusz miatt: még mindig jobb ha tudod ,és kapsz rá valamit szülésnél, mint én, aki nem fogom tudni ,ezért nem is kapok semmit. Így csak reménykedem.

Anita
Nálatok miért a 16. a nyerő nap?

Petri
Várunk a babával minél hamarabb.

Holnap megyek NST-re, aztán megnéz a doki is.
Majd jövök a hírekkel.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

SZiasztok!

Angi, mostmár tényleg tessék szülniKép Nem írigyellek, én még a 40. hetet se bírtam Bencével kivárni, 39+3 voltam amikor könyörögtem sírva a dokinak hogy indítsa meg. Egyszerűen totál depis voltam már.... na nekem akkor tágított méhszájat, hátha attól beindul. Be is indult, de még egyszer nem csinálnám végigKép

Néha most is bennem van, hogy de jó lenne hamarabb szülni, meg hogy már csak két hét és szülhetnék, de mindig leállítom magam, hogy KAtica kisebb, minél tovább van bent, annál jobb neki. A mi kitűzött időpontunk március 13Kép Aznap szeretnék szülniKép De megbeszéltem Katával hogy március 1 előtt ne akarjon kibújniKép

Nekem a ctg sose mutatott fájásokatKép MÉg szüléskor se, csak a végén. Pedig az elején brutálisabbak voltak (oxitocin)

Jah nekem nem engedik túlhordani a babát. Legkésőbb a kiírás napján be kell feküdni és másnap indítják. És nem jöhetnek be látogatók, csak a lépcsőházba, és 12 éven aluliak még oda seKép Apa se foghatja meg a babát, csak egy ajtón keresztül lehet megmutatni (mondjuk kivihetném a lépcsőházba, de nem vagyok hülyeKép) Szóval elég dúrvaKép De ez azért lett így mert egy cigány cslád ki akart lopni egy babát (a sajátjukat) és beszigorítottakKép Hogy kisgyerek miért nem mehet be a lépcsőházig hogy láthassam, azt nem tudom felfogni. De még amikor vizgálatra mentem, akkor se lehetettKép Úgyhogy majd le kell mennem a kapuba, ha látni akarom Bencét. Tök bruta nem?

ZSu
35+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Jöttem puffogni! Én ugyi január végéig dolgoztam, febr. elsejével kezdtem meg a szülési a szabit. A cégem nem TB kifizető hely, nekem kell intézni a Teve streeten, hogy majd kapjak valami lóvét. Ehhez a cégnek csak ki kéne tölteni a qrva nyomtatványt, amit letöltöttem a netről, aláírtam és otthagytam nekik - arra nem volt a T. gazdaságisunk képes, hogy egyáltalán átadja a könyvelésnek KépKép. Az az áldott kretén nőszemély kijelentette, hogy ráér majd, ha meglett a baba.
Dunsztom sincs, mikor lesz ebből egyáltalán pénz.
Kiborult Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok,Kép
én még egy kicsit hajrázok a pöttöm születése elött. A héten teljesen befejezem és leadom a szakdogám.Hurrá!! KépMég 2 vizsgát tervezek februárban, mindig arra gondolok most könnyebb letudni őket mert ha Heni megérkezik igazán nem szeretnék már vizsgákkal foglalkozni.És mostanában úgy pörgök is,teli vagyok energiával, szerencsére.
Azért próbálom átpörgetni a sorokat, látok-e repülő madarat Kép
A szülészet gyakon azt mondták ma nekem, hogy vagy óriás bébim lesz vagy 36-37 hetes vagyok. Király! De szerintem nem lehet 36 hetes..
Mindenesetre most már lassan mindent beszereztünk,kimostunk.Kép Kép A férjem babavárási bezsongása pedig már hatalmas mértéket öltött.Kép Írtó édes!! Kép

Olgo+Heni 33+4

Kép
olgo

Sziasztok!

Mielőtt visszolvasok mondom a híreket:

Kislányunk lesz. Kép Naaagyon boldog vagyok! Szóval Hanna pont akkora, mint lennie kéne, szülés időpontja április 22. Kép Annyira jó!!!!!!!! Gyönyörű volt a picim. Van egy nagyon pici tágulat az egyik veséjében, de azt mondta, a doki,hogy nagyon picike és úgy is működik a vese, szóval el fog múlni. Kép
Kaptam egy képet a pofijáról. (Nincs scennerünk, de majd megpróbálom megoldani valahogy. Kép)

Nemsokára visszaolvasok!

Puszika
Eszter+Hanna
30+2

Eszter
Kép
Kép
vok

BabettaKép Ágiboszinak rossz a gépe, szervízben van. Gondolom, majd összefoglalja az eseményeket, ha összerakják a gépét végre. Holnap megy vérnyomás-felülvizsgálatra, holnapután pedig a szülészéhez.

indianyo

Éljen Hanna Kép

indianyo

Visszajöttem, csak kicsit szellőztem Apával a gyönyörű hóesésben!

Eszti, Te hősKép Nagyon ügyes voltál ma, elismerésem! Köszi a gratut! Igen, próbálok pörögni, bár mostanra nagyon elfáradtam. 2 hűtőt rendbevágtam, fagyó lefagyasztva, üres rekesz csinálva a tejcsiknekKép (Elég jó hozzállás Tünde?Kép) Tegnap lakás-nagytakarítás volt... Most már csillogunk-villogunk, és várunk!Kép
Kókusz:Kép Babettához hasonlóan én nem is fogok róla tudni, ha esetleg van is...

Babetta: Nincs semmi különösebb magyarázata a 16-ának, csak úgy a naptárra böktünkKép Ez UH és mensi szerint is tökéletes, köztes időpont! (Persze, lehet hamarabb isKép)

Angi: Drukkolunk holnapra! Az sem lenne baj, ha csak vasárnap-hétfő körül jelentkeznél már LidikévelKép Feltéve, ha magától jön!

Cory: Tényleg nagyon klassz lett ez a tábla isKép Olyan kis szép!

Nicika: Azért a tiéd az teljesen más, tele infóval, mindennel!Kép Azt is nézegetjük továbbra is!

Nadine: Tényleg olyan hihetetlennek tűnt az elején, hogy egyszer mi is elérünk ide, és lám, mindjárt potyognak a babákKép

Borcsa: Sajnálom, hogy ilyenek a melóhelyenKép
Puffogj csak bátran, hátha legalább az segítKép

Vok Eszter: Nagy gratula a kiscsajhoz! Szép nevet választottatok! Nem irigyellek majd, ha olyan nehéz természete lesz mint nekem (ápr.23)Kép

Olgo: Édes, ahogy pörögszKép Pár hét múlva úgysem fogsz bírni...Kép

Vikó: köszi az infót Ágiról!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="aa00aa">BorcsaKép Hasonló volt nálunk is a munkahellyel, ezeknek az aktakukacoknak meg főnököknek semmi se drága KépKépKép
Kretén nőnek meg azt kívánom, hogy majd ha ő beteg lesz, akkor hasonló kellemes élményekben legyen része az anyagiak elintézésekor!</font>

indianyo

Anita!

Sebaj! Én bak-szűz vagyok. Kép Egy bika nem árthat. Kép
Majd meglássuk mikor jön a leányzó! Kép Lehet még kos is. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok!

Nagyon termékenyek voltatok az utóbbi napokban. És még nincs új babánk??? Kép Utolsóperces lányok! Nagyon szorítok nektek!

Ma voltunk doktorbácsinál és kiderült, hogy a manócska befordult. Mondjuk ez még változhat, de azért megnyugtató. Kép És a vérképem is teljesen rendben van. Még a cukor is!!! Kép

Betti! Nem fog összejönni a holnapi előadás, úgyhogy kérlek, majd számolj be róla! Kép Apropó! Milyen lett az ágynemű? Az enyém kész lett és nagyon helyes!

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok Kép
Rita Kép
Nem vagyok én mindig derűs és mosolygós Kép

Adri Kép
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok a pároddal Kép
Tuti jól fogjátok magatokat érezni a hétvégén a tesóiddal Kép

Alina Kép
Nagyon kis helyes pocakod van Kép
Cáfolom a lányok előbb jönnek mondatot. Az én kislányom betöltött 42. héten is csak indításra volt hajlandó világra jönni Kép

Anita Kép
Gratula a vizsgáidhoz Kép

Nici Kép
Remélem nem talál semmit a dokid Kép
Szép nagy már Szintike, most már tényleg bármikor megszülethet Kép
Rózsaillatú olajról még nem hallottam, de király lehet Kép

Nancsika Kép
Örülök, hogy már a jövő héten költözhettek Kép
A pakolással azért nagyon vigyázz, semmi olyan ne emelj, ami egy kicsit is nehéz Kép

Petri Kép
Elhiszem, hogy nem akartál korábban kórházba menni, de a dokid biztos jobban tudja mi a jó neked és a babának Kép
Drukkolunk a kismanónak Kép

Angi Kép
Bízom benne, hogy Lidi végre úgy gondolja, hogy jobb lesz neki a karodban Kép

Lidike Kép
Elhiszem, hogy úgy érzed sokkal jobb neked anya pocijában és ebben igazad is van. Ha megszületsz minden más lesz. Neked kell enned és nem kapod egy madzagon a hamit, ez nem könnyű. De hidd el jó lesz itt neked anyuci és apuci szerető karjaiban Kép Már nagyon várnak téged Kép Most már itt az ideje, hogy megszüless Kép

Eszti Kép
Sajnálom, hogy van kókuszod Kép De még jó, hogy kiszűrték és így tudnak segíteni Kép
Tényleg egy hős vagy Kép Biztos fincsi volt a leves Kép

Borcsa Kép
Sajnálom, hogy így kiszúrt veled a munkahelyed Kép

Vok Kép
Gratulálok Hannához Kép
Örülök, hogy minden rendben van veletek Kép A képet várjuk Kép

Vikó Kép
Találkoztam ma Ágival. Mondta, hogy az éjjel nemtudott aludni és keresett téged MSN-en, de te aludtál Kép
Egyébként jól van Kép

Annácska 32+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="0000ff">Sziasztok!

Nagyon-nagyon régen nem írtam már, de azért olvasgatlak Titeket! És mennyi minden történt! Nagy-nagy gratula Kincsőhöz és Istvánkához! Gyönyörű Babák!Kép Kép Kép

Lányok, bár az elmúlt néhány napot még nem sikerült visszaolvasnom, ezen az oldalon láttam, hogy készült egy gyönyörűséges tábla.
Ha jól látom, Cory készítette! Nekem Marcika már a második gyerkőcöm, megtennéd, hogy átjavítod? Köszönöm szépen! Kép

Tegnap voltunk CTG-n, hát Marci elég sokat mocorgott közben! Mit mocorgott, csak úgy hullámzott a hasam! Levették a "kókuszt" is, holnapra lesz eredmény. Remélem, nincs semmi baj!
A kórházban, CTG előtt sikerült megint találkozni az emberi érzéketlenséggel. Odamentem a vizsgálóhoz, elég sokan voltak már ott, mondhatni hétfő reggeli csúcsforgalom. Minden széken ültek, kismamák, férjek,és egy férfi nem állt volna fel, hogy le tudjak ülni, néztek rám nagy szemekkel, meg olvasgattak vígan, én meg olyan megalázva éreztem magamat. Nem elég, hogy odafelé a metrón is végig álltam(persze visszafelé is)Kép Kép Persze, nem tudom, mit csodálkozom, amikor a fiamat vártam akkor sem volt jobb a helyzet. Valahogy sokan azt hiszik, hogy miért ne lökjenek arrébb, hisz egy kismamát könnyű arrébb taszigálni, úgysem olyan fürge már....Kép Kép

Holnap igyekszem mindent visszaolvasni, mi minden történt Veletek az elmúlt napokban! Addig is jó éjszakát mindenkinek! Már amennyire lehet így a vége felé jól aludni! Kép Kép

Szandra és Marcika 36+1</font>

Kép

KépKép
KépKép
foria

Babetta! A 36. hét után nem javasolt a magne b6 szedése, ugyanis ilyenkor nehezen indul be a szülés!

Eszter! Gratulálok Hanna babához! Tök jó hogy végre ti is megtudtátok hogy ki is lapul a pociban! Kép

KépKép
nicika

Eszti! Te valóban hős vagy KépKépKép
Még az előző nődokim mondta egy rákszűrés alkalmával, hogy nagyon örül, hogy neki csak fogorvoshoz kell járni KépKépKép
Kókusz Kép Nálatok hogy osztják az antibigyót?
Vok! Gratula HAnnához! KépKépKép
Zsu! Elég rémesen hangzik a látogatási rendetek Kép
Olgo! Hajrá szakdoli Kép hajrá vizsgák! Kép ApaKépKép
Nyf! Grat jó leletekhez+befordult babóhoz!

Itt is hó van! Úgyhogy ma szánkóval mentem Lucáért az oviba, és csúszkáltunk egy kicsit a szánkódombon. Pontosabban Luca csúszkált, én lépcsőztem KépKép

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! Máris jobban vagyok KépKépKép (Amikor leültem írni, már tényleg majd elbőgtem magam Kép)

Borcsa
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok Lányok!

Lassan múlik a fejfájásom! Ha front volt, akkor lehet, hogy múlik.

Istvános Lányok!
Kijön holnap előadásra? És ki tudja, hogy mi lesz a téma? Mert én most is elfelejtettem felírni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Foria! Örülök hogy jelentkeztél és hogy minden rendben veletek! Te vagy ám a 15-ös számú FINISHELÕNK! Még az én táblám is él ám! Remélem ez után sűrűbben jössz!

KépKép
nicika

<font color="0000ff">Köszönöm Nicika, nagyon aranyos vagy! Kép
Ígérem, már holnap jelentkezem, annyi mesélnivalóm van, csak időm nincs soha! Kép Kép
Unatkozni nem fogok, lesz mit visszaolvasni! Kép
Puszi!</font>Kép

KépKép
KépKép
foria

<font color="ff0000">TAVASZIAK TÁBLA
ÖSSZESÍTETT TÁBLA</font>

KépKép
nicika

Foria Kép
Jó, hogy újra köztünk vagy Kép
Drukk a finishez Kép

Annácska 32+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nici Kép
Nagyon klassz a tábla Kép

Annácska 32+1

annácska

<blockquote></blockquote>

<blockquote></blockquote>

KépKép
nicika

Na így már mindenki odatalál a táblákhoz! Kép

Én meg megyek szunyálni! Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
nicika

Nici, Bencét kiveheted a hasznos címek közülKép Sajnos nem sikerült nyernünkKép

Pusz

Zsu
35+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">SzandraKép Én már annyira összeszedtem magam a kezdeti sok szomorkodás után, hogy bizony szoktam kérni a pasikat, hogy adják át a helyet, a kórházban is. Sőt! A szülészeten pláne! Még bunkó egyszer se voltam senkivel, de egyszer majdnem kiszaladt a számon, hogy ha veszélyeztetett terhes lenne esetleg az illető úr, akkor inkább én álldogálok... akkor mondjuk nem rólam volt szó. Egyszerűen csak el vannak az emberek magukkal foglalva és nem figyelnek senkire. Szerintem megéri még az ilyen kínos kérés is, jobban, mint ha magadban mérgelődnél meg rosszul is lennél közben, de nem szólnál...

AnnácskaKép Hát igen, most muszáj éjszaka aludnom, mert nappal nem lehetKép Persze éjjel meg nem tudok olyan jókat, de sebaj. Ágival beszéltem ám telefonon Kép</font>

indianyo

Jó reggelt! Kép
Anita, te is április? Mondjuk ezen nem is csodálkozom, de én is, csak 10. Kép Akkor te már nem kos ugye? Bika?

Csajok, a hőst csak viccből írtam Kép

Barti, kókusztársam, akkor nekünk már tuti lesz mire támaszkodni? Kép Én nem tudom, hogy infúzióval adják-e..... Na mindegy, ez van. Nem heroizálom túl a dolgot. Kép

Vikó, ne szomorkodj, nekem tegnap a kórházban szintén alig akarta valaki átadni a helyét, aztán a párom szólt, hogy egy "úrnak", mivel feltehetőleg a nőgyógyászaton ő nem betegként van jelen, tán átadná-e a helyet nekem.....Amúgy mellette még egy plusz egész helyet elfoglaló sporttáska is volt vele....igen, a padon. Nem a földön.

Cory, Nicika, mindkét tábla tetszik! Kép

Borcsa, hogy érted, hogy osztják az antibigyót? Én úgy tudom, vénásan fogom kapni és csak a vajúdás alatt, szülés után már nem, és előtte sem kapok szájon át szedhetőt. De Bartika írta, hogy ő előtte is kap.

Livi, én már nem megyek előadásra, mert mindegyiken voltam, ami érdekelt.

Szép napot nektek!

Eszti
38+0
Vendég

Jó reggelt!

Nézem a táblát, erre ahelyett, hogyelőre kerülnék, csak egyre hátrébb megyek. Már 23. vagyok.

Eszti: a fogorvoshoz menés szerintem hős dolog Kép

cory 34+6

cory
Budapest

Eszti! Ez volt a kérdés: vénásan és szuriban, vénásan de infúzióban, tablettában? De eszerint nem tudod... Sebaj, előbb utóbb kiderül KépKépKép

Lehet, kókuszgolyót kéne csinálni, vigaszdíjmak??? KépKép
Borcsa 38+1

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory: leszel te még első is KépKépKépKép!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jó reggelt!!!!

Borcsa, kókuszgolyó???KépKépKépKép

Most megpróbálok jönni egy kicsit, még reggel van , tudok ülniKép
Napközben meg nem is sokszor van kedvem itt gépelgetni.
Eszti, hős vagy!!!!
Kép
Kókusz miatt sajni, de megoldják az orvosok, nyugi.
Nekem majd 3 hét múlva szűrnek.

Anita, annyira tetszik a pocid, nagyon kis helyes,Kép
Nekem sose volt ilyen, pont olyan a tiéd, mintha csak úgy odarakták volna.Az enyémek meg mindig egybefolytak, elöl-hátul minden nagy volt.

Babszobák szépek lettek nagyon, Bartika, Nici, ZsuzsófiKép

Utólsó napokat töltő lánykáink hogy vagytok ma reggel(éjjel nem volt semmi????)

Nekem a magnéziumra azt mondta az orvosom, hogy nem kell abbahagyni.
És megkaptam a homeós bogyós listát, hogy mit kell beszereznem, ebből szülés előtt csak a coulophyllum-ot kell szednem a 36 héttől.
A többit csak szülés után.

Vok, gratulálok HannáhozKép

Szombaton megvettem a medela mini electric-et a mini manóban.
És képzeljétek, nekem is van pár csepp előtejcim, kis nyomásra kijött egy pici(nyugi, nem nyomkodom ám), csak kíváncsi voltam, mert nekem még sosem volt.
Erre most vanKép

Eszti, én is kiolvastam a szoptatás c. könyvet, jó volt szerintem isKép
Remélem , tudom alkalmazni gyakorlatban is az ott leírtakatKép

Ildi 32+5
vas

Ildi: szülés utánra mit mondanak? Én leginkább az utófájásoktól tartok, meg a vérzéstől.
Előtej: hurrá! Kép

cory
Budapest

Megőrülök, mégiscsak elküldte, itt szenvedek vele, a hsz. meg már fennt van.
nekem meg kiír mindenféle baromságotKép

Cory:
szülés után :
Arnica c30(vérzés csökkentése, szülés alatti szöveti sérülések gyógyulására, haematómákra)
Staphysagria c200(sebgyógyulás)
Hypericum c30
(vágott seb+ fájdalomcsillapító)

Én ezeket szedtem Olivér születése után is, és tényleg nagyon hamar felépültemKép
vas

<font color="aa00aa">Jó reggeltKép

EsztiKép Nem szomorkodom ám - csak az első 3-4 hónapban volt ilyen, mert iszonyúan fájtam, ahogy a tömegben egyensúlyozva próbáltam egyszerre pocakot védeni meg kapaszkodni meg kibírni a hév rázását. De szólni kell és nem magunkban mérgelődniKép A Bártfaiban egyébként a múlt héten volt egy fiatal pár kabátokkal és táskákkal és persze mellettük állt két kismama férjestül - no ott volt az, hogy már a számon volt valami durva beszólás éppen...

VASKép Mindegy, hogy melyik cégé a homeos bigyó? a caulophyllumból milyen potenciál és mennyi? És azt a táguláshoz ajánlják? Már olyan tágak leszünk a tea, olaj+homeobogyó miatt, hogy csak érjünk be valahogy időben a kórházbaKép

Én is alig tudok ülniKép

Ezek a babák nem szeretik a telet, úgy látom, inkább még csücsülnek a jó kis pocakmelegben egy darabig Kép</font>

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: