A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi, Kép
ja es jut eszembe, egyelore megkimellek beharangozott kerdeseimtol, mert idokozben a legtobbre kaptam valasztKép. nem t'om, ez vajon merre billenti a merleg nyelvet: jo v rossz pont, vajh?Kép
es persze Oxi, Fibi es ojajkiismeg?Kép(ne haragudj, szita az agyamKépKép) megmenekult ettolKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi, kérlek nyugodj meg! az előbbi hszemet én tök jó szándékkal írtam, és most már azon gondolkodom, hátha lehetett benne vmi bántó...
nekem ennél finomabb véleménnyilvánítás is marha szarul esne, pedig az eszemmel tudom, hogy őszintén senki nem akart téged megsérteni!

és tök paranoiás leszek én is

Zsanci, én sem éreztem úgy, hogy konkrét fikázás lett volna indexxel kapcs. a politizálásról meg azt gondolom, hogy egy kismama fórumon beleférne, ha kulturáltan beszélgetnénk/akár vitáznánk a gyesről-gyedről, hiszen ez az életünk alapvető része/problémája. és nem is éreztem gázosnak a kis kialakult társalgást, ezért mertem én is megkockáztatni egy hszt.

most mondja még, akinek bármi baja van, aztán zárjuk rövidre a dolgot, mert a kés forog a szívemben, hogy az én drága fórumomon ilyen síri hangulat van.

gyáva konfliktuskerülő Votiv

votiv 8)
votiv

Moose,
egy régebbi kérdésedre válasz: már ki merek menni emberek közé. Ugyanis már nem olyan hosszú a hajam, h lehúzza a súlya, így van kedve kicsit hullámoskodni, így összevissza áll ugye, nem az a seprűszerű, mint volt, így nem is látszik, h nem egyforma hosszú. Tegnap megmosva mutattam a Zuramnak, aki azt mondta: szerintem ez teljesen jó, nem értem, mit kéne látnom rajta. Kép
Engem most tényleg az izgat, hogy aki pocakos, és többedik gyerekkel, annak milyen most, h a kicsit is emelgetni kell, meg a mini is ott csücsül bent..biztos megoldható, hiszen elég ritkák az egyke gyerekek, de azért mi benne a legjobb meg a legrosszabb? Hogy lehet, pl terhesgondozásra eljutni? Viszitek a már kintlévőt, vagy hogy?
neet
neet

ja, es egyebkent a zab, olyan mint a koles: egyszeruen keptelenek eldonteniKép, h van-e benne gluten v sem (bar szerintem ez baromi rohejes, h manapsag problemat okoz, egy feherje kimutatasaKép)

Coolio
recca

egyik nap azt álmodtam, hogy van megint pocakom Kép
apám is az utóbbi időben folyton macerál, hogy lassan jöhetne a második unokája
az unokahúgomnak már mindjárt 2 hós a második gyereke, pedig előttem 3 hónappal szülte az elsőt
és itt is lassan mindenki másodszorra pocakosodik
és a hülye biológiai órám is ketyeg Kép
most jól kipanaszkodtam magam Kép

votiv 8)
votiv

sut a napKépKép egy picit legalabbisKép

Coolio
recca

Recca, végül kiderült, hogy mi volt a nagy nyűgösség oka Benzsamennél?

és hol van Pocak? meggyógyult már Balu?

votiv 8)
votiv

Votiv, fogra fogjuk tovabbra is. bar kibujni meg nem volt hajlando a pimasz. csak nyomakodik. legalabbis ennek vannak jelei (szerencsere nem olyan durvak, mint a multkorKép)
pici fiad mar ujra a regi?Kép remelemKép

Coolio
recca

Moose:
jelentem már alszik isKép
A buli sem maradt el,tegnap is volt,meg a hétvén is lesz.
Én is úgy gondoltam,hogy az emelgetés lehet az egyik nehézséged most.
Gondolom már tudja a"nagylányod",hogy mi készül?!
Mit szól hozzá?Kíváncsi vagyok,hogy ha megérkezik a kisnyuszi,hogy fogadja majd.
Nálunk elég gáz volt,pedig 10év az 10 év.Habár lehet,hogy pont ez volt a baj.Hoszzú ideig egyeduralom,aztán puff trónfosztásKép Szerencsére ez csak addig tartott,amíg haza nem vittük a H-ból Dorkát.
A pocakod nagyobb,mint nyuszi1-nél?És egyáltalán,milyen ez a terhesség az elsőhöz képest?

petergabi

Oxi!
első pánikomban írtam, h miért nem szóltatok a zabról! költői felkiáltás, ami az emberiségnek szólt. olyan ez, mint mikor homlokon csapja magát az ember.

Votiv!
nem sértettél meg, dehogy. a rosszhangulatomnak a pellengérre állítás az oka.

politikába, hasonlókba soha bele nem szóltam. szóval remélem legalább ezért nem én vagyok a hibás. receptet tettem be, szánom-bánom, de ha senki nem szól, hogy ne tegyek be...

fát vághattok a hátamon, akivel nézeteltérésem volt, azt emilben úgyis megbeszéltem. nem vagyok annak a híve, hogy elkezdjek itt személyeskedni.

viszont képzelje bárki a helyembe magát! ezek után, hogy én vagyok a persona non grata, gondoljátok, hogy ezt valaha is felejteni tudom, és tudok majd felhőtlenül csevegni, netán talira is elmenni? egyéb fórumot már régen ott hagytam volna ilyen szituációban, csak ez kicsit más hely. ahogy Moose írta, itt mindig van pár válasz, ha az ember bajban van.
régen éreztem magam ilyen cefetül.

jöhetne már Bogárka, és - mint pszichológus - adhatna tanácsot a tékozló lánynak, mert koncentrálnom kellene egy fontos dologra, de nem megy, mert folyton elbőgöm magam a babanet miatt. + ha hazajön a férjem és meglátja, úgy leszid, mint pengős a malacát.(és még a netről is letilt) össze kell szendem magam.

ancsipancsi

Rec, meg sem ismernéd a kis pufókot Kép mióta elmúlt a betegsége, hihetetlen falánk lett, én meg esendő anyaként még picit tömöm is Kép ma is két fogást zabbantott be, és tegnap nagyapójánál még sütit (almáspitét és képviselőfánkot) is engedélyeztem Kép sőt, a kávémról a tejszínhabot is lecuppantotta Kép

a lelkemnek most jól esik, hogy szívesen eszik, ezért nem is nagyon figyelek most arra, hogy full-egészségesen táplálkozzon Kép (lehet, hogy eddig is épp ez volt a baj? Kép)

Benke melyik fogát várja épp? tegnap reggel láttam, hogy Ezsvánkának nem csak a felső szemfoga, hanem a jobb alsó is kijött. még csak egy icipici fehér kis tüske látszik. rág, mint az atom, de mintha idővel "egyre jobban" viselné a fogzást. vagy csak kapott egy sípot Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, dejoKép tenyleg orulok!
B-nek elvileg az egyik also 2. kovetkezik, de szerintem csak amiatt nem lenne ekkora felhajtas. ugyhogy passz. majd ha kijon, megtudom. tegnap nagypapinal voltunk, oldalas volt az ebed. B megkaparintott egy csontocskat maganak, es azt ragcsalta orakig, hurcolaszta magaval mindenhova, csak akkor esett ki a kezebol, amikor elaludt. ugyhogy valami biztos tortenik abban a kicsi szajban...

Coolio
recca

Ancsi, en baromira nem ertem, miert te lettel kipecezve! es nem tudom, hogyan lehetne teged helyrebillenteni! de szeretnem, ha tudnad, h egyaltalan nem jogos, h radborult a bili! ne foglalkozz most velunk, probalj a munkadra koncentralni, aztan meg majd gyere vissza! a talikrol nem is beszelve: oda plane GYERE!!! es most FEL A FEJJELKépKép

Coolio
recca

B nagyon édi lehetett a csontocskával!!!Kép
Ancsi,
hát nem hülyeség, h az ember ilyen dolgon is ki tud akadni?? Én is mennyit izgultam már ilyen olyan elszólások miatt, amit itt ejtettem a babaneten, és utána nem tudtam "lejönni" a dologról, pedig nekem is a pincúrra kellett volna inkább hangolódnom...utána meg pont azért volt a lelkiismeret furdalás...döööööööö....

de tényleg.
az ember mond hülyeségeket.

szóval, én szeretnék tiszta lappal inditani!!! ha lehet.

És Ezsvánka egyen csak, ami jól esik neki. Mert akkor nincs lelkiismeret furdalásom, h enyim is eszik minden vackot!!!KépKép
ugye megérted önzőségemet Votiv???Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

kösz Réka, ezen most megint bőgök! Kép remélem ha valaha elmegyek talira, ott nem fogok! nagyon kínos lenne! bőgőmasina disznó vagyok! múltkor Votiv kórházas sztoriján, most meg ezen... (mondjuk a kórházas sztori meg is érdemelt egy bőgést)

tudom már, hogy mi bánt! nem az, hogy valaki utál, hanem, hogy ez egy fórumrosszhangulat kapcsán derült ki.(ráadásul én kedvelem őt) mert így tisztán az látszik, hogy én egyedül vagyok az okozója a dolognak. örültem volna, ha Fic korábban megrántja a gyeplőmet, ... és akkor időben visszaveszek a pofámból, meg ebből az állandó okoskodásból, amiben tényleg igaza van.

napsütés van (ugyeugye a felhők felett mindig süt a nap)

szerintem felnyalábolom a bábakocsit (ha Lenke felébredt), és megteszem azt, amit még soha, elmegyünk apa elé, ahova érkezik a busza meló után. hátha örül majd nekünk. csak Lencsi nem örül, mert neki pont akkor lenne kaja.Kép lehet, hogy megkínálom előtte pici gyümölccsel.
vége a fejésnek, megyek is.

ancsipancsi

csajok, álamim babkocsija angliában "csak" 74 ezer Ft...Kép
asszem előbb megy a fiam iskolába, minthogy én össze tudom gyűjteni erre a pénzt...KépKép
http://www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Chicco_S3_Top_Stroller_Poetic_2006.html

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
rövid mél mentKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi, már hogy lennél te non grata??? nem vagy az és kész. ne is képzeld ezt. én is sokat tanultam már tőled és csipázlak, és tökre vártam, hogy személyesen is megismerjelek, és akkor sem csalódtam. és úgysem lehet mindenkinek mindig/mindenben megfelelni. kicsit lazítsd már a terhet magadon Kép főleg hogy azt mondod, személyesen tisztáztál mindenkivel mindent. mert akkor már nincs gond senkivel, igaz?

és Fic és Oxi meg senki más se legyen már senki által letámadva a véleményéért, jó? mert lassan ők is úgy érezhetik, hogy hibásak bármiért.

votiv 8)
votiv

Drága Lányok!

Mi történt? 3 napig nem olvaslak benneteket és összedől a ház? Ne csináljátok már kérlek benneteket!

Jelzem engem se bántott meg senki, nem azért nem jövökKép Én azt gondolom, hogy elég széles skálán mozog a gyerkeink életkora, ennek megfelelően más más az igényük azt illetően, hogy menniyt foglalkozunk velük ill. mennyi minden másra jut időnk, kinek mennyi segítsége van. Mindenkinek szive joga eldönteni, hogy mikor és hányszor jön a fórumra. Van aki többet tud, van aki kevesebbet, de ez nem minősíti egyikünket semKépAzt hiszem ezzel egyet lehet érteni.

Azt is gondolom, hogy egy jó fórum előbb-útóbb eljut arra a szintre, amikor több lesz egy információs bázisnál és egy megszokott baráti összejövetelre kezd hasonlítani. A barátság pedig ugyi arról ismerszik meg, hogy toleráns, ugyan akkor őszinte, elfogad, megbocsát, szeret, segít olykor elviselKépTehát nem gondolom, hogy itt bárki szándékosan bántani akarna valakit. Azt is mindenki eldöntheti magának, hogy szeretne-e ebbe a körbe tartozni vagy sem. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok, de szerintem ahogy öregszik az ember annál kevesebb baráti kapcsolatot alakít ki. Szerintem ezt a tendenciát cáfolja ez a fórum is. Én örülök, hogy vagyunk, jó tudni, hogy itt mindig van valaki akihez lehet szólni és annyi új embert ismerhettem meg ,akivel talán magától nem hozott volna össze a sors.
beetrix

Bogárka, hol vagy??? Kép

Zsan, hát én meg pusszantlak Kép és nem is tudtam, hogy a gyarló anyaság ilyen jó ám Kép és most már attól félek, így maradok. olyan leszek, mint Al Bundy nőből Kép te meg lehecc a Peggy Kép

votiv 8)
votiv

Na látom azóta többen is hozzászóltatok a témához!
Drága Ancsi, tündérvirágszál, mint a többi fórumos AnyukaKépnem utál itt senki. Ficnek baja volt, most kibukott, megbeszéljük és helyreáll a rend. Azt hiszem a fórum lassan olyan mint egy párkapcsolat, ahol hullámvölgyek váltják egymástKépA lényeg, hogy megbeszéljük, tudod a sex is mindig a veszekedés után a legjobbKépSzóval fel a fejjel!
beetrix

Zsan, hany kilo ez a masina vajon?

Beet, jol mondodKép

na megyek. B asszem kialudta magatKép: pedig csak alig 3 oraval ezelott aludt elKép na igen, a friss levegoKép

Coolio
recca

Ancsi! Ne csináljad már! Kép Nekem úgysincs még személyes esmerősöm, legközelebb legalább miattunk gyere! Kép Amúgy is 1 hónap van a kőcök között, igaz? Kép
mkatus

Votiv,
pusszantlak drágám...Kép egyébként én tényleg olyan vagyok, mint a Peggy, ezt Levi többször mondta már...Kép
Rec,
hááát, biztos nem olyan nehéz, mint az enyim mostani...Kép és tök eccerűen szétszedhető.
Ha megadom apu emilcimét, bombázzátok egy kicsit, h vegye már meg nekem??? Mit számit az a 100 ezer ft plusz hitel, ha úgy is van egy csomó már, nem????KépKép
Beet,
Kép igazad van.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hogy felvidítsak mindenkit, kint tényleg süt a nap. Mellékelek egy nagyon huncut képet is a Lilláról, aki úgy huzza fel a vállát és a száját, mintha valami iszonyat csintalanságot követett volna elKép
Kép
beetrix

Hali Csajok!
Húúú, most jó szarul érzem magam, mert úgy érzem én robbantottam ki a balhét....persze tudom, hogy nem, mert én szombaton csak a politikusok gyalázása miatt szóltam, és erre írta valaki (én tudom ki Kép), hogy jó, hogy szóltam, mert egyébként is negatívkodás van....Kép

És nekem személyszerint senkivel, de senkivel nincs bajom, egyszerűen csak annyit éreztem, amit Oxi is írt, és amit én már pár napja egyszer leírtam, hogy volt pár nap, amikor a hsz.-ek tele voltak "vazzeg, kötsög, hüje" beszólásokkal, és ez így egy fórumon nekem sok volt...otthon néha én is elengedem magam (Apa rendszeresen le is szúr, hogy legalább a gyerekek ne hallják), de itt a fórumon nekem nagyon nem tetszik a káromkodás Kép... és egész pontosan nem is a csúnya szavak használata zavar - mert most én is egy olyannal kezdtem a hsz.-t- hanem amikor ezt valaki másnak írja!!!

És nem tudom ki és honnan szedte, hogy én emiatt el akarok menni??? (merthogy többen is írták, hogy ne menjek)...ezt Oxi írta...én ha akarnék se tudnék Kép

Na, de én le is zárom ezt a témát, mert szeretek innen Mindenkit, szeretem a Babanetet, szeretem a Szentimrét, és ha végre tavasz lesz újra kinyit a Bogárka-park és Mindenkit szeretettel várunk majd!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

AncsiKép Én szeretlek és mindenfélét szívesen olvasok tőled Kép

És mindenkinek mindenféléjét szeretem olvasniKép

Bár kényelmetlen ezeket panaszokat most oldavasni, de ezután már biztosan sokkal jobb lesz, ha mindenki kiöntötte szíve bánatát... Meg lassan vége lesza frontoknak is Kép

indianyo

Ancsi, mégegyszer leírom, hogy ne érezd már úgy, hogy te vagy minden rossznak a forrása. nem lehetsz te a bűnbak! és senki más sem! itt vagy közösen visszük el a balhét vagy sehogy. és márpedig úgy néz ki, hogy közösen, mert reggel óta kepeszt itt mindenki, hogy gatyába rázzuk a dolgokat.

votiv 8)
votiv

Beet,
komolyan? Akkor este összerúgom a port a Zurammal. Kép

Utolsó (??) gondolatom az aktuális témával kapcs.ban: sztem elég régóta pörög ez a fórum,és tényleg jó kis összeszokott banda lettünk, amit az újak tarkítanak és újítanak meg néha (köszi, újakKép), és már túlhaladtunk azon a fázison, amikor mindenki csak mosolyog és dícséri a másikat. Már mélyebb a kapcsolatunk, már merünk fikázni, sőt akár káromkodni is (igen, a száksz is az), már őszintébbek vagyunk egymással, és megmondjuk, ha valami nem tetszik. Ha ehhez hozzáadjuk a kismamahormonjainkat is, akkor az a csoda, h idáig kibírtuk viták nélkül.
De most jól kijönnek a feszültségek, remélhetőleg tüske nélkül, és aki kibírja és marad, az tényleg a kemény mag része lesz. Remélem, mindenki marad. Kép
neet
neet

AncsiKép Én szeretlek és mindenfélét szívesen olvasok tőled Kép

És mindenkinek mindenféléjét szeretem olvasniKép

Bár kényelmetlen ezeket panaszokat most olvasni, de ezután már biztosan sokkal jobb lesz, ha mindenki kiöntötte szíve bánatát... Meg lassan vége lesz a frontoknak is - úgyhogy gyorsan menejetek talizni és boruljatok egymás kebelére KépKépKép

indianyo

És természetesen minden Dorának, Dorkának és Dócinak Kép nagyon boldogságos névnapot!!! Kép

És ma reggel is pillangóraj járt nálunk: Doni felállt Kép Kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lenne egy értelmes kérdésem is: hallott valaki valamit a Szemünk fénye Bölcsiről( Villányi úton) vagy a Füles Bölcsiről a Fonyód utcában?

Ha senki sem válaszol akkor tudni fogom, hogy nem hallott senki semmit, csak gondoltam megkérdezemKép
beetrix

Bog, ki?Kép

Coolio
recca

Beet, nekem nem veszekedes utan a legjobb Kép es szerintem meg inkabb olyan igy a forum, mint egy iroda, sok no kis helyen osszezarva nem birja sokaig... es ha meg szineznek is, uff Kép es en is irtam mar, hogy hagyjuk abba.

Ancsi, csatlakozom Rechez.

Gabi, nekem csak hosszas megasztar elotti ringatassal sikerult bealtatnom a csajt, a hatam es a derekam mar majdnem felmondott... es asszem a pocakom is elegge nehezmenyezte...

Neet, ha nem muszaj, gyereket nem viszek dokihoz, nem neki valo az egy-ket oras varakozas. Mondjuk maganrendeloben vannak jatekok meg kisszek meg ilyesmi, Bartfai viszont nagyon unalmas (mert persze viszunk egy parat, de tudod, a szomszed mackoja mindig zoldebb Kép ), meg oda ugyebar mindenfele korsaggal mehetnek. Asszem egyszer-egyszer voltunk mindkettoben nyuszival. Es tkp csak az a problemam, hogy nyuszit sokszor nem tudom elaltatni napkozben, meg az, hogy sokszor velunk alszik ejjel... ugyhogy en most egy igen hatranyos helyzetu anyuka vagyok, akit kivul-belul osszerugdosnak a gyerekei Kép es a kisebbik lanyom is igenigen hatranyos helyzetu lesz, mert csupacsupa kajafoltos leharcolt ruhat meg hasznalt jatekot kap es kevesebb anyaidot, mint anno nyuszi Kép ... tkp ha rendesen aludna a csajom es nem kene egyaltalan felemelnem, akkor minden oke lenne, szoval egyelore csak ez a ket gondom van.

Zs, en se vettem eszre gondot index miatt. Babaverda harmaskanak lesz? Kép Es almokrol jut eszembe: evekkel ezelott volt egy olyan almom, hogy setalok egyedul valami autouton, ami tokszep erdos reszen vitt lefele es egyszercsak elsuhan mellettem egy nagy csapat versenybringas pasi, mind anyaszult meztelen... Kép Kép na Bogarka, ez mivel magyarazhato? mert en mar nem emlekszem, akkoriban mik is tortentek velem Kép
moose

Bogárka,
egyetértünk. Kép Mi lenne, ha felfűtenéd valahogy a kertet, és mondjuk a jövőhét végén lenne egy tali? Kép Kicsit költséges lehet, de ennyit a béke megér, nem? Kép
neet
neet

"...hát maga megbolondult, hát maga megbolondult, hogy mindent kétszer mond, kétszer mond? .."KépKépKép (ezt az internet miatt)

Óriási ordító napsütés van!!!!

És én is kívánok minden Dóra, Dorka, Dorottya nevűnek sok szépet!

indianyo

Bogárka,
először állt fel? Akkor nagy gratula!!! Kép
neet
neet

recca,
nem billent,semleges vagyokKép

votiv,
beszéltem pocakkal,mindek ok,legalább is gondolom mert nem írta hogy b beteg lenne mégKépcsak másról beszéltünkKép

neet,
megint kezemből loptad ki a billenytűketKépengem is ezek érdekelnekKépminden pocakos meséljen hogy milyen egyel kint eggyel bent hogy mit hogy tudnak megoldani mik kavarognak a fejükben mi változott a H-ban meg a kötelező viszgálatok során meg iylenek.......

szóval legyünk már egy kicsit ON-ok is ha már így megnőttek a pocakosokKép
Vendég

Votiv,
én is melletted állok. Vigyük EGYÜTT a balhét!!!
Peggy

Neet, Bogárka,
veletek is együtt!!!Kép

Moose,
nem lesz 3. gyerkőc. Kép ketteskének kéne. és már azt is megigértem apának, h akkor ELMENNÉNK sétálni. Nem úgy, mint mostanság...Kép
csúnya, rossz anya...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka, én is gratula a Doni nevű csodához...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Boldog névnapot a minden Dórának, Dorkának és persze a Dócinak!

Egy hipp hipp hurrá a Doninak is, hogy felállt!
beetrix

bogárka,
hát már ekkora srác doni???????????áááááááááááááááánem tom ki hogy van ezzel de én pl ilynekor csak kicsit vagyok büszke,jobban inkább szomorú hogy jesszus már ekkora és mindjárt el kell engednem oviba és mi leszKépKépKépha nősülKépKépKép

zsanci,
mi az hogy nem lesz 3.????????????????????
soha????????????????????????vagy csak most nem vagy terhesKép????
Vendég

bogárka,
mikor olvastam a hsz-od hogy "ha újra tavasz lesz...."azt hittem azt írod hogy jön hármaskaKépKépKépés gondolkodtam rajta hogy ha ez így lenne meg kell kérjelek hogy ne gyere többetKépKépKépKépKépaztán olvastam továbbKépKépKép

neet,
várom az oklevelet hogy MAG lettemKépKépKép
Vendég

Bogárka!
Gratuláció Doninak!!!
A politikusokkal kapcs. általánosításért mégegyszer bocs, majd egyszer elmesélem miért voltam kiakadva.
Egyébként a tavaszt mi is nagyon várjuk ám!!!

Kép
Kép
denizsa

csajok,mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tényleg nagyon mag lettem mert ez az 1000.hozzászólásomKépKépKépKépmost már nem tudtok
kiásni semKéptörzsgyökeres lettem,áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááKép
Vendég

SziaSztok!

Bogárka: Nem mondod, hogy Doni áll, hisz tegnap még a pocakodban volt!!!

Én is kérek pillangókat, lehetőleg olyanokat (csak hogy válogassak egy kicsit) akik elbírják a testvérkocsitKép Ugyanis az történt ma, hogy reggel megkaptam és mint aki börtönből szabadul, olyan eufóriával sétáltam a két gyerekkel (akkor még voltak pillangóim) És... a villamossínen átkelve kitört az első (bolygó)kereke a babakocsinakKépKépKép a pillangók meg jól otthagytakKép Viszont kellemes csalódás is ért, mert két ember is segített, az egyik egy fiatal lány, látszott, hogy még nincs gyereke, mégis egyből ugrott, meg egy hajléktalan kinézetű ember. A lány adott szigetelő szalagot, a férfi meg egyből szétkapta a kereket, körberagasztotta mindenfelé, majd visszarakta a kereket, és így majdnem hazáig bírta a kocsiKép Köszönöm nekik!!!

Azért nem menekültök ám tőlünkKépKépKép

Votiv: Balu is okés meg mindenki jól van szerencsére!!! (kop-kop-kop)

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gigi,
gratula az ezredikhez. Kép
neet
neet

Neet, egyetertek es enisenis kemenymag Kép

Zs, en is vihetek egy darabot a balhebol? Es te sem nagyon setazol mostanaban? dejo! marminthogy nem csak en vagyok ilyen rossz anya, erted Kép Kép es lehetek tartalek Peggy? a hajam mar majdnem olyan torzonborz es a hazimunkat ugyanugy kerulom, az aruhazakat viszont egyaltalan nem Kép Kép

Doni nagyon ugyes!! Bogarka, emlekszel Petra mikor allt fel? altalaban tudod, vagy felirtad a dolgokat? es tenyleg a masodik gyerkocok mindent hamarabb csinalnak? hu, en mar most nem emlekszem semmire es nem irtam fel semmit... ugyhogy asszem mar nyuszi is hatranyos helyzetu, nemcsak a hugija Kép

Gigi, nehogymar azon aggodj, mi lesz ha megnosul! akkor te valami szornyu anyos leszel, ha mar elore felted a fiad a menyedtol, tejoeg! meg is mondom nyuszinak mielott jottok, hogy nehogy beleessen B-be Kép Kép nem ertem, a fius mamak miert aggdonak annyit...

Beet, en nem hallottam semmit bolcsikrol. vissza akarsz menni galyazni, mikor mar ilyen szuperugyes szoveglada csajod van?
moose

Bogárka,
Doni tényleg nagyon ügyes, épp beszéltük Oxival, hogy a kisfiad hogy elhúzott a "júniusiak" között. Kép Biztosan hatással van rá Petra, nomeg ő maga egy nagyon mozgékony kiskrapek.

Gigimag,
gratula az 1000-hez! Kép

Zsan,
a kocsi tényleg franyec! Kép itthon nem lehet ilyet kapni? nekünk is 3kerekű van, ilyen márka, de azért van különbség. a legfontosabb, hogy a miénknek nem bolygós az első kereke, de megszoktam már a használatot. nomeg nem egy könnyű darab. de sétálni nagyon jó vele! Kép

Beet,
Lillus gyönyörű és nagyon huncut! Kép

Ancsi,
nem mondtál semmit a kisujjra. akkor most mi van? ugye nem hiszed azt, hogy én utállak? vagy Te utálsz?
ficánka

moose,
most ezt miért csináltad????????????????????tudom nagyon jól hogy szörnyű fiús anya vagyok és úúúútálni fog a menyemKépKépKépkivéve ha én választhatom meg hogy ki legyen mert nyuszit mondjuk csípnémKépúgyhogy ne emlékeztess rá légyszives mert anélkül is elég rosszul vagyok magatól,okéKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: