Beet, nekem nem veszekedes utan a legjobb

es szerintem meg inkabb olyan igy a forum, mint egy iroda, sok no kis helyen osszezarva nem birja sokaig... es ha meg szineznek is, uff

es en is irtam mar, hogy hagyjuk abba.
Ancsi, csatlakozom Rechez.
Gabi, nekem csak hosszas megasztar elotti ringatassal sikerult bealtatnom a csajt, a hatam es a derekam mar majdnem felmondott... es asszem a pocakom is elegge nehezmenyezte...
Neet, ha nem muszaj, gyereket nem viszek dokihoz, nem neki valo az egy-ket oras varakozas. Mondjuk maganrendeloben vannak jatekok meg kisszek meg ilyesmi, Bartfai viszont nagyon unalmas (mert persze viszunk egy parat, de tudod, a szomszed mackoja mindig zoldebb

), meg oda ugyebar mindenfele korsaggal mehetnek. Asszem egyszer-egyszer voltunk mindkettoben nyuszival. Es tkp csak az a problemam, hogy nyuszit sokszor nem tudom elaltatni napkozben, meg az, hogy sokszor velunk alszik ejjel... ugyhogy en most egy igen hatranyos helyzetu anyuka vagyok, akit kivul-belul osszerugdosnak a gyerekei

es a kisebbik lanyom is igenigen hatranyos helyzetu lesz, mert csupacsupa kajafoltos leharcolt ruhat meg hasznalt jatekot kap es kevesebb anyaidot, mint anno nyuszi

... tkp ha rendesen aludna a csajom es nem kene egyaltalan felemelnem, akkor minden oke lenne, szoval egyelore csak ez a ket gondom van.
Zs, en se vettem eszre gondot index miatt. Babaverda harmaskanak lesz?

Es almokrol jut eszembe: evekkel ezelott volt egy olyan almom, hogy setalok egyedul valami autouton, ami tokszep erdos reszen vitt lefele es egyszercsak elsuhan mellettem egy nagy csapat versenybringas pasi, mind anyaszult meztelen...

na Bogarka, ez mivel magyarazhato? mert en mar nem emlekszem, akkoriban mik is tortentek velem