A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Den, milyen komoly nagyfiu ez a B Kép

Oxi, en nem ertem. Mar tegnap se ertettem, mikor Bogarka irta. En nem vettem eszre semmit. Ugyhogy rajottem, hogy biztos en bantok meg mindenkit meg irok mindenfele szornyut, azert nem veszem eszre Kép Kép mindenkitol mindenfele elnezest kerek... szoval biztosan nem te voltal Votiv!... nem emlekszem, hogy barmi csunyat irtal volna... vagy csak nem latok a pocakomtol?

Ancsi, teljesen igazad van (nekem meg biztos terhessegi amneziam). Elnezest kerek Manokatol! de azert a biztonsag kedveert indithatna egy viruskeresest a gepen. Es enyem gyerek 1 eves koraig evett Beba HA-t, ami venykoteles es azota meg Beba 2+ megy (mert egy ev utan mar nem irhat fel doki receptre tapot). (Es nem irom, hogy ezt mar tobbszor irtam, es naugye, hogy nem is figyelsz ram, bruhuhuhu...) Es apa viszont tenyleg nem figyel nyuszira, ha lemegyunk nagymamahoz, leul a gep ele, es akkor all fel, ha mar osszevissza rugdosom, hogy menjunk...

Zanza, szerintem siman lehet Kép nekem meg mindig olyan erzesem van, mikor delutani alvasbol felebred a lanyom, hogy nahat, mekkorat nott!! Kép

...egyebkent ma sem aludt delutan, raadasul hajnali 3 es 5 kozott is a fejunkon ugralt... es akkora szelhamos! hajnalban is lecsereltette velem a pelenkajat, pedig nemhogy kaka, de meg pisi se nagyon volt benne, mert addig amig csereltem, o konyvet nezegethetett meg a telefonjat zeneltethette, aztan ugye lekapcsoltam a lampat, hogy aludjunk es rogton megint elkezdte magyarazni, hogy "kaka" meg mutogatott a pelusara, hogy "anya" cserelje ki Kép) megorulok, hogy meg csak masfel eves es maris at akar vagni... Kép Kép

Ja, Juc es Zs, voltam ma Kika es megvettem a lepcsos, kapaszkodos veceszukitot (csak iszonyu szines volt, feher nem) mar be is mutattam neki, egyelore erdekli a dolog Kép egy csomot magyarazta, hogy "kaka" es tokjol uldogelt rajta Kép kivancsi vagyok, mikor lesz eredmenye.

Ja Gigi, es kaptam vegre Kemenykalap es Krumpliorr dvd-t.

Johi, en Urban doktornohoz jarok magan, de o szerda delelott rendel a Bartfaiban.
moose

es Zsanci is latja es Gigi is latja es Magdi is latja... es en meg mindig nem latom... akkor en menjek?
moose

Gigi, nekem most esett le, hogy ritkábban írsz ide Kép mivel mostanság messengereltünk, nekem nem szakadt meg a folytonosság Kép és Te se lépj le, mert én csíplek, ha ez számít valamit...Kép

votiv 8)
votiv

eltünt az előző hozzászólásomKép, megírom még 1x

Lányok,
ehez a "csapat" dologhoz én annyit tennék hozzá, hogy bármikor, bárkit szívesen láttok/látunkKép Ezt saját bőrömön tapasztaltamKép És mindíg tudtok jó tanácsot adni.
Szóval:tartsunk össze Szent Imrések!!!!!

Denisz,
Mélcímem a profilombanKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose, ekkora lenne már a pocid? Kép én csak azt vettem észre rajtad, hogy egyre lazább és olyan jókedvű vagy Kép olyan jó heppi kétgyermekesanyás hsz-eket írsz KépKép jó ez a várakozás Kép a másodiknál meg biztos még jobb, mert már tudja az ember, milyen nagy boldogság várja, nem? Kép
komoly kísértésbe viszed itt az (eddig) egygyermekeseket Kép

votiv 8)
votiv

Jó éjt mindenkinek.....

Remélem holnap sok-sok pozitív h-sz. lessz egymás felé Kép

Pusz. Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Denizsa, igen, bocs, én is Faludi Kép és én is sztk Kép és nagyon cuki a kisfiad KépKépKép

Macsek, jó olaj: Naturol nekem minőségben és árban is jó volt. az Aromax is jó minőségű, de picit drága. a Helén olajok nagyon olcsók, de a minőségükről nem tudok semmit, talán épp az olcsóságuk miatt...?

Indi, kókuszolajat mondtam volna, de csak mert arról olvastam, nem próbáltam. talán még a körömvirágolajat mondanám, vagy a búzacsíra-olajat, esetleg jojobát bár az elég zsírosnak tűnik nekem.

Oxi, nem tudnál hozzászólni ehhez a témához? hiszen te ehhez nálam sokkalta jobban értesz! én is nagyon kíváncsi vagyok a Te véleményedre! Kép

votiv 8)
votiv

JucKép ZsanciKép Kismama túlélésre jáccik: Megeszi a tökfőzeléket és anyázik, amiért nem jobbat kapottKép

MásaKép Szegény, akkor jó sok vacaksággal találkztál te is, sőt, talán te még többel is, mint én... Sajnos a fordítás az egész árnak csak a 25 %-aKép a többi a "hitelesítés", ami tulajdonképpen egy pecsét a papíron. Mert egy angol nyelvű születési anyakönyvi kivonaton mia bánatot lehet félrefordítani? Még egy kezdő nyelvtanonc is le bírná fordítani 10 perc alatt... és igen, minimum 2 hétKép

És köszönöm szépen a drukkokat.

Bűntudatom van, mert az egész beszólást, utálatoskodást annak idején én kezdtem el egy elborult pillanatomban... Én se vettemt észre, hogy melyik volt mostanában a bántó megjegyzés, de ha valaki megbántódott, akkor az muszáj megbeszélni, mert különben mindenki szomorú marad....
OxiKép és GigiKép, ne menjetek el szomorúan, hanem tessék elmondani, hogy melyik szöveg sikerült bántóra, léccciiii

És kívánok óriási pillangórajokat mindenfelé meg sok-sok éneklő és brummogó gyereketKép

indianyo

Moose, enyém fiam már majdnem 2 hónapja elmúlt egy éves, és mégis felírt neki tápicskut a doki! nem tudom, hogy megy ez. de ő HA-t kapott, talán az allergia-gyanúsaknak lehet még írni HA-t?

és valaki segítsen nekem ebbben az allergia-kérdésben, léci! most akkor próbálkozzam a tejjel, vagy fogadjam el, hogy allergiás? kicsit ment a hasa tőle és többet pukkantott a szokásosnál.

és Ancsi, ne aggódj amiatt a pár kanál zab miatt, ha már lecsúszott Kép próbáld ki helyette esetleg a rizspelyhet vagy hajdinapelyhet, de a kukoricadara is fini ám Kép

votiv 8)
votiv

VotivKép KösziKép

AncsiKép a vadrizs nem azonos a barnarizzselKép Vadrizs: úgy emlékszem, kizárólag az amerikai kontinensen termő vízi növény.
Éppen tegnap kerestem a neten a tortilla receptjét, te telepatikus Kép

indianyo

Votiv Kép Kép tenyleg? de most komolyan?? mert en ezt sem vettem eszre. egesznagyonbiztos?? je, most egy csomo pillango van erre, dejo... Kép Kép egyebkent mindjart kezdodik a szuperboooool es nem tudjuk felvenni Kép mert hetek ota nem megy az a gepunk, ugyhogy apanak most muszaj neznie, pedig mar delutan majdnem elaludt, ugy kivan... es kepzeld egyik nap, mikor epp milliomodszorra neztuk valamelyik megasztar elodontot, nyuszi valami titkos billentyukombinacioval felgyorsitotta a lejatszast, amitol tiszta "alvinesamokusok" tipusu lett, allati vicces volt, ugyhogy akkor apa elkezdett szorakozni vele, hogy minden szamba belehallgattunk igy, meg le is lassitotta meg osszevissza allitgatta a sebesseget, marhajol szorakoztunk... marmint apa meg en, mert nyuszi olyan pipa volt, hogy majdnem fustolgott Kép Kép
moose

Moose, nekem alvás közben tűnik úgy, hogy "jé, hogy megnyúlt ez a gyerek", aztán felkel és elmúlik az érzés.Kép

Torna helyett lesz vmi? Vagy menjek dolgozni?Kép

Megpróbáltam elképzelni brummogó Imikét, de élőben kell látnom. Csütörtökön? Talán egy tali?Kép
zanza

Ja, igen, asszem van HA2 (es csak receptre) meg ilyenek. De nekunk nem irtak sosem. Kulon kernem kellett volna? Tejet mar adok a csajnak, de meg csak hebehoba. Mondjuk siman megiszik ket decit, ha epp olyan kedve van. Meg nem volt tole problemaja. Egyebkent nalunk en vagyok allergias, meg apa csaladja is, nemtom mire, de az biztos nem tej.
moose

hűha gyerekek, éjfélig itt fogok monologizálni Kép várom a superbowlt Kép de napközben léci senki ne mondjon eredményt, nem biztos, hogy végig bírni fogom! Kép
Gabi, Moose, férjek beizzítva a TV előtt???

még vmit elfelejtettem: a kórházas cikk sajnos csak azután jelenhet meg, hogy történt vmi hivatalosan az ügyben, így az eheti lapból ki kellett venni. épp a betegjogi képviselőt hajkurászom, aki 1 héten 1x tart 1 órás fogaóórát... de nem marad annyiban a dolog, csak lassan haladok.

OFFI-val nekem is soxor volt dolgom, sajnos monopolhelyzetben vannak, így packázhatnak az ügyféllel és önkritika nélküli árakat szabhatnak. a fordításaik minősége meg... csak tudnám, én miért nem találok ki egy ilyen bizniszt? Kép Zsanci, mire is jutott az a tévéműsor? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, Ancsi, Moose, a HA-tipusú tápot 2 éves koráig írhatja fel a doki, legalábbis nekünk ezt mondta a dokinéni.
zanza

Mostmár tényleg vissza fogok keresni, hogy mi is volt pontosan az....de nem is igazán erről volt szó, hogy valaki nagyon beszólt volna valakinek, de volt a héten 1-2 nap, amikor olyan általánosan rossz volt a közhangulat...pl. egyik nap végigolvastam a termést és NEM írtam, pedig ilyen velem már nagyon-nagyon régen nem fordult elő!!! Kép De mostmár végére akarok járni a dolognak, úgyhogy nem ma a nagy éjszakában, de holnap biztos visszakeresek majd....
És drága-drága Votiv, én egyáltalán nem gondoltam ám Rád, és ez nem az a politizálós hsz. volt, hanem jóval előtte és egész más...
És Moose Rád se gondoltam, Te hozzám mindig olyan kedves vagy!!! Kép
És Indi! Az a hsz. már nagyon-nagyon régen volt, és már mindenki elfelejtette...ez most egészen más...
De úgy látom hiányoznak már a kerti-talik, úgyhogy drukkoljon mindenki, hogy jöjjön hamar a TAVASZ, mert akkor akár már márciusban is tarthatnánk egyet Kép Kép Kép!!!!!!

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, igen, és akkor csütörtök szagoja???? Mi Johival ott bizniszelünk ha minden igaz....Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka Kép igenigen! lehetne? meg aprilisban is mennek, de valszeg majusban es juniusban nagyon ki fognak utni a csajaim es akkor majd nem tudok. vagy mar nagyon bator es ugyes leszek es megis? huha, lassan kezdek beijedni, mert mar csak harom honap es nemtommilesz...

Votiv, apa nezi, de nekem nyuszi melle kell mindjart bujnom, mert mar ket felulos-sikitos ebredest nyomott. ez a szemfogak miatt lehet? vagy rosszat almodik? hjaj

Juc, kepzeld, megtalaltam a megfelelo agyat! Kikaban lattam ma olyat, ami 90x200 de korbe van neki ketsoros korlatja, tomorfenyo, tokjo. Ugyhogy mar mondtam is apanak, hogy akkor jovo honapban ket ilyet veszunk, mert...

o, megint sir, mentem
moose

ÓÓÓÓÓÓÓJAJ!
EZ ITT A VÉG?? leültem fejni, és nem indult meg a tej! fél órás fejés alatt 20 ml-t sikerült leszednem, de csak igen nehezen indult meg. ma megittam 1 liter szopis teát. drukkoljatok légyszi, hogy legyen hatása!!! ha kibírtam fél év fejést, miért ne bírnék ki még fél évet??? bárcsak bárcsak bárcsak...

Moose!
oké, megnyugtattál (mint mindig), akkor ezeket a tápokat megetetem vele, aztán meglátjuk mi lesz. meg gondoltam ebből tejbegrízt is lehet főzni (mármint nem búzagrízzel)

Votiv!
köszi neked is! és a rizspelyhet még sehol nem láttam Kép

ancsipancsi

Szia Mindenki! Kép

Tegnap este üresre szopta mindkét cicit mintegy másfél óra alatt.Tuti kiürült, mert szeretett volna szopni még, de egyre dühösebben szívta és a végén kiköpte egy-egy felháborodott "lááá" erejéig ( én sem tudtam, egy cseppet sem kisajtolni) úgyhogy becsápolt még 40 ml tápot aztán kidugott nyelvvel szuszogott, mint egy elhízott buddha. Mondanom sem kell,bömbi nem volt, egy gramm sem, viszont aludtunk, mint a bunda. Úgyhogy ma non-stop szoptatás leszen.

Oxi, meg Bogárka, meg többiek,
én sem akartam soha senkit, semmivel megbántani és ha akaratlanul is tettem ilyet akkor ünnepélyesen bocsánatot kérek. Hozzám is mindig mindenki kedves volt itt. Úgyhogy ne maradjatok read-onlik, hanem írjatok be, mert rengetegen szeretnek itten benneteket és a ti hsz-eitekre épp olyan szükség van.

pussza

Macs
macskanyu

És ha már úgy is pillangós a hangulat majd'mindenhol:
Kép
macskanyu

Sziasztok!
Én is azért jöttem gyorsan, hogy mondjam, hogy HOLNAP NEM LESZ TORNA, mert sajna LH taknyos. Nálunk sem rózsás, senem pillangós Kép a helyzet, Vincsenzó köhög, de én már látom rajta a javulás jeleit. Csak most azon mélázok, hívjak-e dokit, vagy ne. Láza nincs, panadol babyt adtam neki, meg párologtatok ezerrel, meg szellőztetek, meg c vitamin ... nem tudom, hogy kéne-e még valami.

És most én leszek az, aki megmondja a frankót. Kép Túl sokan lettünk már, túl sok a hsz, az az anyuka, aki igazán foglalkozik a gyerekével, meg még háztartást is vezet, zapát sem hanyagolja el és még aludni is szeret (ez utóbbi rám nagyon igaz) Kép nem tud napi 3-4 archívot visszaolvasni. De ha mégis, és hozzászól egy témához segítő szándékkal, akkor valaki lehurrogja, és megmondja helyette a frankót. Nem az a baj, hogy mást gondolunk egy témáról, hanem a hangnem bántó. És most konkrét leszek, és én mondok egy nevet is, akinek a hsz-ei ENGEM rosszul érintettek: ANCSIPANCSI.
Én is arra jutottam, hogy az a megoldás, ha kevesebbszer jövök és bizonyos hsz-eket átugrok, de ez így nem esik igazán jól. Túl felszínes. Ezzel egyidejűleg azt érzem, hogy már nem tartozom igazán bele az itteni "krémbe". Ez persze nem baj, mert akivel tartani szeretném a kapcsolatot, azzal tudom, meg nem is fontos nekem oda tartozni.

Aki ezt elolvassa, vegye figyelembe, hogy még nem ittam kávét Kép és nem is gondolkodtam sokat a szavakon. És nem szándékozom lelépni, csakazértse! Kép

Én is várom nagyon a tavaszt, hogy végre semelyik baba ne legyen beteg, legyen mindig Ada-torna, és Bogárka-party is! Kép

cupp,
fic
ficánka

Jó reggelt!

BOLDOGSÁGOS DOROTTYA NAPOT DORKÁMNAKKép

Olyan szomorúan olvastam vissza a tegnapi napotKép
Mi lehet a baj velünk,ennyire kifogytak a tartalékok télen?Ha esetleg nekem "sikerült"valakit megbántanom,elnézést.A jövőben kérem szóljon az illető,mert még melegében kell az ilyet tisztázni,szerintem!

Tegnap nekünk sikerült jól feltöltődni,mert itt volt a kis családom névnapokat ünnepelni.És méd meg is"szépültem"közben,lévén anyukám fodrászKépÚj hajszín,rövidebb fazon...Remek recept egy kis változtatás depi ellen!

Zsan:
képzeld,mindenkit kértem,hogy Dorkának virág helyett labdát hozzon!Hát meg is lett az eredménye,labdában úszunkKép
Annyira megható volt az az őszinte boldogság,szó szerint sírt örömében,mikor mindenki"rázúdította"a lasztikat.Visított csillogó szemmel,hogy:"Anya,anya,pepe,pepe"Kép
Szóval hozzánk is ideértek a pillangók,most nagyon jól vagyok.De azért még várjuk a "Te" labdáidat isKép

Votiv:
szegény férjem egész du.kávézott,de azért beizzította a videót is.Hajnal 3-ig bírta,de pont a végét elaludtaKép

Macs:
de jó lenne,ha "csak"ennyi lenne a bibi!!!Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++

petergabi

Hahó csajok,
amint Moose, én sem értem, érzem azt, h micsoda rossz hangulat lenne itt. Azaz most már igen, h ennyien írjátok... engem nem bántott meg senki, vagy gyorsan felejti a rosszat az agyam, nem tudom, és ha én megbántottam valakit, akkor ne hari, stb, amit már sokan leírtatok.
Én arra gyanakszom, h a hülye hideg, a sok betegség meg aggódás tesz minket ilyen hiperszenzodűneérzékennyé, és ezen a tavasz majd hiphop segít, de az még sajna odébb van. Úgyhogy nekünk kell tenni, uff.
Szal ha valakinek miattam van rossz szájíze, az essen nekem, akár priviben is, de ne túl erősen, mert mostanában én is hiperszenzodűneérzékeny lennék...köszi. Kép

Fic
kerek perec kijelentése pl teccik, és most biztos tisztázzák Ancsival, hogy ki volt a hunyó, és szent a béke, na valahogy így kéne, talán.
neet
neet

Ezt nem akartam egy hsz-ba írni az előzővel, hanem csak külön: minden Dóri, Dóci, Dorka nagyon boldogságos névnapot töltsön ma! Kép
neet
neet

HÁTHA SIKERÜL EGY KIS MOSOLYT FAKASZTANI EZZEL A NEM IGAZÁN MOSTANI FOTÓNKKAL:

Kép

petergabi

Jaj de önző vagyokKép

Az összes DOROTTYÁT az isten éltesseKép

petergabi

Gabi,
nálam sikered van. Kép
neet
neet

Csatlakozom a Dorkákat felköszöntőkhöz:

Isten Éltesse az összes baba és mama Dorkákat Kép KépKép
macskanyu

éljen a kis maszatos Dorka! Kép és a drága nagylány Dóci Kép, és Dóra, akinek további jobbulást és tartós 100%-ot kívánok Kép nem tudom, rajtuk kívül van-e még itt "rejtőzködő" Dóra, akkor neki is boldog napot! Kép

én ma tök rosszul ébredtem, mert totál átáztam Kép de beugrottam babanetre és tök jó kedvem lett Kép
Szuperbóvlit persze elaludtam, a botrányos himnusz-nyekergés (Marvin Gaye-jel vagy kivel) kissé kijózanított, ám az első negyed végén kávésbögrével a kezemben aludtam be KépKép
legalább nem én voltam az egyetlen Kép akkor a ma esti ismétlésre fel?!
Moose, Apa meddig bírta?

olyan édes a Kisnyulad, hogy szereti a Megasztárt meg az Iciripicirit, hát nálunk még ez messze van, Esteban még mindig csak a törés-zúzásban leli örömét, az értelmi fejlődése elég lassú, főleg, ahhoz képest, hogy Makka már rajzol Kép

bár mondjuk tegnap megtanult sípolni (hűűűjje apja sípot adott neki!!! majd megtudja, ha az ágya mellett állva álmában belefúj a fülibe!)

azt mondják, a fiúk lassabban érnek, de persze ez alól is vannak kivételek, mint pl Zsanci Imije Kép de állítólag legkésőbb 3 éves korra minden kiegyenlítődik, addigra többé-kevésbé összefüggően/egész mondatokban beszél minden gyerek, egyformán ügyes, jár, játszik stb...

és Moose, szerintem igen, nagyonbiztos Kép de valamelyik nap épp Te is megjegyezted, hogy "talán a hormonok" és én jót mosolyogtam Kép (és sztem ez annál több!!! Kép)

votiv 8)
votiv

Legyen tali csütörtökön Szagojában!!! Kép

Drága Fic, Vincsenzónak gyógyulást! remélem csak pici megfázás, és hamar túl lesztek rajta! amiket leírtál, annál többet nem is lehetne tenni Kép max ha nem javulna, akkor doki, de ezt fölösleges is írni Kép
és tökre nem igaz, hogy nem tartozol a "krem dö la kremhez", mert igenis oda tartozol, sőt, én már jó ideje a veteránokhoz sorollak Kép

votiv 8)
votiv

Gabi, úgy irigyellek az új hajadért Kép rám is rámférne, de valahogy jelen lelkiállapotomban épp nem bírom rászánni magam semmire, vissza is bújok az ágyba rögvest. Fiamat is visszadugtam ágyába, de nem alszik, hanem sípol, hallom!! KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Õszinteségroham van itt? Kép Akkor én is. Kép Biztos sokan emlékeznek rá, hogy a férjem családja mennyi gondot okozott nekünk. Én erre nagyon sokan panaszkodtam, és sok olyan hsz is volt, ami nem értett meg, engem ez bántott, és ezért jöttem ritkábban. Sokan azt gondolták, hogy csak az én hibám, és csak a rosszat látom. Pedig higgyétek el egyáltalán nem vagyok egy pesszimista ember, sőt!! De mostmár ott tartunk ezzel az egész dologgal, hogy a férjemnek is leesett a tantusz, és nagyon ritkán járunk a szülőkhöz. Havonta. Ez így nekünk nagyon jó, mert hármasban is sokat tudunk lenni. Viszont pálfordulat is történt! Kép Anyósomék hetente jönnek az utóbbi egy hónapban! Kép Rájöttek, hogy itt van a legtündéribb unoka! Kép De a viccet félretéve, tényleg jó gyerek Máté, panaszkodni nem lehet rá... Kép Így mi csak dícsérni szoktuk, a másik oldal meg mindíg panaszkodik, (párom húgáék) hogy nem tudnak aludni, rendezik a müsort a gyerkőcök meg ilyenek. Mi meg nagy harmóniában élünk, és ez annyira jó!! Kép Mármint a boldogáság! Szerelmesek vagyunk mindketten a picurba! mostanában hatalmasakat sikongat! Kép Olyan zabálnivaló! Kép Imádjuk! Kép

Puszi mindenkinek!
mkatus

Votiv:
nekünk furulyánk van....és fújni is tudja már,sajnosKép

petergabi

Ancsi, én drukkolok, hogy legyen még sok-sok tejed. de próbálj meg akkor se szemrehányást tenni magadnak, ha esetleg lassacskánt elfogyna. az én tapasztalatom az, hogy hetek/hónapok alatt megy el a tej, de ha most megnyomom a cicim, még mindig van benne pár csepp, pedig 4 hónapja nem szoptatok. szóval ne félj attól, hogy egyik napról a másikra elmegy. de ha esetleg most végzetesen elkezdene csökkeni a mennyiség, tényleg próbáld meg elfogadni, hogy ennyi sikerült, és ez is állati szuper, szerintem emberfeletti, hogy mennyit fejtél/mindent megtettél, hogy anyatejet adhass Lencsédnek.
DE nem fog még elmenni a tejed. az előbbieket is csak azért írtam, hogy ne izguljál ezen. tudod, a nyugalom is fontos a tejtermeléshez Kép

rizspelyhet mi most Hollét eszegetünk, Johitól zsákmányoltam, és isteni Kép de bioboltban is lehet nagy zsákkal venni, csak azt forrázás után még mixelni kell valahogy, mert túl durva egy kis babócának. de ezek a Holle pelyhek állati jók ám. ácsingózom a gyerek maradékára Kép persze ma se hagyott egy fél kanállal se! tönkölypelyhes (baba)tejbe-papi volt, nyáminyámi

votiv 8)
votiv

szasztok!
pillangók elaludtak egy picit:
Iginek majd' egy hete van egy vágás az ujján, (nem tom mitől)és nem akar beforrni. Ne vérzik, viszont tátong a vágás. És én elég rosszul viselem ezt a látványt! Mit csináljak??? Félek, ha sebészetre viszem, kiröhögnek!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi, alakítsunk a gyerekekből egy zenekart, legalább KépKép van még valahol zenész a családban? Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, staphysagriád van otthon? 1-2 nap alatt összeforrasztja a sebszéleket, nyoma sem marad. és tudom, hogy rossz nézni! talán még emléxel arra, hogy 1x a kád szélén hagytam a női borotvám, vadiúj pengével, brrrrrr, áúúúú, jaaaj Kép

votiv 8)
votiv

Zsan,
ha nem vérzik, biztos nem gáz, de ha aggódsz, esetleg védőnéni vagy gyerekdoki?

Mkatus,
éljen a harmónia! Kép
neet
neet

Macskamami!
látod, Lencsi is ezt csinálta. vadul pár taktus az üres cicin, majd méregzsákosodás. viszont képzeld, nálunk is LÁ volt Kép és hangosan meg úgy kacag, hogy LÉ Kép
és milyen tápotok van? vagy csak a refluxos?
drukkolok, hogy megnőjön a tejcsimennyiség, és ma-holnap már ne kelljen tápi.
és te senkit nem bántottál meg! én voltam a hunyó ezek szerint, ahogy lejjebb olvastam.

Ficánka!
ezúton megkövetlek, én nagyon kedvellek téged, úgyhogy nem állt szándékomban megbántani. (csak nem azzal bántottalak meg, amikor magyaráztam a gyedet, és a könyvelőtöket lehúztam?)
kicsit visszaveszek akkor én is, és egyelőre csak konkrét kérdés esetén jövök, nehogy miattam ne jöjjön már valaki. viszont így nehogy valaki azzal vádoljon, hogy nem vagyok up to date mert így visszaolvasni sem fogok, csak ha valaki konkrétan nekem ír. így legalább elkerülöm, hogy olyanba szólok bele, amihez semmi közöm.

Dorkáknak boldog névnapot!

ancsipancsi

Katus, szerintem csúcs, hogy ilyen jól elrendeztétek a dolgokat Kép tök jó fej a férjed, hogy kiállt melletted Kép és hogy "leesett neki a tantusz", ahogy írtad! ez nagy dolog, és az meg főleg, hogy békésen sikerült rendezni az ellentéteket! végülis ez a Ti életetek, a Ti boldogságotok Kép a fiatok meg olyan cuki, hogy csak na Kép én is imádom, de csak utánatok Kép és eddig még sajna csak képről Kép de nem jönnétek el esetleg csütörtökön Szagojába? hmm?

votiv 8)
votiv

Már kávézok. Kép

Beszéltem védőnénivel, ő még ezeken kívül a sok friss levegőt javasolta, merthogy "a száraz hideg levegő a náthára az egyik legjobb gyógyszer". Nomeg kakukkfüves köptetőt vagy teát, hogy segítsük a felszakadást. Én biztos vagyok benne, hogy javulgat, és nincs nagy gond, mert a mostani éjszakánk sokkal jobb volt már.

Drága Votiv, köszi a jókívánságot, és kedves vagy nagyon, és bízom benne, hogy ezt mások is így látják, és fontos a jelenlétem. Kép

Most újraolvastam a hsz-emet, és hozzáteszem, hogy ÉN vagyok az, aki túl sokat foglalkozik a gyerekével, a párjával és magával, nomeg a nagyra nőtt családjával és a barátaival, és túl sokat is alszom, meg lustálkodom is. Kép Ezeket mind csinálom ahelyett, hogy babaneteznék. Azért lenne csak jó, ha mások is így tennének, mert akkor kevesebb lenne a hsz, és nem kéne annyit visszaolvasni, és nem érezné azt az ember lánya, hogy aki kimarad, az lemarad. Kép Persze tudom, hogy ez önzőség a részemről. Volt idő, amikor én is sokkal többet tudtam jönni, mert még a pocakomban volt a kisfiam, aztán meg többet aludt, aztán kevesebbet igényelt. Most az van, hogy sokat kell vele foglalkozni, pláne ha még beteg is.

Neet, most én vagyok a hunyó, mert kimondom, ami már egy ideje nyomja a bögyöm Kép ez milyen hülye mondás, na mindegy Kép

Szóval Ancsi, annyi történt, hogy kicsit sok(k) Kép vagy nekem. Hogy bővebben is kifejtsem, nekem az rossz, hogy mindig mindent jobban tudsz másoknál, és azt gyakran kioktató stílusban közlöd. Ezzel generálsz egy általános kissé arrogáns hangulatot, amire, ha valaki érzékenyebb, rosszul reagál. Én gondolom, hogy Te nem akarsz rosszat, hanem segíteni akarsz, ami nemes dolog! Tudom, hogy mindenkinek más és más a stílusa, nem is kell Neked sem átváltoznod, csak egy picit visszavenned a tempóból. Légyszíves ne haragudj meg rám, és picit gondolkozz el ezen. Hiszen én is jót akarok, hogy együtt maradjon ez a csapat, és mindenki jól érezze magát itt! Beleértve természetesen Téged és engem is. Kép
uff

PEACE AND LOVE! Kép

cupp,
fic
ficánka

Kati!
ez a jó, hogy végre a férjed is látja, az a baj (vagy lehet ám, hogy jó, franc tudja), hogy elfogultak vagyunk szüleink irányába. ha ők jönnek, akkor a kecske is jól lakik,meg a káposzta is megmarad, igaz? harmónia rulez!

Votiv!
köszönöm lelkesítő soraidat, rámfér. most ott tartok, hogy napi 160 ml tejet tudok kisajtolni, de szívesen fejek még ennyit is hónapokig.
Johi pelye felizgatott.

ancsipancsi

Petergabi! Nagyon édes a kislányod, isten éltesse névnapja alkalmából!

Ancsipancsi! Szerintem is lesz még tejed, lehet, hogy most egy kis időre van szükséged, hogy pihenhess és hasson az a tea. Votivnak igaza van: nyugalom és légy büszke az eddigi eredményre!

Macskanyu! Látom a picinek jó étvágya van! Nem lesz gond a súlygyarapodással. Édes lehetett a kidugott nyelvével!

Kép
Kép
denizsa

Ancsi,
én itt ültem a hsz-emen és igyekeztem átgondolni, meg fogalmazgatni, és Te közben írtál, amit most olvastam el. Látom, hogy elgondolkodtál, és köszönöm! Nem akarom ám, hogy egyik végletből a másikba ess, ahogy azt sem, hogy megharagudj! Mindent csinálj úgy, ahogy jól esik, legyél up to date is, és szólj hozzá mindenhez SZÉPEN. Kép
ficánka

Fic,
Nem is vagy hunyó, ha így feltárod a "bögyöd". Kép
Ja, akkor nekem ez azért nem tűnt fel, mert én még Ancsinál is jobban tudom a dolgokat. Kép
neet
neet

Édes vagy Votiv! Kép

Mikor lesz a tali? Bár őszintén szólva fogalmam sincs, hogy merjek-e menni, mert csütörtökön kapja Máté az 5 hós oltást. Kép

De meséljetek egy kicsit róla... Szoktatok vinni valamilyen kajcsit? Sütit, vagy valami mást? Az "újaknak" akik még nem voltak, nehéz elkezdeni a társalgást? Én még nem voltam, csak Murral találkoztam, bár az nagyon kellemes volt. Kép
mkatus

Aranyos kicsi Dorkának, nagy és mosolygós-csajszi Dócinak és már 100%-os Dórának BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Kép

Gabi,
a kép szuper!!! Kép

Kati,
örülök, hogy javul a helyzet! Kép éljen a harmónia!!! nem vagy Te véletlenül a kínai horoszkópban nyuszi?
ficánka

Fic, a kakukkfű tényleg marha jó ötlet! én a Blayetől tanult fürdő-receptet alkalmaztam már párszor (pár órára beáztatni a k.füvet, aztán felfőzni, leszűrni és bele a fürdővízbe) és nálunk szinte azonnal segített! no és a babyluuf Kép

Blaye, hogy van a szálkád? Kép járás közben azért nem fáj, remélem! nincs kedvetek talizni jönni? olyan rég láttam Vincét és Téged Kép

votiv 8)
votiv

Lányok,
köszi! Staphysagriát kipróbálom, bár nincs itthon.

Õszinteségi roham???
akinek velem van baja, nyugodtam mondja el, mert ha nem, nem fogom tudni, és változtatni sem leszek képes. Sőt, elmenni sem leszek képes, csak akkor, ha erre kértek. Ha meg nem kértek erre, akkor sajnos el kell viselnetek engem, minden hibámmal együtt.
Egyre paranoiásabb ez a topik, mindenki magát okolja a bajokért, és az a vicces, h a másik topik, ahova régen irtam, szintén válságban van, csak ott konkrétan egymásnak estek, ököllel. Most épp ott tartanak, h meg kéne választaniuk, h ki a legtutibb anyuka és ki a legszebb gyerek. No, AZ már nekem is nagyon durva...
Szóval, tessék szólni, ha baj van velem, mert rossz mindig azon rágódni, h mi lehet velem a baj, és arra gondolni, h inkább másik csapatot kéne találni, mert itt már biztos únnak...
na, mindegy, azért a pillangók végre felkeltek...Kép
És Votiv,
az én kis bumburnyám is alig alig fejlődik...KépKépKép ha megkérdezem, mit mond a maci, azt mondja: brümmmbrümmm, a brumm brumm helyett...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: