Oxi, en nem ertem. Mar tegnap se ertettem, mikor Bogarka irta. En nem vettem eszre semmit. Ugyhogy rajottem, hogy biztos en bantok meg mindenkit meg irok mindenfele szornyut, azert nem veszem eszre
mindenkitol mindenfele elnezest kerek... szoval biztosan nem te voltal Votiv!... nem emlekszem, hogy barmi csunyat irtal volna... vagy csak nem latok a pocakomtol? Ancsi, teljesen igazad van (nekem meg biztos terhessegi amneziam). Elnezest kerek Manokatol! de azert a biztonsag kedveert indithatna egy viruskeresest a gepen. Es enyem gyerek 1 eves koraig evett Beba HA-t, ami venykoteles es azota meg Beba 2+ megy (mert egy ev utan mar nem irhat fel doki receptre tapot). (Es nem irom, hogy ezt mar tobbszor irtam, es naugye, hogy nem is figyelsz ram, bruhuhuhu...) Es apa viszont tenyleg nem figyel nyuszira, ha lemegyunk nagymamahoz, leul a gep ele, es akkor all fel, ha mar osszevissza rugdosom, hogy menjunk...
Zanza, szerintem siman lehet
nekem meg mindig olyan erzesem van, mikor delutani alvasbol felebred a lanyom, hogy nahat, mekkorat nott!!
...egyebkent ma sem aludt delutan, raadasul hajnali 3 es 5 kozott is a fejunkon ugralt... es akkora szelhamos! hajnalban is lecsereltette velem a pelenkajat, pedig nemhogy kaka, de meg pisi se nagyon volt benne, mert addig amig csereltem, o konyvet nezegethetett meg a telefonjat zeneltethette, aztan ugye lekapcsoltam a lampat, hogy aludjunk es rogton megint elkezdte magyarazni, hogy "kaka" meg mutogatott a pelusara, hogy "anya" cserelje ki
) megorulok, hogy meg csak masfel eves es maris at akar vagni...
Ja, Juc es Zs, voltam ma Kika es megvettem a lepcsos, kapaszkodos veceszukitot (csak iszonyu szines volt, feher nem) mar be is mutattam neki, egyelore erdekli a dolog
egy csomot magyarazta, hogy "kaka" es tokjol uldogelt rajta
kivancsi vagyok, mikor lesz eredmenye. Ja Gigi, es kaptam vegre Kemenykalap es Krumpliorr dvd-t.
Johi, en Urban doktornohoz jarok magan, de o szerda delelott rendel a Bartfaiban.