én is csak mpost értem ide.
ma voltunk apa dolgozójában, mindenki megcsodálta a mi kis tündérkénket

azután elmentünk vásárolni neki rucit, mert már olyan hatalmas, hogy 68-as kollekció kell neki
Rokica! dehogy haragszom (-unk)!! én élvezettel olvasom minden írásodat, komolyan! és sugárzott belőle a segítő szándék! annyira jó, hogy így utána jársz mindennek, stb. és ahogy olvassa az ember, azt érzi, hogy hát persze, ez tényleg milyen egyszerű, mionden olyan logikus, hogy miért ne menne nekem is?

a suttogóban nekem pont az tetszett, hogy nézzük azt, hogy a baba mit gondolhat-érezhet, én ezt próbálom szem előtt tartani. de én azt látom, hogy ez Esztinek nem elég. tehát nem megoldás, hogy felveszem, hogy odabújok mellé, együtt fekszünk le az ágyba, beteszem az ágyba és simizem a fejét, stb. ez mind sírásoz vezet, azonnal. fel kell venni és járkálni kell vele, ha már nyűgi. most már egyre többet el van, ahogy félülő helyzetben meg tudom támasztani az ölemben, vagy a mózesban is így szeret már lenni, de csak addig, amíg nem kezd fáradni. szóval én örülök minden hozzászólásnak, mert mindenből tanulok

úgyhogy köszi
hozzátápi: én ezért mondtam a védőnéninknek, hogy ne is jöjjön hozzánk, mert pl azt mondta, h 3 hósan kezdjem el a hozzátápit, mert kellenek az új ízek a babának, mert később majd nem fogja elfogadni, és akkor az milyen rossz lesz. veri áptudéjt
Megann: "lehet közte egy pár idősebb is"

(amikor szól julcsának, hogy hozzon neki fiatal hagymát, ez a kedvenc filmem, imádom

)
Cleo: hát hogyne! sőt! szerintem majd jól kidumálják együtt a pasikat
Jucc, remélem szerencsésenlesztek túl zen a biopszia dolgon, mi is szorítunk.
Dóri, örülök én is, hogy túl vagy rajta.
a 4 hós szuri is olyan borzadály, mint a 3 hós volt?
Kati: a 8 kilós makid nagyon édi

Tündi tiszta tinilány a kis Anna mellett
Zitát egyszerűen megzabálom, annyira huncut ez a csaj

azon is mindig jókat derülök, hogy a fejére húzza a cuccokat alvás közben
én is gratulálok az ügyes forgó babáknak