Sasha!
Igérem nem fogok pánikba esni, ha bebarnul a hajacskája.

Bár most nagy büszkeségem, mert általában mindenkinek feltünik a két barna között a szöke csemete.

Az én anyai szivem meg amugy is nagyon aranyosnak látja!
Halacska!
Nem tudom milyen nagy a Margit krt.-i Kenguru, de ha már ilyesmit akarsz, akkor a Megatoysban lévöt (délpesti) vagy a Gyöngyösi sétányon lévöt ajánlanám, azokban elég nagy a választék.
Én nem teszek a gumis lepedöre másikat. Nálunk az vált be a gyereknél (és most is igy fogjuk tenni), hogy a matracra (hogy védjük)
- normál matrachuzat kerül (ezt nem kell gyakran cserélni, nem nagyon koszolódik)
- aztán egy un. harántlepedö, ez egy lepedönél kisebb, de az egyik oldalán müanyag boritásu lepedö, ami nem engedi a matracra folyni a dolgokat, könnyen mosható, fehérithetö. Ezzel lehet, hogy van akinek gondja van (esetleg nem ugy nem levegözik a matrac), de én nagyon nem szeretném, ha a matracot kéne mosni, száritani (ez föleg télidöben lehet kellemetlen), kifolyó dolgok meg mindig akadnak.
- erre strech (nem frottir) gumis lepedöt teszek.
Mind a lepedöböl, mind a harántlepedöböl több váltás van, akkor is egyszerre szoktam cserélni, ha nincs baleset.
Mindez azért tapasztalat, mert a babáknál, még ha a lejobb és pont megfelelö méretü pelenkát is használsz, akkor is ki tud folyni (én nem értem, hogy hogy, ez talány

). A sima gumis lepedö és a matrachuzat meg nem védi meg a matracot.
Tapéta lelöhelyet sajnos nem tudok

.
Kicsit furán hangzanak a lila elefántok

, de azért el tudnék képzelni olyat, hogy azok legyenek. Bár én az enyhébb pasztell szineket kedvelem.
Pelenkabetét: elvileg az lenne, amit anno a megkötös guminadrágokhoz lehetett venni (Libero, külöbözö élénk nagy csomagokban árulták (piros, lila, narancssárga volt a csomagolása). Sajnos mostanában nem találok, ezért vadásznám. (Majd a kórházban a gyermekágyi folyáshoz kellene...) Persze tudom, hogy az anyukák ma nem hiszem, hogy nagyon használnák (a nadrágpelenka sokkal jobb).
Zita!
És hogy birsz a többi növel???
Beszti
33+5