A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi,
hellóóóóóóóóóó! Kép én még nem csinálok semmit, mert Vincsenzó még a kúszásnál tart, a habtapi közelében marad. hát ... az egész lakást én sem tervezem átrendezni, de esetleg nem tudod a vidit feljebb rakni? a védőnő szerint ennyi idősen 2-3 dolog tiltása megtanítható, válaszd ki, mi legyen az. pl. egyik a növény, másik a föld ... persze a gyakorlatban ez nem tudom, hogy néz ki és mennyire válik be, főleg nem tudom, hogy Fannicsajnál hogyan műxik. én azt vettem észre, h Vince egyre mozgékonyabb és huncutabb, de alapvetően nyugis gyerek. majd meglátjuk ... na, majd jönnek a többiek, és kiokosítanak! Kép Fanni miket eszik? ugye jól emlékszem, h van már neki foga? Dorkával beszéltük, h a férje majd leszállítja nekem is a biocuccosokat Tőled, úgyhogy boltolunk! Kép

LEGYEN TALI A LURDYBAN!!! és akkor tuti, h tudunk menni mi is!
fic.
ficánka

Moose!
Kamillateát nem próbáltad? babának, nekem is bevált.

Macska! (Neet ne félj! Kép )
már megint vitázni vagyok kész Kép, majd én leszek az ijedt tömegek nyugtatója Kép. hogy 4% hús van csak a virsliben, kizárt. (max a 150 Ft/kg árú Tesco gazdaságosban, vagy hazudnak a gyártók)
az összetevőket elméletileg azok mértéke szerint kell sorba állítani, vagyis ha a hús szerepel legelől, akkor hús van benne a legtöbb.

itt egy érdekes szabályzat:
http://www.fvm.hu/doc/upload/200508/2_hus_jeloles.pdf

Nézzük az összetevőket:

Virsli: 100 g 231 kcal
12,5 g fehérje
0,2 g szénhidrát
20 g zsír

A sertéshúsban 20 g fehérje van és 6,8 g zsír.
Szóval én azt merem állítani, hogy minimum 30% hús van benne, csak úgy, mint egy darálthús (löncs) konzervben. De sok virslin fel is tüntetik, hogy pl. sertéshús 40%, marhahús 8% plussz a többi.
amúgy a téliszalámiban is csak 20% fehérje van (meg 45% zsír Kép ), csak sokkal húsosabbnak látszik, na meg ez normális minőségi húsból, nem maradékból tevődik össze.

mondjuk a gyártását már nem nézném meg. (+ hiába eszünk génkezelés mentes kukoricát, ha mondjuk a sertéseket azzal etetik...megesszük szalámiban)

ancsipancsi

Funny: Amiről én beszélek, az nem egy lötty, hanem az Isapgol nevű indiai növény termése (latin neve: PLANTAGO OVATA HUSK, angol neve:
Psyllium husk)
itt ezen a linken látod a képét is:

http://www.motherherbs.com/psyllium-husk.html#psyllium-husk

, amit Moose megtalált itthon is. Ezt kell vízbe vagy gyümölcslébe tenni és hagyni ázni - nem emlékszem, mennyi ideig, talán egy fél órát? Este meginni, másnapra kellemes és normális bélmozgás várható - nem hasmenés! Kismamák és kisgyrekek számára különösen alkalmas.

indianyo

Indi, köszi az infot, már csak azt szeretném tudni, hogy hol lehet ilyet beszerezni? Gyogyótárban lehet kapni, és milyen néven fut?

Köszi,

Funny
funny80

Helló evribádi Kép
a mai nap eddig csodásan indult, Isti átaludta az éjszakát, 4 nap óta először Kép reggel bevágott egy adag tápt (semmi mást nem akar enni, úgyhogy ha ez kell neki, hát kap egész nap tápot.. Milumilt kap, amiben állítólag vannak probiotikus rostok is, ami jót tesz a bélflórának - lehet, hogy ösztönösen kívánja ezt? ki tudja)
szóval láza sincs, evett is, nem hányt, még vigyorgott is a beöntés előtt, aztán utána is nem sokkal Kép de most már talán abba is hagyjuk a beöntögetést, szerintem elég jól van, és most aludt 4 órát, tele hassal! Kép
persze még mindig döngécske, és visszük is du. dokihoz, de nem hiszem, hogy lesz ebből kórház.

egyébként én sem vagyok kórház-ellenes, meg dokiellenes se, de most éreztem, amikor a dokival beszéltem, hogy nyugodtnak meg türelmesnek kell lennem, és szinte magától elmúlik a baj. ha láttam volna, hogy cserepesedik a szája, meg szürkül a bőre, akkor vittem is volna kórházba. szép lassan azért adogattam neki a folyadékot. egy idő után rájöttem, hogy neki a korty is sok volt, szóval fecskendővel spriccoltam a szájába a lét.

Ancsinak: ilyenkor azért nem szabad egyszerre sokat inni, csak fokozatosan növelni a mennyiséget, mert nagyon megterhelné a gyomrát és az is hányásra ingerelné. és a cumit is mellőzni kell, nehogy sok levegőt nyeljen.

és víz meg gyümilé helyett teát kell adni, mert egyiknek túl nagy, másiknak túl kicsi az ozmozitása, vagy mi Kép
és a teát enyhén kell édesíteni, és picit sózni is Kép
és kapott gatorade-t, meg 1x kipezsgetett kólát is, és attól se hányt és marhára ízlett neki Kép de azért ebből nem lesz rendszer Kép

Klubrádióban épp beszél a babaúszásról a rubinos Ruzsonyi Ági.

Rec, most olvastam, Ti miért hagytátok ott?

votiv 8)
votiv

ez a kis fanatikus nő épp most azt mondta: "nem jellemző, hogy a merülés után sírnak a babák.."
Maaaargit, nooormális????

votiv 8)
votiv

Ancsi!

Te honnan veszed ezeket az adatokat?tele van egy mappád ilyenekkel vagy mi?Virsli összetevői,te jó ég,vagy kutakodsz utána a neten?

ÉS ha arra a pocakos képemre emlékszel akkor nem 10 és fél hónapja jársz ide,mert ugyi Panna 11 hós múlt,ott még pocakban és hátra volt még 1 hónap legalább szülésig.Szóval min.12 hónap az!

Juc
20170114224602

és Iginek boldog 11. hónapot! Kép

Johi, Isti egy idő után leszokott a virágföldevésről. de lehet vmi abban a földben ott nálatok, ha a gyerekeink mind2-en épp azt szúrták ki Kép szóval én leraktam a cseepeket a földre, szem elé, és azóta tojik rájuk. persze biztos hogy kellett hozzá egy kis idő is, de bíztatlak, hogy el fog ez múlni! Kép aztán már csak a könyvespolcra fog beindulni Fannibébi Kép

votiv 8)
votiv

és ezt a szurkolócsapatunknak Kép
KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv,
de jó, h jobban van ez a drága kisfiú! Kép köszi a képeket! imádom!
ficánka

Ancsi most látom,hogy 10+5 hónapot írtál,így értem már,félrenéztelek.Kép

J.
20170114224602

Orulok, hogy Isti jobbulgat!Kép Csak igy tovabb!

Bogarka, en is olvastam a cikket es jol esett.Kép

Matol van 2. fogacska is.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!

Hajráááá Isti!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Juc: Ancsi sztem úgy gondolta hogy 10 hónap meg 5 hónap. A visszaolvasásokból úgy rémlik, hogy Õ már pocakosodás előtt is írt ide azért a 10, Lencsi meg 5 hónaposKép

Csajszim szuperül van, ma megy a Mamiékhoz erősödniKépKépKép

Remélem a többi beteg és náthás baba is gyorsan meggyógyul!!!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!

igen,benéztem,így jártamKép

J.
20170114224602

Dorka,
2.fogacskához gratula! Kép holnap gyertek fel!

Indi,
a delelőben India a téma, érdekes! Kép
ficánka

Jajdejó, hogy Istók jobban van! Csak így tovább!

Kép
Kép
manoka11

Ancsi, Kép

na most nem vitázom vissza, mert én voltam a pongyola Kép De most jól megnéztem az élelmiszerkönyvet http://www.omgk.hu/ELELM/1/13131.pdf és tényleg megváltozott 2000 óta az összetevők aránya (azér' nem sokat Kép ). Szóval megkövetek minden félrevezetettet: minimum 6% húsnak kell lennie benne, de ennél több is lehet.
Pontosabban: minimum 10% fehérjének, amiből min.60% az izomfehérje.

Bocs

MacskaakimindenkitjólfélrevezetésFülöpakimégnem
macskanyu

Macs!

Hát most nem fogok tudni aludniKépMiért vezetsz félre minket virsliileg?

Beet és aki még gurulós játéktartót keres!

KIKAban van,olyan mint nekünk,kék,kerekei vannak és piros,legoszerű teteje van 3200FT

Juc
20170114224602

Votiv, KépKépKép soksok puszi Istok kobakjara, h ilyen szepen gyogyulgat. ugyesek vagytok! es a dokid is az, h nem panikoltatott be, meg nem kuldott feleslegesen korhazba! azert otthon jobban gyogyul az emberKép nagyon orulokKép

Adanak abban igaza van, h irasban minden felreerthetobb, epp ezert az ember kenytelen bizonyos elofeltevesekkel elni olvasas kozben (mint pl. h a masik nem akarja ot a foldbe dongolniKép). meg azert az is segit, h mar azert picit ismerjuk egymast, v legalabbis mar lattuk egymas burajat nehanyszorKép
ja es en attol fuggetlenul vagyok idonkent baromi nyugos (maskor meg tok hepi), h meg kislany vagyok, bebeeeKépKép

Kisun, latom az unneplesben mar nem ertesz egyet velem. ugyhogy eddig tartott? v kozben rajottel, h felreertettel, es igy oda a 100%Kép. pedig mar elkezdtem a kemenybe korommalKép

Moose, a kukorica a felnotteknel is hasonlokepp jon ki, nem?

Bogarka, mi van a kismama cikkben? mar ha osszefoglalhato 1-2 mondatbanKép

virsli: van egy nagyon jo sztorim a nagyuzemi kolbasz-keszitesrolKép de el nem mernem mondani ittKépKép

Votiv, auuu. ezt mondta? akkor vajon mennyire hiheto a tobbi, amit mond?Kép na, ha eddig nem, most hagynank abba... egyebkent kerdesed - gondolom - koltoi voltKép
kepek zsenialisakKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

hahó,
most csak bekukk mert izgultam istiért meg zsanciért meg petráért meg mindenkiért és meg kellett néznem mi vanKép
dedem alszik akkor jövökKép

ancsi,
arra hasonlítok akire csak akarodKépKépKép
bár sztem babatejet elég sokat ismerik....én uncsitesómtól hallottam róla,ő adta a fiának annó.ő kire hasonlítKépKépKép?de te,meséld már el nekem hogy mit is értettél félre,mert visszaovastam amit írtam és nekem olyan egyértelműnek tűnikKéphogy lehet vmit így félreérteniKép?ja és azt elfelejtettem írni hogy persze hogy növetsztünk együtt pocit,nem vagyok olyan sznob hogy ha nincs VONALADKép doblakKépKépKépde lehet hogy bele kell húznod ha utol akarsz érniKépKépKép

Eszmecsere:én is szívsebben cserélek úgy eszmét ha hallom a hangsúlyt meg látom a mimikáját a másiknak mert enélkül értettem pl úgy hogy soosoo lekap a 10 körmömrőlKépde a fajta-féle félreértést azért gyorsan ki lehet tudni a világbólKépmi megmutattuk tegnap hogy csinálják a nagyokKépKépKép ugye soosoooKép?
Vendég

Zsanci, hogy vagy? neked is drukkolok amKép csak meg nem mondtamKép

Coolio
recca

Fic: hát én egyenlőre csak a virágtépkedést és földtúrást tiltom neki. a többi egyenlőre nem izgat,biztos holnap kitalál valami más huncutságot is. :-) de csak nevet rajtam. Hát már most sem hat az anyai szigor, mi lesz később. Fanni már bemássza az egész lakást, nagyon ügyi. Neked nincs msned? mi a cím ha van? felvennélek.

Votiv: igen valóban Isti is arra a növényre startolt rá, de Fanni állandóan azt skubizza. Már az ajtóból kinézi magának és rohan oda. Annyira cuki.. meg kell zabálni.

Van nekünk is két fogunk. hihi

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv:
jaj ez nagyon jól hangzikKépFőleg,hogy már eszik is.Nagyon örölük és édesek a képek!Ezek nem mostaniak,ugye?

Zsan:
mi van veled?

petergabi

Johi,
nem tudom, de ha megvan a recept, vevő vagyok rá. (Mitől fordulnak el a dedek a tiltott eszközöktől a nekik való puha, ártalmatlan, unalmas eszközök felé?Kép)

Isti,
+++++++++++++. Kép
Eszter üzeni, h nem baj, ha más csajnak is csapod a szelet, csak gyógyulj meg, és barátok még lehetünk azért. Kép

Virsli,
nem is az izgat, mennyi a fehérje meg a zsír (mi a fene az a fehérje? Azonkívül, h a tojás külseje? Kép), hanem az egyebek, a kutyafüle, a malacfarka, az egér lába, meg a raklapnyi műanyag, amit beletesznek. De hát istenkém, a kóla is egy merő cukor meg színezék, mégis csípem. Kép
neet
neet

Neet!

UffKép

Juc
20170114224602

Szervusz, Sápadtarcú testvér. Kép
neet
neet

Gabi, december elejiek a képek, a szülinapja után készült az, amin a nagy (ajándék) ebbel látható Kép

mindjárt indulunk dokihoz! biztos ami biztos, összepakolam pár cuccot, hátha a H-ban kötünk ki. de akkor majd írok sms-t, jó?

mindenkinek köszi a drukkot! Kép

votiv 8)
votiv

virsli:vegyetek lidlis bécsi virslit,nem hasonlíthtó össze az itthoni sz@rokkalKép(((((

macs,kriszta,
mail ment

johi,
nekem 20 hónapja nem sikerült rájönnöm ezért elfogadtam és megtanultam vele együtt élniKép
ez vanKépés már nem is keresem rá a választ,így jobban bíromKép
Vendég

ja Soosoo, koszi az invitalastKépKép. ezt elfelejtettem tegnapKép. a feledekenyseg ragalyos?Kép

Coolio
recca

sziasztok!
jobban, köszi a szurkot!!!KépKép
már be is fogtak dógozni itthon.

Votivék most indultak doki bához, úgyhogy hajrá hajrá!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gigi!

Itt nálunk vidékenKép nincs LIDL.
És mi csak a nagyon vékony,ropogós virslit szeretjük.Erről Ne merjetek semmi rosszat írni!
egyébként pedig ha belebonyolódunk,hogy mit eszünk,iszunk,kiderül,hogy semmi sem egészséges és minden gusztustalan..........
Juc
20170114224602

Macskám!
köszi, hogy utána néztél. Kép na szóval a 10% fehérje nem egyenlő a 10% hússal. szóval oké, hogy 10% fehérjének kell benne lennie, de könyörgöm, ha szerencsétlen disznó húsában összesen 20% fehérje van, akkor mit tegyen? fogyassza magát izomfehérjévé, meg préselje ki magából a vizet? Kép
a békacombban és pipiciciben van a legtöbb fehérje, 24%. ---> és senki se kérdezi, hogy mi a fennmaradó 76%.

persze azt aláírom - bármennyire is szeretem a virslit -, hogy ez a kaja nem más, mint a húsipar mellékterméke. még belegondolni is rossz, hogy mikor múltkor lefoglaltak annál a fickónál több tonna romlott húst, már ott volt a pempősítő berendezés, meg a formázás. csibefasírtot és hasonló finomságokat akart készíteni belőle. úgyhogy mostanában ilyen fasírtot sem veszek. meg virslit is inkább bőröset, hátha nem csak 4% hús van benne Kép

amúgy te a mezőgazdaság növénytermesztés részében vagy igencsak otthon? mert megsúgom eddig is engedte ám a hatóság (nagy titokban) a kukorica génkezelésével való kísérletezést, vagyis hogy génkezelt kukoricát keresztezzenek simával, de csak "szigorúan ellenőrzött" körülmények közt. gondolhatod! Kép
érdemes lenne tanulnom valami táplálkozás tudományt, vagy gasztroenteorológiát, vagy mit. szerinted van ilyesmi szak?

Jucus!
mivel tudom, hogy a parízer-félékben kb. 200 kcal/10 dkg energia van, így tudom, hogy javarészt "húsból" meg vízből és zsírból kell állnia, mert ha csak 100 Kcal lenne benne, akkor szín hús lenne. ha meg jóval több energiával kecsegtetne, akkor pilótakexnek hívnák. különben főként ez a mániám, és megvannak a kis adatbázisaim. Kép egy ideig egy fórumon segítettem eldönteni a tisztelt fogyni vágyóknak, hogy az adott étel inkább fehérje, vagy inkább szénhidrát.
az idő megáll. Somáról azt képzeltem - náívan-, hogy 2,5 éves Kép , pedig ránézésre is tényleg 4.

Fic!
én úgy fegyelmezem Lencsit, hogy hangosan aszondom: "ne má! hagyod abba? azt a teremburáját! :/" + mérges pofa. erre ő jól kineveti magát, és minden folytatódik, ahogy előtte.

Gigi!
nem a babatej miatt hasonlítasz, te csacsi! Kép mert olyan aranyos vagy, meg közvetlen, mint ő. és ráadásul még babatejet is említetted. érted?? Kép és örülök, hogy nem nézel le, csak mert nincs vonalam! Kép (komolyan aszittem a telefonvonalra gondolsz)

Votiv!
köszi az infot! majd egy találkán (ha még lesz majd merszetek eljönni, meg nekün is Kép ), elmesélhetnéd a beöntést. hátha lesz rá szükségem. jól látom, hogy izotóniás sportitalokkal táplálod a kis csecsszopódat? Kép mi az a kipezsgetett kóla? mire jó? meglásd Istike hamarosan visszacseperedik olyanra, mint volt.

ancsipancsi

Gigi!
itt sincs Lidl, de a közelit is majdnem bezárták egy-két silány áru, és a helytelen tárolás (újra fagyasztás, stb.) miatt, úgyhogy gondolom bécsi virsli mindenhol rulez.

érdeklődőknek itt egy jó kis adatforrás, most találtam:

http://www.kcal.hu/kcal.php

ott van minden, hogy miben mennyi fehérje és CH van.

ancsipancsi

"A LIDL-BOTRÁNY HÁTTERE
Húshagyó kedv
Felmondta szerződését a Lidl azokkal a lengyel cégekkel, amelyek a szalmonellás csirke- és kacsahúst a magyar diszkontokba szállították.Arra viszont nincs garancia, hogy a vétkes húsfeldolgozók termékei más importőrök révén ne landoljanak a hazai üzletek polcain."

ancsipancsi

Votiv,
Isti hurrá!!!!! Csak így tovább!

A mai reggelt mi is úgy kezdtük, hogy hajnali ötkor Zsombor sírva ébredt - persze rögtön a légzését hallgattam, de teljesen normálisnak tűnt. Viszont azt mondta, hogy fáj a pocakja, de a bordáitól a térdéig mindent mutogatott, szóval nem lettem okosabb, hol is fájhat. Néha öklendezett, mintha hányni kellene neki, de nem lett belőle semmi. Negyed nyolcig hol kicsit megnyugodot, hol megint nyögdécselve sírt, addigra összekészítettük magunkat, s indultunk dokihoz. (Külön szépsége a dolognak, hogy Apa szombatig Milánóban van...) Dokibácsi nem talált semmit, kaptunk immunerősítő homeopátiás bogyókat, diétás kajára fogtam, s most, kop-kop-kop, egész jó hangulatban van már. Remélhetőleg ezt azért megússzuk...

Johi,
nálunk eléggé el voltak pakolva a "tilos" cuccok, mivel képtelen voltam minden pillanatban azt sasolni, mit csinál éppen Zsombi. Meg mikor Bendegúz született, szoptatás közben szintén nehezen tudtam volna rá figyelni, úgyhogy akkor eléggé korlátozott volt a vadászterülete. Konyha bezárva stb. Én most éppen Bendit próbálom leszoktatni a vöröshagyma- és krumplirámolásról, eddig nem túl nagy sikerrelKépKép

Virsli összetevőibe s méginkább gyártási körülményeibe én se nagyon merek belegondolni, de azt látni kellene, mekkora örömvisítást hallatnak a srácok egy tányér virsli láttán. Valami gyerekbolondítót tehetnek bele KépKépKép

Macs,
még egy off tejes kérdés: tudsz valami praktikus tejszállító edényt a műanyag palackon kívül? Azt ugyanis utálom mosogatni, de mást még nem találtam, amiből ne folyna ki.

Gyógyulást mindenkinek továbbra is! (Már a Szabó családban is vírusos hasmenést kaptak a szereplők..KépKépKép )
soosoo

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY (aztán ígérem eltűnök Kép

a Tescoban, mint írtam, a 6 hós Univer kaják 150 Ft körül vannak.
itt a termékskála. alig találtam cukormentest.

http://www.bebietel.hu/be.php?o=termekskala#

A Rossmannban hó végéig 20 és 25 Ft a digitális kép. (habár lehet, hogy ezt Juc már írta)

ancsipancsi

Soosoo!
nekem vannak fél literes tápszeres üvegjeim (ember tápszer volt benne Kép ), szélesebb a szája, mint a műanyagnak, de azért ezt se könnyű elmosni. kell pár?

ancsipancsi

Sziasztok,
hazajöttünk tegnap, VÉGREKép

Eldöntöttem, hogy elvállalok egy gyereknevelésröl (spiritualis) szolo forditast. Karitativ, de nem baj, ugy erzem, szükségem van vmi alkoto jellegü tevékenységre már.

A költözés téma még mindig izzik, még mindig nem dölt el, hova mennénk. Mindig hallunk vmi negativumot arrol a helyröl, ami épp forog az agyunkban. Ugyhogy leginkabb Budatétény, Budafok lenne jo, csak ott hazat nem nagyon kapunk 20-ért, inkabb lakast. De végsö esetben lehet hogy az lesz. Vagy Rákosligetet is nézegetjük végsö esetben...
Lányok! Ha hallotok vmi jo és megfizethetö eladó ingatlant, szoljatok légyszi!!! Recca, még Kamaraerdö is szoba jöhet, bármi, ténylegKép

Votiv,
olvastam Istok történetet, örülök, hogy jobban van!! Én is szoritottam NektekKép

KépKép
fibi

Recca,
váltsátok is valóraKépKép Csak még várjuk ki, mi lesz ez Zsombornál, nem szeretnénk semmi nyavalyát továbbadni.
Bár ezeknél a csúnya kórokozóknál az a gond, hogy már akkor is fertőznek, mikor még teljesen egészségesnek látszódik a gyerek. Ezért nem egészen igaz a "felelőtlen szülő miért viszi közösségbe a fertőző gyerekét" morgolódás, mert lehet, hogy még ő se tudja, hogy vírus/baci van a gyerekben. (Votiv!Kép Rokonok ne szidjanak senkit, mert lehet, hogy senki se hibás, irgumburgumát...)

Moose,
részvétem a cukorlöttyös kínzásértKép Remélem, engem még nem küldenek - mikor Zsombit vártam, cukrosnak nyilvánítottak, ezért Bendis pocakkal vagy háromszor el kellett mennem cukorterhelésre, de akkor megúsztam. Remélhetőleg most is...

Kisün,
neked is akartam már írni, hogy kár, hogy nem a H-ba jársz UH-ra, pedig ott általában sokat kell várniKép Na mindegy, majd viszek olvasnivalót. De cukorlötyit majd ihatnánk együttKép
soosoo

Ancsi!

Elképesztő, hogy te miket tudsz, meg miknek vagy képes utánanézni!!! Nem is tudom, hogy van ennyi időd?! Lencsi mindeközben mit csinál?

Emmát ma is szörnyen aludt. F2-6 között én össz-vissz kb. 1 órát alhattam, azt is 10 perces bontásokban. Mintha lenne benne valami kis radargépezet, ahogy kihúztam a lábam a szobájából, reklamált. Aztán 6-kor mondtam, hogy oké, akkor hozzuk ki, már reggel van, férjem játszik vele egy kicsit, én meg alszom fél órát. Erre úgy bealudt, hogy f9-kor keltünk, így már tücsökzenére sem mentünk el, mert tiszta zombi voltam, és ilyenkor nagyon sok idő, amíg összevakarom magunkatKép
Na de megyek és gyorsan elolvasom a Kismama alvásos cikkét, hátha okosabb leszek.

Kép
Kép
manoka11

Ancsi,
köszi, de az kicsi lenne, ma is négy liter tejet hoztam. Most felbuzdultam, hogy ha már hozzájutok rendes tejhez, akkor a kefíren kívül a gyümölcsjoghurtokat is házilag fogom készíteni, ohne színezék, állományjavító és társaik...Kép
soosoo

Szia Fibi!
Remélem jól telt! Mi is nézegetjük Budafokot, Budatétényt, nagyon húzósak az árak, pedig mi is csak lakást szeretnénk. Rengeteg építkezés folyik, szóval biztos lehet majd találni valami jót, már ha újépítésűben gondolkodtok. Mekkorát szeretnétek?

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
ezeket fejés közben csinálom Kép . minden kaja után fejek (napi minimum 5x=minimum 100 perc Kép), így van időm netezni közben, és nem unom a fejést sem.
most viszont befejeztem, és húzok el.

Fibi, Manóka!
Budafokon kinéztünk egy leendő lakást, a Savoya Jenő tér felett kicsivel. sajna a környék elég lepusztult szerintem (csok régi javítandó ház, vagy egy háznak 5-6 tulaja), nem tudom a mostanihoz hasonlítani, de meg kell alkudnom. 5 db 6 lakásos házikó épül (5 külön telken), a földszintiek megkapják a kerthasználat örökös jogát. (mi az elsőn vettünk) ha érdekel a cím titeket, dobjatok egy mélt a profilomban lévő címre.

ancsipancsi

Soosoo!
Azért nem semmi az én szememben, hogy két gyerekkel+pocak nekiállsz otthon joghurtot / kefírt készíteni! Én biztos valamit nagyon rosszul csinálok, de mindig úgy érzem, ilyenekre nincs se időm, se energiámKép Pedig korábban én is szerettem tüsténkedni a konyhában.

Kép
Kép
manoka11

juc,
ez vékony és ropogosKépcsak mert mi is csak azt szeretjükKépés sztem ha tudnánk hogy sok minden ponosan miből készül sok mindent nem ennénk meg innánkKépsőt,talán semmit nem ennénk és innánkKép

ancsi,
én is csípem a bucidatKépde csak azért mert itt sztárolszKépKépKépmégmégmééééééééééééééééééégKép
pocakpartneremKép
Vendég

Ancsi,
Nem értem, ha egy kézzel gépelsz, egy kézzel fejsz??? Azt hogy csinálod? És fogadjunk, h %ot kapsz a tescotól? Kép
neet
neet

Ancsi!
Mail ment. És nem is mondtad, hogy vettetek lakást. Vagy én olvasok szelektíven.

Kép
Kép
manoka11

Azt hiszem, Emma eléggé lefáradt már a játékban, megyek lefektetem, és én is mellébújok szunyókálni egyetKép

Végül volt ma Szagoja?

Kép
Kép
manoka11

Votivék Szent László fele tartanak!!!!!KépKép
++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ROTA virus!!!
csak,h tudjátok, ha vkivel gáz van!!! Nincs rá gyógyszer, csak a sok sok folyadék, ami kiviszi a szervezetből a nyavajást!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: