Macskám!
köszi, hogy utána néztél.

na szóval a 10% fehérje nem egyenlő a 10% hússal. szóval oké, hogy 10% fehérjének kell benne lennie, de könyörgöm, ha szerencsétlen disznó húsában összesen 20% fehérje van, akkor mit tegyen? fogyassza magát izomfehérjévé, meg préselje ki magából a vizet?
a békacombban és pipiciciben van a legtöbb fehérje, 24%. ---> és senki se kérdezi, hogy mi a fennmaradó 76%.
persze azt aláírom - bármennyire is szeretem a virslit -, hogy ez a kaja nem más, mint a húsipar mellékterméke. még belegondolni is rossz, hogy mikor múltkor lefoglaltak annál a fickónál több tonna romlott húst, már ott volt a pempősítő berendezés, meg a formázás. csibefasírtot és hasonló finomságokat akart készíteni belőle. úgyhogy mostanában ilyen fasírtot sem veszek. meg virslit is inkább bőröset, hátha nem csak 4% hús van benne
amúgy te a mezőgazdaság növénytermesztés részében vagy igencsak otthon? mert megsúgom eddig is engedte ám a hatóság (nagy titokban) a kukorica génkezelésével való kísérletezést, vagyis hogy génkezelt kukoricát keresztezzenek simával, de csak "szigorúan ellenőrzött" körülmények közt. gondolhatod!
érdemes lenne tanulnom valami táplálkozás tudományt, vagy gasztroenteorológiát, vagy mit. szerinted van ilyesmi szak?
Jucus!
mivel tudom, hogy a parízer-félékben kb. 200 kcal/10 dkg energia van, így tudom, hogy javarészt "húsból" meg vízből és zsírból kell állnia, mert ha csak 100 Kcal lenne benne, akkor szín hús lenne. ha meg jóval több energiával kecsegtetne, akkor pilótakexnek hívnák. különben főként ez a mániám, és megvannak a kis adatbázisaim.

egy ideig egy fórumon segítettem eldönteni a tisztelt fogyni vágyóknak, hogy az adott étel inkább fehérje, vagy inkább szénhidrát.
az idő megáll. Somáról azt képzeltem - náívan-, hogy 2,5 éves

, pedig ránézésre is tényleg 4.
Fic!
én úgy fegyelmezem Lencsit, hogy hangosan aszondom: "ne má! hagyod abba? azt a teremburáját! :/" + mérges pofa. erre ő jól kineveti magát, és minden folytatódik, ahogy előtte.
Gigi!
nem a babatej miatt hasonlítasz, te csacsi!

mert olyan aranyos vagy, meg közvetlen, mint ő. és ráadásul még babatejet is említetted. érted??

és örülök, hogy nem nézel le, csak mert nincs vonalam!

(komolyan aszittem a telefonvonalra gondolsz)
Votiv!
köszi az infot! majd egy találkán (ha még lesz majd merszetek eljönni, meg nekün is

), elmesélhetnéd a beöntést. hátha lesz rá szükségem. jól látom, hogy izotóniás sportitalokkal táplálod a kis csecsszopódat?

mi az a kipezsgetett kóla? mire jó? meglásd Istike hamarosan visszacseperedik olyanra, mint volt.