A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Niki!
Sajnálom...KépKépKép
Azt viszont örömmel olvasom, hogy a reggel megérkezése jól hatott a lelkedre és teljes erőbedobással indultál a napnak!Csak így lehet túlélni...!Kép

Dido!
Mikor mész UH-ra, hogy lássák, mi történik belül?Sajnos eltűnt nagyon sok hozzászólás, így csak kb-re tudom, hányadik c.n-on vagy...,talán 7.?
Nálam nem hatott a Closti, úgyhogy hosszabbodott a ciklusom...ebben nem tudok segíteni.Kép

Junko!
Várom a dokitól kapott tájékoztatás ismertetését holnap!Kép
A "lényegre törően" nagyon tetszett!Fel is olvastam Apának...Vhonnan ismerős volt Neki is!Kép
Kívánom, azért siker koronázza!!!
Kaális beszámoló majd lejebb...
Házvételhez a kommentár majd siker esetén...Kép

Kati76!
Keddre drukk előleg!Biztos minden oké lesz!Kép

Dudu!
A szívből jövő drukkból sosem lehet elég!Kép
Úgyhogy holnapra, meg aztutánra is!Kép

Cinca!
Üdv itt!Kép
Várjuk a holnapi eredményt!Csak azér nem írom, hogy pozitív, nehogy elkiabáljam...Kép

Monyóka!
Előfordul, hogy nem egyforma "étvággyal" rendelkeznek a párok...Ezt, csak Ti tudjátok orvosolni!Beszéljétek meg.!Vagy, ha ez nem elég eredményes, alkalmazz női praktikákatKép!
Remélem, rendeződik a dolog!Kép

Csibe!
Örülök, hogy jól sikerült az első Kaális nap!Kép
Nálad is a profizmust érzem és azt, hogy biztos kezekben vagy!!!Érdekes, hogy én is ugyanilyen pozitív érzésekkel jöttem el...

Szóval...
A legelső pozitívum, hogy egy percet sem kellett várnunk, pedig 20 perccel korábban érkeztünk!(Apával a várakozás kész gyötrelemKép)
Szmatona doki egy "tündérbogár"!Átbeszéltünk mindent...Megnézte a leleteinket...,mindent elmagyarázott.Amíg papírokat töltögettünk, Apa kiskatonavizsgálatra ment...A teljes eredmény, majd késöbb lesz készen, de egy kicsit megsürgette a labort, így azt tudjuk, hogy 30 mill a spermaszám, de sajnos továbbra is van morfológiai hibaKép, úgyhogy nagy valószínűséggel a 6 inszemet "átugorjuk".Nekem a következő lépés a HSG, ez ügyben holnap hívom az orvost a "mikor?"-ért.A következő ciklusban ismételt hormonvizsgálat.Aztán, ha minden jól megy fogigátló, majd stimu, leszívás, megtermékenyítés, beültetés, aztán baba(ák).Pont úgy, mint Csibének!!! Kép

Köszi, hogy gondoltatok rám is!
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill
Ha átugorjátok az insemet miért kell HSG? A beavatkozást figyelembe véve nem mindegy,hogy mi az eredmény? Meg van a párodnál az indok. Nálunk is kevesebb katona volt és még lustik is. Kapott a párom gyógyszert ami kicsit ráncba szedte őket és emiatt javasolta az andrológus az insemet, hogy adjunk esély. Én nem voltam emiatt túlzottan happy kicsit sajna szkeptikus vagyo.

Lányok!
Ha tud valaki sikeres insemes történetet írja le nekem röviden mert én sajna még nem láttam ilyet pedig kellene a biztatás.

Monyoka
Légy türelemmel. Mi ugyanezt végig jártuk.A fő szlogen az volt a páromnál, hogy parancsra nem megy. Amikor nem kellett akkor minden ment simán
amikor idő volt mindketten feszültek és idegessek voltunk.Elmondttam őszintén a dokimnak, hogy ez így nem fog sokáig működni mert feszültséget szül a párom és én köztem hogy innentől keresni KELL egymást sűrűn. Sajna mindketten sokat dolgozunk multinacionális cégnél. Stresses az életünk és estére fáradtak vagyunk és ingerültek.A hormonokról nem is beszélve. Szerintem sokan járunk ebben a cipőben. Kitaláltam már mindent, hogy oldjam ezt a feszültséget. Gyertyás könnyű vacsi, masszázs olaj és próbáltam humorra venni az egészet.
Beszélgessetek sokat. Kérdezd meg, hogy mit gondol a baba vállalásról. Lehet hogy megijedt a felelőségtől?
Este megírom, hogy mi lett az eredményem.
cinca

Sziasztok! JÓ reggelt!

Brill! Csibe!
Nagyon egy cipőben jártok Kép Hajrá én annyira drukkolok nektek. Már világít a fény az alagút végén Kép Hú de bénán hangzik visszaolvasva, de a lényeg, hogy közel a cél.

Duddu!
Milyen hamar eljött ez a szerda! Folyamatos jó hullámok mennek feléd tőlem is ~~~~~~~~~~~~~~~

Monyoka!
Szerintem is meg kéne beszélnetek a pároddal, hidd el sokat segíthet. Mi is így kezdtük csak fordítva, én voltam az aki begörcsöltem attól, hogy na most van félidő most kell együttlenni. De megbeszéltük és hogy, hogy nem amikor nem számoltuk a napokat épp akkor kívántam a legjobban Kép Bár most hogy elkezdtem hőmérőzni nem tudom még hogy lesz, de majd megoldódik.

Jó olvasni a kismamikat Kép

Én meg kezdem elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák és nem lehet mindenkinek elsőre babája, és már nem csak remélem de tudom is, hogy ettől csak több lehetek és több lesz a gyerekem is. És ezt köszönöm nektek. Nagyon jó kis társaság ez.

Mindenkinek pusszantást küldök a segítségért. Kép Üdv: Niki

kancellárka

Niki! Örülök hogy így álla jó kedvedKép)
Monyóka bár ebben a témában nem vagyok annyira tapasztalt mint sokan mások, de szerintem is az a lnyeg, hogy beszéljétek ezt meg. S a párodnak is meg kell érteni a dolgokat, de ugyanakkor neked is. Ez két félen múlik
pancsi20

Cinca!

Én véletlenül tudok mesélni neked egy inszemes történetet, ami sikerrel végződöttKép Nekünk sikerült, és 6 hét múlva születik Dóra.
Nagyon drukkolok, hogy hamarosan nektek is részetek legyen ebben a csodában, ami lehet, hogy már nincs is olyan messze. Lehet, hogy ma délután már jössz a jó hírekkel.
Kép így izgulunk érted (is)

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Én szívből tudnám ajánlani az én orvosomat, de neked nem baj, ha nő? Mert van, aki el se tudná képzelni, hogy női nőgyógyászhoz járjon. (sokáig én se tudtam)Ha érdekel, megírom az elérhetőségét, az István kórház topicjában már egész rajongótábora van, és szerintem nem véletlenül.

Csibe, Brill!

Ugye mondtam én, hogy a Kaáliban vérprofik dolgoznak?! És emellett maximálisan emberségesek. Az már fél siker, ha biztosnágban érzitek magatokat!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Írtam mélt.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

DuduKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért este ugye mesélszKépKépKép?!?!

Cinca!
Üdv. közöttünkKép, és Neked is mennek a drukkok a pozitív eredményértKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brill, Csibe!
Akkor elindultatok az úton, ez nagyon jó, 2-3 hónap múlva már várhatjátok, hogy növögessen a pocitokKép, addig pedig nagyon-nagyon sokk drukkot küldök, hogy minden a tervek szerint, simán alakuljonKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brill!
Biztos rendben lesz az átjárhatóság, ne izguljKép. Ha esetleg a HSG-d jó lesz akkor inszemmel kezdtek, és a Férjed eredményeit megpróbálják felturbózni?
Nem kell mennem UH-ra. Mivel én a progi miatt szedem a clostilt és nem a peteérés elérése miatt, mert nekem az van (legalábbis tavaly ugyebár volt, hiszen volt egy spontán terheségem), ezért 2 hónapig, amíg beállította a progi szintet menni kellett vérvétellel ezt ellenőrizni, most viszont, hogy beállt, írt fel még 3 dobozzal, és azt mondta, hogy akkor kell menni legközelebb, ha összejön a baba, vagy ha 3 hónap alatt nem jön össze, akkor fogjuk UH-al is nézni, hogy mikor van peteérés. De mivel azt tudjuk, hogy én tudok spontán babás lenni, ezért először próbáljuk meg "természetesen", és ekkor mondta, hogy azt javasolja, hogy a 13. naptól a 16. napig naponta legyünk együtt.
Lehet ám, hogy csak túl sok időm van magamra, és ezért figyelek fel minden vacakra, mert most nincs igazán munkám, de tegnap, hogy egész nap nem voltam itthon, nem is éreztem a hasam.
Na mostmár elég lesz belőlem, úgyhogy befejeztem.

Évi79!
Milyen környéken keresel dokit, mert nagy pocival azért majd ez sem lesz elhanyagolható, hogy ne kelljen túl messzire járnod majd.

Adri!
Hogy is gondolhatsz ilyet, hiszen ezen a fórum sokszor van az embernek rossz kedve, és sokat segít, hogy kiírja magából. Remélem azért már jobban érzed Magad, de gyere csak ha van kedved és meséld el mi nyomja a lelked, hátha már az segíteni fogKép. Nem szabad Neked most szomorkodni, hiszen lesz egy csodaszép kisfiadKép gondolj Rá, és biztos jobb kedved leszKép

dido

dido
dido

Helló lányok.
Hát hormonjaim oké, de bekukkantott UH-val és a hónapban valószínű nincs/nem volt peteérésem. Kép

Bővebben majd később.

j.
Vendég

Ors!
Ugye ma mész a dokihoz? Várunk a jó hírekkelKép!!!

Junkó!
Ez nem jó hírKép, de azért nem szontyolodtál el nagyon, ugye?!?! Kíváncsian várom a későbbi beszámolód, hogy mit mondott a doki, szükséges-e valami segítség. Fel a fejjel, mindenre van megoldásKép.

dido

dido
dido

Évi!

Így nincs, a dokim a II. nőiben van. Mi a baj ezzel a kórházzal? Írhatod priviben is, a címem a profilomban van.

ditta

dido
dido

sziasztok.

Hat megprobalok valahogy elohozakodni vele.Bar mikor legutoljara beszeltunk a szexrol akkor is ugy elszomorodott hogy vigasztalgatnom kellet hogy nem nagy a baj.

cinca bagyon szurkolok neked hogy ppozitiv legyen az eredmenyedKép

evi azt mondja ha egy heten egyszer ketszer vagyunk egyutt akkor az nagyon jo,mert akkor a vagy nagyobb az elvezet is stb.Ezzel nem tudok mit vitazni,ez tenyleg igy van de akkor is...

junkoKépde aze lehet hogy meg lesz nem?meg csak nagyon a ciklus elejen vagyunk.

Kép
monyoka

Évi!

Még ne jött át, megpróbálod újra elküldeni.

ditta

dido
dido

Évi!

Küldtem egy mailt, inkább arra a címre próbáld meg légyszi újra elküldeni, az nem freemailes, hátha jobban működikKép

ditta

dido
dido

Évi!

Megkaptam köszönöm, és írtam választ is.

ditta

dido
dido

Olyan körkérdésem lenne, hogy ki hol vesz LH tesztet, mert behidaltam az árakon.
Köszi: Niki

kancellárka

Ja és milyet bocsi, köszi

kancellárka

Szia Lányok,

Most sok időm nincs, megvan a gyógyszertári listám, írjatok nekem mailt, küldöm! Cím a profilomban! Kép Évi77, Timika: nem látom a mail címeteket a profilotokban Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

[color=#ff0000]
Réka jól van, túl vannak az inszemen, most már talán haza is értek. Minden rendben, még pihennie kell. Majd benéz ide még ma Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Előszsőr is szeretném megköszönni a sok szurkolást. Sajnos most kaptam a híreket de ez sem sikerült. Egyfolytában azon gondolkodom, hogy mit tudtam volna tenni még a jó eredmény érdekében.
Évi77 te mit csináltál vagy nem csináltál insem.után. Minden okosság , házi praktika érdekel, ha van egyáltalán.
Hétfőn megyek vissza a dokimhoz,hogy írjon újjabb adag gyógyszert.
Irjátok le, hogy kell mosolygós és stzomorú és izgulós figurát rajzolni légyszi.

Monyoka próbáld meg úgy előhozni a témát amikor olyan beszélgetősek vagytok amúgy is. 1pohár finom vörösbor mellett kicsit lazábban beszélgetnek az emberek,anélkül,hogy bármelyik fél önérzete sérülne. Türelem.
Most megyek kicsit nyalogatom a sebeimet utána beadom a páromnak a ""jó"" hírt.
cinca

Évi79
Hétfőn kapom az utolsót Kép Jól vagyok köszi, és igen, nagyon várom már a gólyákat Kép Vagy legalább 1 bivaly erős gólyát, aminek 2 csomag van a csőrében Kép

Cinca
Sajnálom hogy nem sikerült! De ne keseredj el, oké? Következő hónapban lehet újra inszemezni, és akkor megintcsak van esély!

Tündi
Vendég

TündiKép
Máris jön az utolsó szuri?!!!
Tök jó!!!

A mi tököseink is várják a játszótársakat, úgyhogy a gólyáknak nincs is más választásuk!!!!

Kép
stella9

Dudu!
Továbbra is mennek a drukkok, és csak pihengess, hagyd magad kényesztetniKép.

Cinca!
Nagyon sajnálomKép, legközelebb már biztos összejön.
: ) = Kép
: ( = Kép
: O = Kép
persze szünet nélkül kell egymás után írni őket, a többi jelhez nem értek, szerintem azokat külön kell beszúrni valahogy.

Évi79!
A laborod meg van, akkor már tényleg csak a 12. heti UH van hátra, amihez a dokid kell. Majd holnap a védőnő, úgyis elmondja, de el kell még menned a háziorvosodhoz EKG-ra és, hogy meghallgassa a tüdőd, ezenkívül még fogorvoshoz fog elküldeni, és ennyiKép, ja és megkapod a kiskönyvedetKép!!!

dido

dido
dido

Duddu Kép Én is nagyon szorítok neked!

Unique Kép Mindjárt írok mailt és előre is köszönöm! A Milupa nekem is lassabban szívódik fel, de általában én csak este kenegetem a hasam és így reggelre okés lesz Kép

Cinca Kép Sajnálom, hogy nem sikerült! Kép

Képzeljétek lányok, ma sikerült összerakni a bababútort, szerintem nagyon szép lett a szoba! Kép Csak persze elfáradtam, úgyhogy megyek is pihizni!

Junko Kép Csibe Kép Várom a holnapi talit! Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Hi Csajok! dudu még mindig drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
Tündi Stella Cinca és mindenki más kieresztem az összes gólyátKép)) Jó lesz?Kép)
pancsi20

TimiKép
Válaszoltam! Kép
Nekem nincs hozzá türelmem végigvárni, amíg felszívódik a Milupa Kép
Szép lehet a szoba, de nem szabad megerőltetni magatokat! Kép Küldesz majd képet róla?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Szia Lányok!
Igen, megvagyok. Megvolt az inszem, ma már nem UH-zott, úgyhogy csak drukkolni lehet, hogy megnőttek eléggé és meg is repedtek időben (és nem pl. tegnap délelőtt) a tüszőcskéim.
Mostantól biztos lassabban fog telni az idő. Elvileg 3 hét múlva tesztelhetek...
MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖK MINDEN DRUKKOT, REMÉLEM, CÉLBA IS ÉRTEK!!!!
Nagyon bízom benne, mert nem tudom, hogy viselném, ha nem sikerülne.

CsibeKép
Nem semmi ez a suli-stressz, mármint hogy ennyi elég a magas prolaktinhoz. Remélem, jó hamar szülési szabira mész majd... Kép Megfázásod elmúlóban, ugye?

Csibe, BrillKép
Ez aztán haladás! Két napig kevesebbet nézek be és micsoda hírek! Beírhatom a táblába, hogy lombik előkészítés alatt?
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy elsőre és minden probléma nélkül sikerüljön a lombik!!

DidoKép
Sajnálom ezt a hasfájásodat. Nem t'om, mi lehet az oka. Továbbra is szeded a Closty-t csak UH nélkül? Nem veszélyes az?
Jelentem, a kényeztetés megvolt és folyamatban... Kép

AdriKép
Ne légy depis! Kép Küldök egy kis boldogsághormont! Aztán meg gyere el a talira és jól feldobunk!

UniqueKép
Köszi, a hormokezelést annyira jól bírtam, hogy mindig azon aggódtam, hogy nem hat semmit a gyógyszer, mert nem éreztem semmit. A szuri beadása magamnak volt egy kicsit nehéz, de inkább lelkileg, mert szinte nem is éreztem.
Igen, ma pl. egész nap pihentem, és te ezek szerint lemaradtál, a táncot jan. elején abbahagytam. (csak tavasszal vállaltam 3 fellépést Kép) Úgyhogy a komoly fizikai megterhelés már nem lehet akadály!

Évi, UniqueKép
Írjatok még a pocakjaitokról! Annyira jó olvasni!

BogiKép
Szép lassan leér a csoda... Kép és majd te is elhiszed!

MátraKép
Köszi képet, nagyon szép! Kép

CincaKép
Üdv. itt. És rögtön sajnálom is, hogy nem sikerült. Hányadik inszemetek volt?
Nekünk az első és remélem, hogy nem is lesz úl nagy tapasztalatom benne. Én eléggé fel vagyok fújódva, de szerintem az össze-vissza evéstől és nem a gyógyszerektől, mert én csak closty-t kaptam 5 napig 2*1-et, meg 3 Puregon injekciót.
Kívánom, hogy Pancsi gólyái téged is hamar megtaláljanak!

NikiKép
Jól van, úgy látom, kezded megtalálni az utadat. Nem mondom, hogy nem lesz már több göröngy, de biztos, hogy jó irányba indultál...

JunkoKép
Ugye nem vagy nagyon szonty? Várom a beszámolót! Kép

TündérkeKép
Épp a múltkor kérdeztem a szuridat. Nagyon örülök, hogy a végefelé jársz! Utána mi a folytatás? Első mensi várás?? Kép Hamarosan a narancssávba kerülsz, meglásd! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Kép
Kép

Csibe, Brill!
Utólagos engedelmetekkel beírtam a táblába a lombikot. Ha esetleg nem szeretnétek, szóljatok nekem és ne haragudjatok! Kép
Vendég

Cinca!

Én az inszem napján nem mentem be dolgozni, de másnaptól ugyanúgy zajlottak a mindennapjaim, mintha semmi sem történt volna. Persze a cipekedéstől tartózkodtam, és próbáltam minimálisra csökkenteni a BKV-s rázkódást. Ennyit tettem, és persze nagyon-nagyon reménykedtem. Minden nap biztattam a kis csöppet, hogy kapaszkodjon, ahogy csak bír, mert most neki is segítenie kell egy kicsit. Sajnálom, hogy nektek megint nem sikerültKép Hány inszem van még hátra? Hol csinálják nektek?

Dudu!

Nem hagyjuk ám abba a drukkolást!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77Kép
Küldesz nekem mailt? Akkor elküldöm a patika-listát Kép

DudduKép
Örülök neki, hogy minden jól ment ma a dokinál. Most kapsz még valamit gyógyit (progi)? Bocsánat, tényleg sokmindenről lemaradtam, így a táncról is. Kép Ne haragudj, egyszerűen akkora volt a forgalom néha itt a topicban, hogy benéztem és el is ment az összes erőm egy pillanat alatt, nemhogy végig olvastam volna. Kép Még 1x bocsi érte. Nagyon drukkolok Nektek, pihenj sokat és vigyázz nagyon magadra! Hétvégén erős pihenés! Kép

Puszi, jó éjt

Unique

KépKép
unique

ÉviKép
Válaszoltam! Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Önző módon akkor magammal kezdem, mert vannak dilemmáim.

Vagyis nem először is

Dudu!
Éjjjen-éjjen túl vagy rajta. Sokszor gondoltam ma rád, remélem hogy sikerülni fog. Hogyhogy ma már nem nézték a tüszőket?

Brill!
Délelött átfutottam, most meg nem találtam a hozzászólásod. A lényeg a lényeg, hogy jó úton vagytok. Akkor ha jól értem HSG és lehetséges, hogy inszem? Meglátod hamar eltelik ez az időszak.
Itt egyébként fel is merült az első dilemmám. Olvastam, hogy a párodnak 30 milla a katonaszáma, de a morfológiával vannak gondok. (ha jól emlékszem)
Én ma voltam ugye nődokinál és megkérdeztem, hogy a férjemnek hogy-hogy nem néztek morfológiát. Azt mondta néztek, de aztán látta, hogy tényleg nem néztek. A dokinő először nem értette miért, majd annyit mondott, hogy mivel magas a spermaszám, nagyon jó az eredmény ezért nem tartották valószínű szükségesnek a morfológiát megnézni. Most én ezt nem értem, hisz neki a száma 23 milla volt, mobilis asszem 76 %. Nálatok meg ugye 30 milla. Tehát, ez annyira azért (már a 23 milla) nem csúcsszuper.
Tudsz te nekem erre az ellentmondásra mondani esetleg valamit? Ne haragudj, hogy ezzel fárasztalak, de én ezt nem értem.

Adri!
Remélem már nem vagy depis. Tényleg menj és talizz a csajokkal. Egyébként biztos hormonok tombolnak.

Cinca!
Sajnálom, hogy nem sikerült sajnos/nem sajnos én nem tudok (még) praktikákat az inszemhez.

Tündi!
Látod, hogy eltel az idő. Amint van valami változás, kérlek jelentsd nekünk. Kép

Monyó!
Mi is kb egy héten kétszer vagyunk együtt. Ne szomoríts el, én azt hittem ez normális.

CSIBE, TIMIKA!
Akkor mini babatopiktali holnap. Fél hatkor a Nagyvirág elött. Ismertető jelem, piros bőrkesztyű, ami egyáltalán nem illik a világosbarna kabátomhoz. Kép
(ű hányan fognak minket ott meglesni...Kép titkos szegedi babanet olvasók)

Didó!

De sajnos el vagyok szontyolodva. És akkor le is írom mi volt.

Tehát csak a leletet vittem el, hogy nézze meg. Arra azt mondta, hogy nagyon jó minden értékem. A prog. szintem meg aztán tényleg csúcsszuper, mert jó magas és akkor tuti volt peteérés. (ja az össz. leletem egyébként jól otthagytam a rendelőben, remélem nem dobják ki)
Ezután kértem a dokinőt, mivel 13. cn-en vagyok nézzük már meg mi a történés odabent.
Hát jobb oldalon talált sok kis apró tüszőt (ha jól emlékszem 6 miliseket) balon semmi. Azt mondta nincs peteérésem. Mnyh ha jól tudom 11 vastag volt. Kérdeztem az nem lehet, hogy már volt, erre annyit mondott, hogy tuti, hogy az elmúlt 24 órában nem volt, ha meg volt is elöbb akkor meg még vszínű a mnyh-m nem volt elég vaskos. Mondtam neki, hogy de hát multkor volt, meg régebben is nézték és akkor is, de azt mondta hogy ez kiragadott érték. És egyébként is azért 1,5 év alatt ha nincs gubanc, már össze kellett volna jönnie...
Tehát clotis-t kell szednem.
Mivel tudjátok mi erről a véleményem, nem örültem (hát persze ki örül ennek)
Mindegy én most abban bízom hogy már volt pé-m, vagy még hátha beérik később. Most erre gyúrok. Hogy hátha, mert nem akarok gyogyit. Ám ha mégsem lesz semmi, akkor mégis csak beveszem, lesz egy szuperovulációs ciklusom vagy mi,és ha akkor sem jön össez, akkor jön a kórházba befekvős átjárhatósági, aztán meg a összeférhetetlenségi, aztán meg....

Mindegy hosszú voltam és egyáltalán nem vagyok boldog. Mert egyáltalán nem erről volt szó, mert a babaprojekt óta, ma először sírtam el magam reggel, hogy talán sose sikerül, mert akarom ezt a hónapot, mert azt hittem nekem van tüszőrepim, mert takarékon vagyok 1,5 éve, és egyáltalán mert félek, hogy talán nem is egymásnak lettünk teremtve a párommal, mert a gimiben biosz órán, erről egyáltalán nem beszéltek. Hogy ez így megy. Ilyen nehezen.

junko
Vendég

Ja nem vagyok ám depis, tart az optimimizmusom. Optimista vagyok. Igen. Csak kicsit belemerültem az önsajnálaba.
Hülyeség, mert másnak még nehezebb,ne haragudjatok.

j.
Vendég

Sziasztok!

Dudu!
Akkor most három hétig keresztbe rakom az ujjaimat érted! Kép

Lányok!
Nagyon köszönöm, hogy vigasztaltok, de sajnos nem csak a hormonjaim játszadoznak velem. Hanem kicsit komolyabb a dolog. A párommal nincs minden ok. Nehéz erről beszélnem, majd talán, ha kilábaltunk belőle. Remélem még mielőtt megszülök, rendeződik a kapcsolatunk... Hát erről van szó.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom, ha jobban leszek, írok többet és jobbat.

Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Brill!
Nem mondod, hogy a Szmatona dokinál vagy???? Az anyukája itt Szegeden a kolléganőm!!!!Kép
Sokat szoktam vele beszélgetni, tudom is,hogy a fia a pesti Kaáliban van. Most,hogy én is mentem,beszélt rólam a fiának és azt mondta üzeni az én dokimnak,hogy üdvözli és figyeljen rám!!Kép
Örülök, biztos szuper kezekben vagy!!!!Kép

Kancellárka!
Köszi a drukkokat!Kép

Évi!Dido!
Nektek is!!Kép

Junko,Timi!
Holnap fél hat.
Junko, majd akkor beszélgetünk!!!

Réka!
Sokat gondoltam rád, örülök, hogy jól vagy! Szorítok továbbra is!
Megfázásom javulóban, köszi. És köszi a táblát is!
Holnap újabb vérvétel és kiderül megint magas e a prolaktin!

Sajnos le kell lépnem a netről, ma a férjecskémé a gép!!

Sziasztok!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Jaj Adri, ez nem hangzik jól. Remélem a legjobbakat.

j.
Vendég

hahó lányok!

köszi mindenkinek,aki irt nekem,gratulált,szoritott!!!
voltam ma dokinál,5-6 hetes terhes vagyok,minden ok.
két hét múlva már ultrahangos képet is kapok a babánkról,most még olyan ici-pici.....

nagyon boldogok vagyunk,gondolhatjátok!
a dokim nagyon aranyos,hálistennek!!!de hát még ez csak a legeleje...

de durva,kisbabánk lesz!

mindenkinek millió pusssz,és kivánom,h legyetek legalább olyan boldogok mint most én!!!!!
ors

Sziasztok!

Cinca!
Először is nagyon sajnálom,hogy nem sikerült...Kép
A HSG nálunk azért kell , hogy meglegyen ez az eredmény is és elkezdhessük a lombikot...(kiskapu???)Apa katonái lassúak és a morfológiáuk is rossz, ezért kevés lenne a turbózás...
Látom, már kaptál "inszembíztatást"!Kép

Niki!
Köszi!
Így van, amit nehezen érünk el, azt sokkal jobban értékeljük!Persze, ezt ilyen esetekben még jobban érzékeljük...
Csak pozitívanKép
LH tesztben tanácstalan vagyok...Vki biztos segít!Kép

Évi79!
Köszi Neked is!
A törött lábú doki nem fog "bezavarni"!Rendben lesz így is minden!...Kép

Évi77!
"Vérprofik" a Kaáliban...Én is így érzem!Kép

Dido!
Remélem, igazad lesz a pocinövesztés illetően...
Egyébként a HSG-m holnap lesz...Ma voltam egy előzetes vizsgálaton, hogy nincs-e vmi fertőzésem, nehogy a kontrasztanyag felvigye a méhbe..., de minden oké!Kép
Inszem nagy valószínűséggel nem lesz, mert ICSI, ami elsősorban szóba jöhet nálunk...
Húúú, bocsi, de, ha Closti, akkor én egyből a peteérés segítésére gondolok.Az ember a saját bajából lesz "félművelt"...Mindig tanulok vmit, hogy nem csak akkor adják!Akkor most felkészülni és 13-16-ig "tűz"!!!Kép

Tündi!
Köszi a Duduhíradót!Nagyon aranyos gesztus Tőled, bárkiről is legyen szó!Kép(bár én mindig késve olvasom...)
Utolsó szuri!Annyira jól csináltad végig!KépSemmi rinya...Komolyan, le a kalappal!!!Kép

Dudu!
Sikerülni fog!!!Ne is gondolj másra!
Drukk továbbra is!KépPihenj és csak pozitív gondolatok!Kép
A "lombik előkészítés alatt" nagyon jól esett!Ooolyaaan aranyos vagy!Kép

Junko!
Igen, Apánál a morfológiával, meg a motilitással van gond...A spermaszámmal nincs, bár ezt is lehetne fokozni! Kép
A hivatalos normál érték: min 20 mill. spermium/ml, min 50% motilitás, min 30% normál szerkezetű spermium...A 26 milla és a 76% valóban belefér az értékekbe, de lehet, hogy "véletlenül" kimaradt a morfológia Nálatok...Szerintem ismételtessétek meg(?).
Nálunk is rengeteg ellentmondás volt, attól függően, hol készítették el Apa vizsgálatát...A 80%-os normál alakú spermákból, 9 nap múlva 3%-os normál morfológia lett...KépNálunk is sok a kérdőjel...A mostani (Kaális) eredményt még nem tudjuk pontosan, de biztos beszámolok róla!Már túl van 2 hónap Andriol szedésén, most tömi magába a MacaVibe-et, a C- és E-vitamint, Unizinket...
Ne legyél elkenődve, itt Mindenki tudja, mi fáj Neked!...Sokan átéljük mindezeket.Adjon erőt a tudat, hogy, ha nehezebben is, de babás leszel!Kép

Adri!
Remélem, nagyon hamarsz írsz majd a topikba, és ez azt jelenti majd, hogy rendeződtek a dolgok!Kép

Csibe!
Az örök igazság: "kicsi a világ!".
Én is érzem a biztos kezeket és Te is ilyenekben vagy!
A holnapi vérvételhez és persze a jó eredményhez drukk!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Ors!

Most látom!!!
Nagyon-nagyon KépKépKépKépKépKépKép!!!
Problémamentes időket!Kép

BrillKép

Kép
brill

Brill!

Hát nem örülök ennek a sok ellentmondásnak. Most nem merek előhozakodni, hogy menjen el még egyszer. Mindegy, most kivárom ezt meg a köv. 2 hónapot a vizsgálatokkal meg a szuperov-val(ááá szupernő leszek) és akkor majd látjuk.

Ma gondolok rád, hogy ne legyen gubanc a HSG-n.
Gondolom este jelentkezel.

Ors!
Ez tényleg durva. Kép Szívből gratulálok.

Szia: Junko
Vendég

Jó reggelt! Sziasztok.

Duddu nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!! Remélem benn is örökölték a leendő mamit!!!
Kép (még most pihen, hogy sokat tudjon majd bosszantani Kép )

Cicna!
Szia, mi még nem "találkoztunk" Neked is megy a drukk és sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok kitartást!!!!!!!!

Ors!
Csodálatos érzés lehet !!!!!!
Kép

Niki!
Láttam Lh tesztről érdeklődtél. DM 1800, Rossmann 1900-3000, patika 3000- csillagos égig
neten rendelhetsz és azt hiszem Sosi ajánlotta fel, hogy akinek kell 1500-t tud rendelni. Remélem ő volt, ha nem bocs, de nekem is kellene.

Adraina!
Fel a fejjel!!!! Minden rendbe fog jönni hidd el. Szorítok, hogy így legyen.

Brill!
Hajráááááááááááááááááá!

Na eldugulok, de ma egész napi itthon vagyok, úgyhogy még jövök bőven Kép
mátra

Jaj most jutot eszembe lányok, főleg akinek a kiskatonákkal is gond van.
Nekem valami olyasmit magyarázott a dokim a kezdet kezdetén, mielőtt apát megnézte volna, hogy ne aggódjak, ha gond lesz vele, mert már van olyan eljárás, amikor őt is megszúrják és úgy ahogy a lányoktól a petesejtet tőle is nyernek majd szuperhős kiskatonákat. Aztán mivel nálunk vele hál' Istennek nem volt baj, nem nagyon bonyolódtam bele jobban, de ha gondoljátok rákérdezek....
Egyébként bájos volt, mikor közölte, hogy na legalább őt nem kell lecserélni.Magával ellentétben. Kedves humora van nem? Kép De jó orvos legálább is az eredményeim azt mutatják.
mátra

Jó reggelt!
Az a rendelhető LH teszt igen jól jönne, ugyanis a győri árak:
DM 2500
Rozmár 2800
Patikát meg sem mertem kérdezni...

Junko!
Szorítok hogy mégse legyen szükséged a bogyókra.

Cicna! Sajnálom, remélem nem kell már sok inszemet végig csinálnod.

Ors! Gratulálok, ez nagyon jó.

Brill!
Te aztán tuti értékelni fogod a babát és arról nem is beszélve, hogy nagyon megérdemlitek. Drukkolok ezerrel, no meg Csibének is!

Adri!
Remélem rendbejön minden, de ha ki akarod önteni a lelked akkor mi itt vagyunk.

Duddu!
Hajrá a benned zajló folyamatoknak.
És majd ha már nem kell pihizned, vagy ha nem nagy fáradtság légyszi én is szeretnék mégis a táblába kerülni, hátha már nem fogok újra az aljára visszakerülni Kép
Kancellárka 24 év, május 13., Győr, 2005. 09. óta próbálkozunk ténylegesen,29-30 napos ciklusokkal ma a 4. cnapon vagyok.
Köszi

Pusszantás: Niki

kancellárka

Sziasztok!

DuduKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Junko!
Sajnos igaza van a dokidnak, és a másfél év hosszú idő. Egy Ceizler könyvbe azt olvastam, hogy az egészséges pároknak, ahol mindenkinél minden rendben 1/2 év alatt max. összejön a baba, de átlagosan pedig 3!!! hónap alatt jön össze. Teljesen megértelek, hogy nem szereted a bogyókat, én is így vagyok ezzel, annyira, hogy életemben nem voltam hajlandó egyetlen egy fogigátlót sem bevenni, mert, hogy tele van hormonnal, és inkább máshogy oldottuk meg a dolgot. De a clostil más, azt rögtön bevettem, ahogy a doki mondta, hogy szükség van rá, hiába van tele hormonnal. Lehet, hogy nekem a lehetséges következmény amit egyszer már átéltem, ehhez sokban hozzájárult.
Kívánom, hogy gyógyszer nélkül is összejöjjön, de hidd el az a havi 5 nap, amíg azt szedni kell nem olyan nagy ár egy babáértKép.
És sajnos igen egyáltalán nem erről volt szó sem bioszórán, sem máshol, sőőőőt, nagyon is arról, hogy mennyire kell vigyázni, mert mennyi nem kívánt terhesség létezik, de sajnos az élet ilyen igazságtalan, és annak ad, akinek nem kell, és annak pedig meg kell küzdenie érte aki viszont szeretné. De aki megküzd érte sokkal-sokkal jobban fogja értékelniKép.
Egyébként már szuper nő vagy, hogy ilyen türelemmel járod az utadatKép!!!!!!!!

Adri!
Remélem minden rendeződik Nálatok, és megint egy csupa vidám Adrink leszKép!

Ors!
Mégegyszer gratulálok, mostmár "hivatalosan" is babás vagyKép!!!!! Nagyon sok boldogságot, és problémamentességet kívánok NektekKép!!!

Brill!
Úgy leszKép!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen az átjárhatósággalKép, és persze, hogy ne nagyon viseljen meg ez a vizsgálatKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már megint túl sokat írtam, megpróbálom majd egy kicsit jobban visszafogni magamat.

dido

dido
dido

Pancsi, ha olvasol, nézd meg a mail-ed. Köszi
mátra

orsi gratula.)

dudu akkor 3 hetig izgulok erted,kivanom a legjobb eredmenyt amit varsz.Kép

brill.sok sikert.)

junko en nem azt mondtam hogy a heti 2x nem normalis.Nekem keves,en tobbet szeretnek.

cicna.sajnalomKép

lanyok nalunk minden ok.Kiderult hogy felreertettuk egymast ez ezert volt a gubanc.Szepen megdumaltuk,parom megertette es hat a duma vege.....Kép

Kép
monyoka

Dido!

Nehogy visszafogd magad!!!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

HaliCsajok!
Mátra már megtettem.
Junko Timika Csibe jjó talit mára...
Dudu ügyi vagy.
Monyóka na mit mondtam?Kép))
Adri nyugi-nyugi nem esz semmi gon ok?Kép)
pancsi20

Váá elfelejtettem Ors hatalmas gratula. Csak így tovább s fogd fel hogy ez történt veled
pancsi20

Dido!

Köszi szépen amit írtál. Megnyugodtam.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: