Niki!
Sajnálom...

Azt viszont örömmel olvasom, hogy a reggel megérkezése jól hatott a lelkedre és teljes erőbedobással indultál a napnak!Csak így lehet túlélni...!
Dido!
Mikor mész UH-ra, hogy lássák, mi történik belül?Sajnos eltűnt nagyon sok hozzászólás, így csak kb-re tudom, hányadik c.n-on vagy...,talán 7.?
Nálam nem hatott a Closti, úgyhogy hosszabbodott a ciklusom...ebben nem tudok segíteni.
Junko!
Várom a dokitól kapott tájékoztatás ismertetését holnap!
A "lényegre törően" nagyon tetszett!Fel is olvastam Apának...Vhonnan ismerős volt Neki is!
Kívánom, azért siker koronázza!!!
Kaális beszámoló majd lejebb...
Házvételhez a kommentár majd siker esetén...
Kati76!
Keddre drukk előleg!Biztos minden oké lesz!
Dudu!
A szívből jövő drukkból sosem lehet elég!
Úgyhogy holnapra, meg aztutánra is!
Cinca!
Üdv itt!
Várjuk a holnapi eredményt!Csak azér nem írom, hogy pozitív, nehogy elkiabáljam...
Monyóka!
Előfordul, hogy nem egyforma "étvággyal" rendelkeznek a párok...Ezt, csak Ti tudjátok orvosolni!Beszéljétek meg.!Vagy, ha ez nem elég eredményes, alkalmazz női praktikákat
! Remélem, rendeződik a dolog!
Csibe!
Örülök, hogy jól sikerült az első Kaális nap!
Nálad is a profizmust érzem és azt, hogy biztos kezekben vagy!!!Érdekes, hogy én is ugyanilyen pozitív érzésekkel jöttem el...
Szóval...
A legelső pozitívum, hogy egy percet sem kellett várnunk, pedig 20 perccel korábban érkeztünk!(Apával a várakozás kész gyötrelem
) Szmatona doki egy "tündérbogár"!Átbeszéltünk mindent...Megnézte a leleteinket...,mindent elmagyarázott.Amíg papírokat töltögettünk, Apa kiskatonavizsgálatra ment...A teljes eredmény, majd késöbb lesz készen, de egy kicsit megsürgette a labort, így azt tudjuk, hogy 30 mill a spermaszám, de sajnos továbbra is van morfológiai hiba
, úgyhogy nagy valószínűséggel a 6 inszemet "átugorjuk".Nekem a következő lépés a HSG, ez ügyben holnap hívom az orvost a "mikor?"-ért.A következő ciklusban ismételt hormonvizsgálat.Aztán, ha minden jól megy fogigátló, majd stimu, leszívás, megtermékenyítés, beültetés, aztán baba(ák).Pont úgy, mint Csibének!!!
Köszi, hogy gondoltatok rám is!
Puszó Mindenkinek!
Brill

Üdv: Niki
így izgulunk érted (is) 

Pihenj és csak pozitív gondolatok!
Nálunk is sok a kérdőjel...A mostani (Kaális) eredményt még nem tudjuk pontosan, de biztos beszámolok róla!Már túl van 2 hónap Andriol szedésén, most tömi magába a MacaVibe-et, a C- és E-vitamint, Unizinket...

!!! 
(még most pihen, hogy sokat tudjon majd bosszantani