Jó ez a Szabadhegy, csak de. -17fok volt errefelé...

2006.01.23 22:46

2006.01.24 00:00
Gyönyörűek a gyerekek! Andris rengeteget változott, Lili meg még mindig nagyon szép kislány
2006.01.24 00:12
Remélem nemsokára jó hírrel jöhetek majd közétek. 
2006.01.24 07:46
.
.
. Na ne izgulj, nemsokára otthon ülsz majd a körmödet rágcsálva, hogy miért engetted el a szoknyád mellől... Pálma is jó melós, ott kell vele lenni a játszószőnyegnél, énekelni, vereselni. De legalább napközben egy-egy órácskát és éjjel is alszik 7 órát egyhuzamban, az nagy könnyebbség. Te nem tudod Lilit átállítani, hogy ne este, hanem éjjel szundizzon?
, valóban bemutatkozunk egymásnak, én mondjuk néhány embert még a pocakos taliról ismerek, meg ugye nekem jó az arcmemóriám, csak nevet nem tudok hozzá párosítani...
! 2006.01.24 08:25
Zsuzsa is szörcsög és a kis kézi pumpás orrszívó meg se moccantja a trutyit, mert jó mélyen van a fejében, krahácsol is tőle. Max ha Sterimarral fellazítom és sírás közben amúgy is kifújja! David meg kézzel-lábbal tiltakozik a porszívós ellen, hogy felesleges. :-/ De azután amit leírtál, meg vagyok győződve róla, hogy ott pang a gyerek fejében a takony!!!
A Zita név nekem is a szívem csücske, ugyanis a húgom Zita.
Kislányod gyönyörűen kigömbölyödött.
Hanem így begyapjasodik, kis rasztacsomók jelennek meg, aztán kikopik, főleg egy foltban, aztán a folttól kiterjedve oldalra... Kezd elég rendetlenül kinézni, talán le kéne vágni? David sose bocsátaná meg... annyira tetszik neki a haja.2006.01.24 09:19

Irigykedem kicsit, bár azt hiszem nekem még nem lenne elég türelmem egy újabb picihez.
2006.01.24 09:49

2006.01.24 10:00

, hiányzik a pókhasam, vágyok még egy kis törékeny ujszülöttre, most és azonnal
tiszta hülye vagyok..pedig mi min.3 év korkülömbséget szeretnénk...hogy fogom kibírni olyan sokáig??????

, úgyhogy nem is tudom miért nem csinálsz fotósorozatot cicmicről.. 

, most már kertes házban lakunk úgyhogy nyugodtan lehet...(kutyi azért nem lehet mert tavasszal csináltatjuk a kertet sok sok lóvéért és egy kutyi csak tönkretenné...). 
. 
.Persze a tananyag negyedét tudom csak halványan, mégis elmegyek a vizsgára, hogy felmérjem mi is a követelmény, mert átmenni biztos nem fogok...úgyhogy most ezért nem tudok menni...de megígérem hogy egyszer ott leszünk mi is Lénával..

) 2006.01.24 10:13
2006.01.24 10:15

2006.01.24 10:18

A hülyemacskákok is nagyon jól mutatnak az ablakban.
2006.01.24 10:19
Bár kemény melód lehet vele tényleg, nekem ez tuti nem menne, főleg nem Gergő mellett.

és bespéztem Sterimart, meg nekiestem az orrszívó porszívóval, vmi jött ki, de mélyen ül, és nem akartam szadizni.
Tegnap is, fogzik nagyon. Az viszont rosszban a jó, hogy éjjel alszik, mint a bunda már fél 9-től reggel fél 8-ig. De előtte...
Nagyopn nyűgös szegényem. Pedig ma anyura bízom 2 órát, mert csomó elintéznivalóm van. gergőért meg hamarabb el kell menni, ne maradjon a napköziben fél 3-ig, mert kimennek és akkor még jobban köhög. Ma megyek du vissza vele a dokihoz, hogy hallgassa meg, remélem jobb lesz.

Hát kiváncsi leszek, majd beszámolok este milyen volt.
2006.01.24 10:39
2006.01.24 10:53
Sajnos nincs időm egyszerűen írkálni, de általában igyekszem legalább olvasgatni a topikot, meg nézni a csodás képeket!!! Sokszor volt olyan, hogy tudtam volna mit írni az aktuális témához, de mire a kicsi Bálint hagyott, addigra más volt a téma
másrészt általában, ha az első gyerek nyügisebb, a második egy kis tündérke szokott lenni
Te merre???
2006.01.24 10:54

.
, mert a kert vége még nincs lekerítve és 3 db félig kóbor kutya (az építkezés alatt ideszoktatott kutyák, ráadásul a csaj megint vemhes)tanyázik egy mindenféle anyagból összerakot kajibában, és hát a kutyák nem nagyon értékelik a cicmiceket, láttam már az albakból hogy egy egy véletlenül idetévedt macseknak nagyon kellett kapkodni a tappancsait

.

2006.01.24 11:04
2006.01.24 11:05
Üdv újra köztünk.2006.01.24 11:33
2006.01.24 11:36
2006.01.24 11:47
2006.01.24 12:08
Nagyon sajnalom! Keszitsetek sok fotot es tegyetek majd fel!2006.01.24 13:34
(azért hívom így, mert újabban pelenkázás közben a kis kezei rögtön a kukijára "tévednek", és ott is maradnak. Gergő meg tágra nyílt szemekkel figyel, hogy akkor most mi van?)
2006.01.24 13:38
Köszi a gluténmentes topicot!!!
Az én macskáimat is szívesen felajánlanám, igaz, a nagy már 10 éves, de a kicsi csak egy, ő bizti megszokná az udvari életet. Csak az a baj, hogy nekem hiába van elegem belőlük, Balázs nem engedi őket
Itt happy and lett, de a múltkor sem akartam horrort írni a rókáról meg a kutyánkról, csak eszembe jutott, bocs! De az már vagy húsz évvel ezelőtt volt ám!
Nagyon szépek a gyerekeid! Nem is csoda, hogy három gyerkőc mellett már nincs időd mindig jönni. Nem is tudom, van egyáltalán valaki, aki háromgyerekes, és gyakran jön?
tetszik a találtcicás sztori
Rendes volt a doki, azt hittem, ilyen már csak a Charlie, majom a családban c. filmben van
Szóval ilyen is van. Mondjuk az éjszakát illetően egyikük sem kényeztet el, az tény, de nappal angyalok,, nagyszerűen elvannak egyedül is.
Gergő BCG-jének nyoma sincs, bár egy csöpp csomó tapintható. Legutóbb kérdeztem a dokinénitől, azt mondta, majd félévesen megnézi, de gyanítom, hogy újraoltás lesz
Mi is sokat beszéltünk még gyermektelen állapotunkban arról, hogy minden évben kell majd gyerekmentes nyaralás, de azóta sem jött össze
Balázs egyrészt sokáig szopizott, másrészt nagyon anyás, ettől függetlenül, ha nagyon akartuk volna, biztos lehetett volna edzeni a dologra. Igazság szerint inkább Apának lenne rá igénye, viszont anynira kevés időt tud a gyerekekkel tölteni hétköznap, hogy a hétvégéket, és a szabadságokat sajnálná nélkülük tölteni. Nekem meg az lenne az érzésem, hogy jól lepasszoltam a srácokat. Biztos jó lenne pár ilyen nap, főleg, mert végre hosszú évek után átalhatnám az éjszakát, de egyelőre letettünk róla. Amúgy szerintem gyerekfüggő a dolog. És amikor már nagyobbak, és meg lehet velük beszélni, meg is tudhatjuk, ők mit gondolnak erről. Hát Balázs hallani sem akar róla. Igaz, újabban az oviról sem, ő nem akar ovis lenni, itthon akar lenni velem... Remélem, azért változik a véleménye és az igénye.
Gergő szerintem kicsit jobban rám hasonlít, de valamennyire apjára is. És Balázsra is nagyon. Balázs egyértelműbben hasonlított rám ilyen korában, de aztán "átalakult", most már sokkal fiúsabb, önmagára hasonlít
Tegnap kérdeztem egyébként apjuktól, hogy ugye, milyen szép Gergő? Erre ő: Hát, kezd az lenni
Nekem olyan szép, és nem érdekel, mit mond. Jó, kicsit eláll a füle, de apjának pont ilyen volt
Utólag láttam, hogy Balázsról csak egyet tettem föl.
2006.01.24 13:51
BOcs, azt hittem, már mindenki válaszolt erre! Szóval én tudom, hogy tízkor érkezik a bébiszitter Balázshoz, úgyhogy valamikor akkor indulok, várhatóan tizenegy felé érkezünk. Ez függ Haritól is, hiszen együtt megyünk, kérdés, hogy jön a busza. Eddig egyébként úgy volt, hogy félt tízre jön a bébiszittyó, de vizsgája lesz, és csak később tud jönni. Szerintetek van értelme még 11 körül érkezni, vagy már ne is menjünk? Meddig voltatok múltkor Krisztánál? Meddig leszünk most? 2006.01.24 13:55
2006.01.24 13:55

2006.01.24 13:59
(vagy mi élünk vele, de tök minegy, a lényegen nem változtat)de ezt nem részletezném, mert akkor akár egy külön topicot is nyithatnék erre. 2006.01.24 14:09
Mert azzal messzemenően egyetértek, hogy a szülőknek is kell babamentes idő, de főleg az anyukának, mert azért apukának van felnőtt programja, de anyuka oda van kötve a babához, és szerintem úgy elég könnyű begolyózni, legalábbis magamból kiindulva.2006.01.24 14:12

2006.01.24 14:20

2006.01.24 14:42
2006.01.24 14:54
2006.01.24 14:58
2006.01.24 15:10
2006.01.24 15:13
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint