Sziasztok!
Bogica!!!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon nagy gratula Nektek!!!!!!
Vigyázz Magatokra és szép, problémamentes 8 hónapot kívánok!!!
Ja, és ez még jár:
Unique!
Köszi az infókat! Egyelőre még tényleg tanácstalanok vagyunk, de majd körülnézünk, végül is még van 23 hetünk rá!
Pocakméret nem semmi!!!
Évi79!
Ne aggódj, egy kismamának tilos aggódnia (mondom én, aki egy merő aggódás október 20. óta

)! Az, hogy nem érzel semmit, teljesen normális, a rókahiánynak meg csak örülni lehet, kérdezd meg Jucát! Szerencsére én is megúsztam, ahogy eddig Te is.
Évi77!
Azért túlzásba ne vidd a "henyélést"!

Húha, akkor most megváltani készülsz a világot, igaz???
Dido!

, hogy negatív lett, de fel a fejjel, már készülőben a kisangyal, csak még nem indult el!
Nézd csak, hogy vár:
Timika!
Az utak állapota mondhatni katasztrofális, bár a mi utcánkat nemrég csinálták meg, egy darabig biztosan bírni fogja... Utána meg maximum kerülgetjük a gödröket!
Dina!
Ne foglalkozz az anyósoddal, szerintem mindegyiknek van egy olyanja, hogy ezt vagy azt csak ő tudhatja a legjobban. Ereszd el a füled mellett, amit mond, vagy bólints rá, hogy oké, és tégy úgy, ahogy Neked jó!
Képzeljétek, tegnap este ültem az ágyon, és a pocimban, a köldök alatt jobbra 5 centivel olyan kis nyomásfélét éreztem! Aztán néhány másodperc múlva megint, majd egy óra múlva megint! Nem tudom, hogy Mazsola volt-e, de szerintem igen, mert akkor épp teljesen nyugiban voltam, nem is moccantam meg, úgyhogy szerintem Õ volt!!! A védőnéninek is említettem, azt mondta, hogy bizony már lehetett! Páromnak is mondtam, és vigyorgott, mint a tejbetök, meg lerohant anyósomhoz és közölte vele, hogy "Megmozdult! Megmozdult!"

Igaz, hogy azóta még nem éreztem, de szerintem ez teljesen normális.
No, azt hiszem, most bedugulok, délután még megpróbálok jönni!
Pusszancs mindenkinek:
Norwell+Mazsola