A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!!

Végre itthon vagyok!!!Kép
Jól telt a síelés, a gyerekek is rendben vannak!

Nem fogok tudni egy hét lemaradást bepótólni!Kép
Ha valaki tudna egy rövid összefoglalót írni, azt megköszönném!Kép

Duddu!
Mi újság?

Timika, Junko!
Most már jöhet a tali?
Junko! Hazaértél?

Annyit láttam, hogy lesz topictali!Kép
Nekem a febr. 11. a jó, a 18. biztos nem!

Puszi Mindenkinek!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok LÁnyok,

Köszönjük a babakocsi dícséreteket! Kép Én is teljesen beleszerettem Kép
Tegnap voltunk Bécsben, mindent megvettünk a leányzónak, amire csak szüksége lehet, úgyhogy most apán a sor, hogy összeszerelje a bútorokat, és már jöhet is a kismanó Kép Ja, árak alacsonyabbak, mint itthon, de a minőség sokkal jobb. Érdemes. Ha valakit érdekel, mondok bővebbet róla Kép

KatiKép
De jó, hogy újra itt vagy! Kép Örülök, hogy minden rendben van Veletek. Kép

NorwellKép
A babamozgás miatt ne aggódj, eljön. Én a 19-20. hét körül éreztem először. Akkor még csak olyan piciket meg buborékocskákat. Na ma ha megmozdul, akkor elkezd hullámozni a pocakom Kép Minden relatív Kép
Babakocsi: nem tudom, mi nem nagyon néztünk spotkocsit, illetve nem is tudom, mi a különbség. Én ilyen sok funkciósat szerettem volna, hogy ne kelljen később másik után rohangálni. Mindenkinek más a fontos. Én autóval közlekedek főleg ls itt a községben, ahol lakunk sétálva is nagyon szépen el lehet jutni ezzel a kiskocsival mindefele (nagyon jók az utak meg a járdák is), úgyhogy bennem fel sem merült más fajta. A férjem nagy kerekűt szeretett volna, de mindent egyszerre nem lehet Kép

DudduKép
Örülök, hogy azért elindult valami. Hidd el, nincs már messze, amikor a Te leányzódnak/fiadnak mentek vásárolgatni Kép

Puszi

Unique
29+3

KépKép
unique

Ja, és képzeljétek: pociméret: 108 cm. Hova nő még??? Kép

KépKép
unique

Breni!
Szerencse, hogy ilyen hamar kilábaltál! Jobbulást! Kép

Mátra!
Köszi! Én pedig a dokihoz szorítok! Nagyon-nagyon ajánlom neki, hogy találja ki mi a bibi! Kép

Dido!
Imádm a hozzáállásod! Ezek a tünetek engem is reménykedésre sarkalltak volna.
Bár hányszor éreztem már én is mellfájdalomtól elkezdve a felfúvódáson át mindenfélét, aztán mégsincs még babó...
De nem lesz mindig így és Nálatok sem!
Biztos csak szolidarítani akarsz velem, hogy mégiscsak együtt zebrásodjunk... Kép Kép
Azért elnézel a dokihoz a megfázással?

Nárcó!
Köszi a tesztek gyűjtését! Kép Remélem, negatív teszt tapasztalattal nem szolgálhatok már... Kép és te sem!

Csibe!
Welcome home! Kép Jegyeztem a tali-hozzászólást.
Én inkább csak magamat foglalnám össze: elkezdtük az inszemes hónapot, holnaptól Closty-t szedek és pénteken megyek vissza tüszőnézőbe. Nagyon sok húst kéne ennem, ami egyenlőre elég nehezen megy. És persze reménykedünk... Kép
Mesélj, milyen volt a síelés? Nagyon örültünk, hogy belestél közben hozzánk, még ha csak annyi időre is, hogy 2 sort írjál. Kép

Brill!
Ugye a kis pirosnak még híre sem járt feléd??!? Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Unique!
Köszi Kép És micsoda poci! Kép
Pedig még fog nőni, legalábbis ajánlom neki! Kép

Én szívesen vennék ötleteket a bevásárláshoz! Még távoli, de ha címeket küldenél mondjuk, az jó lenne. De ráér akkor is, ha aktuális lesz! Kép
Vendég

DudduKép
Szerintem majd akkor leírom részletesen, ha aktuális lesz, mert addig még biztos, hogy egy csomó új tapasztalattal leszek gazdagabb Kép
Röviden csak: Bécs, SCS. A jó üzletek: Baby1One (minden, ami baba), C&A, H&M (babaruha, Lutz (bababútorok).
Részletesen ha esedékes lesz Kép

KépKép
unique

Unique!
Én is így gondoltam. Köszi!
Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Kati!
Végre hír Rólatok!És nem is akármilyen!Kép

Brenáta!
Pont azt alkalmaztad a betegségre, amit én is ajánlgattam Didonak...Ugye, hogy használ?KépRemélem marad is a "jobban lét"! Kép

Csibe!
Jó újra itthon?Kép

Dudu!
Az esélytelenek nyugalmával várok...Apa eredményeivel...KépAzért történtek már csodák! Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok lányok!

Küzdök a lassan szokásos álmatlanságommal, ráadásul még a fejem is fáj, bár mostmár múlófélben van Kép Annyi haszna azért van a dolognak, hogy sikerült végigolvasnom a hétvégi termést (Bp-n voltunk és nem voltam net közelben) és most tudok is írni nektek.

Köszönöm szépen mindenkinek Kirstóf dícséretét, aranyosak vagytok! Kép

Évi77 Kép Nekem nem szúrkál a pocim és előtejem sincs még. A lényeg, hogy akkorra legyen, mikorra kell Kép Ti hogy álltok a babakelengye beszerzéssel?

Dido Kép Jobbulást kívánok neked! Olvastam a negatív tesztet Kép - nem lehet, hogy csak nem elég érzékeny tesztet használtál?

Monyóka Kép Örülök, hogy már most érzed a fogyókúra hatását, és kivételesen annak is, hogy a menzid is megjött! Kép

Unique Kép Nekem is nagyon tetszik a babakocsi, amit vettetek! Átlagosan mennyivel olcsóbbak Bécsben a babacuccok, mint itthon? El tudnád küldeni nekem azt a gyógyszertári listát, amiről korábban írtál?

Kancellárka Kép A 2 funkciós babakocsinál is meg lehet cserélni az irányt, csak nincs hozzá külön mózeskosár - ez lenne ugyanis a 3. funkció.

Duddu Kép Nagyon szorítok, hogy minél több tüsződ érjen meg!

Norwell Kép Mi Bergon babakocsit vettünk, aminek nagy, tömör kerekei vannak és nagyon stabilnak tűnik. A bolygósítható kerekűeket könnyebb tolni, viszont csak akkor vegyél ilyet, ha jók az utak arrafelé, amerre laktok.

Csibe Kép Hogy sikerült a síelés? A tali részemről oké, írd meg, hogy neked mikor lenne jó, de szerintem Junko nem ért még haza.

Pussz és szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Ma csináltam tesztet, és...KÉTCSÍKOS!!!Kép
Nagyon örülünk a párommal, de még fel kell fogni!
Megyek dolgozni, majd délután jövöK!!!Kép
Bogi
dbogica

Jó reggelt a Csipet Csapatnak!
Kicsit eltüntem, mert az építkezés körül felgyorsultak az események, a pénznyelő automata most ezerrel pörög. A gépészektől kaptam egy csomó feladatot. Pl 2 hét múlvára nekik a konyháról ún. "kottarajz" kell, ami azt jelenti, hogy mm pontosságú terv.Egyébként még a falak és a födém van meg, ma kezdi az ács a tetőt. Én, kis naiva azt hittem, hogy a konyhatervvel még ráérek, de nem! Szóval most nem a babagyártás körül jár az agyam.Persze azért mérem a hőmet, már túl vagyok 2 negatív LH teszten. Ma van a 13.cn-om.
Szerintetek az normális, hogy minden reggel hajszálpontosan ugyanannyi a hőm????? 36,39 C

Terhességi teszttel kapcsolatban: amikor a lányommal babás lettem Gravi-HCG-t csináltam, amin még a mai napon is látható a zebra.Kép

Mindenkinek mennek a drukkok!

Ma megyek tetőcserepet venni.

Sosi

Kép
Kép
sosi

Bogi!
Hadd gratuláljak elsőként!Kép
Nagyon boldog babavárást kívánok! Én egyébként már napok óta gondoltam erre! A táblázatot figyelve.Kép

Kép
Kép
sosi

Bogi!
GRATULÁLOKKép!!!!!!
A türelem meghozta a gyümölcsétKép, nagyon boldog pocakoskodást kívánok NektekKép!!!

Timi!
KösziKép
Már egy pár napon belül úgyis kiderül, mert ha nem jön meg akkor új tesztet csinálok majd Kép

Dudu!
Délután rendel ma a doki, mindenképpen bejelentkezem majd hozzá, mert szeretném ha meghalgatná a tüdőmet, persze nem érzek semmi különöset vele (szerencsére), de én már úgy félek ettől.

Egyébként lehet, hogy a hőemelkedésem nem is vészes nálam, mert nekem az alaphőm 37 szokott lenni. Most, hogy a torokfájás miatt elkezdtem mérni, minden reggel 37-37,1 délben 37,2-37,3 du. 6 körül felmegy 37,5-re, estére pedig megint csak lemegy 37,1 körülre. Pedig ha betegségből van hője az embernek akkor este a legtöbb, amikorra már kifárad az ember szervezete nem? Nem tudom, reélem a doki fogja tudni. Esetleg Nárcisz Te mit tudsz erről?
Na befejezem, mert kezdek abba a hibába esni, hogy túl sokat foglalkozom magammalKép.

Nárcisz!
Köszi a táblátKép, nem szeretnék munkát adni Neked, de a tesztek érzékenységét nem lehetne belevenni a táblába?

dido

dido
dido

Bogi!

Hatalmas gratula!
Itt vannak a zebráidKép
Kép

Unique!

Jöhet magánban isKép Árak nem hajszálponyty de kb. Na meg a boltok webws címeiKép Engem érdekelne a dologKép Főleg bútor ügyben, hogy megéri-e kimenni Bécsig?

Juca

tjuca

Bogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Nagyon-nagyon örülök neked és a kismanónak.
Vigyázz magadra, magatokra.
mátra

Sziasztok megérkeztem.

Bogi!
Grtatulálok! Reméltem hogy lesz egy zebra mire hazajövök.

Én 4 cn megint nem jött össze. De nincs baj. Síelés jó vót, csak most nagyon fáradt vagyok, mert tegnap este értünk haza, ma meg tovább 3 napos tovább képzésre kell mennem.Holnap vizsga, dől a ház.
Majd jövök, ha tudok puszi mindenkinek.

j.
Vendég

Sziasztok!

Bogi!
Tiszta szívemből gratulálok. Vártam is a teszted, de meg is leptél!
És te sem görcsöltél most rá, elfogadtad a sorsod, akár így lesz, akár úgy, erre nem beköltözött a pocakodba? Ezen igyekszem én is, de még nem sikerült! Legytek nagyon-nagyon boldogok! Kép

Junko!
Isten hozott itthon. Sajnálom a mensit. Majd ha tudsz jönni, mesélsz is?

Legyen szép napotok:
réka
Vendég

Bogica!
Tudom, hogy nem szoktál túl bőszavú lenni, de azért mesélsz majd? Tünetek..stb. Kép

És egy tábla:
Kép
Kép
Vendég

Dina!
Mikor mész orvoshoz??????
mátra

Sziasztok, Jó reggelt!

Dido
Köszi elég jó volt anyóséknál, csak iszonyatosan fáradt voltam, és semmi kedvem nem volt menni, de a párom miatt azért lementem én is. Igen tudja már, de nem én modtam el neki. Tudod az első terhességemnél sem igazán örült neki, mert azt modta hogy még túl korai, meg hát akkor küldtek el az munkahelyemről is. EGyszóval nem igazán érdekelte, még amikor elvetéltem akkor sem hívott fel. De még a fiát sem! Tehát a párom elmondta neki az első teszt után, de azóta sem említette meg, nem is kérdezi hogy hogy vagyok, vagy mi van velem(velünk). Ez van ezt kell szeretni! Õ ilyen nem lehet rajta változtatni. Ez jó hosszúra sikerült, bocsi, de még mindig van bennem egy kis szálka azóta is! De úgy vagyunk a párommal hogy a mi picibabánk lesz és mi nagyon örülünk neki. Kép

Brill
Hát igen ahogy írtad a türelem és a kitartás kell az anyukámhoz, mert mióta nem tud semmit csinálni szinte kibírhatatlan. Mindenbe beleszól, ha pedig rászólok hogy hagyjon békén engem vagy a párom, akkor még Õ van megsértődve. tiszta káos az egész. szombaton voltunk kontrollon, és azt mondta a doki, hogy kb. 3-4 hétig lesz még rajta a gipsz, aztán kb. 2 hónap múlva veszik ki neki a drótokat a kezéből. De legalább már van vége a dolognak.

Bogi
Gratula neked is, úgy látom már egyre többen leszünk a narancsszínű táblában, de ez nem baj, csak jó, mert azt jelenti hogy sokaknak lesz babócájuk. Kép

Mátra
Hol vagy?

Most ennyit mert dolgozni is kellene már, de nincs valami nagy kedvem hozzá! Kép

Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra!
ma hívom fel a dokit és kérek időpontot, úgy terveztem hogy ha azt mondja hogy akár ma is mehetek akkor itt hagyok mindent és már megyünk is a párommal, de a főnököm keresztbe tett, ki vett 4 nap szabit, és így nekem itt kell lennem mindig. Kép Na de remélem hgoy azért fog fogadni amikor ügyeletes lesz! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Itthon. Nem fogad ma a doktor, úgyhogy marad a holnap. Épp most elmélkedtem a táblán és a 11 cn-on, mert ha két szigorlat, családi ünnepség, hatalmas cirkuszok és két konferencia közé esik - véltelenül - a termékeny napom, akkor ebben a ciklusban megint nem lesz baba.
Anyósod miatt sajnállak, nekem vélhetően anyám lesz ilyen. Félek is tőle nagyon.Anyósoddal meg ne foglakozz. Az a fontos, amit a párod mond. A ti gyereketek lesz.
Most megyek és megcsinálom az LH tesztet,
mátra

Mátra
Azért az még gázosabb ha az ember anyja ilyen, mert az anyóst még ki lehet kerülni, de az ányákat már nem nagoyn. Hát sajnállak!Kép

Biztos hogy fog sikerülni most már, sikerülnie kell!!! Neked is ott a helyed a narancsszínű táblában, csak úgy mint másoknak is! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Évi79
Nem rossz idő a tiétek sem. Mi a múlt nyáron (2005.08.13) házasodtunk össze, 9 év után. De ha a baba megmaradt volna akkor mi is hamarabb megtettük volna. de így most már minden rendben van. és jöhet a baba!
Neked milyen tüneteid vannak? Kibírhatók? Mert én néha teljesen kivagyok, a hányinger, a fáradékonyság, néha a hasfájás, na és a mellemről meg ne is beszéljek. Olyan érzékeny mint a csuda, csaoda hogy a melltartót elviseli. tiszta káosz vagyok tőle! De ha azt nézzük, a babáért mndent!!! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina, vmi nem stimmel a gépemmel. Ha lesz egy kis időd, küldenél egy mail-t. Teljesem mindegy lehet üres is, de kíváncsi vagyok át jön-e.
Köszi
mátra

Mátra
Megírtam a mailt. Remélem hogy átmegy és nem lesz a gépednek semmi nagyobb gondja.

Évi79
Nekem sincs különösebb gondom a tünetekkel, de ez hányinger és émelygés ez borít ki teljesen. Ha tudnám hogy ha hányás után jobban lennék akkor erőltetném, de tudom hogy nem, ráadásul én olyan ritka szerencsések közé tartozok, hogy ha hányásról van szó, akkor én összeesek közben. Gondolhatod. Remélem hgy te megúszod ezt az érzést. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Bogi!

Nagy-nagy gratula a pocilakóhoz!!! Boldog és problémamentes babavárást kívánok Neked!!!

Unique!

Nagyon klassz járgánya van Laurának, biztos nagyon fogjátok szeretni. Azta, 108 centi... Nem semmi...Kép Szerintem ne izgulj emiatt, lehet, hogy már nem nő olyan sokat, mert mondjuk most megcsinálta a helyet magának, aztán szépen belenőKép

Timika!

Nekünk még nagyon sok minden hiányzik, inkább apróságok, mert babakocsink már van, és a bútort is megvettük, Apa vasárnap össze is szerelte. Tök jó lett!!! Ti hogy álltok?

Dido!

Olvastam a teszteredményt...Kép De nagyon klassz, hogy nem tört le, erős csajszi vagy!

Dina!

Anyóspajtival ne törődj, (tudom, mondani könnyű)de a manó a ti édes kis törpétek lesz, és ti imádjátok, ez a lényeg.

Évi79!

Így érthető, hogy nem jó a 18-a a taliraKép És ne félj, tünet nélkül is szépen növöget a Picurkád. ( nekem úgy látszik ez a vesszőparipám, mint Jucának a progiKép Mindenkit ezzel nyugtatgatokKép, de hát nekem se volt semmi bajom)

Képzeljétek, mától itthon henyélek. Pénteken volt az utolsó munkanapom. Eddig még jól bíromKépKépKép Tele vagyok tervekkel, hogy mi mindent fogok majd csinálni, persze csak lassacskán ám! Ma pl. takarítani fogok és vasalni. Holnap leengedem a hűtőt. Ilyen nagyratörő terveim vannak. Aztán meglátjuk mi lesz belőle. Szóval reszkessetek, mert sokat fgok itt lógni!!!KépKépKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bogica!!
Nagy-nagy gratula a 2 csíkocskádhoz!!!
Vigyázz magatokra!!

Dido,
hogy vagy? Voltál orvosnál? Szeded a bogyókat? Sajnálom a tesztet de ha nem jön meg akkor csinálj mégegyet lehetőleg Qupidoval az extra érzékeny.

Narco,
esetleg érdekel:
Nekem az első pozitív tesztem egy LILI nevezetű terhességi teszt volt 2db van benne és csak 900 Ft a Rossmannba, a 29napon halványan de pozitív volt és 3 hónap múlva is látszott.

Szorítsatok ma megyek UH-ra, kiváncsi vagyok hogy lesz-e jó kis tüszőm mert ugya ma vagyok a 13.napon de csak tegnap maradt abba (12.napon) vmi furcsa barnázós dolog nálam, ilyen még nem volt.

Kivi
kivi2

Sziasztok!

Bogica!!!!!!Kép
Nagyon-nagyon-nagyon nagy gratula Nektek!!!!!!
Vigyázz Magatokra és szép, problémamentes 8 hónapot kívánok!!!
Ja, és ez még jár:

Kép

Unique!Kép
Köszi az infókat! Egyelőre még tényleg tanácstalanok vagyunk, de majd körülnézünk, végül is még van 23 hetünk rá!Kép
Pocakméret nem semmi!!!

Évi79!
Ne aggódj, egy kismamának tilos aggódnia (mondom én, aki egy merő aggódás október 20. óta Kép)! Az, hogy nem érzel semmit, teljesen normális, a rókahiánynak meg csak örülni lehet, kérdezd meg Jucát! Szerencsére én is megúsztam, ahogy eddig Te is.

Évi77!Kép
Azért túlzásba ne vidd a "henyélést"! Kép Húha, akkor most megváltani készülsz a világot, igaz??? Kép

Dido!
Kép, hogy negatív lett, de fel a fejjel, már készülőben a kisangyal, csak még nem indult el!Kép
Nézd csak, hogy vár:
Kép

Timika!Kép
Az utak állapota mondhatni katasztrofális, bár a mi utcánkat nemrég csinálták meg, egy darabig biztosan bírni fogja... Utána meg maximum kerülgetjük a gödröket! Kép

Dina!
Ne foglalkozz az anyósoddal, szerintem mindegyiknek van egy olyanja, hogy ezt vagy azt csak ő tudhatja a legjobban. Ereszd el a füled mellett, amit mond, vagy bólints rá, hogy oké, és tégy úgy, ahogy Neked jó! Kép

Képzeljétek, tegnap este ültem az ágyon, és a pocimban, a köldök alatt jobbra 5 centivel olyan kis nyomásfélét éreztem! Aztán néhány másodperc múlva megint, majd egy óra múlva megint! Nem tudom, hogy Mazsola volt-e, de szerintem igen, mert akkor épp teljesen nyugiban voltam, nem is moccantam meg, úgyhogy szerintem Õ volt!!! A védőnéninek is említettem, azt mondta, hogy bizony már lehetett! Páromnak is mondtam, és vigyorgott, mint a tejbetök, meg lerohant anyósomhoz és közölte vele, hogy "Megmozdult! Megmozdult!" Kép Igaz, hogy azóta még nem éreztem, de szerintem ez teljesen normális.

No, azt hiszem, most bedugulok, délután még megpróbálok jönni!

Pusszancs mindenkinek:

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Lányok!
Most telefonáltam a kórházba a dokimhoz, és azt modták hogy egész hónapban nem lesz. Na most mit csináljak? Kihez menjek? Már nagyon akarom látni, és orvosilag ism szeretném tudni hgoy ott van és jól van! Na most légy okos, mi?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Bogica!
Hatalmas gratula!Problémamentes várandósságot Nektek!Kép

Wish!
Bár régen jártál erre, Isten éltessen!Kép

Dudu!
1 c.n...De azért, van kinek örülni!Kép

Este...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Dina! Szerintem menj el Kathibhoz
A dokid is meg fogja érteni. Ha nem akarsz magánba menni, menj kedden, akkor ő rendel az sztk-ban.
Egyébként is keddenként van a magánrendelése. HA kell tudok telefonszámot is adni.
mátra

Mátra
De kedden nem jó mert egyrészt egyedül vagyok, másrászt pedig kedden nincs UH, csak hétfőn vagy csütörtökön. Õ mennyit kér magánrendelésen? A magánrendelés az UH szobában van neki is?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

A magánrendelésen van UH. Nem tudom, változó a tarifa. 1-5000-ig legalább megnyugszol. Meddig dolgozol?
Mert 4-től rendel. Addig amíg vannak. De nagyon sokan vannak általában. Legalábbis míg én jártam hozzá.
mátra

Mátra
Tarjánba kihez jártál?
Tehát Khatibnál is úgy van hogy amennyit gondolsz? Mert Takátsnál így van, meg Berzénél is. Petrás meg tudja hogy kamarai dolgozó vagyok, és nem fogad el tőlem pénzt.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Keresztényihez. Kathibnál én megkérdeztem mennyivel tartozom. Megmondta. A végére már elszemtelenedett. Ahogy súlyosbodtak a dolgok. De a kismamáknál másabb. Egyébként úgyis megkérdezi, hogy hol dolgozol.
Tarjánban az volt a rossz, hogy nem volt Uh a magánrendelésen. Külön kellett menni a kórházba.
Én nem várnék a helyedbe Kép
mátra

Hát én is gondban vagyok, a párommal meg kell beszélni. Ma meg du. aszem Takáts rendel, ő sem rossz, csak egy kicsit mufurc figura. De mikor az ember bejban van segít. Lehet h elmegyünk, de meg kell kérdeznem előtte barátnőm, h jól emlékszem-e a rendelésére. Én úgy szeretném, ha kézileg nem vizsgálna meg, Takáts meg talán nem teszi. De nem lesz furi dolog h most elmegyek valakihez magánba, majd átmegyek máshoz? De az, csak nem tudok mást csinálni. Na ezt jól megtárgyaltam magamban!Kép Hát nagy dilemmába estem, az biztos.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Junkó!
SajnálomKép

Évi79!
A Mátrában én is szeretek sétálni, de az biztos, hogy ott mindig hidegebb van, nagyon vigyázz Magatokra, ilyenkor az ember immunrendszere egy kicsit gyengébb, mint máskorKép.
Gratulálok az esküvőhözKép Tavaly áprilisban, mi is 7 és jegyesség (és 9 év eggyüttjárás) után házasodtunk össze, és 6 hetes voltam akkorKép Biztos nagyon jól fogjátok érezni MagatokatKép, mekkora esküvőtök lesz, vagy csak Ti hárman meg a tanúkKép?
Köszi az érdeklődéstKép, még várakozomKép, du. meg lemegyek a háziorvoshoz, hogy megnyugtasson a torokgyulladással kapcsolatbanKép.

Évi77!
KösziKép
Azért csak óvatosan, megvár a takarítás és a hűtő isKép, ráadásul a hét is több napból állKépKépKép

Kivi!
Biztos lesznek szép nagy tüszőidKép, nagyon drukkolok NekedKép
Köszi az érdeklődéstKép, du. megyek a háziorvoshoz, nem szedek még semmilyen bogyót a torokfájásra, de a clostilt azt még a hónap elején rendesen beszedtem ahogy kell, ha erre gondoltálKép, most várok, mert a köv. adagot a mensi 3. napjától kell elkezdeni szedniKép

Norwell!
Ez igen, biztos Mazsola volt, de jó lehetettKép
Köszi az Angyalkát, olyan aranyos vagy, bizony már én is nagyon várom ÕtKép

Brill!
Úgy sajnálomKép, pedig reggel amikor megláttam a táblát, arra gondoltam, hogy lesz még egy zebránk ebben a hónapbanKép. De akkor majd a következőbenKép

Dina!
Én biztos, hogy keresnék egy másik dokit, még egy hónap az sok idő.

Lányok!
Tudom, hogy volt már róla szó többször is, de nem tudom hol keressem vissza, úgyhogy leírnátok mégegyszer, hogy hol lehet Qupido tesztet venni?

Köszi: ditta

dido
dido

Ditta
Én is azon vagyok, hogy keresek egy másik orvost a hátralévő időre, de sajna azt nem tudom hogy kihez és mikor menjek. Beszéltem az egyik barátnőmmel - akinek a kisfia annyi idős mint az én picim lenne - és Õ azt mondta hogy 4 választásom van: 1. megyek ma magánra az Õ dokijához, majd váltok; 2. csütörtökön megyek sztk-s rendelésre és Uh-ra csak attól félek egy kicsit a kézi vizsgálattól; 3. elmegyek itt S.tarjánban a kórházban egy dokihoz, de sajnos itt mindenki ismer és még nem akarom hogy megtudják; 4. vasárnap magán UH! Hát teljesen tanácstalan vagyok. De a párommal majd megbeszéljük, hogy mit tegyünk.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szép napot!

Felületesen olvastam csak, de a lényeg megvan!

Boginak hatalmas gratula!

Unique! Én szeretnék részletes listát is ha nem gond, Parndorfban nem voltatok, leginkább az érdekelne babacucc ügyben, mi oda szoktunk ruhákért járni.

Brill! Pedig azt hittem neked is örülhetünk, de ami késik nem múlik.

kancellárka

Szép napot!

Unique! Én szeretnék részletes listát is ha nem gond, Parndorfban nem voltatok, leginkább az érdekelne babacucc ügyben, mi oda szoktunk ruhákért járni.

kancellárka

Dina!

Ez nehézügy, de biztos jól döntötökKép.
Azon nem gondolkodtál, hogy nem csak a mostani vizsgálatra váltanál? Nem tudom, hogy a dokid miért nem elérhető ilyen sokáig, de mi lesz ha a szülés előtt is ilyen helyzet alakul ki?
Az sztk-t én senki sem tudom ajánlani, már 3 városban is voltam sztk-s vizsgálaton, Pesten pedig 2 helyen is, de sehol nem győztek meg az ellenkezőjéről. Jól emlékszem, hogy Gyöngyösre jársz dokihoz? Mert az volt az egyik sztk, a 4-ből.

ditta

dido
dido

Nem bírok küldeni semmit...

kancellárka

Mégis, akkor újra:

Szép napot!

kancellárka

Mégis, akkor újra:
aha asszem a hosszú üzik nem mennek.

Szép napot!

kancellárka

folytatás...

kancellárka

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gratulációkat!Kép
Nagyon jó érzés, hogy együtt örültök velem.
Duddu!
Nekem is volt olyan érzésem, hogy lehet, hogy baba van, mert már majdnem egy hete kicsit fájogatott néha a pocim, meg elég sokat ettem mostanában, és 2 napig volt egy icipici barnás dolog, aztán semmi. Meg fáradékonyabb is vagyok, és érzékeny a hasam meg a mellek is. Jó bőbeszédű lett.., magamhoz képest, ugye?Kép
Igazad van, hogy nem görcsöltünk a dolgon már egy ideje, sőt, még azt is gondoltam, ez nem a mi hónapunk volt valószínűleg.Kép
Remélem, és drukkolok, hogy Nektek is hamar jöjjön a baba, tiszta szívből!!
Narco!
Pregimax-ot használtam reggel, 6-7 nap kimaradás után teszteltem, és már kb.1 percen belül mutatta az eredményt.Kép

Jövő hétfőn megyek orvoshoz, és azt hiszem UH-val is megvizsgál.
Most megyek, majd még jelentkezem, természetesen.Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gratulációkat!Kép
Nagyon jó érzés, hogy együtt örültök velem.
Duddu!
Nekem is volt olyan érzésem, hogy lehet, hogy baba van, mert már majdnem egy hete kicsit fájogatott néha a pocim, meg elég sokat ettem mostanában, és 2 napig volt egy icipici barnás dolog, aztán semmi. Meg fáradékonyabb is vagyok, és érzékeny a hasam meg a mellek is. Jó bőbeszédű lett.., magamhoz képest, ugye?Kép
Igazad van, hogy nem görcsöltünk a dolgon már egy ideje, sőt, még azt is gondoltam, ez nem a mi hónapunk volt valószínűleg.Kép
Remélem, és drukkolok, hogy Nektek is hamar jöjjön a baba, tiszta szívből!!
Narco!
Pregimax-ot használtam reggel, 6-7 nap kimaradás után teszteltem, és már kb.1 percen belül mutatta az eredményt.Kép

Jövő hétfőn megyek orvoshoz, és azt hiszem UH-val is megvizsgál.
Most megyek, majd még jelentkezem, természetesen.Kép
Bogi
dbogica

Bocsi 2x ment el.
Bogi
dbogica

Ditta
Mátra jár Gyöngyösre, én Pásztóra járok, oda szólna az sztk-s rendelés. A dokim pedig valószínű hogy szabi miatt nem elérhető. Nem igazán gondolkodtam dokiváltáson, mert teljes mértékben megbízom a dokiban. mikor elvetéltem, ott volt körülöttem az összes ottani doki, de egyik sem volt olyan rendes és kedves mint Õ. Ezt bizonyította, a kontorll vizsgálatokon is. És mikor legutóbb találkoztunk, azt mondta, hgoy reméli legközelebb már babás hírrel megyek hozzá. Hát röviden ennyi.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: