A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde, Barbi! Köszi.Kép

Tudom, hogy minden baba más, ezzel már sokszor sikerült megnyugtatnia engem mindenkinek (védőnő, gyerekdoki, család..). Ugyanis Maja elég sok mindent nem úgy csinált, ahogy az "átlag". Én meg eleinte mindenen hülyére aggódtam magam. Pl. amikor a köldökcsonkja nem akart 10 nap után se leesni, a védőnő mindig azzal jött, hogy ismer olyan babát akinél "csak" a 27. napon esett le. Na a 28. napon küldtem neki sms-t van egy új rekorder. Végül a 46.!!! napon (majdnem 7 hetesen) jött le rásegitéssel, de viszont gyönyörű lett a köldöke.Kép Az evési szokásain is eleinte halálra izgultam magam, mert nagyon keveset eszik (még Megann Lénácskájánál is kevesebbetKép ), de mivel szépen fejlődik a dokinéni szerint valszeg, nagyon jól hasznositja a tejet a baba. Most ha jól belegondolok, lehet hogy ez az oka a kevés pisinek reggelente, mert ő ugye gyarapszik, de többet nem eszik, lehet hogy mindent hasznosit az utsó cseppig?!KépEgyébként most 4 hósan 6400g és 62cm. Teljesen normálisan fejlődik, tudom, csak nehéz nem aggódni mindenen ami más, mint az átlagos.

Viki!Kép Köszönjük.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Davallia!

Kép Ezek szuper hírek! Örülök neki. KépKép

Dóri
Vendég

Csikken!
Hát persze, hogy emlékszem Rád! A fiúk pont egy napon születtek!
Roli is jó nagy fiú már!
Mi anno Noellal a Kalovits-féle úszásra jártunk. Nagyon jó volt, csak az uszoda átköltözött egy szarabb helyre. Van uszijuk a Rubin hotelben (XI. ker.), Almássy téren és valahol Kőbányán is.
Mi a XI. ker.-be jártunk.
Leonnal is szeretnék menni, lehet kipróbáljuk az Almássy térit.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Thomasanne,a járókát is és a hozzá való betétet is a Brendonban vettem!
ne izguljanak hölgyeim,nem történt semmi olyan Kisnyúl és Rebeca között,ugyan már,csak azért ,mert egy ágyban lettek lekapva még nem kell rögtön rosszra gondolniKép!
Cleo,nálunk is tele a pelus pisivel,néha túl is csordulKép!
ma is készült pár fotó:KépKép
KépKép
séta után még szundizott az erkélyen egy picitKépKépKép a pelus a szájánál a nyálfelfogáshoz van,mert mindig ráfagyott a rucijára és sírt miatta!
na puszi,Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

CSak gyors hír a konakion hiány kezd megszűnni, ma nekem a fóti cora patikájában azt mondták, hogy van.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Róki,
én sem kaptam mélt Kép

Ami a súlyelosztást illeti, ebből a szempontból talán még mindig a kendő a legkedvezőbb. Talán Máté 6,5 kilója sok az én 50 kilómhoz.

Jucc,
én is Hari miatt kérdeztem a citromail-t Kép Örülök, hogy jól vannak, én is kezdtem már rosszra gondolni.

Csikken,
én is emlékszem ám Kép

Cleo,
Máté pelusa hol így, hol úgy van reggelre. Van, hogy inkább kicserélem, mert a reggeli rotyi már nem férne el benne, van, mikor alig-alig érzem pisisnek.

Falina,
jó látni Kép
Máté sem sikong, inkább heőzik, hűűzik, és pirreg Kép Ja, meg kiabál Kép Persze csak a szűk családi körnek Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tünde!Kép
mail ment
Vendég

Szilvi, jó, hogy jöttél! Bárcsak minden kivánságom igy teljesülne. Gyere máskor is! Ordibátor helyes srác nagyon.
Falina, Julcsi sem nagyon gügyög, inkább berreg és közben nyálbuborékokat fúj. Viszont folyamatosan tornászik, talán ez veszi el az összes energiáját.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné!

Régóta nagy rajongói vagyunk ám Kisnyúlnak! Nagyon-nagyon szép kisbaba, nagyon szeretjük a férjemmel, amikor fényképeket teszel fel, mindig szólok neki, hogy jöjjön megnézni Kisnyúlat.
Nagyon profi képeket készítesz róla!

Na, ihletet kaptam, teszek én is egy képet Gergőről:

Kép

kuha és Gergő (18+6)

Kép
kuha

Sziasztok,

Tünde,
ez egész jól hangzik, hogy ti vettetek új autót a babakocsi miatt. KépKépNagyon csini a lányod! Kép
Miért pont szakácsnő-alkat?

Davallia,
ezt nem is hallottam, hogy edzeni kell a 30 fokos vizhez. Köszi, hogy irtad, próbálni fogom.

Barbi,
és raktatok vmit a fürdőkád aljába, vagy csak úgy? És kifertőtlenited mindig?

Harira emlékszem, tényleg rossz passzban volt mikor utoljára volt, remélem birja.Kép

Kenguru: nekünk is van, szoktam benne vinni, általában abban sétáltatjuk a kutyát, utoljára két hete volt mérve 6,5 kg volt. Elég nehéz cipelni már a hátamnak, van hogy el is alszik úgy. 9 kg-ig van ez a kenguru, de nem hiszem, hogy birni fogom cipelni.

Szilvi,
nagyon édes Márk! Kép

Cleo,
pisi téma:
utoljára én este 9-kor teszem tisztába, és másnap 9,fél 10 körül csak újra, és nagyon tele van a pelus, van 1 kg is.Kép annyi pisi van benne.Kép Mikor pamperst használtunk mindig pisis volt minden, most liberot használunk, ez jónak tünik.
Ha szépen fejlődik mint irtad és nem nyügi, akkor szerintem ne aggódj emiatt.
Maja tényleg angyallány!Kép

Kuha,
Gergő is édes "pofa"!

Nyulné,
a középső kép nagyon tetszik, szuper fotókat tudsz késziteni.

Rólunk:
Kevin ma úgy bekakilt, hogy még a harisnyája is elég jól átázott, ugyhogy korán volt fürdés. Imádom ahogy élvezi a pancsit. Voltunk sétálni is délután, de nagyon hideg volt, majd megfagytam, persze ő a bundazsákban jót aludt. Irigyeltem Kép Õ nagy szövegláda, sokat dumál, sikongat, tiszta anyja, legalább nem lesz egy szótlan gyerek, ennek örülök, mert apukája elég csendes tud lenni.

Puszi mindenkinek Kép
Zsu, Kevin (holnap 4 hónapos lesz)
spanci

Spanci!Kép Köszi.
Igen szoktatni kell a 30 fokhoz, úgy hogy mindennap 1 fokkal hűvösebbre csinálod a fürdővizét, szóval kb. egy hét amig megszokja. Engem is érdekel a babaúszás, de még nem tettem lépéseket az ügy érdekében. Én is a Rubin hotelről hallottam jó tapasztalatokat. De fogunk menni mindenképpen, mert nagyon jó bulinak hangzik. Maja imádja a vizet.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Spanci!Kép Köszi.
Igen szoktatni kell a 30 fokhoz, úgy hogy mindennap 1 fokkal hűvösebbre csinálod a fürdővizét, szóval kb. egy hét amig megszokja. Engem is érdekel a babaúszás, de még nem tettem lépéseket az ügy érdekében. Én is a Rubin hotelről hallottam jó tapasztalatokat. De fogunk menni mindenképpen, mert nagyon jó bulinak hangzik. Maja imádja a vizet.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

bocs!

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Lányok!

Körkérdés: kinek mennyire érzékeny még a lelkivilága? Én elkezdtem nézni a Tv2-ön a Zongoristát, de nem bírtam, inkább idejöttem. Beteg gyerekes filmektől, hírektől is rosszul vagyok.

Kuha!
Gergő is nagyon csini ám!
Kisnyúl pedig változatlanul...
Angyallány is tündér!
És minden baba, nem szeretnék kihagyni senkit!

Spanci!
A múltkor vki kitalálta a kissrácokra, hogy biztonságiőr alkat. Namost egy kiscsaj ne legyen bizt.őr, de vannak a szakácsnők, akik szintén hasonló kaliberűek. És Zita így ránézésre elég jó húsban van.
Vacsi után:
Kép Kép
Vendég

Havtunde,
nálam szintén ez a helyzet,nem bírok semmit végignézni,ami egy picit is szomorú,ríkató,mert kikészülök,ez nálam is új,azt hiszem már így is marad!a Zongoristát mi pár héttel ezelött néztük dvd-n,hát én nem!
KuhaKépés mindenki,Kisnyúl nevében köszönöm!!!!!!!
mi is gondolkozunk a babaúszáson,úgyhogy örülök,ha ez a téma,mert kiváncsi vagyok ki mit gondol vagy mit tud!
Kisnyúl üzeni,hogy babatársai mind nagyon csinosak a csajokat meg külön üdvözliKép!
puszi,Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Dóri, Sisotris,

Most nem vagyok otthon hanem anyukámnál, majd otthon utánanézek, miért nem kaptátok meg a listát. :-/

Havtünde:

Már nem vagyok annyira érzékeny mint a terhesség alatt, de ma is pl mikor a Kiss Kiss Bang Bang c. filmet néztük és az első jelenetben egy kislányt vág félbe egy kisfiú motoros fűrésszel az meg kétségbeesetten visongott, hát elakadt a lélegzetem. Mint utólag kiderült, semmi baja nem lett a kislánynak. De akkor is. :P

Rólunk:

Ma volt a kimenős napunk Daviddel, Zsuzsára anyukám vigyázott. Hát. Anyukám szerint hasfájós, mert üvegből nem akarta elfogadni a tejet, és miután majdnem elaludt, felsírt és felébresztette magát. Na most ha soha máskor nem "fáj a hasa" csak akkor mikor más vigyáz rá, és üvegből kéne ennie, akkor szerintem nem ez a baja. David is mesélte, hogy nem nagyon akarja elfogadni a cumisüveget és azt már meséltem milyen szívszaggató ordításra értem haza szerdán. Nem tudom mit csináljak vele... próbálkozhatunk többlukú cumival meg varázspohárral de szerintem a legnagyobb baja az, hogy nemcsak evésre használja a szopit, hanem megnyugvásra is, ezért "haragszik" ilyenkor a cumisüvegre. Kikel magából hogy az nem igazi szopi, és belelovalja magát. De nem szeretném ha az lenne a vége, hogy nem lehet mellőle elszakadni. Régebben elfogadta a cumisüveget minden további nélkül, nem értem, miért 4 hónapos korában kezd "akadékoskodni" mikor 5 hetes kora óta kap cumisüveget.

Meg mostanság megint ébred éjjel, és ezért nem hagyom itt nyugodt szívvel este, mert ki tudja mikor ébred megint... de az se megoldás, hogy akkor töröljük a nagyis programot meg a saját kimenőnket. De töröm a fejem, hogy lehetne megkönnyíteni neki. Talán nem este kéne itthagyni, hanem napközben? Próbálkozzak másfajta cumisüveggel? Adjak neki én is cumisüvegből néha, hogy megszokja?

A szívmelengető mozzanat, hogy ahogy ideértem a kimenőnkből, este 11-kor, hallottam, hogy Zsuzsa sírdogál. Nem olyan kétségbeesetten mint szerdán Davidnél, de mindenesetre ébren volt és reklamált. Rohantam fel, és látom, hogy Anyu próbálta őt vigasztalgatni, de ahogy Zsuzsa meglátott engem "repesett" a kezével-lábával és vigyorgott rám egy hatalmasat! Kép Ez olyan jó. Persze eddig is nálam nyugodott meg legjobban, de most már fel is ismer és örül nekem! :D Ez annyira jó érzés.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ezt az előbbit tegnap este írtam, de akkor nem lehetett elküldeni...

Davallia!

Zsuzsa is mikor cumisüvegből eszik, csak a legritkább esetben eszik többet 1 pici aventes üvegnél (125 ml) együltő helyében. Davis is, Anyu is mondják, hogy még azt a kicsit is általában több menetben szokta. És Zsuzsa nő mint a bolondgomba. Igaz, én nem időre etetem, hanem igény szerint, tehát megszokta hogy sokszor keveset egyen.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné,

A Zongoristából én kb az első 15 percet bírtam végignézni, és az még jóval terhesség előtt volt! Kép Én túlságosan beleélem magam ezekbe a filmekbe, nem tudok távolságot tartani, hogy "ez csak egy film".

Tejmentes blog
Életkör
rokica

mert pont hogy valószerű...sajnos!én a Sorstalanságot nem mertem megnézni moziban,esetleg otthon,mert akkor elbújhatok,ha nem bírom,és úgyse fogom!bőven elég a hírekben hallott szőrnyűségek,pláne ami gyerekekkel történnekKép!már attól is kiakad az ember és gombóccal a torkában folytatja a napotKép
na nem is folytatom,mert ez is megpecsételi a napomat még a végén.......vlmi vidámat:Kép
NyúlnéKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Róki,
köszi!

Tünde, Nyúlné,
filmeket, híreket én sem bírom! Mi a Csodás álmok jönnek címűt akartuk megnézni a hetedig hónapban, és hát nem ment Kép

Pusztok

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Rokica,
megkaptam, köszi. Kép
Vendég

Viki ma 3 hónapos. Kép
Vendég

Kismama!Kép

Nagyon édes a bébiKép

Ja és megkönnyebbültem akkor, hogy nem miattam nem jössz márKép
És kösziKép

Havtünde!Kép

Hány kiló Zitus és mennyi idős pontosan???Kép
Õ is jókora, mint Livi kisasszonyKépKépKép

Kisnyúl!Kép
ZabálnivalóKépKépKépKép

Ma olyan jó, apa megint itthon van.
Én még náthásan, de már kifelé megyek.
Baba jól van, és jól viselte a 4 hós régi(!) oltást pedig még köhög.
Ennek ellenére nem volt gonKépKépKép
Talán esténként picit nyugtalanabb volt.

Most akkorát alszik pedig éjjel is aludtKép
Viszont tegnap napközben nem ment neki és estére már üvöltött a fáradtságtól.
Nálatok szokott ilyen lenni, hogy túl sokáig van ébren sok az info és kiborul a bébi????
Nálunk igen.

Na megyek pakolászgatniKép

Szép hétvégét nektek!!!!KépKépKép

Mea
mea

Ja Lívi még nem fordul csak nagy ritkán oldalra.
Elég lustika úgy veszem észre, de pl. ülve ha tartjuk szépen ül meg érezni hogy van erő benneKép
De fordulni azt nem akarKép
Még mindig nem szeret sokáig hasalniKép

Nektek?

Mea
mea

Jaj Kuha!Kép

Nekünk meg a kis Gegő a favoritunkKépKépKép
Igazi kis szívtipróKépKépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Bocsi, de mostanában összefutnak a dolgok

Rokica!
Köszi!
Mailt megkaptam

Remélem, mindenki jól van a Babák továbbra is mosolygósak

Most mennem kell, de ma ráérek délután visszaolvasgatni (persze ha Erhard hagy)

Addig teszek fel képet, hogy el ne felejtsetek.
Mert annyi Csodás kép van fent
Minden Baba zabálni való... nyamm...nyamm..

A kis hamisan mosolygásKép
Kép

Amikor olvas
Kép Kép
Kép

Az új játéka 2 hete
Kép

Bocsi a helyfoglalásért!

Puszi!
Angelani&Erhard
18+4

Kép
angelani

Angelani Kép

Erhard irtó jópofa Kép

Máté is most kezd olvasgatni, van egy ilyen tengericsillag izéje, zizeg, meg zörög, azt zúzza napközben. A lábát ő is fogja már, tiszta hasizombajnok Kép

Sziasztok!

Sisotris
13+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Falina!Kép

Valószínűleg mi is BKV-val megyünk. Szerintem nem vészes, mert a HÉV-vel elmegyünk a Batthyány-ra, onnan meg a 19-es pont elvisz a Móricz Zsigmond körtérre. Ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzánk, megbeszélhetjük, mikor találkoznánk a békási HÉV megállóban. Gyógyulást a babónak!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Első körben minden babát megcsodáltam, egytől egyig nagyon cukik!

Spanci!
Mi az OK baby márkájú kis beülőt rakjuk a kádba, abba pedig Leont. Õ már elég jól tud ülni, azért is merem belerakni. De addig párom fogta ugyanúgy, mint a kiskádban.
Dehogy fertőtlenítem ki minden nap! Ugyanúgy kimosom, de nem fertőtlenítővel.

Tünde!
Érzékenység nekem is Noelnál jött elő, de a mai napig megvan.......
Én se bírom a beteg gyerekekről, gyerekhalálről szóló műsorokat, mindig elkezdek sírni. Szóval nekem nem múlt el....

Mea!
Leon se forog, de ülni azt ő is elég jól tud már. Õ is kis lusta!
Remélem Lívi már jobban van.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

BABAÚSZÁS!

Most néztem meg a honlapot, de a Rubin hotelnél még a régi adatok vannak fent.
A medence sokkal kisebb, fele akkor mint a másik és nem csak a babások használhatják......Este felnőttek is és baromi vegyszeres a víz.
Ezt most nem elrettentés képpen írom, csak ez az igazság. Mi is oda jártunk és a régi medence tök szuper volt, sajnálom is nagyon, hogy Noellal abba kellett hagyni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

KépKép

Hali!

Majd írok, de ezt fel kellett rakni.

Krisztaés kincső, aki tegnap volt 4 hós

Kriszta és Kincső
bkrisztina

mindjárt felrobbanok!!!!!!!feltettem a képeket az albumba Kisnyúlról,még szöveget is írtam,erre azt írja ki,hogy az album üres!!!!!A KUKORICÁS MINDENSÉGIT!!!!!!!
NyúlnéKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia!Kép

Nem tudom te hogy birod, de én tuti begolyóztam volna, ha az én védőnőm mondja azt, hogy 2x annyit kéne ennie. Üzenem a védőnődnek, hogy Maja még ennél is kevesebbet eszik (átl. 80g) és mégis szépen gyarapszik. Szerencsére a miénk mindig megnyugtatott, mikor én aggódtam azon, hogy mindenki más babája mennyivel többet eszik, hogy ez igy jó és nincs semmi baj.Kép És tényleg igy négy hónap elteltével már (majdnem) el is hiszem.KépKépKép Irod hogy Panda is szépen gyarapszik, jókedvű (nagyon édes a mosolyaKép), akkor minden rendben. Én már alig várom, hogy hat hónapos legyen és meg tudjak vele kóstoltatni más finomságokat is, hátha akkor majd rákap az evés "izére".Kép

Tünde!Kép
Én mindig is érzékeny voltam a szomorú filmekre, úgy látszik nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy az nem a valóság. Persze a terhesség még rátett erre egy lapáttal. Én már el sem kezdtem nézni a Zongoristát, mert tudtam, hogy úgysem tudnám végignézni. Egyébként bennem egy életre mély nyomot hagyott gyermekkorom legmegrázóbb filmélmenye a Feketefülű fehér Bim (a szovjet filmipar remekeKép), amit ráadásul karácsonykor adtak le. Ti (30 körüli korosztályKép) emlékeztek még rá? Bbbbrrrrr.....Kép Iszonyúan szomorú film volt. Talán, mert én igazán nagy kutya-őrült vagyok.Kép

Barbi!Kép
Szóval a Rubinba ne vigyem Maját? Köszi, hogy irtad én nem tudtam, hogy igy leromlott a szinvonala.Kép És az Almássy téri-t ajánlanád? Vagy akkor hova érdemes?

Köszi,

Cleo + Maja (4hó+6nap)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Angelani!Kép

De édes Erhard és milyen ügyes hasonKép
Az én Lívim még nem is fogja a lábikóját...

Bkriszta!Kép
Kincső is nagyon édi a kosárbanKép

Párom elment moziba végre 1 hó után, úgy örült nekiKép
Én meg kuksolok itthon, de nem is baj még egy barátnőmet is lemondtam, mert fáj a fejem de nagyon, legalább pihizekKép

Mindenkinek további szép hétvégétKép

Puszi Nektek és a babáitoknak!KépKépKép

Mea
mea

Tünde!Kép

Szakácsnő!KépKépKépKépKép Én mondtam a biztonságiőr alkatot, meg a Baba Security-t.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Cleo!Kép

Szépen fejlődik Maja, és tényleg angyal!Kép Ne aggódj! Már meg is duplázta a születési súlyát, nem? Ez szuper. A pisilést nem tudják még ilyenkor szabályozni, az inkább két éves kor körül kezdődik.

Rokica, köszi megkaptam.Kép

Erhard nagyon édes a hamiskás mosolyával.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Rokica!
Köszönöm a mélt, megkaptam!

Mea!
Jobbulást a fejfájáshoz!

Angelani!
Erhard nagyon szépen tartja magát hason! Mi még elég ügyetlenkék vagyunk.

Érzékenység: szerintem az korral is jár. Régebben egyáltalán nem tudtam sírni filmeken, de már mielőtt Lili megszületett volna, észrevettem, hogy sokkal jobban beleélem magam a dolgokba. A szülések meg persze felgyorsították a folyamatokat, szerintem én is így fogok már maradni. De a szépeket is sokkal mélyebben átélem.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Jó, hogy Ti is ilyen érzékenyek maradtatok, megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen mimóza lelkem. Kép
Kép

Sis Kép
A Csodás álmok jönnek az tök jó film, egyik kedvencem. De valszeg most azt se tudnám megnézni...

Nyúlné! Kép
Te milyen finoman tudsz káromkodni! Kép én csak sokkal cifrábbakat tudok...

BKriszta Kép
Nagyon jóóó ez a fotó!!!

Erhard, és Kisnyúl is nagyon édi!!!

Mea! Kép
Zita ma 16 hetes és 1 napos. 2 hete volt 6kg és 60cm.
Õ is ülni szeret, még nem fordult meg 1x se, de már vagy 2 hete nagyon emelgeti, ill. dobálja a popsiját.

Babaúszás: mi nem megyünk. Én azt olvastam, hogy a későbbiekben aki volt babaúszáson, az nehezen tanul meg úszni, mert most a búvárreflexet használják ki, és ez rögzül. Így nagyon nehezen tanulják majd meg a gyerkőcök a helyes légzéstechnikát. És azért se megyünk, mert anya (én Kép) minden úszás után mehetne a nőgyógyászához... Kép Kép Kép

Ma Budaörsön voltunk anyumnál, Zita tündéri volt. Kocsiban nem volt semmi gond, hazafelé majdnem Győrig aludt. Ott is hagytuk 2 órára, mi meg elmentünk Apával vásárolgatni.

Reggel indulás előtt még volt idő egy kis kúltúrára is:
KépKép

Tünde & Zita 16+1
Vendég

Sziasztok, szép jó reggel!

Képzeljétek, a nővéremnek tegnap 19:55 kor megszületett a kislánya, Anna. (2.baba, van egy 8 éves fia)

Szóval, van most nagy öröm itthon, két fiú unoka után itt a két kislány is. Kép

Elég zsúfi volt ez a pár nap, azért sem tudtam jönni.

További szép napot!

Pr.& Tündike (17+5)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Prüntyi, gratulálunk Tündikének az unokatesóhoz!!!
Természetesen nővérednek is!

Kép

Tünde & Zita 16+2
Vendég

gratula a családnak és juhéj a csajoknak!KépKépKép
képzeljétek Kisnyúlnak már nem sok kell,hogy hasról megforduljon,eszméletlen mekkora erő van benne,oldalra már átfordul,de tovább még nem megy!és most már nagyon komolyan felül,de rájöttünk miért,mert be akarja kapni a kezét és nem a karját emeli,hanem a fejét indítja,így aztánrábukik inkább,nagyon vicces!KépKépKépna puszi
Nyúlné és Kisnyúl15+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Prüntyiék, gratulákunk mi is!! Kép

Nyúlné,
Kisnyúl nagyon ügyi!
Tegnap nézegettem a babanetes albumotokat, és láttam, hogy nagyon tutter textilpelust vettetek.
HOL??? KépKép
A mieink nagyon xarok Kép

Köszi!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, 13+4

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Prüntyi, gratula az unokatesóhoz!Kép

Nyúlné!Kép

Nagyon ügyi Kisnyúl!

Bubus ma egymásután háromszor átfordult hasról hátra! Eddig is néha sikerült neki, de nem egymásután sokszor! A múltkor meg oldalt feküdt az ágyon, és hasra fordult. Viszont ülni még nem ül fel, és én addig nem is ültetem, mert úgy tudom, nem szabad neki segíteni semmiben, amikor elég erős, egyedül is megcsinálja. Ha siettetjük, árthat a gerincének.

Zsóf+Bubus(14+2)

Kép
Kép
göndörzsóf

Göndörzsófi,
nehogy azt hidd,mi se ültetjük,pláne nem FELültetjük,csak amikor az ölünkbe döntjük megtámasztva ő egyszer csak nekiveselkedik és izomból előredőlKép!így értem!nem erőltetünk mise semmit neki,csak reggeltől estig a szavakat tanuljuk,miközben sétáltatomKépKépKép!Bubus is nagyon ügyiKép!
Sisotris,
nem tudom hirtelen melyikre gondolsz,egy részét a Brendonba vettem,az eladó ajánlott egy jó fajtát,meg nem mondom már mit mondott,a másik részét a nővérkémtől örököltem,azok ilyen nagykockások és eszméletlen puhák!és már ezer évesek!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Apa megfertőzött. Két napig nyomtam az ágyat lázasan.Kép
De úgy néz ki megmaradok!Kép
Szerencsére Natinak semmi baja. A dr. néni az mondta, ilyenkor a szervezetem ellenanyagot termel és megkapja a tejcsin keresztül.
Remélem így van!

Prünytyi!
Nagy gratula az újabb családtaghoz!Kép

Minden baba nagyon édes!
Tünde!
Hú, hát tényleg szép nagy Zita is!Kép

Két napja próbálkozunk a hozzátápival. Nem nagy sikerrel.
Az almától a gyerek sikítófrászt kapott, pedig fincsi édes volt sztem.
Ült az ölemben, Apa adagolta a kanállal a cuccot és egyszer csak a gyerek hátravetette a fejét és elkezdett sikítani. Ebből nekünk az jött le, hogy jó lenne, ha békén hagynánk.Kép
Nem eröltetem a dolgot, majd csak szép lassan haladunk.

Irigykedve olvasom, hogy hány baba forog már. Nati nem.Kép
Próbálkozik erősen, de nehéz a popója.
A hasonfekvés sem tartozik a kedvencei közé, de abból nem engedek! Gyakorlunk!Kép

A sírósság, elérzékenyülés rám is jellemző!
Híreket már nem nézek és szomorúbb filmet sem kezdek el nézni.

Barbi!Kép
Hány fok van nálatok a lakásban? Csak hogy felvehetjük e a csini ruhácskánkat harisnyával?Kép
Hátha végre megtetszünk valakinek.Kép

Andi&Nati 22+7

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hazajöttünk anyuéktól, nagyon jó volt. Kár, hogy csak egyet tudtunk ott aludni. Mindig olyan rossz onnan eljönni, nagyon szeretek ott lenni. Kép
Na, mindegy, már alig vártam azért, hogy titeket olvashassalak, szinte már elvonási tüneteim voltak.

Minden baba nagyon tündéri újfent!!! Kép Kép Kép

Mea!

Gergő sem fordul még át hátról hasra, és hasról hátra sem(csak akkor, ha hasonfekvésnél elveszti az egyensúlyát, és elbillen).
Oldalra viszont nagyon szépen fordul hanyattfekvésből.
De lerakom mondjuk valahogy, az tuti, hogy az alapállapothoz képest 5 perc múlva ott van a feje, ahol eddig a lába volt.
Ja, és a legújabb "tudománya" (aminek viszont nem nagyon örülök): kitolja magát a hordozóból. Most már csak úgy tudom a hordozóban hagyni mondjuk az ebédlőben, amíg én a konyhában vagyok, ha becsatolom a biztonsági övvel.
Ugyanis szépen addig feszíti a lábát, meg tolja a magasba a fenekét, amíg ki nem csusszan előre a hordozóból. Én is tök véletlenül vettem észre, hogy derékig már kilóg a hordozóból.
A kis ravasz... Kép
Úgyhogy marad a becsatolás!

Más, és sokkal szomorúbb téma (KépKép:

Ha minden igaz, talán ezekben a percekben már műtik a kis májbeteg Rebekát.Kép Kép Kép
Szorítsunk érte együtt, jó?
Én ugyan személyesen nem ismerem a családot, csak az újságokból és a tv-ből, de itt laknak Mogyoródon, és a férjem rokonai. Ilyenkor az ember talán egy kicsit még jobban aggódik ezért a pici, gyönyörű kislányért.
Köszönöm!

kuha és Gergő (19+1)

Kép
kuha

Nyúlné!Kép

Nem gondoltam, hogy ültetitek, hanem csak örültem, hogy Kisnyúl fel tud ülni ilyen korán, nagyon ügyes. Csak írtam, hogy Bubus még nem tud, ezért nem ültetjük. Ha a bátyjára üt, akkor későn fog ülni. Nem semmi erős Kisnyúl.KépKépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ja és Bubus a tengelye körül is megfordul a kiságyban!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Kuha!

Én eddig ismeretlenül is nagyon szorítottam a kislányért! Igy, hogy a férjed rokonai, ha lehet, még jobban drukkolok a gyógyulásáért!

Na, pl. ez is egy olyan hír volt a tv-ben, amit megkönnyeztem.Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: