Tudom, hogy minden baba más, ezzel már sokszor sikerült megnyugtatnia engem mindenkinek (védőnő, gyerekdoki, család..). Ugyanis Maja elég sok mindent nem úgy csinált, ahogy az "átlag". Én meg eleinte mindenen hülyére aggódtam magam. Pl. amikor a köldökcsonkja nem akart 10 nap után se leesni, a védőnő mindig azzal jött, hogy ismer olyan babát akinél "csak" a 27. napon esett le. Na a 28. napon küldtem neki sms-t van egy új rekorder. Végül a 46.!!! napon (majdnem 7 hetesen) jött le rásegitéssel, de viszont gyönyörű lett a köldöke.
Az evési szokásain is eleinte halálra izgultam magam, mert nagyon keveset eszik (még Megann Lénácskájánál is kevesebbet
), de mivel szépen fejlődik a dokinéni szerint valszeg, nagyon jól hasznositja a tejet a baba. Most ha jól belegondolok, lehet hogy ez az oka a kevés pisinek reggelente, mert ő ugye gyarapszik, de többet nem eszik, lehet hogy mindent hasznosit az utsó cseppig?!
Egyébként most 4 hósan 6400g és 62cm. Teljesen normálisan fejlődik, tudom, csak nehéz nem aggódni mindenen ami más, mint az átlagos. Viki!
Köszönjük.
Cleo

!