Lindi, sztem nem baj. én is csak a nagyobb/keményebb pelyheket főztem/forráztam.
HOMEÓ: a gyerekek nagyon érzékenyek rá! kb úgy hat rájuk a homeó, mint ránk egy red bull. persze ez is személyfüggő, van akinek meg se kottyan, van aki meg elszáll tőle, mint az közismert
a homeós dokim az alkati szer mindenhatóságára esküszik, ezért nem is javall 15-ösnél nagyobb potenciált gyermeknek
gyermek alkati szerét meg nagyon nehéz megállaptani, ezért aki próbálkozik vele - de ezt már soxor írtam le itt - az vagy kamuzik, vagy tök dilettáns.
egyébként az alkati szer lenne az, ami kb a fejfájástól a depresszión át a lábgombáig mindenre hatna.
szóval gyereknél a homeót csak óvatosan, és csak kisebb, szinte ártalmatlan dolgokra ajánlotta, és max 5-6 adagot. ha addig nem hat, akkor nem jó a szer. ha jó a szer, addigra elérte a kívánt hatást, és itt abba is lehet hagyni a dolgot.
fogfájásra nekünk a chamomilla szart se ért

homeós doki javaslatára kipróbáltuk a mercurius solubilist rá, de az se ért semmi, úgyhogy a végén maradt a panadol, meg a dentinox - ami meg szintén nem sokat ér a nagy fájdalom ellen.
Oxi ajánlotta helyette az Anesteticát, de azt mi még nem próbáltuk, de majd ma megyek gyógyszertárba és kérek. meg nurofent is, mert a panadolt Isti is soxor visszaköpködi, túl sűrű.
de azért a homeóról nem mondtam ám le, én naponta szedek egy klassz kis adagot (ez még mindig a 8hetes Voll-kúra) amitől vasárnap pl. pokoli migrénem van, csütörtökönként meg agresszív állat leszek
na és az itthoni kis patikámmal tudok gyógyítani mindeféle sérüléseket, rovarcsípést, oltási szövődményeket, lázat, kisebb izomfájdalmakat, herpeszt, emésztési panaszokat, fej és fogfájást (fogzást ugye nem

) meg némi kezdődő depressziót is
Votiv, a javasasszony