A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fic, sztem a volt férjed csak egy ütődött lehet Kép ha hajlandó volt lemondani rólad Kép
hogy eheti a kefét, ha látja a képet rólad meg Vincéről KépKép

egyébként én is láttam 1 utódom a wiwen, de engem elfogott az undor Kép de az is inkább a pasitól Kép az jut eszembe, h minek nézzem én a hülye fejét, inkább törlöm a kapcsolatot. de azt inkább mégse, mert azzal csak felhívnám rá a figyelmét, hogy így-vagy úgy (ki tudja, ő minek véli) érdekel Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Először is: Kisün, boldog névnapot!

Osztán: a brevi ülés tök jó, mi épp azért vettük ezt, mivel Zsombor már egy évesen is elég vállas volt, ez meg jó széles. És egyáltalán nem csúszkál, persze ehhez be is kell kötni Kép Bendinek csak azért van Chicco-ja, mert alig használtan vettük harmadáron.

Votiv, volt időszak, amikor mi is egy kisautó-haddal az asztalon álltunk neki az evésnek. Egyszerűen unalmas volt csak kajálni, kellett hozzá valami szórakozás is.

Mayába meg mégis csak elmentünk (könyvtár holnap is nyitva lesz), Bendi egész jól kilábalt mára a megfázásból. Sikerült ismét pár emberrel és babával futólag megismerkednünk. Körülbelül három mondatot is tudtunk váltani két futás között, két ilyen szaladgálóssal azért nem könnyű társasági életet élniKép Azt meg nem is mondtátok hogy a mayaval szemben kisvonat is van! A srácok meg vonat-és autómániásokKépKép Így mi voltunk az utolsók, akik eljöttünk, nem kis küzdelem árán.

Korkülönbség testvérek között: nálunk a tizenöt hónap nagyon bejöttKép
És most még elárulok valamit: ma reggel voltam AFP-n...KépKépKép

Kata
soosoo

Soosoo,
NEM MONDOD!!!!! KépKépKép Akkor ezek szerint te egy héttel előttem jársz????

vera
kisün

Soosoo! Ez most komoly? Gratulálok! Kép
Jól eltakartad a talin, én nem vettem észre semmit.
Bátor csajszi vagy!

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, sztem nem baj. én is csak a nagyobb/keményebb pelyheket főztem/forráztam.

HOMEÓ: a gyerekek nagyon érzékenyek rá! kb úgy hat rájuk a homeó, mint ránk egy red bull. persze ez is személyfüggő, van akinek meg se kottyan, van aki meg elszáll tőle, mint az közismert Kép

a homeós dokim az alkati szer mindenhatóságára esküszik, ezért nem is javall 15-ösnél nagyobb potenciált gyermeknek
gyermek alkati szerét meg nagyon nehéz megállaptani, ezért aki próbálkozik vele - de ezt már soxor írtam le itt - az vagy kamuzik, vagy tök dilettáns.
egyébként az alkati szer lenne az, ami kb a fejfájástól a depresszión át a lábgombáig mindenre hatna.

szóval gyereknél a homeót csak óvatosan, és csak kisebb, szinte ártalmatlan dolgokra ajánlotta, és max 5-6 adagot. ha addig nem hat, akkor nem jó a szer. ha jó a szer, addigra elérte a kívánt hatást, és itt abba is lehet hagyni a dolgot.

fogfájásra nekünk a chamomilla szart se ért Kép homeós doki javaslatára kipróbáltuk a mercurius solubilist rá, de az se ért semmi, úgyhogy a végén maradt a panadol, meg a dentinox - ami meg szintén nem sokat ér a nagy fájdalom ellen.
Oxi ajánlotta helyette az Anesteticát, de azt mi még nem próbáltuk, de majd ma megyek gyógyszertárba és kérek. meg nurofent is, mert a panadolt Isti is soxor visszaköpködi, túl sűrű.

de azért a homeóról nem mondtam ám le, én naponta szedek egy klassz kis adagot (ez még mindig a 8hetes Voll-kúra) amitől vasárnap pl. pokoli migrénem van, csütörtökönként meg agresszív állat leszek Kép
na és az itthoni kis patikámmal tudok gyógyítani mindeféle sérüléseket, rovarcsípést, oltási szövődményeket, lázat, kisebb izomfájdalmakat, herpeszt, emésztési panaszokat, fej és fogfájást (fogzást ugye nem Kép) meg némi kezdődő depressziót is Kép

Votiv, a javasasszony Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
áfonyás alma itt is nagyon rulez Kép és ismerős kislányban mintha Dócit véltem volna felfedezni Kép

Zsanci,
tudomééééén, de szerintem azért így is elég nehéz lesz Kép pedig én egy rondaburzsujmázlista vagyok...

v
kisün

Soosoo,
és mikorra vagy kiírva? Én júli 3. Kép
kisün

Soosoo, gratulálok!!!! KépKépKépKép

na, most kéne indulnunk gyerekdokihoz, erre István alszik, mint egy murmeltier! Kép

Kisün, én is tudom ám a menüt (c-vita, orrcsepp, lázcsill. ha kell stb.), de nagyon sűrű zöld tengeralattjárók jönnek az orrából, és csúnyán köhög is, legalább hallgassa meg a mellkasát, meg hátha van vmi teendő, mikor kell újabb szurira menni meg azért elmesélem neki ezt a kaka-ügyet meg az étvágy-dolgot is Kép

votiv 8)
votiv

Halihó! Névnaphoz és frissen bevallott kisbabához (Kép)nagy-nagy grat és sok öröm!

A tesxcoval az a genyóság, hogy Angliában jó minőségű árukat találni ottan, úgyhogy a hiba az itteni emberek készülékében van... és nem csa a Tescoban Kép Gyakorlatilag bármit eladnak bárhol Kép

indianyo

Kisün, szerintem nincs egy hét. Én ma 16+2. Megvárjuk egymást?KépKép

Lindi, nagyon elbújt, csak most kezdenek szűkek lenni a normál méretű gatyáimKép
soosoo

Votiv,
persze, akkor vinni köll!
kisün

Votiv,
engem egyszer megharapott egy murmeltier Kép
kisün

Soosoo,
ez nagyon izgi, még sosem voltam szinkron-terhes senkivel Kép
kisün

Sziasztok!

Örülök, hogy mi is eljutottunk Mayába! Bocs, hogy nem voltam túl beszédes kedvemben, de valahogy ma ilyen napom volt!Kép

Soosoo!

Nahát!Kép És sem vettem észre! Jól titkoltad!Kép
Gratulálok!Kép

Beteg babáknak jobbulást!Kép
Hozzánk sem jött ki Szilveszter éjjel az ügyelet, pedig Timi folyamatosan hányt fél 1-től reggel 6-ig! Csak tanácsokat osztogattak telefonon!

Este még jövök!

ILdi
ildi76

Soosoo,
nekem már a 12. héten jobban esett a terhesnadrág Kép te már érzed mozogni? Mennyi lesz Bendegúz és a baba közt? Kép Más kérdésem most nincs Kép de nagyon feldobtál, köszönöm!!!

v
kisün

Vincétől: bbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv most vettem éyííííííííííííííííííííííííszre, hogy túl vagyok i
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ficánka

Soosoo,
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és tényleg disznó módon takartad!!!KépKép

enyim kicsi édes fiam miért nem alszik??????má' minnyá' sirok!!!!!!!!!!!komolyan! olyan fáradt..meg én is...össze vissza ragozok...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

Tali jól sikerült, jól éreztük magunkat.

Sosooooooo: nem semmi nyelveket beszélsz. Fiaid meddig nézték a vonatot vagy autót?

Magdi/Mása: köszi a kávét, és a rendelést is. "hanagyleszek...."

Manó: Neked a fürdetőt. És akkor hétfőn megveszem az cuccokat nektek.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kisün, én jún.28. Akkor az öt nap... Tökjó, lehet, hogy nem kell végigunni a négy napot a H-ban? KépKépKép Bendi meg a legkisebb között 19 hónap lesz, ez most így jött össze Kép Én már néha mintha éreznék moscorgást a pocakban, de még nem rendszeresen. S te már érzel mozgolódást?

A gratulációkért meg köszönet mindenkinek, bár erre egy ismerősünk azt mondta az első gyerekük születése után, hogy "majd akkor gratuláljatok, ha felneveltem" KépKép
soosoo

Zsan,
nem takartam, tök normál méretű ruhám volt rajtam KépKépKép
soosoo

Soso: és ezt nem is említetted?? jól titkolod ám... semmi nem látszott. Akkor húúúúúzááááááá bele a tanulásba. Nem vagy semmi ám.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv: képzeld veled álmodtam. Már nem emlékszem tisztán, de dokinak illetve végzett homeopata voltál és hozzád jártunk mindannyian. hihi, nagyon vicces volt az álom.
Kaja ügyben tök jókat javasoltál, épp volt itt egy anyuka kaját venni és ezeket mondtam neki, hogy főzzön gabonákat aztán azt mixelje össze valamivel.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: azóta nem aludt? nemáááááááá
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
nyelveket el ne áruld, akkor mindenki csodabogárnak szokott nézniKépKép
Különben meg tök jó, hogy ismerős vagy a környékünkön. Ha lesz még szép hó a télen, szervezhetünk szánkózást is Kép
soosoo

Johi,
de megalázott két darab 15 perces alvással. Az egyik még a kocsiban, a másik meg itthon. Most papirt eszik, én meg nézek ki a fejemből.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Soosoo,
Veránál "furibbnak" nem fogunk nézni. Õ ilyen halott nyelveken beszél...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan: Kép

Votiv: KÖSZÖNÖM!!!!!! Kép Én javaslatodra most olvasom a Homeopátia a léleknek c. könyvet, anyukámnak akarok segíteni, már nyomon vagyunk, és nekem is jó lesz!

Vince továbbra is nyügi, 37,7 a foka, nyálzik nagyon, és csak egyik cici kellett neki, úgyhogy most megyek fejni.
cuppppppppp Kép
ficánka

Soosoo, gratula a pocakbabahoz!Kép
Es te sem arulod el, hogy milyen nyelveket tanulsz? Egy volt osztalytarsam udmurtul tud...Kép Nekem teccik!:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Én Moose-szal és Maccsal latinul szoktam beszélgetni!!!KépKép elég vulgáris!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
délutáni alvás az én kölkeimet se érdekelte. Majd ha Apa esetleg időben befelyezi a munkát, elmegyünk érte, és akkor megint horpasztanak a kocsiban.
soosoo

Majd elárulom személyesen. De az udmurttal azért nem versenyzekKép Komolyan, van ilyen nyelv??? Urduról már hallottam, rokona? KépKép
Vera, dejó, te is filosz voltál? Nem vagyok egyedül... Latint én is tanultam, de azt már nem vállalom be. Meg van még pár nyelv, amibe belekezdtem, de már azokat se vállalom.
soosoo

Finnugor szakon doktorizik, gondolom az egyetemen szedte ossze ezt a csunya betegseget.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Soosoo! Most már egyre kíváncsibb vagyok azokra a nyelvekre. Ki vele!

KépKép
KépKép
lindicita

Boldogságos Kisün napot kívánok!
ÉS azon dolgozom,hogy drágakő legyen a következőKép

SOosoo!

Neked is gratulálok,nem semmi vállalkozás szerintem én kettőnél többet semmiféleképpen nem vállalnékKép

ívoltunk dokinál,Pannának torokgyuszija van,kapott antibiot.Örülök neki mert már semmi vajákosság nem használt mindig visszajött a láz hétfő!óta.

Fic!

Exed pedig ha megnyerte,hadd vigye!
Szerintem ha egy pasi menni akar akkor az úgy is megy(nőre is ez áll)tökmindegy,hogy szebb,jobb van otthon neki.
ÉS ha már egyszer másfelé kacsingat akkor szerintem jobb ha mihamarabb elengedi az ember mert máskor is meg fogja tenni és ha már gyerek is van akkor az nagyon fájdalmas.Saját bőrőmön még nem tapasztaltam,ezért nagy a szám de láttam sok ilyen kapcsolatot.ÉS ugyi a kibicnek semmi sem drágaKépDe én tuti nem bíznék meg a pasiba ha egyszer már lelépett valahonnan.Mi a biztosíték,hogy tőlem nem fog?De ez most legyen a csúnyácsak utódod gondjaKép

ÉS annyira jól vagyok,egész nap jöttünk-mentünk és nem fáj semmim.

Pannán viszont látom,hogy 3 napig nem voltunk vele vagyis nagyinál volt.Nem mosolyóg olyan széleseket és folyamatosan mint eddig mindig.remélem hamar visszanyerjük a bizalmátKép
És már rengetegek sétál egyedül!

Ja és ma felfedeztem Neeték utcáját,tehát szegény Neet-et semmi sem óvja már meg tőlem!

Kibic
20170114224602

petergabi: én is imádom! imádtam terhesnek lenni és ehhez ő is nagyban hozzájárult. semmi idegbaj, mégis úgy éreztem, hogy nagyon alapos. Végig úgy éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok. nálam ez azért is érdekes, mert előtte csak női nőgyógyászhoz mertem menni. utólag beláttam, hogy kár volt félni.
Úgy érzem,neki köszönhetem, hogy természetes úton lett meg Bazsó. Sajnos a természetes szülés nálunk nem valósulhatott meg teljeskörűenKép kb. 6 órán keresztül kaptam az oxitocint, mert egy napos vajúdás után sem tágultam egy centit sem. ezért is félek a következőtőlKép Minden nap eszembejut, hogy a következő vajon miként fog alakulni! remélem azt is ő vezeti le! nagyon türelmes voltKép

Kép
Kép
zuzmo1

Soosoo, én is gratulálok! Kinél fogsz szülni?

Kép
Kép
zuzmo1

Ja és nem mondom a lényeget:du.voltunk Mayában erre avval fogad a felszolgáló csaj,hogy:"Elkéstél"!

Juc
20170114224602

Votiv:akkor én feladomKépVégül is az a lényeg,hogy MA eszik!!!

Soosoo:én is gratulálok a pocakhozKép

Gigi:még mindig nem tudjuk,hogy mit jósoltak nekedKép?

Zuzmo:örülök,hogy neked is bejött BS.KépAttól meg ne félj előre,hogy milyen lesz a köv.szülés.Hidd el nincs 2 egyforma,de erről nem is olyan régen tárgyaltunk itt.

petergabi

voltunk dokinál, kiderült, hogy influenzás(ak vagyunk, mert már én is kutyául érzem magam!!!)
Isti kapott minden vackot: c-vitamint, sinecod cseppeket, nurofent, echinaceát, baby luufos bedörzsölést, és bekómált.
én meg nyomom az oscillót.

doki azt mondta, kaja miatt ne aggódjak (nagyon). egyébként meg adhatnék neki egy kis tejpépet, attól majd jól felhízik!!! háhhhá KépKép
kaki-ügy lehet a fogzás miatt ("milyen szép duzzadtak már a kisőrlői...")

a panadol vs. nurofen dilemmában egyértelműen a nurofent ajánlotta, hatásában is jobb, és felhasználóbarátabb Kép

dentinox vs. anestetica párharcban a dentinox mellett voksolt, mert az anest. szerinte túlzottan elbágyasztja (azaz leszedálja) a gyereket

és a lelkemre kötötte, nehogy adjak Istinek tejet, még higítva se, mindent babatejjel készítsek
merthogy Isti a tejtől puffadt meg tosott, ami szerinte bőven kimeríti az allergiás reakció fogalmát. szóval ágyő, bocikák és tejbegrízek Kép

votiv 8)
votiv

Soosoo,
tényleg lehet, hogy találkozunk!!! Kép nekem Dóci nagyon pontos volt, egy nappal a kiírt időponty előtt született, de hát a második gyereknél minden lehet Kép Néha én is úgy érzem, mintha mocorogna valami ott bent, de egyáltalán nem biztos, hogy a baba az Kép
és én fura halott nyelveket tanultam (sumer, akkád stb.), szóval igen, filosz volnék Kép de most máruld el, hogy te mit, vagy ha nagyon ciki, akkor mélben Kép
19 hónap tökjó, nálunk ugye 22 lesz Kép

v
kisün

Votiv!

Nurofen nálunk nem hatott,Panadol viszont igen.Ez is egyéni szerintem.

Buljatok!
Juc
20170114224602

Votiv: Eresszük össze a dokikat, az enyém a Dentinoxra mondta, hogy az enm jó, mert a lidocain, ami benn van, nem csak az ínyre, hanem a gyomorra is hat, és az nem jó Kép De sztm kinek mi jön be Kép
Én mindkettőt megkóstoltam mindenesetre. A Dentinoxtól jobban zsibbadt a nyelvem. A csajnak viszont az anaesthetica volt hatásosabb. Kép De lehet, hogy csak azért mert azt pelussal dörzsöltem be. El nem bágyadt tőle, az tuti Kép

Kisün: Olvastalak a villanyszámlámon Kép Gratula!

KépKép
oxigen
Györköny

Hello Csajok!

Hulla vagyok ma, kidöglesztett a két gyerek...állítólag telihold van, bár még nem volt időm kinézni az ablakon...

Maya ruled!!! Kép örülök, hogy megismertem Magdit, és Orsit, meg Soosoot és a két fiúcskát! Kép na meg jó volt látni Zsanciékat, Manókáékat, Beetéket (Lilla annyira édesen beszél Kép), Johiékat Kép

És azt vettem észre, hogy a mayás taliknál mindig feltűnik a környéken 1-2 pocakos (vagy babakocsit toló) anyuka, aki ott téblábol a közelben, és nagyon-nagyon érdeklődően néz minket...persze szépek is vagyunk, meg a babák is édesek Kép, de sztem egy-két rídonli mama megnéz ilyenkor minket magának Kép

Kisün, Blaye!
Boldogságos Vera-napot Nektek!!! Kép

Soosoo!
Gratula a 3.-hoz!!!! Kép Nem semmi bevállalni újra a kis korkülönbséget! Nálunk kereken két év van, de azt mondtam, hogy a harmadikkal inkább 3 évet várjunk (ha...)....
És én is épp júni 28.-ra voltam kiírva Petrával Kép

Zuzmo!
(hú remélem Te kérdezted)...szerintem sokminden bejátszik abban, hogy mi az ideális korkülönbség...nálunk ez a kettő nem rossz, mert Petra szereti Donit (csak nekem nehéz), barátnőméknél 3 van, ott viszont voltak komoly gondok...ott aztán rendesen verbalizálta a bátyó a tesó iránti agressziót (miért van itt, én nem akartam őt? dobjuk be a kukába... és hasonlók)
Persze egyesek azt mondják, hogy épp azért jobb a 3, mert így tudja verbalizálni, így megszabadul a feszültségektől, viszont egy kisebb még kevésbé, így bennereked és majd később máshol tör utat... na, de nem pszichologizálok Kép...az viszont tény, hogy Petrának mára szinte olyan, mintha Doni mindig is lett volna Kép
A szülés pedig gyorsabb Kép

Na megyek agyatmosni...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Soosoo, engem az uram SUSU-nak hív, a tiéd nikket hogy kő kiejteni? Ja, és én beszélek hindiül és urduul(utóbbin írni nem tudok, mert az arab írást használják, csak beszélem meg értem) úgyhogy nem vagy egyedül, látod, itt a népek midnenféléken tudnak, nekem is áruld el a te bogaraidat léccii Kép

Én azt szeretném, ha kb. 2 év lenne gyerkőcök között, addigra már az első lesz annyira értelmes, hogy lehet a fejével beszélni a másik babáról (remélemKép)

indianyo

Green, most láttam a fiadat wiwen, hát, gyönyörű!!! KépKép

Juc, nem mondod? még nem tudom, hogy 6-e, mert Isti amúgyis beájult volna sztem. na nemmintha c-vitamintól meg sinecod cseppektől nagyon el lehetne ájulni Kép dehát beteg és fáradt is volt szegényke Kép

(K-)bulgatunk...

votiv 8)
votiv

A nyügösködés vége estére 38,6 lett, adtam neki kúpot és C-vitamint. Most evett rendesen, csak nagyon elesett volt szegényke. Remélem, reggelre kutya baja! Ha végbélben mérek, akkor le kell vonni fél fokot?

Votiv: Jobbulást Nektek!!!! Kép Drukkolok, hogy rendben legyen az éjszaka!

Juc: Ja, én is így gondolom, ha megnyerte, had vigye! Szerencsére nem lett kőc (hála minden Szentnek!) nálunk, ezért 1 hónap depizés után már bulizni indultam, és igyekeztem elfelejteni a 9 évet. Most pedig van két csodás pasim, és NAGYON BOLDOG VAGYOK! És persze már nem vagyok olyan kis naív lányka, már idejében biztosítottam apafejet arról, hogy NYISSSSSSSZZZZZZZZZZZ, ha másfelé "kacsintgat". Kép Panna gyorsan újra mosolygós lesz, ez tuti, de Neked is jár egy kis szabi. Örülök, hogy jól vagy már teljesen! Kép

Kókuszkockát akartam csinálni, már a lap kész, csak hengergetni kell, de inkább megyek bújni apafejhez a kanapéra, hogy együtt küldjük a ++++++++++ -t a kiságyban szunyókáló utódunkhoz.

cupp, és jóccakát
fic.
ficánka

Oxi, te jó ég, ezt nem is hallottam!

jaj, egyre rosszabbul vagyok, és sehogy se állok a munkával, holnap meg lapzárta Kép ne csodálkozzatok, ha most kicsit eltűnök

votiv-a-munka-hősi-halottja

votiv 8)
votiv

Moose!
szelektív vagy. helyesírás dolgot nem én kezdtem, de nyugodtan kend rám.

Vera!
Bódog névnapot kívánok!
a dokink most véletlen nem is a régit írta fel. nem tudta kitalálni, h milyen lehetett a régi Kép
nem kicsípésnek tűnik, hanen pállásnak. nem nagyon javul. vagy ez több napi folyamat?

örülök, h minden oké a piciddel.

Lindi!
NA EZEN A KÉPEN TELJESEN RÁD HASONLÍT GRÉTI!!!!!! Nagyon jó csaj! Kép a répa nyers?

Wick!
történeted tök jó, sokban emlékeztet az én szülésemre.

Soosooooooooooooo!
GRATULÁLOK, KIS TITOKTARTÓÓÓÓÓ!

ancsipancsi

Szmagdi!
egyszer azt írtad, hogy írtál mélt. de azóta se jött semmi. vagy ez még az előzőre vonatkozott?

ancsipancsi

S.O.S. A kókuszgolyóhoz a tejet fel kell forralni? Holnap vendégségbe megyünk, és még ma meg kell csinálnom.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: