A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati Kép
Hű, nagyon sajnálom Kép
Szerintem ha Kali még nem volt bárányhimlős nem sok az esély, hogy nem kapja meg Kép
Az meg hogy a babára milyen veszélyt jelent sajnos nem tudok válaszolni, de az anyatej biztos nem védi meg Kép
Szerintem beszélj egy gyerekorvossal, hogy mit tanácsol.

Annácska 28+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titati:
Az anyatej véd
Nem ritka eset, amikor az újszülött a testvérétől kapja el élete első heteiben a bárányhimlőt. Ilyenkor a várható varicella mindenképpen kisebb kockázatú, mint a méhen belül szerzett. Lefolyását nagymértékben befolyásolja az, hogy az édesanya volt-e már bárányhimlős, és tud-e szoptatni. Ha védett és szoptat, akkor minden esély megvan arra, hogy az újszülött fertőzése enyhe lefolyású legyen, ha nem, akkor szükség lehet antivirális kezelésre.

Még másolok, ha találok valamit!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Rita:
Mikor terveztük kistesót, direkt kifaggattam erről a gyerekorvosunkat, mondván szeretnénk kivédeni, nehogy a terhesség alatt hozzon haza valamit. Akkor NEM tanácsolta a védőoltást. Most lehet, hogy máskép fog vélekedni, de attól tartok, hogy már késő Kép Holnap mindenképp felhívom, de addig se vagyok nyugodt...párom meg aztán pláne.
A bárányhimlő oldalon is írtam a dokinak, és nagyon várom a válaszát, kiváncsi leszek...addig meg marad az izgalom. Kép

Nicika:
Nagyon jó dolgokat vettetek. A kocsi is nagyon komoly!
titati

Nem ritka eset, amikor az újszülött a testvérétől kapja el élete első heteiben a bárányhimlőt. Ilyenkor a várható varicella mindenképpen kisebb kockázatú, mint a méhen belül szerzett. A betegség lefolyása szempontjából kedvező, ha az édesanya védett és tud szoptatni.
Minél fiatalabb életkorban esik át a csecsemő vagy gyermek a bárányhimlőn, annál hamarabb szűnik meg a vírussal szembeni védettség. Következménye lehet a vírus újraéledése a szervezetben és az övsömör kialakulása.
A lappangási időszak elején, vagyis a fertőző személlyel való találkozást követő 10-11. napig a leendő beteg még nem fertőz, ez után azonban már lehetőleg tartsuk távol olyan személyektől, akiket veszélyeztethet a bárányhimlő.

Szerző: Máriáss Márta
Lektor: Dr. Mészner Zsófia, gyermekinfektológus

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde:
nagyon köszi!!!!
Most az lenne a legjobb, ha be tudnánk biztosítani magunkat, hogy ne jöjjön haza a betegség...mert egy újszölött rögtön betegséggel induljon, nem lenne túl szerencsés.
titati

Titati
Bárányhimő Kép Nekem a nagyobbik gyerek 3 hónaposan kapta el. Pedig még jócskán szopizott!!!
Kb 1 hét alatt lett jobb neki.

Bori
Nagyon-nagyon édesek a lányaid. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok leánykák!
Mögvan az ágyikó, Jól elfáradtam, de olyan jó esettKép A szivacsot azért nem én emeltem, de a többit teljesen egyedül raktam össze, hát 4 órába került, de sikerültKép Iszonyú nehéz letérdelni meg felállni meg hajolgatni, brrr. De gyerkőc, bár az elején sokat bokszolt úgy érzem, élvezte (apja-anyja fijaKép a szerelést, úgyhogy nem vette zokon.

Én továbbra is azt mondom, megvárom, hgoy reggel milyen nállapotban ébredek, jó? Mert most hiába határozom el, hogy jövok, ha reggel meg fájok... Úgyhogy beszéljétek meg, hogy kábé mettől meddig hol vagytok, és akkor csatlakozni tudok, ha úgy alakul. Bár azért az esélyt kicsinek látom...

Titati, nehéz a helyzetetd, tudom, hogy nem könnyű ilyenkor nyogodtnak lenni, de mégis próbáld meg, mindannyiótok érdekében! Én is úgy tudom, hgoy az anyatej megvéd, az első pillanattól kezdve, azaz lényeges csökken a veszélye egy ilyen fertőzésnek, ha mégis kialakulna. Drukkolok!

No, most egy picit ledőlök, mert irgalmatalnul elfáradtam. majd még jövök, addig írjatok sokat Kép

indianyo

Titati! Meg tudom érteni az aggodalmadat, pontosan ez esett meg velünk. (bocs azért írok megint magamról). 37. héten kiderült, hogy bárányhimlő járvány van a bölcsiben, ahová Bence járt. Már nem tudtunk ellene tenni semmit, a lényeg az volt, hogy én már voltam, tehát a pocakomban a baba védett volt. Aztán a leginkább a kórházi tartózkodásom ideje alatt volt a manó beteg, nem is láthattam 1 hétig. A lényeg, hogy most kb.14 nap a lappangási idő. Szerintem a védőoltással már nem mentek semmire, ha elkapta. Ha pedig nem -és megoldható- akkor ne vigyétek közösségbe a szülésig. Ja, a bárányhimlő addig fertőz, amíg a piros foltok közepén kijövő kis gennyhólygok nem pörkösödnek. (de ezt majd a doki is elmondja) Szóval, szerintem talán nem kell annyira megijedni, beszélgess a kis Pocaklakótokkal, hogy várjon még 2-3 hetet, ha tud, így kiderül pro és kontra, hogy mi a helyzet. Ha elkapta a betegséget, akkor mire hazakerültök túl lesz a fertőző időszakon (vagy ha nem -és meg tudjátok oldani- nem engeditek a picurhoz - a nehéz időszak 6-8 nap). Szerintem most ez lenne a jobbik eset, két okból is. 1. Akkor tudhatod, hogy utána nem kell aggódnod, hogy 2-3 hetes korában jön ki a betegség, amit -bár a tej tényleg véd, de az ördög nem alszik- a pici elkaphat. 2. a következő járványkor, ami várhatóan ősszel lesz (tavasz és ősz a kedvenc barihimlő-időszak) a picurka még mindig kicsi lenne a betegséghez. (ahogy tudom) Én így utólag úgy gondolom, hogy amitől anno a leginkább rettegtünk, az volt a legkedvezőbb eset. Szerintem a doki is meg fog nyugtatni.

Ja, és a kiscsajszink szintén 3 éves korában elkapta a fertőzést. Amint közösségbe került. Addig viszont nem, mert Bence már nem hozta haza.

Kép
KépKép
zsugyu

Tünde: igen én is ezt bogarászom, és sajna elszomorít:
1. Bogyót MÉG nem tudjuk megvédetni, mert 9 napos kor alatt nem adható védőoltás.
2. Kalit meg MÁR nem tudjuk beoltatni, mert a fertőzöttel való találkozást követő 72 órán belül ér csak valamit.

Szóval marad a reménykedés, hogy nem betegséggel kezdi az életét a kistesó Kép

Szisz:
bárcsak már 3 hónapos lenne...de egy baba így kezdje az életét, hogy rögtön ilyen betegségnek legyen kiéve Kép
Azt nem bántam volna, sőzt szerettem volna, ha Kali a kistesó 1 éves koráig hazahozott volna pöttyöket...de NEM ennyire korán.

Jaj-jaj Kép
titati

Nicika!

Szuper a babakocsitok! Szép, és elég praktikusnak is tűnik. Bár én már csak az esernyősöket figyelem -hogy a Yarisba beleférjen, lévén ez az én városi autóm tök jó, csak babakocsi nem fér bele, de amikor vettük, nem gondoltunk az újabb gyerkőcáldásra- igazán el tudné képzelni egy ilyen babaautót is.

Kép
KépKép
zsugyu

Titati
Hú ez nem jó hírKép

Annácska
10-kor a Hervis előtt jó? Ikea ebédben én is benne vagyok.Kép

Ildi?
Nancsi?
Mamacka?
Vok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

VIkó
Reggel várom az infót róladKép

Esztipeszti
Rád számíthatunk?Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Mamacka: nem lesz gond Kép Egészségedre Kép

Voltam kismamaklubban. Sok dolog pozitívan változott a kórházban Kép Viszont a szülésznő nem tudott már vállalni. Ez most eléggé kiakasztott. 31. héten már késő Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok, ezért érdemes volt írni, meg fotózni, meg képet feltölteniKép Még jó hogy nem vagyok sértődős fajta.....KépKépKépKépKép

Titati, nálunk a hugom volt ilyen helyzetben, ő egy hetes volt amikor elkapta a bárányhimlőt. Õ iszonyatosan könnyen úszta meg, 3 kiütés volt rajta meg egyszer ment fel a láza 37,5-re oszt annyi. De azóta se kapta el újból, szóval védett lett.

remélem nálatok is ilyen könnyen megy majd.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta Kép
Részemről rendben, ott leszek Kép

Titati Kép
Azért drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Meg tudjátok valahogy oldani, hogy Kali ne menjen oviba addig? Bár azt még nem lehet tudni, hogy elkapta-e már Kép

Annácska 28+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vikó Kép
Gratula az új ágyadhoz Kép
Ma már abban alszol?

Annácska 28+3

annácska

Cory Kép
Sajnálom, hogy nincs szülésznőd Kép
Tudsz mást választani?

Annácska 28+3

annácska

<font color="0000ff">Alina! Nem értem a kocsival kapcsolatos kérdésedet! De azért elmondom hogy műkszik a kocsi! Van egy alap kocsi, ami vízszíntesig dönthető! Ehhez van kétféle karfa rész, amit ugye elől kell rápattintani! Az egyik a sportkocsis változathoz kell, a másikra pedig rá lehet csatolni egy vég-bélést (nem tudom hogy mondjam), így zárod le a végét! És erre lehet még a lábzsákot csatolni, ami által teljesen téliesített lesz! Illetve még a mózest is bele lehet tenni és akkor tuti hogy nem fog fázni a pici!
Központi állítható rugózású! , felfújható gumikerék cserélhető belsővel, a kerekek egy mozdulattal levehetőek, kétirányba fordítható tolókar, állítható tolókar magasság. Bevásárló kosár, egy halom rekesz, levehető szigetelés ami alatt hálós a kocsi a fejrésznél, pelenkázó táska, bevásárló rekesz, esővédő!
Szóval akkor egyforma sapink lesz! Illetve majdnem egyforma! Nekem is az tetszett hogy milyen pihe-puha! És csak 980ft volt a sállal együtt!

Titati! Remélem találtok megoldást a bárányhimlőre!
</font>

KépKép
nicika

Viko! Ezen az Interstore oldalon tök jó dolgok vannak! Ráadásul most döbbentem le, hogy ugyanaz a Pierre Cardin hordozó amit mi itt Sopronban vettünk 16900ft-ért ott csak 12990ft! 4000ft-tal olcsóbb!

KépKép
nicika

Annácska: mást nem akarok választani, mert mást nem ismerek.

Ja, és egy nagyon jó hír, többedszer szülőknél nem automatikusan császár a faros baba Kép

cory
Budapest

Cory, Nyulas jolit kérdezted?
és mit mondott, mikor lesz szabin?
Épp ma jutott eszembe, hogy felhívom, jobb is, hogy nem tettem, mert akkor volt a kismama klub.
vas

Ildi: őt kérdeztem. Szabiról nem beszélt, csak arról, hogy áprilisig már nem vállal senkit Kép

cory
Budapest

Babetta, 10-kor ott leszek a Hervis előttKép
Ikeás ebéd nekem is bejátszik, imádom a lazacukatKép
vas

Titati
Dokival beszéltetek már? Az a baj, hogy nagyon könnyen fertőz a bárányhimlő, nálunk a fiam nem is a betegtől kapta el, hanem a beteg gyerek anyjától. (Kellett nekünk bevinni Apa munkahelyére mutogatni a gyereket)Pontban a munkahely látogatás után 2 héttel jöttek a pöttyök. Szóval minket nem védett az anyatej.
Hátha addig a babód bent marad még amíg lezajlik ez az egész.
Drukk, hogy így legyen

Szilvi és Katababa
szisz2

Akkor holnap felhívom.
Novemberben azt mondta, hogy januárban hívjam újra, mert addigra tisztázódik, hogy mikor utaznak.
Úgyhogy elvileg, ha nem akkor utazik, akkor engem elvállal, azt beszéltük meg, ha utazik, ajánl mást maga helyett.
De 10% az eséylem, hogy itthon leszKép
vas

Sziasztok!

Nicika, tök jó hogy ilyen sok dolgot beszereztél. Gondolom ez megnyugvással jár. Én is szeretném már ezt érezni, de jelenleg pénügyi átcsoportosítások miatt (nincs pénzünk) nem lehetséges.
Titati!
Én sajnos nem értek hozzá. Csak azt gondolom, ha nem megy óvodába Kali akkor van a legnagyobb esélye, hogy nem kapja el (ha még nem tette).
Remélem minden jól megy majd.

Lányok lenne egy nagyon fontos kérdésem. Eddig még sehol sem válaszoltak rá, remélem ti fogtok, mert nagy segítség lenne.
Együttlét közben vagy után, nem keményedik a pocakotok? Nekem olyan, mintha Marci kinyomná magát keresztbe. Ezt nem nagyon szokta csinálni, de akkor nagyon kitaspintható.
Ez keményedés (mert nem at egész hasam az), baj?
Köszönöm: O+ Marci 24+1

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Zsu
Az a baj hogy Szegeden laksz, és ha megveszem több a posta költség, mint a ruha. Egyébként tetszik a kék rugdalózó.

Annácska Ildi Oké !!!!!
Még reggel benézek ,8-ra megyek védőnénihez és onnan már, megyek az Árkádba.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

sziasztok!

Az előbb írtam egy adagot, erre nem bezárom az ablakot elküldés nélkül???? De. Kép Na, akkor kezdem előlről...

Nem megyek holnap talira, mert 2npaja babaágyat hajkurászok kocsival ésholnap még bemenni 10re az Örsre, az nekem megint reggel 8as kelést jelentene, mert kb 1,5 óra, mire beérek Gyálról BKVval... Kép Szóval naaagyon sorrry, de a mostanit kihagyom. Kép

Titati! Drukk, hogy ne kapja el a kicsi a bárányhimlőt!!!!

Vikó! Gratula az új ágyhoz! Kép Most viszont ki kell már aludnod magad rendesen. Kép

Omo!
de. És ez normális is, hiszen ha nem vagy terhes, akkor is összehúzódik a méhed. Annyi van, hogy ha ez nagyon kellemetlen és fáj, akkor beszélj a dokiddal. Ha csak keményedik és nem fáj a magnézium segíthet, ha előtte beveszed. Kép

Niki! Gratula a kocsihoz! Nagyon csini! És tök jó, hogy Szintivel minden rendben. Kép

További szép estét mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Omo! Az orgazmusnak méhösszehúzó hatása van és terhesség esetén ez intenzívebben érezhető!

KépKép
nicika

Köszi mindenkinek...megpróblok lepihenni, hátha holnap könnyebbnek látom a helyzetet.
titati

Sziasztok!
Sajnos nem tudok visszaolvasni, inkább amíg időm engedi mesélek:

...A császár után a lányokat elvitték az újszülött intenzív osztályra megfigyelésre. Igaz, koruk alapján már nem számítottak korababáknak, de súlyuk, iker létük ill. a sürgősségi császár indokolttá tette az inkubátoros megfigyelést. Eszter kb. 20 óra múlva átkerült a posztintenzív részlegre - ahol egy kis malőr miatt (váltáskor nem történt információcsere) + 1 napig inkubátorban maradt. Lucát 1,5 nap megfigyelés után helyezték pólyába. Ettől kezdve 3 óránként szoptatás, ahol az előírt adagot, ha törik, ha szakad, el kellett fogyasztaniuk a babáknak. Ha nem ment szopival, jött az utánpótlás nagy lyukú üvegből (esetünkben lefejt anyatejet kaptak). Mivel kislányaim még elég erőtlenek voltak, hogy alkalmanként 30-40 grammot szopjanak, szinte mindig kaptak utánpótlást. Ennek köszönhetően a 6 nap alatt Luca annyira ellustult, hogy féltem, itthon gondjaink lesznek az evéssel. Szerencsére minden a legnagyobb rendben. Igaz, Lucára kellett szánni egy éjszakát (folyamatos szoptatás), de azóta szépen szopizik. Eszterrel nem voltak ilyen gondok, ő nagy zabagép, bár egyelőre még nem látszik rajta.
Én a műtét után pokoli éjszakát éltem át. A gyerekekről nem volt semmi információm, nem éreztem a lábamat, vérnyomásesés miatt állandóan szédültem - szóval nem tudtam aludni, még altatóval sem. Reggel 5-kor "ébresztettek", lábra kellett állnom, zuhanyozni és a vizit után már vittek is egy emelettel lejjebb...

3 óra alatt ennyit sikerült bepötyögnöm, most is sír valamelyik picur. Mára elköszönök, remélem holnap tudom folytatni.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

<font color="119911"> Bori,
nem lehetett egyszerű... DE azért örülök, hogy most már otthon megy a szopi és hamarosan látszata is lesz a gyarapodásnak. Fantasztikus, hogy mennyi erővel rendelkezel! Le a kalappal előtted. Kívánok Nektek továbbra is minden jót!!!

Titati,
én is szorítok ám, hogy ne kapja el a lánykád a bárányhimlőt.
Nici,
neked már írtam, hogy klassz dolgokat vettetek. Kép
Anita,
pihentél? Dokinál mi volt?
Eszti,
merre jársz?

Megyek lassan pihizni. Jó éjt Nektek! Holnapra nagyon jó dumcsizást!</font>
angi79

Omo, az orgazmus maga a méhizom összehúzódása Kép Csak a végén kellemetlen egy picit a babának, amikor már ő tölti ki a méhet teljesen, a magzatvíz helyett, egészen addig csak azt érzékeli, hgoy a mama jól érzi magát Kép Szóval ha nagyon rossz neked, akkor 1. kérdezd meg a doktort 2.... no ezt nem is kell befejezni...

Fura még az új ágy, mert jó kemény matracot sikeült választani - a mi a testsúly alapján indokolt, de a régi ágyam pont nemilyen volt - no meg az is fura, hogy jó sokat kell mászni, hgoy leérjek róla Kép

Sajnos, gúy tűnik, akkor se tudnékl holnap jönni, ha nem érezném rosszul magam - bár most mindenem fáj - mert az elmúlt 3 napban semmit sem tudtam dolgozni és a főnököm éppen most reccsent rám, hgoy küldjem már az eddigi fordításokat... szóval ma iccaka is keveset fogok aludni, legalábbis még 3-4 órát megpróbálok dolgozni, hogy ne kapjak ki nagyon....

Nicika, örülök, hogy tetszik az oldal, de Angi ajánloatta, nem én KépNekem egy piros-kék kanál-villa babakészlet tetszett belőle Kép Jó vidám színe van a kocsitoknak Kép

Cory, akkor most mitévő leszel? A többi - számunkra igencsak jó hírnek úgy örülök Kép

Bori, ugyan türelmetlenül várjuk a beszémolót, mégis azt mondom, inkább pihenj és halaszd későbbre, mert a te nyugalmad most fontosabb, mint a mi kíváncsiságunk..

Babetta, nagoyn sajnálom a holnapot Kép Egyetek valami fincsi, nem fogyókúrás, nem diétás dolgot helyettem is Kép

indianyo

Viko: hát választott szülésznő nélkül szülök. Ez van.

cory
Budapest

Cory: Azt mondják az ottani lányok, hogy mindegyik szülésznő csodás, persze ki-ki a sajátját ajánlgatja lelkesen Kép Hmmm... mire én odakerülök, te már majd meg tudod erősíteni ezeket a véleményeket Kép

indianyo

Viko! Az a kanál nekem is tetszik! Meg még van egy két dolog ami jó! Lehet hogy innen is fogok rendelni!

Bori! Örülök hogy tudtad folytatni a történetet! Remélem még mesélsz nekünk ha időd engedi! Nem lehet könnyű négy kiscsajjal!

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vikó!
Remélem király az új ágyikód! Kép Rmélem nem erőltetted meg magad közben!

Niki!
Nagyon szupi a kocsi! Bizti tecceni fog Szintának is.Kép És a többi cucc is nagyon helyes! Kép Ügyesen vásároltál!

Tünde!
Ha Dunakesziről megyek szülni, és véletlenül menővel, szerinted mennyi a sanszom, h oda visznek. Mármint a Kerepesi, az a Kistarcsai korház nem?

Alina!
Köszike, de majd süttetek anyósommal oldalast.Kép Mer én olyat nem took.Kép De majd megtanulom valamikor.Kép

Titati!
Kép Kép Kép Kép Kép

Annácska!
Azért még a kiadással várok egy pár évet.KépKépKépKépKép

Cory!
Sajnálom, h nem sikerült ahhoz a szülésznőhöz menned.Kép Csak sikerül valaki mást találni heylette!

Talisok!
Igyexek én is ott lenni 10-kor a Hervis előtt! De sanszos, h elalszok.Kép
Most sütöttem egy tepsi pizzát apának, és mire megcsináltam, mert rendbe tettem a konyhát, teljesen kipurcantam. Szerintem futunk pancsizni, és alszok. Mingyá bekapom a monitort.Kép

Omo!
Nekem is szokott lenni, de nem sokáig.
Meg ami nekünk jó, az a Manónak is, nem?

Bori!
Nem lehetett valami túl jó a korházban, de otthon sokkal jobb már! Ügyesek a lányok, h jól szopiznak!.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Viko, Nancsika: ismeretlent nem akarok választani, mert úgy gondolom, hogy jók mind, csak a ctg-k alkalmával jó lett volna nem vadidegennel lenni. Ennyi. Igazából csak nagyon padlóztam azon, hogy a 31. héten már el vagyok késve a dologban.

cory
Budapest

Mesi, Amerikában is így van, kihajítják az embert a kórházból a szülés után, ha császároznak - ami egyre gyakoribb, hogy elkerüljék az időpocsékolást meg a fájdalmakat a mamáknak, meg a műhiba-pereket, szóval legkésőbb egy nap múlva... viszont ott meg leginékább bábák vannak, orvos csak a legvégső esetben.

Indiában meg mindenért mindig fizetni kell... van ugyan két biztosító, de semmilyen terhességgel és szüléssel kapcsolatos dolgot nem fizetnek - míg neked a biztosítás egy vagyonba kerül...

Most találtam meg a leveledet, istibizi legkésőbb holnap válaszolok KépKépKép

Cory: azt hallottam, ez itt nem ritka Kép

indianyo

Cory: sajnálom, hogy nem vállalt a szülésznőd, azért nem semmi, mennyi munkájuk lehet. emlékszem itt Vácon a 36. héten kértem meg a szülésznőt.
Én hiába vagyok többedszer szülő, most nem is sima faros a baba, hanem a lábai vannak a méhszájnál,a popsija hátrébb. Simán ki tudom tapintani a fejét fentKép
Persze állandóan tapizom szegényt, hátha már nem a fejét találom ottKép

Zsu: köszi a képeket, de mi már semmit nem veszünk a picúrnak

Bori: nagyon ügyesek vagytok, hogy nem adtátok fel a szopit, hanem szépen visszaszoktattad a cicire!

Nancsi: a szülésznő azt mondta, hogy azért nem árt a kiskönyvbe beírni, hogy a mentő hozzájuk vigyen. Mondjuk a Dunakeszi mentősök ezt nem mondták, csak azt, hogy ha van idő, akkor oda visznek ahova akarod. Hollandiába??Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: nem Te írtad egyszer, hogy a Kerepesi kórházban nincs EDA?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Én voltam. Úgy lehet, ha valami más osztályról az éppen szabadnapossal ,megbeszéled hogy menjen be akkor, de ez 20000ft plusz költség ,mert ugye ezt is fizetni kell így. Hát ennyit nem adok érte! És azt se tudom, hogy a három doki közül melyik lesz szabadnapos, akkor ezért mindet meg kéne keresni és beszélni velük.

De ha itt szülsz meglátogatlak ígérem.

Lányok lassan indulok 10-kor ott vagyok!

Babetta és Levi 32+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok kismamik! Kép
Csak rövid beugró! fájdogálok, péntek13 van+ telihold
nincs ma egésznap a párom , szóval feküdni fogok, mint a kisangyal!
NicikaKép Nagyon irigyellek!!! szép a kocsi én is ezt nézztem ki a bergon mellett de narancssárgába!
Bár amit Angi feltett oldalt ott a bordó vagy v.kék symbaba is nagyon tetszik!
Csak ezeket élőben kell látnom, mert ugye be kéne férnie a kocsi csomagtartójába. Nekem ez elsődleges szempont, és a nagy kerekek, bár a felfújhatóstól kicsit cidrizek! Van ezzel kapcsolatban valamelyikőtöknek tapasztalata?
TitatiKép
Sajnos a bárányhimlő vírusa ugynevezett repülővírus vagyis nagyon messzire eljut pillanatok alatt, így nagyon nagy a fertőződés veszélye.Kép
NancsikaKép
Megy ma nagyon-nagyon a drukk!!!!!
VikiKép
Ágyikód kényelmes volt?
Apa ma hozza el az unokahugomtól a kiságyat, ma kora du megvesszük a festékeket a szobához, aztán holnap teljes romhalmaz, szétbombázva minden!
De!!! ha kész lesz végre olyan jó lesz, s akkor küldök a babasarokról képeket!
egyenlőre velünk lesz!
Bori persze rossz a műtét utáni nap, és azért is mert el voltak a lánykáid szakítva tőled!
De ez csak a múlt....A kora babák is megtanulnak szopni, pedig jónéhányuk 2-3hétig nem tud anyától szopizni, mert nincs ereje, beteg,vagy még nem etethető! Ügyesek ám!!!
Puszi, nem tudom jövök-e még!! Mármint ma!
Csema

KépKép
csema

Talis lányok!
Megnézznétek Az Árkádban lévő Kenguru goldban, hogy van-e 50-es fehér bady és 50-es narancssárga plüss rugi? ja és mindez mennyiért?

KépKép
csema

Sziasztok!

Látszik, hogy mindenki a találkozóra készül, vagy már el is ment. Nagyon jó szórakozást kívánok nektek, nézelődjetek, vásároljatok jót. Kár, hogy mi messze lakunk, így az ilyen bulikból kimaradunk (ha jól látom, vagyunk még páran), de majd meséljetek, és akkor -ha csak virtuálisan is- veletek voltunk.

Nancsika! Még az iccaka is eszembe jutottál, szuper napod lesz ma! Õrületesen jó dolog készülni az új, első saját otthonba, főleg úgy, hogy a pociban a kisbaba. Nekünk is kijutott anno ez a szerencse. Én BIZTOS vagyok, hogy minden jól alakul. (és a ceruzákat nehogy a régi otthonodban felejtsd! Kép) Várjuk a végleges jóhírt!

Üdv: Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert sok mindent kell megcsinálnom ma. Kép Házimunka. Kép

Nicika: nagyon örülök ennek a sok jó hírnek, a babakocsi pedig kimondottan tetszik. Hány kiló a súlya?

Titati: Fel a fejjel. Bízzatok a legjobbakban, de mindenképpen beszéljétek meg a teendőket a gyerekorvossal. Õ biztosan találkozott már hasonló esettel.

Cory, Vas: szülésznő témában én is gondban vagyok, de jövő héten szerdán úgyis be kell mennem (talán nem kell bentmaradnom) és akkor megpróbálok keresni valakit, aki szimpatikus. De bele sem merek gondolni abba, hogy mi lenne, ha nem találnék senkit. A Szent Imrében egy-egy front esetén minden szülőszoba és kórterm teljesen megtelik, ami nem valami bíztató. Kép

Talisok: érezzétek jól magatokat, vásárolgassatok ügyesen.

Megyek, mert vár rám a vasalnivaló.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nicika
Pont ezt kérdeztem, mármint amit leírtál, hogy mit mire tudsz csatolni!Kép

Omo
Nálam is ez a helyzet, ha együtt vagyunk, de ez a méhösszehúzódás. Ne ijedj meg nem árt a babának.Kép

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, mi nemsokára elutazunk, csak vasárnap este jövök.
NYertem egy 2személyes Wellnes hétvégét, egyy 5*-os szállodában,Kép és most töltjük le a nyereményemet.

pusszancs

Alina 35+2
Vendég

<font color="119911"> Alina,
gratula a nyereményhez! Kellemes hétvégét Nektek! Hová mentek?
Csema,
szerintem mindkettő van a Kenguruban és a body ára 990 FT. De majd a talisok megírják a pontos infót. Pihizz ma!

Tudtatok aludni éjszaka? Nekem most nem nagyon ment, szerintem a telihold miatt. És a baba is extra sokat volt fent, alig alszik.
Ma lesz este a 2. NST. Majd mesélek utána.

Puszi.
Angi (37+x)</font>
angi79

Alina!
Ez szuper, érezzétek jól magatokat. Az időzítés is remek. A baba születése előtt feltöltődtök energiával, és most 2 napig csak magatokkal (és persze a Picurral) törődtök. Mégegyszer jó pihenést.

Vikó!

Te ezek szerint nagyon jól érzed magad az új ágyikóban. Remélem bepótolod az alvás-hiányt! Főleg, ha éjszakába nyúlóan fordítottál. (tényleg mit is, és milyen nyelvről?)
További jó pihenést.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: