Omo, az orgazmus maga a méhizom összehúzódása

Csak a végén kellemetlen egy picit a babának, amikor már ő tölti ki a méhet teljesen, a magzatvíz helyett, egészen addig csak azt érzékeli, hgoy a mama jól érzi magát

Szóval ha nagyon rossz neked, akkor 1. kérdezd meg a doktort 2.... no ezt nem is kell befejezni...
Fura még az új ágy, mert jó kemény matracot sikeült választani - a mi a testsúly alapján indokolt, de a régi ágyam pont nemilyen volt - no meg az is fura, hogy jó sokat kell mászni, hgoy leérjek róla
Sajnos, gúy tűnik, akkor se tudnékl holnap jönni, ha nem érezném rosszul magam - bár most mindenem fáj - mert az elmúlt 3 napban semmit sem tudtam dolgozni és a főnököm éppen most reccsent rám, hgoy küldjem már az eddigi fordításokat... szóval ma iccaka is keveset fogok aludni, legalábbis még 3-4 órát megpróbálok dolgozni, hogy ne kapjak ki nagyon....
Nicika, örülök, hogy tetszik az oldal, de Angi ajánloatta, nem én

Nekem egy piros-kék kanál-villa babakészlet tetszett belőle

Jó vidám színe van a kocsitoknak
Cory, akkor most mitévő leszel? A többi - számunkra igencsak jó hírnek úgy örülök
Bori, ugyan türelmetlenül várjuk a beszémolót, mégis azt mondom, inkább pihenj és halaszd későbbre, mert a te nyugalmad most fontosabb, mint a mi kíváncsiságunk..
Babetta, nagoyn sajnálom a holnapot

Egyetek valami fincsi, nem fogyókúrás, nem diétás dolgot helyettem is