Mire eljutottam idáig ...
szerintem ma sem tudok lenni a meló miatt
Zsuzsu
Köszi a dícsérgetést, el is pirultam
Sien
Szerintem a barnázgatás még nem jelenti a legrosszabbat. Teszteltél? És a hõd hogy állt ma reggel?
Lujza!
Nagyon sajnálom, hogy annyira kivoltál a csüt-i negatív teszttõl. Azóta nem teszteltél? Neked is csak azt mondom, hogy a barnázgatás még nem jelenti a legrosszabbat, és a hõd is szép szerintem!
Marcsi! És nálad mi hírek?
Galuska, sajnálom hogy megjött
Panka, neked most akkor örülök, hogy megjött végre, annyi hosszú hét után!
A Closty majdcsak rendbe hozza a ciklusodat!
orsoly, Breki!
Mi az ami nálam is "úgy" volt?? És hogy Szolnokon ez volt a gyakorlat?? - Valamirõl lemaradtam, sajnos nem tudom, mirõl is van szó.
Csimota
Üdvözöllek én is, klassz a neved!
Timici!
A Bromot valóban a magas prolaktin leszorítására alkalmazzák, de közvetett hatása a progeszteron szint (sárgatesthormon) emelése. A dokik is tudják, manapság stresszes az életünk, és ebbõl kifolyólag biztosan magasabb a prolaktinunk a kelleténél. Az elõzõ dokim mindenféle vizsgálat nélkül kiírta a Mastodynon cseppet, ami szintén a prolaktin szint csökkentésére szolgál. Nem kezdtem el szedni, mert akkor még nem tudtuk, hogy nálam is a proli a bûnös. De utólag..... a dokim tudta hát el is kezdthettem volna akár, megspórolva két-három hónapot. Persze én is olyan vagyok, mint Te: és sem szeretek "csak úgy" szedni gyógyszereket.
Doris!
Szerintem egy vérvételbõl meg lehet állapítani, hogy milyen ellenanyagokat kaptál, azoknak milyen a szintje, és bár nem értek hozzá, de remélhetõleg "pótolni" lehet még most az elmaradt védõoltásokat.
Moni!
Jókat mosolyogtam a sztorin, elõttem volt nagyid arca, aki szegényke nem értette elõször, hogy mit is lát..

Aranyosak lehetettek! Pénteken voltam a dokimnál, UH-n látott egy 17 mmes tüszõt és kb. még kettõ "csellengõt" (9-10 mm). (Nem kevés ez??? Nálatok hány tüszõ indul meg érésnek?????)
A nyálkahártyám 13-14 mm volt. Ja ez volt a 13. napon.
Teljes hormonszintmérésre megyek majd az ovi+7. napomon (ebben a ciklusban ovim még nem volt! Vagy ma, - igaz ma reggel nem tudtam megmérni a hõmet)Néznek majd pajzsmirigy általi dolgokat is. Úgy nagyvonalakban ennyi.
Pusz
Ja és a mai tábla:
Vanda

Mindenki hoz amit gondol, de az se baj, ha nem hoz semmit. A lényeg, hogy gyertek!!! De ha gondoljátok összeírhatjuk nagyjából, hogy ki mivel készül.