A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Kép
Mire eljutottam idáig ... Kép szerintem ma sem tudok lenni a meló miatt Kép

Zsuzsu Kép
Köszi a dícsérgetést, el is pirultam Kép

Sien Kép
Szerintem a barnázgatás még nem jelenti a legrosszabbat. Teszteltél? És a hõd hogy állt ma reggel?

Lujza!
Nagyon sajnálom, hogy annyira kivoltál a csüt-i negatív teszttõl. Azóta nem teszteltél? Neked is csak azt mondom, hogy a barnázgatás még nem jelenti a legrosszabbat, és a hõd is szép szerintem!

Marcsi! És nálad mi hírek? Kép

Galuska, sajnálom hogy megjött Kép
Panka, neked most akkor örülök, hogy megjött végre, annyi hosszú hét után! Kép A Closty majdcsak rendbe hozza a ciklusodat! Kép

orsoly, Breki! Kép
Mi az ami nálam is "úgy" volt?? És hogy Szolnokon ez volt a gyakorlat?? - Valamirõl lemaradtam, sajnos nem tudom, mirõl is van szó.

Csimota Kép
Üdvözöllek én is, klassz a neved!

Timici! Kép
A Bromot valóban a magas prolaktin leszorítására alkalmazzák, de közvetett hatása a progeszteron szint (sárgatesthormon) emelése. A dokik is tudják, manapság stresszes az életünk, és ebbõl kifolyólag biztosan magasabb a prolaktinunk a kelleténél. Az elõzõ dokim mindenféle vizsgálat nélkül kiírta a Mastodynon cseppet, ami szintén a prolaktin szint csökkentésére szolgál. Nem kezdtem el szedni, mert akkor még nem tudtuk, hogy nálam is a proli a bûnös. De utólag..... a dokim tudta hát el is kezdthettem volna akár, megspórolva két-három hónapot. Persze én is olyan vagyok, mint Te: és sem szeretek "csak úgy" szedni gyógyszereket.

Doris! Kép
Szerintem egy vérvételbõl meg lehet állapítani, hogy milyen ellenanyagokat kaptál, azoknak milyen a szintje, és bár nem értek hozzá, de remélhetõleg "pótolni" lehet még most az elmaradt védõoltásokat.

Moni! Kép
Jókat mosolyogtam a sztorin, elõttem volt nagyid arca, aki szegényke nem értette elõször, hogy mit is lát.. KépKépAranyosak lehetettek!

Pénteken voltam a dokimnál, UH-n látott egy 17 mmes tüszõt és kb. még kettõ "csellengõt" (9-10 mm). (Nem kevés ez??? Nálatok hány tüszõ indul meg érésnek?????)
A nyálkahártyám 13-14 mm volt. Ja ez volt a 13. napon.
Teljes hormonszintmérésre megyek majd az ovi+7. napomon (ebben a ciklusban ovim még nem volt! Vagy ma, - igaz ma reggel nem tudtam megmérni a hõmet)Néznek majd pajzsmirigy általi dolgokat is. Úgy nagyvonalakban ennyi.

Pusz
Ja és a mai tábla:

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Breki! Kép
Naná, hogy nem fogom hajtani magamat! Kép
De még vissza fogok járni, úgyhogy nagyon nem lazáskodhatok! Kép
Mikor mész UH-ra?

pusz,
bnemethm
bnemethm

Vanda
Nem csináltam azóta tesztet. Ma esett egy tizedet 37,2-rõl 37,1-re. Szerinted ez még lehet bármi? Van barnázás, de érdekes, hogy csak reggel, meg délelõtt és csak pisiléskor lehet észrevenni, egyébként csak éppen valami maszatot hagy a betéten.
Lujza
lujza

Szia VandaKép
Szerintem a tüszõcskéid rendben vannak. A teljes hormonszint mérés az nagyon jó lesz, legalább tisztábban fogsz látni majdKép Cipómama adata biztos, hogy nem hiteles mert a múlt héten (vagy talán elötte) derült ki, hogy sajna mégsem babás...majd rákérdezek NálaKép

Puszi: Doris
doris

MoniKép

Nagyon klassz lehetett a hétvégéd. És ahogy elmesélted, az is élethû volt, szinte láttam magam elõtt. Gratulálok, hogy ilyen ügyesen megszerveztétek a nagy bejelentést.Kép
Lehet, hogy nekem is így kéne majd? Csak az a baj, hogy én mindent kikotyogok...

BnemethmKép
Lesz búcsúbuli a cégnél?
Az új helyeden már csütörtökön kezdesz vagy csak hétfõn? És mi van az internettel? Kiderült már, hogy van e?
Szerintem az egyáltalán nem biztos, hogy ha Anyukádnak nem sikerült elsõre, akkor Te is úgy jársz majd. A kivizsgálás ennek ellenére nem felesleges. És a párodé sem.
Remélem, mindent rendben találnak majd.

EdiKép
Én is nagyon várom már a talit. Legfõbb gondom, hogy még nem találtam ki, mit vigyek! Jó lenne valami cukrász remekkel bemutatkoznom, de sajnos nem vagyok egy konyha-mester.Kép Azért majd kitalálok valami jót!Kép

Lányok!
Írtam Nektek, hogy a legjobb barátnõm egy hete szült. Akkor láttam a kisbabát, amikor 2 napos volt. Gyönyörû volt!
Szerintem attól is függ, hogy szegénykék mennyire nyomódnak meg, hogy milyen a szülés.
A barátnõmé olyan könnyû volt, mintha legalább az 5. és nem az elsõ gyerekét szülte volna. Az egész mindennel együtt 3 óra! Mondták is neki a dokik, meg azóta a védõnõ, hogy a baba nem is olyan mint egy újszülött.
Mondjuk, ez a ritka eset, általában tényleg elég kis csúnyácskák, de az anyukák akkor is gyönyörûnek látják õket.

A férjem pszichológus, így az egyetemen õ is tanult anatómiát meg ilyesmit. És tudjátok mit mondott nekik a prof?
"A gyerekek megszületése nem más, mint folyamatosan ismétlõdõ barbár invázió!" KépKépKépJó, mi???

Engem nem érdekel, én úgy szeretnék ebben az invázóban részt venni!!!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Lujza! Kép

Ne legyél elszomorodva, ez még tényleg lehet bármi. Hányan barnázgattak, és babásak KépKépKép A hõd, hogy ma egy tizeddel kevesebb, még nem jelent semmit. A második fázisban is ugrálhat a hõ 1-1 tizedeket. Sõt lehet, hogy holnap még inkább magasabb lesz (harmadik fázis)! Drukkolok nagyon! KépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Köszönöm mindenkinek a vígasztalást!Kép Most már nem látom én sem olyan tragikusnak a helyzetet. Igazából az lett volna a csoda, ha rögtön az elsõ inszem sikerül, hisz ahogy ti is írtátok, erre elég kicsi az esély. A következõre viszont nálunk valószínûleg csak egy hónap múlva kerülhet sor, mert most június elején elutazunk pihizni egy kicsit. Meg a féloldalasságom miatt most nagy valószínûséggel pont a rossz oldalamon lenne a domináns tüszõ.
Lujza!Kép Azért nem haragszom ám, ha beelõzöl!Kép Majd megyek utánad!Kép
Látom hétvégén voltak "látogatóink".Kép Ancsika!Kép Gratulálok a fiúcskához!Kép Ugye eljössz a talira? Kép
Gabómanó!Kép Tessék csak sûrûbben erre járni!!Kép A ciklusszámom alapján én sem vagyok már egy friss darab, de olyan jó idejönni!Kép
Csimota!Kép Üdv itt nálunk! Nem ám elkeseredni egy hónap után!Kép Tudod, fõ az optimizmus!Kép
Doris!Kép Ez az oltás dolog nagyon furi, hisz ezek többsége tényleg kötelezõ, úgyhogy kellett, hogy kapjanak a szüleid felszólítást. De azért ne izgulj e miatt, a dokid biztos meg tudja mondani, hogy ilyenkor mi a teendõ!Kép
Móni!KépEz tényleg igazi meglepetés lehetett a családnak!Kép Nagyon ügyesen csináltad!Kép
Marcsika!Kép Merre jársz?

Pusz, Sien.
Sien

Doris! Kép
Szoktál beszélni Cipomamával? Mit írjak be a táblába?
Szerinted rendben vannak a tüszõim? Kevesellettem a "beindulókat", hisz olyanokat olvastam, hogy többeteknek is volt már ovi idején, hogy pl volt mondjuk a bal oldalon egy 17, egy 20, meg a jobbon pl egy 22 mm-es, meg emellett pár picike is.
A petefészeknek hány mm-esnek kell lennie?
Leginkább azt szeretném, ha hetente min. kétszer ultrahangon nyomon követnének végre egy ciklusomat.
De az én dokim az nem ilyen..Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lujza, Sien

nagyon nagy kitartást kívánunk nektek, a hétvégén én is beleolvastam több könyvbe, és ott is olvastam, hogy az elsõ gyakran sikertelenKépKép

Doris

Amit Zsuzsu írt neked, az teljesen igazKépKép

Móni
Hát majdnem elbõgtem magam, a munkatársaim már teljesen hülyének nézhetnek...

Bnemethm

Meglátod jót fog tenni ez az idõszak, legalább a váltás segít, hogy napközben ne gondolj mindig a babára, aztán már csak pitty-putty, és KépKép

Csimota

A szörny aranyos volt, ÉN IS SZERETNÉK MÁR EGY SZÖRNYECSKÉT, aki pár nap alatt angyalkává változik

Bea
Bea

Mármint, hogy olyan szép lesz, mint egy angyalka. A barátnõm kislánya egy hónap alatt gyönyörû lett

Bea
Bea

Vanda!Kép Egyre szuperebb a táblázat!Kép
Szerintem nagyon is jók a tüszõcskéid! Szedtél valami pé-t serkentõ gyogyit, vagy csak magadtól produkáltad õket? Ha az utóbbi, akkor pláne nagyon jó ez az eredmény! Igazából egyetlen egy tüszõ is elégnek kell hogy legyen, ha megfelelõ a nagysága, ha csak nem akarsz rögtön ikreket!Kép
Hogy érted, hogy a petefészeknek hány milisnek kell lennie? Én nem emlékszem, hogy valaha is lemérték volna. De lehet, hogy én emlékszem rosszul...
Ezt az uh-s óhajt teljesen megértem!Kép
Ja, én még nem teszteltem, mert elvileg csak holnap reggel kellene. Ha nem jön meg addig igaziból, akkor lehet, hogy bevállalok egyet. Ennél rosszabb hírt már nem kaphatok!Kép
Bea!Kép Köszi!Kép

Pusz,Sien.
Sien

Bea!
Remélem igazad lesz! Kép

Doris!
Off:
Az egyik gerinccsigolyája törött el, elõször megmûtötték, és két vassal sinbe tették a gerincét, majd rá egy évre kivették. Összeforrt neki, ruha nélkül látszik, hogy hol volt eltörve, 24 éves létére 2 éve 50%-os egészségkárosodást állapitottak meg nála, most megy majd felülvizsgálatra.
Végülis dolgozni tud, nem az az otthonülõs tipus, és nem nyavajog, nem lehet semmit észrevenni rajta, úgyanúgy él mint egy egészséges ember, sokszor le kell állitanom, hogy pihenjen, nem szabad 25 kg-nál nehezebbet emelnie.
A baleset okozója 10.000.- Ft pénzbirságot kapot (gyorshajtásért lehet ennyit kapni), meg fél év felfüggesztettet. A párom az út szélén állt a kocsija mögött az meg szembõl bele...Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Bnemeth!Kép Ez elég borzasztóan hangzik! Örülök, hogy teljesen felépült a párod, azon meg már nem is mérgelõdök, hogy mi nálunk az igazságos büntetés!!
Biztos vagyok benne, hogy ez nem lesz akadálya a babónak! Drukkolok!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Zsuzsu!

Nem lesz búcsúbuli, nem akarok (az osztály bizti elbúcsúzik tõlem, de külön én nem fogok szervezni).
A netrõl még nem tudok semmit, nem sikerült a barátnémat elérni, de szerdáig mindenképp kideritem! Kép
Ha mást nem ugyis mindenképp viszem az emilcimedet, majd irok neked, és informálod a csajokat! Kép Aztán valahogy majdcsak tudok netközelbe férkõzni! Kép
Ugye nem baj, ha kinevezlek informátoromnak! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Gabóka!
Húúú de ritkán jössz! Gyere sûrûbben légyszi! Én is bízok benne hogy egyszer nekünk is összejön!Kép

Sien, Lujza!

Én is nagyon szorítottam nektek hogy sikerüljön. Tudom most mit éreztek, de ne keseredjetek el a 2. inszemináció esélyesebb lesz.

Én is megyek olvasni mert csak átfutottam.

Puszi

Andy
Andy

Sien! Kép
Hát igen, az igazságszolgáltatás az nagy kalap.......
Múltkor a tévében hallottam, hogy egy külföldi pasi elütött két kisgyereket (jobban mondva kiszakitotta a nagymama meg a nagynéni kezébõl), akik meg is haltak. Kép HÁrom vagy négy év után most zárult le a per. Két évet kapott a pasi! Kép
Szóval szörnyû................

pusz,
bnemethm
bnemethm

Vanda,
koszi, remelem hogy tenyleg a progi miatt adta, majd meglatjuk, milyen hatast gyakorol ram. Elvileg (Beszti megnezte a gorbem es o szerinte is) a 14.napon volt pé, igy a 28.nap kornyeken kene megjonnie, es egyenlore sehol sincsenek a szokasos barna pottyok, amik elotte 4-5 nappal mindig szoktak lenni, talan ez jelent valamit, vagy csak nagyon szeretnem, hogy jelentsen. Kép

Hovirag,
koszi , mindjart atmegyek megnezem.

Moni,
en is majdnem elpityeregtem magam, olyan meghato lehetett, gartula meg egyszer es nagyon ugyi vagy, hogy eddig titokban tudtad tartani.

Timici
Timici

Sien, Lujza!Kép
Szerintem is korai még az elkeseredés. Én még szorítok Nektek!Kép

Marcsiiiii!Kép
Hol vagy???? Mindenki érted izgul.

Vanda!Kép
Nagyon szupi lett a tábla!Kép

Doris!Kép
Nem izgulok igazán a kaja miatt, eddig még egyetlen talin sem halt éhen senkiKép Mindenki hoz amit gondol, de az se baj, ha nem hoz semmit. A lényeg, hogy gyertek!!! De ha gondoljátok összeírhatjuk nagyjából, hogy ki mivel készül.

Bea, Timici!
Küldjetek emil-címet, hogy hova mehet az útleírás.

Moni!Kép
Én is egészen meghatódtam. Nagy lehetett az örömködés! Elképzeltem a párodat, amint ül nagy büszkén vigyorogva és vele nem törõdik senki.Kép

Bárcsak mi is itt tartanánk, ugye lányok?! Na, de hamarosan talán mi is... UGYE????Kép

Edi
edi

Bnemethm
Ez szörnyû, ami a Pároddal történt. Az ember tényleg sehol nem lehet biztonságban. Itt Pesten még a zebrán is figyelni kell, mert nagyon sokan nem állnak meg.
Remélem a felülvizsgálaton mindent rendben találnak majd a Párodnál!
Én ilyet még nem hallottam, de szerinted ennek a balesetnek lehet köze a megtermékenyítõ-képességhez?

VandaKép
Nagyon szép a táblázat!
Szerintem a tüszõid is szuperek! És elég is, hacsak nem pályázol tényleg rögtön hármas-ikrekre!Kép
Én eddig, amikor uh-on voltam, mindig rajta volt a papíron, hogy a petefészek (ovárium) mekkorák.
Nekem általában 28-30 mm-esek és a dokik mindig azt mondják, hogy teljesen jó.
A nyálkahártyád is jó! A 17 mm-es tüszõ pedig 1-2 napon belül 20 mm lesz és az is jó.
Hát, én boldog lennék, ha ilyet produkálnék. Kaptál valamilyen serkentõt?
Szerintem ne aggódj, hanem akciózz!!!KépKépKép

Sien, LujzaKép
Tényleg, miért is szomorkodtunk eddig, hiszen még nem jött meg!!! Én még nagyon drukkolok!Kép

GombócKép
Mél ment, kettõ is!

zsuzsu

Edi

Most küldöm az e-mail címemet,a nevem alatt megtalálod!

Puszi
Bea
Bea

BnemethmKép
Sajnálom ami a Pároddal történt de örülök, hogy végül minden rendben van. Vigyázz Rá és ügyik legyetek, hidd el már nem sokáig maradtok kettesbenKép

Most el kell mennem orvoshoz de ha idõben visszaérek akkor írok Nektek még maKép

doris

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, igaz ma még semmit nem is dolgoztam. Sajnos úgy tûnik nekem sem sikerült. Vagy ma vagy holnap meg fog jönni. Két tesztem is negatív lett. Szomorú vagyok és a férjem is. Kicsit pityergek még, de pár nap múlva már nem fogok. Azon vagyok hogy minél jobb lelki állpotba kerüljek, csak így nagyon nehéz.

Nagyon aranyosak vagytok hogy ennyien gondoltatok rám. Tényleg nagyon jó érzés!

Ribizli!
Te kérdeztél a serophenrõl? Enyhe pteérést serkentõ gyogyó, tisztább mint a closty ezért aki pl hajlamos a cisztára annak jobb ez. Lesznek mellékhatásai mint pl hõhullám vagy alhasfeszülés, stb, de ezzel ne törödj.

Marcsi
Marcsi

BnemethmKép

Köszönöm a megtisztelõ feladatot és kinevezést, örömmel elvállalom.KépKépKép
És majd szállítom is bõszen oda-vissza az infókat, jó?Kép

A párom megpróbálja ma beszkenneltetni a fényképeket, olyan jó lenne, ha sikerülne neki, mert akkor még pont el tudnám Neked küldeni, na meg a zebrafarmra felrakni.Kép

zsuzsu

Edi,
e-mail cimem a nevemre kattintva latszik, de azert irom, hogy biszti megkapddddd. timea_k@egon.gyaloglo.hu
Mit vigyek? sutni nem tudok, mert rossz a suto, de a tobbi az oke, szoval ki mit visz? Szerintem irjuk össze, ugy ahogy multkor csinalétatok, hogy ne legyen csak fasirt vagy csak sali, nem? Lanyok szóljatok, ha nem értetek egyet?

Marcsi, Sien, LujzaKép
Meg semmi sem biztos, nagyon drukkolokertetek, csuriban a kezem.KépKépKép Ha pedig megsem, akkor a kovi honapban mar biztosan, hiszen a pacskatok is igy gondolja.KépFel a fejjel.

Marcsi,
jo , hogy irtal a Serophenrol, mert nemsokara nekem is szednem kell, van idoponthoizkotve, hogy mikor kell bevenni? Mit pl. a Bromot este jobb szedni, hogy a hatasok ne az utcan torjenek az emberre.KépKépKép

Timici
Timici

Marcsi!

Nagyon-nagyon sajnálom.Kép Annyira szorítottam neked. Sírd ki magad, de ne keseredj el. A következõ sikerülni fog!Kép Mikor indulhat a következõ inszem?

Edi
edi

Marcsi!Kép Sajnálom, pedig annyira bíztam benne, hogy nektek sikerült és ezért a nagy hallgatás! Legközelebb lehet, hogy találkozunk a Kaáliban, mert szerintem a következõt már nekünk is ott csinálják!Kép
Én továbbra is fenntartom az ajánlatom a meggyes muffin-ra!Kép

Pusz, Sien
Sien

Oké! Akkor gyûjtöm a kaja-listát.

Doris: sali, süti
Sien: meggyes muffin (de mi az a meggyes muffin?Kép)

Még lehet jelentkezniKép

Edi
edi

Marcsi
Nagyon sajnálom, hogy talán nem sikerült, de biztos olvastad, amit a többieknek írtunk, a 2. és 3. inszemnél sokkal nagyobb az esély a sikerre!
Kívánom Neked és Siennek és Lujzának is, hogy ez Nálatok is így történjen.
Bár még egyikõtöknek sem jött meg a mensi, így azért még egy kicsit reménykedhetünk.

Egyébként ahogy a táblából látom, még csak a 28., 29., és 30. napon vagytok. Másoknak mindig azt mondjuk, hogy várják meg a mensi elmaradását követõ 4-5 napot és csak akkor teszteljenek. Nem volt kicsit korai Nálatok még a teszt? vagy ez inszem esetében máshogy van? Szerintem amíg nem jön meg, még bizakodhatunk.Kép

Veletek vagyok gondolatban.

SienKép
A meggyes muffin nagyon jól hangzik, szerintem rögtön a receptet is Magaddal hozhatnád!Kép
Én is valamilyen sütit szeretnék vinni. Tudok nagyon finom joghurtos gyümölcsöst csinálni, csak szerintem az megolvadna mire odaérek. Na még meggondolom.

zsuzsu

MarcsikaKép
Sajnálom, de tudod, nem szabad feladni, eljön a Te idõd is és akkor majd irigykedünkKép
Szerintem is jó ötlet begyûjteni, hogy ki mit hoz a talira, akkor tuti lesz mindenKép
Most rohanok...
VandaKép
Cipómamával levelezgetni szoktunk, rákérdezek az adatokraKép

doris

Csajok!

Van olyan terhességi jel, ami csak tehességi jel? És nem olyan mensis is meg terhességi is?

Mamacs
mamacs

Sziasztok LányokKépKép

Kicsit rég voltamKép, aminek a legfõbb oka, hogy teljesen el vagyok havazva munkailag..
Azért néha olvasgatlak benneteket...
Új kismamáknak nagy gratulaKépKépKépKép

Inszemes lányok: Még nem feladni, háthaKépKép Ha meg nem jött össze a bébi, következõ hónap bizti sikeres lesz.

Képzeljétek! Unakahúgomnak tavaly kiderült, hogy mindkét oldalon teljes petevezeték elzáródása van, ezért csak a lombik jöhetett számításba..Kép
Elég sokadik beültetésen volt túl és most sikerültKépKépKépKépKép
5 hetes terhes.KépKép
Nagyon boldogok a férjével, mert már kezdték feladni a reményt, hogy valaha kisbabájuk lesz. Egyébként a Kaáli Intézetbe jártak és nagyon pozitív dolgokat meséltekKépKépKép

Nálunk semmi újság. Párom a héten pénteken megy matyivizsgálatra..Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
Szerintetek ma még akciózhatunk?
A doki azt mondta neki 3-5 napig elõtte no szex!!!

Én is szívesen néznélek benneteket, hol lehet????
Valaki elküldené nekem a címet és a jelszót?
Címem: pap.ildiko@posta.hu
Elõre is köszönöm

Pussz: Ildi
hercegné

Mamacs

Ezt a kérdést én minden hónap végén felteszem magamnak (bizonygatni, hogy ez nem lehet a mensi)

Edi

Még nem tudom, mit vigyek, sütit akartam, de a lányok már elég sokan azt visznek, akkor inkább valami salit, meg még kitalálom

Bea
Bea

Mamacs!Kép

Igen, a pozitív tesztKép Csak nem?

Edi
edi

Bea!

Szóval nincs ilyen?KépKépKépKépKépKépKépKépKép Én a mellbimbo növésre és átformálodásra gondoltam. Nekem ilyen még nemvolt soha. A cicm már fájt, de ilyen még nemvolt. Szombat ota van asszem. Ma vagyok a 26.napon.
mamacs

Edi!

Nagyon remélem! De most úgy fájdogál a pocim. Csak a mellbombo ügy ami új! És még soha nemvolt. A pocim pufok, oldalt kemény, középen puhább.
mamacs

Mamacs

Én azt mondanám, hogy ilyen jel lehet neked az, ami egyébként nem szokott lenni! Másnál ez lehet a mensi jele, de ha nálad nem szokott ez jelentkezni, abszolút lehet. Biztosabb persze csak a teszt után lehetsz, de ez nagyon jó jel!KépKépKép

Bea
Bea

Off: salirecept:

karikáravágott föttkrumpli, karikára virsli, szemes föttkukorica, párolt vöröshagyma, majonéz, tejföl, so, pici ecet. Aztán izlés szerint variálhtaó!Kép Nagyon finom!
mamacs

Sziasztok!

Mindenkinek, akinek most nem sikerült: Kép, de fel a fejjel!KépKép

Ha valakit érdekel, akkor a fiam 3 napos képe a profilomban!KépKép Szerintem egyáltalán nem volt csúnya KépKép (a kép a gyerekosztályon készül, kékfényezték, meg a fején is azért van az az izé...)

Edi!

Kérnék én is útvonalleírást (Maglódig eljutok!KépKép).
Cimem a profilomban!
Én sütit vinnék (túrós-kakaósat), meg tésztasalátát, meg üditõt.

Doris!

Oltások:
A helyzet az, hogy most elöször 6 éves korban kapnak közösen oltást a gyerekek az iskolában, az elkerülhetetlen. Viszont elvileg mamapság ki lehetne felejteni korábbiakat, ha:
1. a védönö nem figyelne
2. a gyerekorvos nem a körzeti orvos (szabad orvosválasztás van, igy akár Szegeden is lehetne orvosod), és ö sem figyel.
Szerintem e kettö nem jöhet össze. Pl. nekünk küldtek "felszólitást" (inkább értesitöt), hogy vigyük a védönöhöz illetkések orvosohoz oltani ekkor és ekkor a gyereket (most esedékes a 3 éves DPT oltás)Kép. Mi meg mondtuk, hogy nem, majd visszük a saját gyerekorvosunkhoz Kép (szomszédos községbe, nem véletlenül választottuk azt az orvost, az itteni helyett, és még erre sem szeretném, ha az itteni "kezébe kerülne"). De ha néhány héten belül a védönö nem fog visszajelzést kapni, hogy valójában elvittük és megkapta, akkor biztos addig járna, amig el nem vinnénk, vagy más (hivatalos) utra terelné, mert ezek kötelezök.
Mindezzel annyit akartam csak irni, hogy azért kötelezö, mert nem lehet kikerülni (remélhetöleg), és azok az oltások, amik akkor kötelezöek voltak, hasonlóképpen müködhettek szerintem! A körzetiesités miatt szerintem még nehezebb lett volna kibujni. De azért ha tényleg jóban vagy, akkor kérdezz rá az orvosaidnál.Kép
A terhesség szempontjából egyedül a rubeola érdekes, de azt meg tudják nézni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok, nekem is küldenétek címet és jelszót? Én is látnálak Titeket szívesen! A talira sajnos nem tudok menni.Kép
jalex@mailbox.hu

Puszi, Alexandra
Alexandra

IldiKép
Szerintem ha a párod pénteken megy, akkor ma még akciózhattok!Kép
Az én párom csütörtökön megy, nálunk a dolog már tilalmi listán van!Kép

MamacsKép
Szerintem minden jel jó, amit eddig nem tapasztaltál.Kép
Azonban: nekem például múlt hónapban kb. a 26. naptól annyira fájt a mellem és duzzadt volt és bizsergett, meg minden, szóval ha nem mentem volna pont elõtte dokihoz, aki megállapította, hogy anov. ciklusom volt, tuti nagyon reménykedtem volna. Szóval ez nálam akkor pont rosszat jelentett.
Ezzel nem ijesztgetni akarlak, de szerintem ha valami mást érzel, mint eddig, akkor valami van a háttérben, remélhetõleg egy babuci.Kép Nemsokára kiderül. Hány napos ciklusaid vannak?

Lányok!
A Margit kórház egy óriási piros pontot kap most tõlem!!!
A hormonvizsgálatom eredménye készen van (az elõbb hívtam õket)! 1 hét alatt! Pedig mellékvese hormont is néztek, amit egy központi intézetben vizsgálnak és sokáig tart. Azt mondták, 3 hét is lehet! Ezzel szemben pont egy hét!
Szemben az Istvánnal, ahol egy nyamvadt LH-FSH majdnem 3 hétig tartott!!!
Holnap reggel megyek érte! Kicsit rossz elõérzetem van, nem tudom milyen lehet egy anov. ciklus hormonképe, de attól tartok, nem túl jó! Sebaj, lényeg, hogy már kész és mehetek is vissza a dokimhoz. jaj de jó!Kép

zsuzsu

Istenem, én annyira türelmetlen vagyok! Ma vagyok a 26.napon, multhonapban a 27.en jött meg, de elõtte 2nappal elkezdtem barnázni. Most semmi. Holnap 27.nap. A clearblue mennyire korán mutatja ki? Mit tegyek? Olyan kiváncsi vagyok!!!!
mamacs

Lujza! Fel a fejjel. legközelebb sikerül!

Ilgi! Grat az unokatesodnak!

Tesomnak már van teje, megindult, megnyugodott Kép

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Most mindenki ebédel,Vagy mi van?Kép
mamacs

Mamacs!

Nekem pontosan ilyen mell tunetem volt, mint neked.
Pontosabban a mellbimbo korul duzzadt meg.
Mikor a ferjem meglatta, rogton mondta, hogy itt baba lesz, es igaza is volt Kép

Meg ne tesztelj, csak par nap mulva!

Pusz,
Kakukkfu
kakukkfu

DORIS,
Ne aggódj, valószínûleg a csecsemõoltásokat megkaptad, de biztos azt is vagy egy részét ki tudják mutatni, ha bizonytalan vagy. Bárányhimlõre létezik védõoltás, de Magyarországon senkit nem oltanak. Egyébként rubeola ellen is csak terhességre vágyó nõket oltanak, ha kérik. Egyik se durva betegség, csak ilyenkor nem igazán aktuálisak.

BREKI
Én most szombaton voltam. Csütörtökön voltam túl a 7. héten. De a doki nagyon meglepõdött, mondta, hogy már nem is olyan kicsi, mint gondolta. Mondtam, hogy valószínûleg azért, mert rövidebbek a ciklusaim. Szóval 12mm volt és látszott, ahogy ver a kis szíve. Nagyon meghatódtam. Kpatunk róla képet is és az apukája is nagyon meghatódott, amikor megmutattam neki. Azért még most se teljesen hiszem el. Szerintem érdemes egy kicsit várni, mert akkor már tökre látszik.
Hogy vagy?
Én továbbra sem érzek semmi émelygést, de azért most már elhiszem, hogy ott - vagyis itt - van.
Zsuzsó
zsuzsó

Mamacs!

Várj még egy kicsit a teszttel. Tudom, könnyû mondani, de ha negatív lesz, el leszel keseredve, miközben ez még nem jelent semmit. Általában is 27 naposak a ciklusaid? Ha rövidebbek, akkor persze más a helyzet.KitartásKépKépKép

Bea
Bea

KakukkfûKép

A bimbo körül kicsit oválisabb lett, de lehet azért, mert mintha széltében nõtt volna a mellem. De a bimbo is nagyobb lett!Kép Én nagyon bizok!!!!! Istenem ugye Panka van????? Kérleeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!
mamacs

Sziasztok!

A szomorkodóknak Kép Kép Kép Kép Kép

Az inszemesekne Marcsi, Sien, Lujza azért még nagyon-nagyon szorítok.

Megfogadtam a jó tanácsokat és elmentem orvoshoz, hogy rávegyem a PTC tesztre, sajnos nem sikerült Kép Azt mondta, hogy minden lehetséges vizsgálatot elvégeztetett, ami a magyar egészségügy kereteibe belefért. Sajnos ezt a vizsgálatot Gyõrbe nem tudják megcsinálni, de felhívta a Káli Intézetet, ahol megbeszélte az egyik orvossal, hogy fel fogom hívni és ad egy idõpontot, hogy mikor mehetnénk. Azt mondta, ne ijedjek meg ez nem azt jelenti, hogy lombik babánk lesz, hanem ott sokkal fejlettebb a mûszerezettség és a labor. Biztos látta rajtam, hogy egy kicsit megrémültem. Párommal viszont jól összevesztem Kép Reakciója, arra, hogy a Káliba kell mennünk: Már nagyon unom, most kezdhetünk mindent elölrõl. Annyira figyeltem rá, hogy csak akkor beszéljek róla, mikor vizsgálatra kellett mennem vagy ha megjött az eredmény, erre ezt kaptam! Mintha csak én szeretnék babát õ nem is. Én is szerettem volna, ha elsõre összejön, de sajnos nem ez történt!
Bocs, ha kicsit hosszú voltam.

Pusz
Alma
Alma

Bea!

Általában 27-28 naposak. Mostanság váltakozik. Multkor a 27.en jött meg! De elõtte volt maszat 2napig. Most semmi. Eszek mint a rozsda. Sokat pisilok. Szerintem sûrûbben van hányingerszerûm. De napközben. Remélem nem beképzelés, de másnak érzem magam. Cicko fájdogál. Ha guggolok és nekidölök, vagy oldalrol nyomodik akkor föleg. De igyexem várni a teszttel!!!! Csak közben állástkeresek, és az egyik a 7en fog hívni. Ha igentmond, tudnomkéne mi a szitu.
mamacs

Mamacs

Amiket leírsz, azok nagyon-nagyon biztatók.KépKépKépA teszttel csak azért mondtam, hogy várj, mert egyáltalán nem biztos, hogy most már kimutatná, miközben tényleg lehet, hogy babuci van a pocidban! Ha a héten felhívnak, akkor mindenképpen mondj igent, utólag még mindig lemondhatod. (hidd el, babucistól már úgysem fog érdekelni, és a hét végéig úgyis kiderül).
Az igazság az, hogy amikor én hasonló helyzetben voltam, én sem bírtam kivárni, pedig kellett volna. De nekem nem is voltak ilyen egyértelmû tüneteim!

Bea
Bea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: