Szoptatás:
én Dórival értek egyet (és Tündével, Meával).
Tőlem is írtó idegen, hogy egy járni, adott esetben beszélni tudó gyerek odajön és szopik

!
A játszón, mikor Trisztán 3 éves volt, az egyik kis barátnője (egyidős) látta, hogy a fiam odajött, mert szomjas volt, és adtam neki inni (üvegből). Erre ő is kedvet kapott, és az anyjától kért inni, de nem volt náluk semmi.
Megkínáltam a mienkből, de az anyuka nem akarta elfogadni, inkább elfordult és megszoptatta.
Én azelőtt még nem láttam ilyet, és olyan fura (TÖBB, mint fura) volt! Szerintem nem "egészséges".
Később is panaszkodott, hogy éjszaka többször felkel enni, és már a férjével nem is alszanak egy ágyban, mert ő maga mellé szoktatta a gyereket, az apuka meg a nappaliban a rökcsin alszik

!
Így amikor éjszaka felkel a gyerek, ő csak kigombolja a rucit, és már alszik is tovább!
Szerintetek ez helyén való

???
Csak én látom teljesen abnormálisnak?
Én azt vallom, a természet tudja, hogy mikor minek van itt az ideje!
Nem véletlenül kezd el fél éves korban jönni a gyerek foga! Azt jelenti, hogy eljött a szilárdabb ételek ideje! És ezzel együtt a leszokásé is!
Ne értsetek félre, én is szeretném 1 éves korig szoptatni Kornélt, de fokozatosan átállunk majd, hogy akkor már csak este meg reggel szopizzon...
Ja, és a cicin való nyugtatással sem értek egyet! Szerintem ez komoly zavarforrás lehet!
Egy csecsemőt jó, hogy meg lehet ezzel nyugtatni, de egy nagyobb gyereknél...
És a bölcsiben vagy az oviban hogy fogja kezelni a problémákat????
Épp ez az anyuka mondta, hogy nem tudta beadni bölcsibe, mert akkor még nagyon cicifüggő volt a kislány! Tök GÁZ!!!
Kati