A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Lányok!

Na én is újra bejelentkezem, hosszú távollét után.

Először is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!!Kép)))

Az új babusoz gratula cicabonak!!Kép))

Macs! Már azt hittem babázolKép

Megpróbálok visszaolvasni, hogy update legyek.

Addig is rólunk annyit, hogy szinte egész végig úton voltunk valahol. Ezer rokon, meg barátok. Ezért el is fáradtunk ill. megállapítottuk újfent, hogy legjobb otthon. Lilla is beigazolta, elalszik idegenben rendesen, de 2 körül már megébred és csak velem hajlandó továbbaludni. Ezt tudomásul kell vennünk.Kép

Egyébként a Lillának ez a karácsony inkább a karifáról szólt, mint sem az ajándékokról. Jó jó játszik a játékokkal, de a fa az maga a csoda, az ezer fényével, csillogásával. Annyira édes minden reggel leül a fa elé és 10 percig csodálja.A gyönyörét azzal lehet fokozni ha énekeljük a kiskarácsonyt. Moose a fát kikötöttük és ő pedig be lett "idomítva", hogy lehet közelről nézni a fát, de nem szabad hozzányúlni. Lekopogom, eddig sehol se akarta ledönteni a fát és szót fogad ha mégis bepróbálkozik.

Azt is élveztük, hogy apjuk is itthon volt velünk szinte végig. Kellett neki is a feltöltődés, mert februártól munkahelyet vált, biztosan többet kell majd dolgoznia és kevesebbet lehet majd velünkKép

Azt hittem hogy szar lesz itthon megint egyedül kettesben a gyerekkel, de ma rádöbbentem, hogy nagyon király! A mi kis nyugalom szigetünk, élvezem!

Lilla kapott karira Fisher price "Little People" farmot. Tudja valaki hol lehet kapni ilyeneket még, ahol vettük ez volt az utolsó darab, tehát no esély kiegészítőkre.

Mikor lesz újévi maya?

Na most megyek visszaolvani.

Pusz
beetrix

Mindenki very-nagyon aranyos Kép Pussz nektek Kép

Pirus,
9-re megyek nst-re a szülőszobára, sztem UH-nem lesz most(mivel ma volt), aztán dokizom. És Te?

Ancsi,
nekem gyömbérrel semmi bajom Képkicsit csípős ugyan, de sebaj Kép remélem, a taccs helyett inkább megszülök Kép
macskanyu

Csajok,
Állitólag lehet kapni hámozott fagyasztott gesztenyét. Mikortól lehet adni a babáknak???
Nekem azt mondták, hogy 4 hós kortol mehet. Tapasztalatok???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Csajok,
Állitólag lehet kapni hámozott fagyasztott gesztenyét. Mikortól lehet adni a babáknak???
Nekem azt mondták, hogy 4 hós kortol mehet. Tapasztalatok???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi!

Én nem fagyasztanám le a zöldségeket,mert kb.10 perc alatt készen van a friss és a krumplit pl. nem is lehet mert olyan nyúlós,gusztustalan lesz.
És én nem adok semmihez sem cukrot,semmilyet sem.Viszont icipici sót igen.

Juc
20170114224602

Mi a fene lehet???? olyan lassú a netKép, aztán meg küldi 100* a hsz Brrrrr

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fic,
Emma sincs nagyon oda a kajákért, mindenből csak alig pár kanállal eszik, inkább cicizik ő is. De hát nem is kell siettetni, a lényeg, hogy kezdje el megismerni az ízeket.

Ancsi,
szerintem boltit is adhatsz nyugodtan. Legalábbis én biztosan fogok, mert előbb-utóbb elfogynak a nyáron lefagyasztott készletek. De pl. sárgarépából, ami ugye mindig van, én mindig frisset csinálok.

Macs,
akkor nagyon drukkolok, hogy szerdáig elinduljon magától FülöpkeKép

Eszti,
de nagy huncut ez a Domi!

Recca,
én nem értek a macskákhoz, de ha a többiek azt mondják, akkor ne aggódj!

Kép
Kép
manoka11

Ancsi!
Petrána én anno bolti fagyasztott barackot adtam, mert akkor még nem voltam olyan okos, hogy tegyek el nyáron Kép Nem sok helyen lehet sajna kapni, Kaisersban akkoriban volt...

Magdi!
4 hósnak még minek? Sztem az egész hozzátápit elég 6 hósan kezdeni, és a gesztenye tényleg az elsők között van...én is vettem akkoriban Petrának, nem volt túlzottan oda érte, úgyhogy hagytuk is. Sztem Doninak most nem veszek majd...fel fog nőni anélkül is Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka!
Én répából is vettem néha fagyasztott bébirépát, azt nagyon imádta Petra...sokkal finomabb, mint a rendes répa, és tudtam belőle kis mennyiségeket tenni pl. krumplihoz.

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Sztem olyasmit fagyassz le, amiből macerás keveset csinálni, én pl. sütőtököt fagyasztottam, most meg majd brokkolit akarok. És cukrot szerintem se tegyél semmihez.

Kép
Kép
manoka11

szóval meggyes krumpli nem lesz tök szar cukor nélkül? Kép

meg múltkor főztünk Babámnak répát, de olyan rossz lett az íze, hogy oda se adtam neki. keserkés lett az egész, és már a zöldséges babaételt se akarta megenni, ami csak szimplán íztelen volt. de majd krumplival készítem neki, annak van valami íze natúrban is. na meg most jutott eszembe a frankó főzőedényem, amibe nem kell víz. majd abban párolom össze neki a zöldeket.

ancsipancsi

Bogárka,
köszi szépen az infótKép
Nem akarom még tápizni Orsit, de egyre kevesebb a tejem, így kiegészitésnek,lehet elkezdem neki adni a finomságokat Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ja még adósotok vagyok a majás képekkel, mindjárt tannulmányozom, hogy kell ide felrakni őketKép
beetrix

Macs, a dokidon múlik, hogy meddig hagy
általában 41. hétig mindenki laza még, a lazábbak meg még 42.-ig is hagynak, és csak az utolsó pillanatban fektetnek be

nálam is 41. hetet elérve újraszámolás volt, de még ehhez képest is letelt a türelmi idő
pedig uh-n nálunk is minden oké volt, nem mutatott kzs-rátekeredést, volt magzatvíz bőven, a lepény szintén II-III volt, és az nst meg nagyon lapos Kép

állatira nem akartam befeküdni a H-ba, és tényleg az utolsó pillanatig nem is egyeztem bele, de akkor már muszáj volt, nem tudtam már a dokit meggyőzni, hogy nekem otthon kell megvárnom a kisbabámat Kép

már voltak némi kis piskóta fájásaim, mikor rátettek az oxitocinra, de a tágulás ettől függetlenül avagy ennek dacára is szörnyen nehezen ment
végül is burokrep. után indult el rendesen a kölök (addig igazán a feje se volt beékelődve), és a fejével nyomta szét a méhszájat
és mikor végre megszületett Isti, látszott, hogy egyáltalán nem volt túlhordva, szóval épp időben jött, kicsit megsürgetve (így is 12-kor mentem be a szülőszobára 5perces fájásokkal, és este 9-re lett belőle gyerek)

barátnőm viszont szintén túl volt az időn, de csak 1 héttel. Söfibe befektették, és oxitocin-terhelték, mire a gyerek bekakilt a magzatvízbe, mire az orvos bekakilt és gyorsan kiszedte császárral...
azzal vígasztalom a barátnőmet, aki szeretett volna hagyományosan szülni, hogy ez volt a mázlija, mert ő amolyan 160 centis 45 kilós kiscsaj, és nem is tudom, mi lett volna, ha a 4,5 kilós gyereket meg kell szülnie Kép
persze a gyerek itt sem volt túlhordva, az ég világon semmi baja nem volt, amiért bekakilhatott volna a vizébe, hacsak az nem, hogy vmi lóadag oxitocinnal ki akarták ugrasztani mint a rókát a bokorból...

és sztem ha már 1x elkezdték az oxitocint, nem nagyon eresztnek haza

szobatársamat is oxi-terhelték, majd mivel erre se indult semmi (semmi fájása nem volt), másnap a méhszájára kentek vmi zselét és attól aztán tényleg beindultak a fájásai - utóbb kiderült, NEM volt túlhordva a gyerek, nyugodtan várhattak volna még 1-2 napot, csak ő nagyon türelmetlen volt már...

persze én is nagyon türelmetlen voltam, de még ennél is jobban szerettem volna, ha a gyerek a saját idejében jön

szóval addig maradtam itthon, amíg csak lehetett, aztán egy idő után beláttam, hogy most már be kell feküdni. lehet, hogy Veled is így lesz, és ahogy befekszel, egyből ihletet kap Fülöpke Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi,
500-800g/hó? Az teljesen jó! NEM kevés (szakkönyvek min. 450-et szoktat mondani). Egyébként sincs olyan, hogy normális hízás: gyerekdokim mindig azt mondta, amikor paráztam, hogy Dóci nem fejlődik eléggé (értsd ez alatt a 300g/hó hízást), hogy: hosszra nő? igen. Kakil-pisil? igen. Nyugodt, kiegyensúlyozott? igen Alszik rendesen? igen. Nem beteges? nem. Akkor mitől félek???? Egyik gyerek így gyarapszik, a másik amúgy. És mennyire igaza volt! És máig hálás vagyok neki. Ja, és kórházi orvos, azt mondta, hogy a 150g/testsúlykg a súlyos beteg gyerekek napi infúziós adagja, egyébként meg egyénenként változó...
Ja, és az első néhány hónap után (5-6 hós tájékán) elkezd LASSULNI a gyarapodás, szóval attól se ijedj meg!!!
ÉS Dóci 7,5 hós korában volt 6,7kg... most épp 10,5kg.
Ha az almát szereti, nyugodtan keverj a zöldséghez, Dóci is így kezdte a krumplit Kép ami most már messze übereli az almát de először kiköpte Kép
Lencsi tüneményes a sapijában Kép

Manóka,
szijaaa!!! jó újra itt látni Kép
Sajt nyugodtan mehet! 9 hós kortól kefír-joghurt-túró is, persze csak fokozatosan Kép Hús: én általában a budai skála kaisersében veszem a húst, eddig még mindig friss volt. Azt érdemes tudni, hogy mivel hétvégén nincs vágás, ezért a hétfői hús nem friss, keddtől kapnak a húspultok-hentesboltok friss árút Kép

Votiv,
örülök, hogy Isti jobban van Kép nálunk egyébként gyomor/bélrendezésre a kefír nagyon bevált, mondjuk dóci imádja Kép

Proone,
paplanra meg párnára gondoltok? Mi hálózsákot használtunk Dóci 6-7 hós koráig, azóta takaróval alszik, most kapott ikejából gyerekágyneműt, de csak a párnát fogja megkapni, mert az egyik takarójából állandóan párnát csinál magának, szóval úgy érezzük, jelezte, hogy igény van Kép

Ada,
terjesztem az igét: Kép

ADA üzeni, hogy nem lesz holnap TORNA

Pocak,
gyors gyógyulást nektek!!! Fogalmam sincs, hogy mennyit szokás adni gyerekdokinak kihíváskor Kép én is kb. Votiv nagyságrendjére gondolnék.

Macs,
ez nem hangzik jól!!! Hallod, Fülöpke, tessék szépen kijönni!!!!! Kép
Dóci feje akkor sem ékelődött be, amikor megrepedt a burok, ezért nekem pl. tolófájásokig feküdni kellett (najó, az csak 1 óra volt Kép), nehogy előreessen és becsípődjön a köldökzsinór! Szóval BÁRMI lehet Kép

Eszti,
szépek vagytok!!! Kép

Rec,
drukk, hogy macs hazataláljon!!!! Kép

vera (14+0)
kisün

Ancsi!
Meggyes krumpli volt a kedvenc kaja!!! Kép És természetesen cukor nélkül!!! Kép
Ja, és a bóti fagyasztott bébirépa nem keserű egyáltalán!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
hát jól van, valahogyan csak lesz Kép majd megírom, ha lesz mit. KépMost mindenesetre jól bekortyoltam a Pocak féle mixet Kép

Valamiért tök sz@r a net Kép nem is látom az SZ betűs topicokat, most is csak a google ből tudtam idejönni Kép
macskanyu

Macs,
tedd be ezt a kedvencek közé, és akkor általában idetalálsz Kép
kisün

Macs, én is a szülőszobára megyekKép Valamikor 8 körül, szerintem. Icával nem beszéltem meg semmi konkrétat, szóval lehet, hogy összefutunk.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus,
oké Kép akkor ha látsz egy hordóhasú, szőke, hosszúhajú némbert, aggodalmas vigyorral a fején, na az én vok Kép
macskanyu

Kisün, hát úgy járok én is, mint Moose, hogy semmit nem merek majd leírni Kép reggel írtam, hogy eddig még csak 1x kakilt, de most épp hív engem - már ekkor is be volt kakilva. és azóta is vagy 3x...Kép a kefírt valahogy ő nem csipázza, pedig az anyja igen Kép attól megy csak igazán a hasa Kép a kaukázusi, ami sztem a legfincsibb, meg ugye szénsavas, attól meg felfúvódnak szegényke
de most adtam neki teát, hátha az megfogja. viszont nincs láza, tök jó a kedve, és egy percig állt kapaszkodás nélkül Kép

Macs, drukkolok, hogy legyen vmi KépKép ++++++++++

votiv 8)
votiv

és Macs, nekem ki van téve az asztalra egy parancsikon az oldalhoz (jobb klikk és "Parancsikon létrehozása") és ez mindig ide dob egyből Kép

Manóka, én nemrég Johitól vettem szuper demeter minőségű pelyheket, amikből vízzel (később babatejjel/tehéntejjel) és gyümölccsel/zöldséggel stb. keverve klassz és tartalmas pépet ill. turmixot lehet csinálni
Ada is mondta múltkor, hogy ő a HOLLE Rizskrémmel sűrít is - ez ráadásul gluténmentes
mi már rég eszünk gluténes dolgokat is, pl tönkölypépet, kölespépet stb.
én úgy tudom, hogy 6 hó fölött már lehet gluténeset is adni

mindenkinek ajánlom kajaügyben ezt a linket:http://www.vitalitas.hu/ismerettar/bab/babetr2.htm
itt nem fogtok csokis csemegékkel találkozni Kép
najó, van pár desszert recept is, de nem olyan vészesek Kép

votiv 8)
votiv

Szoval ugy tudom elaltatni delutan, ha ringatom. Tegnap is, ma is csak igy sikerult. De nekem ez mar marhara nem valo, a hatam ket perc alatt teljesen szetmegy, es a pocakom alatt is faj, allati nehez mar nekem 12 kilo! Kép

En repapurevel kezdtem anno, amit szeretett a gyerek, meg a macska is Kép mert az onmagaban is edes. A harapdalasnal meg banan a nyero, mert annak pont tokjo az allaga ehhez. Meg egyebkent is szereti, napi egyet mindig lekuld, ha van itthon. Ja, es bebirepat is szereti, apa wokba gyartott azsiai zoldsegmixebol szokta kienni a repakat Kép

Magdi, nem ertelek. Mivel kevesebb a tej, ezert elobb kezded a hozzataplalast? Mert ez hulyeseg. Annyira nem kell idegenkedni a tapszerektol. A bebietelgyartok baromsagbol irjak ra a 3 meg 4 hokat az uvegekre, egyebkent feleves kora elott meg nemigen alkalmas a pocija, hogy megemessze a dolgokat. De biztos tudnak tejugyben segiteni, LLL-t hivd fel!

Rec, apahoz bujtam Kép macskahoz is Kép ugyhogy most en jovok! szoval a kovetkezoket akarom holnap vasarolni: .... Kép Kép tied emlosert meg drukkolunk Cirill-lel Kép
moose

Manoka, tescos sztori durva, de tokjo voltal Kép beirhatnad arra a homaros oldalra, amit Macs linkelt be multkor.

Ma nem munkanap van? Se brendon, se kika nem veszi fel a telefont.
moose

Vera!
baromságot írtam Kép . 50-80 g/hét hízás Kép . tudom, hogy 600 g/hó az már teljesen ok. szóval, mikor nem evett, csak 50 és 80 grammot hízott 1 héten, és béfostam. de tőlem is ezeket kérdezték, plusz a fejemhez vágták, hogy nézzek már rá a gyerekre milyen nagy, pedig szerintem tök arányos Kép . Nézd meg, ugye, hogy nem duca? Kép

Kép
itt éppen úszik az ágyon

Bogárka!
nagymamám is termelt répkut, abból is kipróbálom.
a meggy héjja is mehet bele? hány hós kortól? bóti fagyasztott meggyből is ok?

ancsipancsi

Moose!

el tudom képzelni, hogy most leltároznak.
és tudom, hogy tej mindenek előtt, de Lencsi nagyon falja az almát, barackot, úgyhogy nem vonom meg tőle Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Csak kicsit tudtam visszaolvasni!

Macs!

Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!Kép

Ancsi!

Azért érdemes a babával megkóstoltatni az ízre nem annyira jól sikerült hamikat is!
Timinek anno adtam kölespelyhet meggyel! Olyan lett az íze, mint a málnaszörpben összetört orvosságnak! Timi meg úgy falta, hogy nem győztem nézni!Kép

Mi meg jól lerobbantunk!Kép Páromtól elkaptuk ezt a vacak vírust! Szilveszter éjjel Timi folyamatosan hányt, nem maradt meg benne semmi folyadék, már úgy volt be kell vinni a kórházba infúzióra, aztán szerencsére reggelre jobban lett! Délelőtt jött ki az ügyelet, akkor már vígan vigyorgott! Én viszont úgy legyengültem, hogy a klotyóra nem tudtam kimenni egyedül! Ma már egy fokkal jobb a helyzet!

Majd még jövök olvasgatni, ha a párom ideenged!Kép

ILdi
ildi76

Ildi!
szegények!!! mielőbbi gyógyulást! nem lehetett semmi a szilveszteretek. Kép Lencsi szerencsére még csak 1x hányt, akkor is csak a köhögéstől az éppen megivott tápot öklendezte vissza.

ancsipancsi

Ezt muszáj megosztanom veletek. Ez is Tuskó-s cikk, elég kemény...

http://index.hu/homar/index.php?p=1342&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Ildi,
gyógyulást mielőbb

Ancsi,
szerintem nem duca, hanem tök aranyos-babás Kép
macskanyu

és mégegy..

http://index.hu/homar/index.php?p=1340&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Manóka, sztem a te sztorid is bőven idekívánkozik..
macskanyu

Moose,
Már nézegettem a honlapjukat is(lll.hu),és persze igyekszem mindent megtenni,hogy minél tovab legyen tejcsi.Egyenlőre vanKépA hozzátáplálást meg anyós (aki szoftverhibásKép) javasolgatja, mert meg kell annak a gyereknek ismerni az ízeket!!!!
Én meg úgy vagyok vele, hogy ne legyen vita, naponta 1* egy kis reszelt alma, vagy egy kis főtt sárgarépa nem árt meg neki. Meg egyenlőre csak nyalogatja.
Remélem tavasszal költözünk, oszt' azt adok a gyerekemnek, amit én akarok. A vita meg senkinek nem jó

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gazdálkodj okosan: régen is "szponzorált" mezők voltak, az ÁB Biztosítónál lehetett CSÉB-et kötni, meg a Takarékszövetkezetnél bankbetétet vagy mit, szóval ez azért nem borzaszt el annyira Kép de a fizess elő a Hetek c. hetilapra "szerencsekártya" azért tényleg necces Kép

votiv 8)
votiv

ez a Homár nagyon utazik a tuskóra... Kép
apám is majdnem összeverekedett múltkor az egyik biztonsági őrrel, mert az elkezdte lökdösni, aztán ahogy apám visszaszólt, lekurvaanyázta meg lebuzizta, és aztán apám odahívatta a biztonsági szolgálat vezetőjét, az meg megfenyegette őt, hogy csak próbáljon meg szólni v megírni ezt egy újságnak, majd jól beperelik hitelrontásért, hö

votiv 8)
votiv

egyébként nem is oly rég én is írtam egy elmarasztaló cikket Tuskóról, mert a pénztárnál elvettek tőlem pár cuccot, mert a vonalkódjuk nem volt benne a gépben.
költői kérdés: vajon miért töltöttem akkor az időt a vásárlással???
na azóta egyszer nem tettem be a lábam.

votiv 8)
votiv

Magdi, anyósnak ne engedj, én 5,5 hósig a szája közelébe se adtam mást a gyereknek, mint cicit (a kizárólagos szopi épp addig tartott ki)
az ízeket meg megismeri, hiszen az anyatej is minden nap más izű, attól függően, hogy mit eszik az az anya Kép
légy erős és hajlíthatatlan, végülis a te lányod és Te tudod, mi a legjobb neki!!! de ha engem kérdezel, akkor az anyatej, amíg csak van belőle Kép sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy szoptathat, Te viszont az vagy! szerintem ez nagyon klassz Kép

és finoman elmondhatnád anyósnak, hogy más szelek fújnak... én is annó kaptam 2 hetesen!! barackot - végül meg ilyen nyomi lettem Kép

és tejfokozásra meg van csomó lehetőség, pl malátakávé, alkoholmentes sör, homeopátiás bogyó (urtica urens 5CH napi 2-3x5), rántott leves, tejfokozó tea - bolti vagy házilag édeskömény+ánizs+citromfű (esetleg +kapormag/majoranna) a neked legkellemesebb arányban, vagy simán csipketea (a bogyókat pár órára beáztatni, majd felfőzni), aztán tejképző olaj pl Weleda, vagy házilag mandulaolaj bázison édeskömény+ánizs+narancsvirág-és/vagy-levendula, ami téged jól ellazít, aztán szopi előtt egy kis melegvízes borogatás a cicire, vagy 10 percre lefexel 1 bögre kakaóval/kávéval/teával, ami jól esik Kép

votiv 8)
votiv

ne hagyjatok már itt monologizálni!!! Kép

valaki tudja, milyen munkaügyi változások érintenek bennünket jan 1-től? végülis lehet már gyed alatt rész/teljesidős munkát vállalni?

votiv 8)
votiv

koszonom a drukkokatKép hatottak: hazajott az allatKép
az a helyzet, h pont egy eve mergeztek meg az egyik kutyankat, es azota kicsit(?) rosszul reagalok mindenfele picit is abnormisnak tuno viselkedesre (mint pl. esoben csavargas az amugy abszolut eso-gyulolo elolenytol)Kép. de ez most jol vegzodottKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, koles nem glutenes! csak hogy kotozkodjemKépKép

Coolio
recca

Ildi, jujKép. gyogyuljatok meg!!!

Coolio
recca

Oxi segítségével it vagyok.Délután óta nem találtam ide.

Juc
20170114224602

Votiv,
Majd bevetek mindent, hogy csak anyatejcsit kapjonKép Kűzdeni fogokKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak nem győzök visszaolvasni Kép

Voltunk ma MegaToysban és megvettük Vikkának a hátihordozót (Lafuma, örök hálám érte Jucnak). Beleültettük és megtépett jól, de nagyon élvezte a dolgot Kép

Hozzáetetés: Nálunk még nem volt meg az 5 hónap, amikor Viki elkezdett almát kapni, mert a betegsége miatt az immunrendszere teljesen lerobbant és mesterséges Cvitamin helyett jobbnak láttam az almát. Ha lett volna semmi baja, nyilván én sem adtam volna neki mást.
Szegény anyukáin, anyósaink meg csak jót akarnak általában, de nem olvasnak utána a mostani trendeknek, néha én felvilágosítást tartok nekik nyugodtan és akkor általában belátják Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Recca, igen, nem, és én is úgy értettem csak beleesett a felsorolásba Kép ez most érthető? szóval kölespelyhet (HOLLE) is Johitól vettem, és nagyon fincsi Kép és tényleg nem gluténes Kép
örülök, hogy megtért a tékozló macska Kép ez egy igen jófajta heppi end Kép

szóval azért beszéltem magamban egész délután, mert mindenki keresi a topikot valahol az éterben? Kép

hűha, akkor lehet, hogy Macs beindult, csak nem tudunk róla ?KépKép

votiv 8)
votiv

Hali!

Vettem a jegymesteren végre a Dzsungel könyvére jegyet!Oxinak köszi a tippet!

Juc
20170114224602

nahat, milyen pangas volt itt az este

Coolio
recca

Votiv, Kép es Kép

Coolio
recca

Szép jó reggelt Mindenkinek Kép

Sajnos, Votiv tippjével ellenben nem indultam még be, de Macskapa megígérte, hogy beír akkor is, ha én már nem tudok Kép

Votiv,
a homár nem utazik csak úgy általában a tuskóra, hanem az olvasói leveleket, illetve az azok alapján írt cikkeket közli le,kvázi amolyan lightes fogy.védelmi figyelemfelhívásként. Egy csomó egyéb cikk is van arratájt Kép

Recca,
De örülök, a hazatért miákosnak Kép mi a neve a szökönc egyednek?

Nekem ma is sz@r az oldal, megest csak máshonnan tudok kikötni a topicban és így sem látja pl. a lap tetején lévő 2005-ös archívokat, csak a 2006 01.02-t. Az oldal megvan, a topicokban viszont csak a SOTE-ig lát el, azután pedig egyedül a szent istvánosat látja. a többi topicnak csak a hűlt helye van... van valakinek valami ötlete?

Pocak,
kipróbáltam tegnap az alkeszmentes bábamixet, eredmény: az eddigi fájások is megszűntek, beleértve a napok óta lévő derékfájásomat is Kép viszont sokkal éberebb lettem Kép meg Fülöp is, de annyira, hogy egész éjjel rock&roll bulit tartott a hasamban Kép

pussz mindenkinek, remélem be tudok jönni később..

macsésminimumjazzdoboskéntviselkedősFülöp
macskanyu

Votiv,
megrajzoltam, a "mi jut erről eszedbe?" kategóriás kérdésedet. Ha nem érted miért pont ez, akkor leírom Kép
Azért remélem tetszeni fog Kép

Kép
macskanyu

Macs!

Én épp így vagyok a topikkal,talán APA karbantart.Többen nem találnak ide,NEET,Zsanci és én is csak Oxi útmutatása alapján.Reméljük megoldódik ez a gond hamar.
Mit Te rajzoltál Votiviának?

JA ma elaludtunk így nem vitem óviba Somát.

Juc
20170114224602

hali,
ha nincs Jucus, nem vagyok én sem.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: