Na én is újra bejelentkezem, hosszú távollét után.
Először is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!!
))) Az új babusoz gratula cicabonak!!
)) Macs! Már azt hittem babázol
Megpróbálok visszaolvasni, hogy update legyek.
Addig is rólunk annyit, hogy szinte egész végig úton voltunk valahol. Ezer rokon, meg barátok. Ezért el is fáradtunk ill. megállapítottuk újfent, hogy legjobb otthon. Lilla is beigazolta, elalszik idegenben rendesen, de 2 körül már megébred és csak velem hajlandó továbbaludni. Ezt tudomásul kell vennünk.
Egyébként a Lillának ez a karácsony inkább a karifáról szólt, mint sem az ajándékokról. Jó jó játszik a játékokkal, de a fa az maga a csoda, az ezer fényével, csillogásával. Annyira édes minden reggel leül a fa elé és 10 percig csodálja.A gyönyörét azzal lehet fokozni ha énekeljük a kiskarácsonyt. Moose a fát kikötöttük és ő pedig be lett "idomítva", hogy lehet közelről nézni a fát, de nem szabad hozzányúlni. Lekopogom, eddig sehol se akarta ledönteni a fát és szót fogad ha mégis bepróbálkozik.
Azt is élveztük, hogy apjuk is itthon volt velünk szinte végig. Kellett neki is a feltöltődés, mert februártól munkahelyet vált, biztosan többet kell majd dolgoznia és kevesebbet lehet majd velünk
Azt hittem hogy szar lesz itthon megint egyedül kettesben a gyerekkel, de ma rádöbbentem, hogy nagyon király! A mi kis nyugalom szigetünk, élvezem!
Lilla kapott karira Fisher price "Little People" farmot. Tudja valaki hol lehet kapni ilyeneket még, ahol vettük ez volt az utolsó darab, tehát no esély kiegészítőkre.
Mikor lesz újévi maya?
Na most megyek visszaolvani.
Pusz

kicsit csípős ugyan, de sebaj