A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

AngiKép
Csernyánszky Istvánné a nevem, Mariann a nővérek a terhespatólógián mind ismernek, volt akivel együtt dolgoztam évekkel ezelött!
Nem tudom, hogy mikor fektet be a doktornő, de részben az 1000-es méhszáj, és a sok görcsölgetés miatt, no és a 60km miatt áll a zászló bármikor!
Én is szeretném itthon tölteni a januárt de nem tudom!
Az egészen biztos, hogy február elején már bennt leszek!Ez köszönhető a rossz méhszájamnak az inzulinnak stb nem fogok tudni másnaponta bejárni Nst-re.
Szóval ha nálatok nem jön előbb a baba biztosan találkozunk!

KépKép
csema

Ja lányok egy kérdés. Ti mivel mossátok a babaruhákat?
Én már nem emlékszem, a nagyoknál mindegy de most már annyi mosópor van, s nem tudom melyik nem irritál, de ugyanakkor jó is!

KépKép
csema

Hű, Csema, de izgalmas ez! Hol van a 60 km? Az tényleg rizikós... Azért a február már nem baj, ugye? akkor már nagyon közeli a szám...

Titati, fantasztikus energiáid vannak! De jó!

Bartika, kedves egészségedre!

indianyo

Sziasztok Kép
Még egyszer mindenkinek nagyon boldog új évet Kép
Kép

Bori Kép
Szép név mind a kettő Kép A lányoknak küldök egy pocisimit, hogy ilyen rendesen kibírák az új évet Kép
Remélem minden rendben lesz és most már tényleg bármikor megszülethetnek Kép

Nadine Kép
Szépen növekszik már a pocakod Kép Aranyosak vagytok a pároddal Kép

Csema Kép
Szép nagy bababölcsőd van Kép Drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép

Titati Kép
Hát szóhoz sem jutok Kép Hatalmas a pocakod!
Nagyon csinos vagy Kép
Kislányod szobácskáját megmutatod?
Azért ne dolgozzd halálra magad Kép

Cory, Szelivi Kép
Nagyon boldog szülinapot nektek Kép
Kép

Annácska 26+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vikó Kép
A 60km Táborfalva, Pestmegye utolsó faluja, utána Lajosmizse jön az már Bács-Kiskun megye.
Igen izgulok most mert hogy mostanság nem mondanak túl jó időket, állandó frászban vagyok, nehogy gond legyen!
Én még hagyján, de a párom az már jobban örülne, ha bennt lennék biztonságban, én viszont ha rajtam múlik itthon tölteném még a januárt!

KépKép
csema

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Isten éltesse a szülinaposokat!

Csema: azért örülök hogy otthon tölthetted az ünnepeket! Most már kitartás! Egyre kevesebb van hátra!!Kép

Angi: Peti csinálja az új konyhát, olyan modern formát tervezett, alul csak fiókok lesznek, felül felfelé nyíló ajtók, a két szekrény között félig üveglap...
Egyébként masszázst akartam tanulni, gyógymasszőrnek vagy talpmasszőrnek. Azért erről még nem teljesen mondtam le, de csak tanfolyam keretében tudnám elképzelni.
Neked ez már a 37. hét, hűha...Kép

Eszti: nem főztem sehol lencsét, ma átmentünk anyósomhoz mákos gubát enni, állítólag az is jó a szerencsénekKép

Ági: Igazad van, szép lesz a konyha, csak biztos kicsit lassan fog elkészülni, de kivárom!Kép

Szelivi: még jó, hogy nem törődsz az ismerősök hülye megjegyzéseivel! Jól teszed! Úgyis mindent úgy csinálsz majd, ahogy Te akarod, gondolom párod majd mindenben támogat, ez a legfontosabb!!

Cory: sajnállak nagyon, de a szüléssel elmúlik majd! A kiscsajok márcsak ilyenek, jól kikészítik az embertKép

Vikó: Jobbulást Neked, ha meg akarsz nyugodni a méhszájjal kapcsolatban és nem vagy rosszul, akkor szerintem is menj el a dokihoz!

Titati: én sem pihenek túl sokat, állandóan pakolászni kell nálunk. Mondjuk ha nem kéne, akkor is teszek-veszek állandóan.Kép

Zsuzsófi: jobbulást a családnak!!

Tünde 34+3Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Szép estét Lányok!

Örülök, h jól telt mindenkinek a szilvesztere.Kép Nekünk is jó volt.Kép Este fél 11 körül kimentünk a Nyugati térre, és lesétáltunk az Oktogonra is. Aztán éjfélre elmentünk anyósomékhoz, és ott koccintottunk. Aztán 1 körül jöttünk haza, és ma egész nap döglöttünk az ágyban.Kép Szegény apa, 3 hét után mehet holnap dolgozni.Kép rendesen sajnálom. Olyan jó volt, h itthon volt velünk.Kép

Cory, Livi, meg akit még érint! Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Kép

Csema, drukk, h jobb legyen, és ne kelljen még menned a korházba!!!

Bori! Örülök, h még egyben vagy! Kép

Nekem hála az égnek már csak akkor fáj a pocim, ha ülök, remélem használt a 2-3 napi fekvés, de azért holnap meglátogatom a dokimat!

Pusza nektek, jók legyetek!

Nancsika & Alex 28+6</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Csema, örülök, hogy jelentkeztél megint! Neked is megy a drukk, hogy úgy, ahogy a legjobb. Ez a 60 km tényleg rizikós, de azért talán az autópályák ritkábban lesznek járhatatlanok (már ha az M5-ön jönnétek). Bár erre pont pénteken cáfolt rá az M1, dehát ilyen azért nagyon ritkán van.
Titati, akkor hát te is Istvános lettél? Szerdánként van az előadás sorozat, most is lesz, a fájdalomcsillapításról, ha van kedved, gyere. Kép
Csini a pocid! Kép
Anita merre jársz? Mostanában nagyon hanyagolsz minket, de remélem csak azért, mert pihizel! Kép
Vendég

Tünde, én nem hiszek a babonákban, szóval azért csináltam inkább lencsét, mert párom szerette volna, szóval szerintem a mákos guba is megtette a hatását az újévre! Kép És finom is! Kép

Holnaptól almanap, müzli, tejtermék........
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon Boldog Babás Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Cory!
Sok Boldog szülinapot!
Szerintem nem fogod végighányni az évet! Akkor ezek szerint nekem végig kéne aludnom. Ugyanis nemrég keltem. Kép

Annácska!
Köszi a virtuális tortát. Sajnos már csak képen nézegetem, mert egy kicsit diétára fogtam magam.

Tünde!
Szerintem is a gyerekemet én nevelem (meg az apukája) és nem a századik rokon, meg haver, meg ilyesmi. Mondjuk most szilveszter alkalmával is megkaptam a magamét, de ezzel nem rontom az újévi örömöt. Majd később leírom.

Istvánosok!
Ki jön a szerdai előadásra? Én azt hiszem tornára is megyek, ugyanis ki kell egyengetni a hátam, mert már sokat fájdogál. Mit kell vinni tornára? Melegítő + cserezokni elég?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Titati! Mi történt miért nem fogsz ott szülni? Hatalmas a pocakod! És mégis még tök vékony a derekad! Hihetetlen ez a természet... Kép

Nancsika! Akkor Te most nagyon friss és kipihent lehetsz!!! Kép Mi most indulunk sétálni, kell egy kis friss levegő is. Kép

Angi! De jó neked! A 3in1 az tényleg nem sok kávét tartalmaz, nekem azért ennél több kell, hogy magamhoz térjen a vérnyomim reggelente... Kép

Csema! Az a 60 km tényleg ijesztő ilyen időben. Kép És mikor derül ki, hogy be kell-e feküdni?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nekem is van pocakképem https://www.babanet.hu/album/albumimages/2718/184560.jpg

Csema: én Tomi Kristállyal mosom, és sima vízzel öblítem majd a kisruhákat.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csema! Jó nagy már a pocid! Reméljük minél tovább otthon lehetsz még a gyerekeiddel és nem kell idejekorán befeküdnöd a kórházba! Pihizz sokat! Én Arielt fogok venni a ruhákhoz többek tanácsára, az öblítők közül pedig a Coccolino Sensitivet használom!

KépKép
nicika

Livi, én bizti megyek szerdán, ha apa el tud jönni időben, akkor vele, amúgy pedig egyedül. Tornára nem megyek, mert én arra itt járok a kerületben. Kép Te jössz?
Vendég

Cory: hú, szépen növöget a pocid. Tök jó Kép

Csema: én Arielel mosom, és fehér coccolinoval öblítem majd a ruhákat.

Annácska: majd próbálok valami szoba képet kreálni, de még van mit csinálni benne Kép

Tünde: szerintem nem is baj, ha nem hagyjuk el magunkat Kép

Indianyó: az energiámról annyit, hogy párom mindig le akar lőni, hogy maradjak már nyugton Kép

Bartika: a volt dokimat felkértem a szülésre, és cska húzta a száját, és közölte, hogy "nem szívesen", mondván miért most szólok neki, és nagyon úgy tűnt, hogy azt kezdte el számolgatni, hogy mennyi pénztől esett el, mert nem a magánrendelőjébe jártam eddig, hanem sztk-ba.

Eszti: és ez a sorozat hogy működik? Mettől-meddig? Hol? Van-e értelme? Menyibe kerül? stb... soha nem voltam ilyenen... Tényleg, tornázni jársz? Vagy Te is lustulsz ilyen téren? Kép

Titati
titati

Kép
Ez itt a 36 hetes pocifotóm.
angi79

Angi! Hú de nagy már a pocid! Már simán lepipáltál! Kép

KépKép
nicika

Titati, 15h-tól van, kb. másfél óra. Teljesen ingyenes, és 6 előadásból áll, bármikor be lehet csatlakozni. A kórházzal kapcsolatos hasznos infókat lehet megtudni, most pl. majd azt, hogy hogyan működik a szülés alatti fájdalomcsillapítás, mi fán terem egyáltalán, és ilyenek. Amúgy van csecsemőápolás, szülőszobalátogatás, ismerkedés a nővérekkel, szóval, hogy egy kicsit képbe kerüljön az ember, hogy mégis kik fogadják, mi fog történni velünk. Nekem ez azért fontos, mert én még sosem szültem, és el sem tudom képzelni, hogy mi lesz, hogy lesz. Egy kicsit fel lehet lélekben készülni, hogy mi várható. Nagyjából ennyi. Az előadásokat dokik, szülésznők tartják. Bárki jöhet, szóval eléggé nyitott a dolog.

Angi, nagyon csini vagy, és a pocid is nagyon szép! Kép Gratula!
Vendég

Sziasztok!

Hááát, becsülettel visszaolvastam mindent, de nem hiszem, hogy sokat fogok hozzászólni, ne haragudjatok. Nem csináltam jegyzetet.. Kép Azt hittem szilveszterkor és/vagy újévkor nem írtok ennyit! Kép
De Borinak én is gratulálok, hogy kihúzta eddig és szurkolok, hogy minden jól alakuljon a hátralévő időben!

Csema,
sajnálom, hogy bentfekvéssel riogatnak, de ha kell, hát kell.. Neked azt kívánom, hogy azt az időt, amit még otthon töltesz, használd ki jól, pihenj sokat! Kép

Indianyó,
jobbulást Neked is, és ha tényleg nem leszel olyan rosszul, akkor azért keresd fel a dokidat a méhszáj ügyben.

A pocakom valóban nem mondható már kicsinek, elismerem! Kép De ez kb az utóbbi két hétben történt. És ruhában, olyan naciban valahogy nagyobbnak tűnik.. Kép

Nekünk is kellemesen telt a szilveszter, négyen voltunk nálunk. Beszélgettünk, de szólt közben a TV is. Éjfélre lementünk anyuékhoz koccintani. Volt egy plusz pohár is az asztalon, anyu töltött egy pici pohárba pezsgőt a Babának is, amit páromnak kellett meginnia.. Kép Szóval már Õ is koccintott velünk! Ma délelőtt pihiztünk kicsit Apával, és még délután is. És még most is! Kép
Unokatesóm hozott nekünk Ausztriából egy csomag (10 db) textilpelust, 8 Euro volt. Nem teljesen fehér, hanem apró minták vannak rajt. Macik, virágok, egyebek. Szóval nagyon szép.
Holnap kezdődik a meló, most délután megyek. Szóval majd jelentkezek és követem az eseményeket! Kép Mondtam is Apának, hogy innentől kezdve már nagyon gyorsan mennek majd a hetek és sec-perc alatt eljön az április! Kép Olyan jó... Kép
Remélem mindenkinek nagyon-nagyon jó fog telni ez a több-kevesebb hét a Babák érkezéséig!

Puszi Mindenkinek!

Nadine 24+3 Kép

nadine81

Sziasztok!

Hááát, becsülettel visszaolvastam mindent, de nem hiszem, hogy sokat fogok hozzászólni, ne haragudjatok. Nem csináltam jegyzetet.. Kép Azt hittem szilveszterkor és/vagy újévkor nem írtok ennyit! Kép
De Borinak én is gratulálok, hogy kihúzta eddig és szurkolok, hogy minden jól alakuljon a hátralévő időben!

Csema,
sajnálom, hogy bentfekvéssel riogatnak, de ha kell, hát kell.. Neked azt kívánom, hogy azt az időt, amit még otthon töltesz, használd ki jól, pihenj sokat! Kép

Indianyó,
jobbulást Neked is, és ha tényleg nem leszel olyan rosszul, akkor azért keresd fel a dokidat a méhszáj ügyben.

A pocakom valóban nem mondható már kicsinek, elismerem! Kép De ez kb az utóbbi két hétben történt. És ruhában, olyan naciban valahogy nagyobbnak tűnik.. Kép

Nekünk is kellemesen telt a szilveszter, négyen voltunk nálunk. Beszélgettünk, de szólt közben a TV is. Éjfélre lementünk anyuékhoz koccintani. Volt egy plusz pohár is az asztalon, anyu töltött egy pici pohárba pezsgőt a Babának is, amit páromnak kellett meginnia.. Kép Szóval már Õ is koccintott velünk! Ma délelőtt pihiztünk kicsit Apával, és még délután is. És még most is! Kép
Unokatesóm hozott nekünk Ausztriából egy csomag (10 db) textilpelust, 8 Euro volt. Nem teljesen fehér, hanem apró minták vannak rajt. Macik, virágok, egyebek. Szóval nagyon szép.
Holnap kezdődik a meló, most délután megyek. Szóval majd jelentkezek és követem az eseményeket! Kép Mondtam is Apának, hogy innentől kezdve már nagyon gyorsan mennek majd a hetek és sec-perc alatt eljön az április! Kép Olyan jó... Kép
Remélem mindenkinek nagyon-nagyon jó fog telni ez a több-kevesebb hét a Babák érkezéséig!

Puszi Mindenkinek!

Nadine 24+3 Kép

nadine81

Eszti:
Köszi az infót. A most szerdai hányadik előadás lesz? Érdekes lehet. Én pl azt se tudom, hol van a kórház Kép Ja és ugye szerdán talizom először az új dokimmal KépTe most szerdán fogsz menni? És holnap tornázni? Nekem még mindkettő képlékeny... Kép De ha jössz tornázni, akkor én is ráveszem matgam Kép

Aqngi: tök szép a pocid. És nem si rétem, hol van rajtad az a felszedett 10 kiló! Csak ámulok!
titati

Esztipeszti!
Én megyek és tuti egyedül, mert a férjecském dolgozik. Tornára is megyek.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!

Problémamentes, végig kihordott terheségeket és egészséges mosolygós kisbabákat mindnyájunknak!

Puszi:
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

SziasztokKép

Ti aztán nem kimélitek magatokat az irással, ezalatt a fél nap alatt annyit irtatok hogy csak naKépKép

Vikó Kép
Tessék kicsit jobban kimélni magad és ha nem vagy lázas akkor gyere csak be csütörtökön a dokihoz, mert ugy tuti megnyugszol. Amugy hogy mennyire kicsi a világ, ugy se fogod kitalálni hol szilvesztereztem........ Dunaharsztiban voltunk, és ha értesüléseim jók akkor ez a buékos üdvözlet se lesz neked ismeretlen: Farkas Kriszti üdvözölKépKép

BoriKép
De jó hogy kihuztátok idénig, nagy gratula a lányoknakKépKép

Hu most mennem kell mert a fiam nem igazán kiméli az idegeimet... kb a karnison log mostKépKép

Holnap majd jövök, ahogy lesz időmKép

puszi mindenkinek

Ági
30+3

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Titati, tornára holnap nem tudok menni, de szerdán tuti megyek, és az előadásra is. Helyszín: Nagyvárad tér. Kép Asszem, ez a harmadik előadás, de mivel folyamatosan megy, és nem épül egymásra, így bármikor be lehet kapcsolódni. Külön egységeket alkotnak az előadások.
Livi, akkor majd egyeztetünk, és találkozunk valahol a kórháznál, ok? Kép
Vendég

Ok !

Most megyünk aludni!
Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
szelivi

Ágiboszi Kép
Igenis, Főnök, jövök Kép Egyébként, úgy tűnik, nem leszek olyan beteg, mint anyukám, a torokfájás enyhül, láz meg nem jött, úgyhogy tényleg igaz, amit idáig is gondoltam: a terhesség erősíti a mamókat a vírusok ellen Kép A többit meg elintézem tudati úton Kép
Nahát, vicces, hogy milyen kicsi a világ, tényleg. Akkor te kábé a szomszéd sarkon buliztál Kép

Tudjátok, az én férjecském küzd becsülettel a félelmeivel, és az egyik éppen az apasággal kapcsolatos. Ezért is voltam olyan boldog ma, amikor ezt mondta: Isten küldött nekem egy kisbabát, hogy megtanítsa nekem megérteni és megérezni az apaság felelősségét Kép Szegény kicsi apócám, milyen nehéz lehet neki... de fejlődik ám Kép

Drága Csema, Mariannka, Trose, kívánom, hogy nagyon gyorsan teljenek a várakozás hátralévő napjai - és a babócák is kivárják a szükségeset!

Katicuska, hiányzol...

Szép lesz a mi új évünk, lányok Kép Már az előző is milyen csodálatos volt, és még csak szebb lehet!

indianyo

Angi: Õrület, hogy a nagy pocin kívül milyen vékony vagy!

Nicika: adatok, amik elvesztek: orvos: dr. Kondér Béla, kórház: HIETE Szabolcs utca

Vikó: látod, nem reménytelen apuci hozzáállása, csak biztos bizonytalan szegény ezzel az ismeretlen helyzettel szemben, hogy apa lesz!Kép

Lányok: akkor holnaptól kellemes "diétába" kezdünk, persze csak az, aki nincs megelégedve a felszedett kilókkalKépKép
Délelőtt becsúszhat egy kis! nasi, de 12 után már nem és este csak kímélő hamikák!
Én megmérem holnap reggel magam és onnan fogom számolni.Kép

Tünde 34+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ajaj, Tünde, már ma van Kép Akkor most ezt a falat pogácsát már nem nyelhetem le? KépKépKép

De rendben, indulhat az önmegtartóztatás Kép

Igen, apóka fejlődőképes egyén, határozottan Kép

indianyo

Jó reggelt mindenkinek!

BUÉK még egyszer!

Cory, Livi!
Nagyon boldog szülinapot!!!!

Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam feljönni, de annyira sikerült elrontani a napomat, hogy inkább begubóztam és nem csináltam semmit a gyakori sírás mellett. Kép Kicsit hosszú lenne leírni, a lényeg az, hogy 2 barátnőm igen magasról letojta a fejem, pedig együtt laktunk 3 évig. Kép Szóval még ma se vagyok toppos. Ettem csokit, hogy ellensúlyozzam a depimet. Szegény kicsikém jó sokat rúgott, ha épp nem sírtam. Biztos nem tetszett neki annyira. Kép

De, ma már másnap van. Kép És próbálom magam erősíteni. Kép

Cory! Remélem most már nálad is ritkulni fognak a rókák. Nálam is van még, de már nagyon ritkán. Kép Sajnálom, hogy a pár mégsem jött át. Kép Náluk lesznek attól még a fiúk, vagy kerestek mást?

Angi! Gyönyörű a pocid. Kép Szép helye van Lidinek. Kép

Borka! Drukk, hogy még bírják a lányok! Beszéltünk rólad Babettával és mondtuk, hogy tök jó lenne, ha bent maradnának januárig. Kép Ügyik. A nevek meg naaagyon jók. Az egyik gyerekkori barátnőmat hívják Lucának. Együtt nőttünk fel. Kép És máig jól kijövünk. Nekem tetszik min a két név. Kép

Vikó! Szedjél sok c vitamint meg kálciumot és nagyon hamar rendbe fogsz jönni. Kép Nem te leszel szerintem az egyetlen megfázott kismama a környéken. Kép Én ma megyek házidokihoz, hogy megkapjam a táppénzes papíromat, meg hogy megmutassam a vérvételem. Kép Ott sokan lesznek és már előre uncsizom.... Örülök, hogy a Ray alakulgat. Kép Nekik azért nehezebb, mint nekünk.

Tünde! Jól hangzik a konyha terv. Kép Biztos szépek lesztek. Mennyi idő alatt csinál meg egy konyhát a párod?

Babetta! Köszönöm a dícséreteket. Kép Hogy bírta a kutyátok a durrogtatást? Az enyém végig nézte a tüzijátékot. Fel kellett emelni az ablakhoz, hogy ő is lásson mindent. Kép Kis hisztis. Kép

Eszti! Play-back volt az egész???? De gáz! Pedig az ember azt hinné, hogy élőben énekelnek nagyobb alkalmakkor!!! Kép Kár!

Na, megyek vissza pihenni. Kép Kicsit korán ébredtem ma. Sebaj. Kép

Puszi
Eszter
25+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt.

Nálunk apa már el is ment dolgozni, ráadásul egy kétnapos értekezlettel kezdenek, szóval ma este egyedül leszek...Kép Már most olyan rossz, úgy megszoktam, hogy két hétig itthon volt. Kép
Na de sebaj.
Tünde, én ma egy fain almanappal kezdek, és holnaptól pedig ahogy írtad: 12 után csak joghurt, gyümi, tejtermék, ebédre zöldség és valami husi, reggeli müzli. Kép
Vok, asszem te kaptál valakitől (talán Ágitól) diétás kajarecepteket, át tudnád küldeni nekem is? Köszi!
Aztán ne keseregj tovább, és legyen ma nagyon mosolygós napod! Kép

Puszi

Eszti
32+5
Vendég

BartikaKép
Csütörtökön megyek a doktornőhöz, nem tudom mit mond majd. nagyon sokat görcsöltem az elmúlt 3 hétben és nem tudom a méhszájam emiatt változott-e, nem feszűlnek-e a varratok!
Eredetileg februárban kéne csak befeküdni,de ha gond van előbb.
Nagyon sok dolog lenne még januárra mi még a babaszoba-részhez hozzá sem fogtunk! A 16.-ai héttel akar a párom festeni, és csak utána alakítanánk ki a baba helyét.
Ebben pedig részt szeretnék venni, ha nem is úgy hogy csinálom, de a színt, a bútorok helyét a bordűrt stb én szeretném kiválasztani.
S legalább a legkisebb ruhákat ki kéne mosnom, s persze sok minden meg sincs még!
A babakocsi, babaülés úgyis csak Szófi születése után lesz megvéve!
Akkor rászánunk egy délutánt és megveszünk mindent!
A mosópór tippeket köszönöm!
Ha tudok jövök, most vissza fekszem, mert ma se vagyok túl jól!
Köszönöm a drukokat, és tőlem is megy mindenkinek akinek kell!! Kép Kép Kép
Puszi: Csema

KépKép
csema

Eszti!
Nem Angitól kaptam, de átküldtem. Kép Sok sikert hozzá. Én a Norbis módszerhez csatlakzom diétailag. Az tesz nekem is a legjobbat. Kép No szénhidrát este, nehéz kaja csak délig. Kép Csodállak az almanap miatt. Nekem nem megy a gyümölcsnap. Biztos nagyon jót tesz! Kép

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Köszi Eszter a recepteket. Kép
Ja, még akartam írni, hogy tulajdonképpen fél playback volt a Caramel, ő élőben énekelt, csakhát zenekar nem volt.

Nem tudom, nektek volt-e már ilyen, de nekem Bencuskám tegnap délután óta meg sem áll. De egy pillanatra sem. És akkora mozgásokat csinál, hogy hihetetlen. Éjszaka sem hagyott aludni nagyon. Eddig mindig volt pár óra, amíg pihent, de most már lassan egy napja nincs. Félre ne értsetek, imádom, csak furcsa. De nem forog, mert érzem, hogy ugyanott és ugyanúgy rugdos, mint eddig, csak folyamatosan. Cukimanó! Kép
Vendég

Jó reggelt!
A családom elvonult "dolgozóba", gondoltam benézek.
Eszti: akkor tornázni ma én se megyek, inkább kipróbálom az itthoni terhestorna kazimat. Igaz már 6 éves, de jó lesz az bemelegítésnek Kép És akkor szerdán tali a tornán. (szerda)délután meg megyek az új dokihoz, ha ott jól végzek, akkor elnézek az előadásra is Kép Köszi a tippet!

Indianyó: párod mondata nagyon aranyos!

Vok: Jobb napot Neked!

Diétával meg csak óvatosan azért, nehogy túlzásba vigyétek!

Titati 35+4
titati

Jó reggelt Kép

Eszter: nem tudom még. Küzdök. Anno Balura ők vigyáztak, és minden oké volt, csak nem tudom, megbízhatok-e bennük ezután.

Eszti: én pocakmanóm ilyet a frontoknál szokott alkotni. Aztán lenyugszik.

cory 29+4

cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt!
Eszti,
az én párom is elment dolgozóba. Kép Olyan jó volt, hogy itthon volt két hetet. Na, nem fogok unatkozni az tuti. Itt vannak a babaruhák, moshatok rendesen.

Köszi lányok a pocakdícséretet. Kép

Vok,
mi volt a baj? Ne sírj! Most úgy néz ki, hogy pénteken megyek Andihoz, így inkább csütörtökön kellene jönnöd, ha neked is jó!
Tünde,
biztos nagyon jó lesz a konyha, jól hangzanak a tervek!
Titati,
így csak péntek után tudok infókat írni Neked. Azt már tudom, hogy 3 napig "vajúdott" Andi és kapott oxitocynt, volt burokrepesztés, epidurál, de nem ment, így császár lett. Jó tornát Neked! Ma azt hiszem én is fogok, ha a vasalás után lesz még kedvem...

A diétázóknak kitartást! De csak óvatosan lányok!!!!

Angi (36+2)</font>
angi79

Halihó!

Eszter, ne szomorkodj régi barátok miatt, mindenkinek vannak ilyen periódusai, hidd el! Az ilyen kapcsolatok jönnek-mennek az ember életében, természetes is, hogy néha közelebb kerültök egymáshoz, máskor eltávolodtok... Hülyén hangzik, de ez az élet rendje...

Tessék nekem egy kicsit akkor elmagyarázni a Norbi módszert. Az unokahúgom, aki iszonyat kövér volt és soha egy lépést nem mozog, fogyott így valami 20 kilót kevesebb, mint fél év alatt, azért ez meggyőző. De a könyvet az lusta elhozni nekem a beste! Szóval az ok, hogy délutántól nincs szénhidrát, de akkor pl. héjában főtt krumplit se lehet enni? Meg barnarizst se? azokban is van... És akkor a fokhagymás paradicsomszósz spagettivel hányas kód? Nézem én a Norbi receptjeit, de nem fogom fel, mi a poén bennük igazából, mert semmi diétát nem látok egy-egy kaján belül. De azt hiszem, inkább csak nincs türelmem most jobban beleásni magam a dologba :D Müzlit ne is ajánljatok, nincs annyi pénz, amiért megenném...

Úgyhogy kérek szépen sok-sok okos tanácsot a diétás életmódhoz - kismamakorban Kép

Ha minden igaz, ma elkezdem a munkát, kicsit nehéz elsz, mert egész éjszaka csak forgolódunk, mi lesz még itt három hónapig???

Szép napot kívánunk!

Annácska, Bartika, Vikóka: 27+0!!!! Kép

indianyo

<font color="119911"> Vikó,
milyen munkába kezdesz?
Gratula a betöltött 27. héthez! Annácskának, Bartikának és Neked is!</font> Kép
angi79

Vikó: nézz be ide: www.norbi.hu Alapvetően minden kaja a legmagasabb kódú összetevőjével egyezik meg. Finomlisztes dolgok csak délig, teljes kiőrlésű, krumpli, rizs mehet 3-ig. De az oldalon van korrekt kereső is.

cory
Budapest

Angi: minden normális kismam az elején dolgoz, én a végén Kép
A régi cégemnek írok szoftverdokumentációt angolul... - ez olyan naaagyon előkelően hangzik, igazáól semmi különös, használati utasítás és programleírás... de van belőle három hónapra munka, biztosítás, lesz anyasági támogatás meg ilyenek, szóval hurrá!

Köszi, Cory Kép Néztem én már, de nincs türelmem, igazából az alapelvet szeretném megérteni, biztos a sorozatos kialvatlanség az oka, egyszerűen nincs türelmem böngészni.
Meg hát ha azt mondjuk: spenót, az is sokfélét jelenthet: lehet benne rántás, habarás, csak krumplis sűrítés, vagy sűrítés nélkül... szóval mire gondol egy-egy ételnél? Ja, most már értem: a legmagasabb kódú összetevű számít... akkor spenót is csak 3-ig jöhet... Kép

indianyo

Viko: ahhoz a könyvet kéne elolvasni. Alapvetően ő a cukrot és a finomlisztet tekinti bűnösnek a túlsúly miatt, és ehhez mérten foglalta táblázatba a cuccokat.

cory
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Buék mégegyszer!!!!!!
Na, mi van, új év van,és mindenki diétázni akar????Kép
Csak óvatosanKép
Vikó, a Cory által ajánlott oldalon mindent megtalálsz.
Pl. a fokhagymás paradicsomos spagetti olívaolajjal, durumtésztából, edami, vagy v.mi nem zsíros sajttal 2-es kód, tehát 3-ig ehető.De vigyázat:
a kódok teljes betartása fogyáshoz vezet!!!!!
mivel mi nem fogyni akarunk, csak max. nem hízni, vagy minimálisat, én kicsit eltolom most a kódok idejét.Pl. a 2-est is szoktam este enni.3-as tényleg csak délelőtt(főleg csoki, nasiKépKép)

Annácska, Bartika, Vikó, gratula a betöltött 27. héthezKép, én is csak pénteken töltöttem beKép
Angi,Titati tök jó nagy a pocitok, és tényleg milyen vékonyak vagytokKép
Azért annyira én sem panaszkodom, +7 kiló eddig a felszedett .Olivérrel a 28.héten már 79 voltam, most 67Kép
Azért örülök neki.
Cory, neked is milyen sokat nőtt a pocidKép

Csema, vigyázz magadra!!!
Mariannról semmi hír, hogy mikor engedik ki?

Tegnap sütöttem sárgarépás muffint fele-fele teljes kiőrlésű lisztből+ búzalisztből.Tök fini lett.Viszont cukrot tettem bele, mert a múltkori édesítőszeres(almás -fahéjas) nem volt elég édes tőle.

ildikó 27+3
vas

Gratula a sok 3. harmadba lépőknek!
Én a diétát amúgy kismama diétára értem, tehát nem fogyókúrára. Kép
Különben is a 3. harmadban nagyon fontos még több vasat, kalciumot és fehérjét bevinni, mint eddig. A 8. hónapban indul be igazán az agy működése, szóval kell a tápanyag - az értékes, és nem értéktelen. Kép

Reménytelen idő van, de azért remélem mindenkinek vidáman telik majd a napja. Kép

Cory, lehet, hogy akkor a frontok hatnak a minigyerekemre ennyire. Mondjuk én is érzékeny vagyok rájuk, szóval akár ő is lehet....Kép
Vendég

<font color="119911"> Vas,
köszi. Kép
Szerintem nagyon jól haladsz a kilókkal. Ügyi vagy!!! Olivér meggyógyult? Ítam egyszer, hogy van Old Navy üzlet a Gl Outletben, de nem tudom, hogy jó e. Gondolom most nem voltatok Ausztriában.
Eszti,
tényleg pocsék az idő. Kép
Vikó,
értem. Akkor jó munkát Neked!</font>
angi79

Angi: minden normális kismam az elején dolgoz, én a végén Kép
A régi cégemnek írok szoftverdokumentációt angolul... - ez olyan naaagyon előkelően hangzik, igazáól semmi különös, használati utasítás és programleírás... de van belőle három hónapra munka, biztosítás, lesz anyasági támogatás meg ilyenek, szóval hurrá!

Köszi, Cory Kép Néztem én már, de nincs türelmem, igazából az alapelvet szeretném megérteni, biztos a sorozatos kialvatlanség az oka, egyszerűen nincs türelmem böngészni.
Meg hát ha azt mondjuk: spenót, az is sokfélét jelenthet: lehet benne rántás, habarás, csak krumplis sűrítés, vagy sűrítés nélkül... szóval mire gondol egy-egy ételnél? Ja, most már értem: a legmagasabb kódú összetevű számít... akkor spenót is csak 3-ig jöhet... Kép

indianyo

Angi, köszi neked isKép
Tényleg nem voltunk Ausztriába, a gyerkőcök útlevelét is itthon hagytam, meg hát betegek is lettek, meg jöttünk is vissza emiatt hamar, meg nem is nagyon vagyunk most eleresztve anyagilagKép, így nem voltunk sehol.Szerintem már nem jutunk ki januárbanKép
Annyira nem gond, mert a kis Natasánk annyi ruhája van, hogy sosem bírom ráadni őket, de akartam valami kis vagesz újat is venni párat(persze rózsaszíntKép), na, mindegy, még márc. végéig kijuthtok.De most van akcióban minden!!!!!!
Gl-ben meg még nem voltunk soha.
Vannak ott gyerek old navy cuccok is, vagy csak felnőttek, nem tudod???
Magamnak most úgyse vennék, max. majd ősszel talán beleférek a ruháimba legközelebbKépKépKépKép

Olivér meggyógyult, kösziKép

Ildi
vas

hehe, internet megint remekel Kép

indianyo

Sziasztok!

Angi! A csütörtök jónak tűnik. Kép Egyenlőre nincsen aznapra tanítvány. Vikóéknak beviszem a párnákat (talán Ágival korábban is tudunk talizni) és megyek hozzád. Kép De jó! Kép
Nem akarom kifejteni a dolgot. Majd taláncsütörtökön már tudok róla beszélni. Ilyenkor még nem megy igazán. Lefoglalom magam mással. Pl megpróbálom megcsináltatni Ádi telcsijét, amit siekeresen leejtettem tegnap és eltörtött valami pöcök benne.... :D Szóval lesz mit csinálni. Kép

Vikó! Ezt én is tudom, csak nem így akartam megtudni.... Kép Tőlük jobban esett volna, ha szólnak, hogy most nem akarnak látni. Kép Elég érettnek gondoltam őket. Tévedtem. Ez van. Kép

Eszti! Ja, értem. Akkor síma hakni volt. Kép Hát, igen, zenekar nélkül nem az igazi a dolog... Nekem is szokott ilyet csinálni a törpe. Bár nálam a fél nap számít eddig rekordnak. Kép Tegnap épp a fejét próbálta kinyomni az oldalamon... az apját kértem meg, hogy próbálja arrébb csalogatni. Bejött. Kép

Cory: Nem irigyellek! Ha addig még egyben vagyok, szívesen átvállalom a fiúkat. Ádi is jól ellesz velük. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Szép Napot mindenkinek!Kép

Köszönöm Eszti a hiányolást! Egyrészt a tanulás miatt vagyok ritkábban... jan.14-ig le akarom tudni a hátralévő 3 kemény vizsgámat, és erre koncentrálok! Mert ugyan tudam,hogy muszáj minél előbb végezni velük, a tanulás nagyon nehezen megy! Meg aztán most jó volt,hogy apa is itthon volt,egy kicsit többet lehettünk együtt, mert 2 ünnep között sem volt megállása...de ma itthon maradt még velemKép Meg sajnos igen, a pocim is elég sokat keményedik, nem bírok sokáig üldögélni!

Na, ennyit az újévi panaszáradatról!

Titati, Angi! Gyönyörűséges babaházakKép És tényleg milyen vékonyak maradtatok...Nagyon ügyik vagytok, gratula!

Cory, Nadine! Nektek is szépen beindult a pocinövésKép Nagyon szépek!

Na, mi az csajok? Mindenki diétázásba kezd? Lehet egy kicsivel több szénhidrátom nyomattam mostanában, de nem biztos. Szerintem nem zabáltam magam agyon az ünnepek alatt, csak lett egy új mániám: FAGYI! Állandóan azt ehetnék!

Eszti: Mit adtál Bencusnak szilveszterkor, hogy így pörög? Kép Nálunk előfordult már 1-2x,hogy 2 napig folyamatosan mozgott Boti, nálunk utána következő nap pihent többet! Nyugi, biztos nagyon kipihent Bencus!Kép ... vagy tényleg kapott vmitKép

Anita (32+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: