Jó reggelt mindenkinek!
BUÉK még egyszer!
Cory, Livi!
Nagyon boldog szülinapot!!!!
Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam feljönni, de annyira sikerült elrontani a napomat, hogy inkább begubóztam és nem csináltam semmit a gyakori sírás mellett.

Kicsit hosszú lenne leírni, a lényeg az, hogy 2 barátnőm igen magasról letojta a fejem, pedig együtt laktunk 3 évig.

Szóval még ma se vagyok toppos. Ettem csokit, hogy ellensúlyozzam a depimet. Szegény kicsikém jó sokat rúgott, ha épp nem sírtam. Biztos nem tetszett neki annyira.
De, ma már másnap van.

És próbálom magam erősíteni.
Cory! Remélem most már nálad is ritkulni fognak a rókák. Nálam is van még, de már nagyon ritkán.

Sajnálom, hogy a pár mégsem jött át.

Náluk lesznek attól még a fiúk, vagy kerestek mást?
Angi! Gyönyörű a pocid.

Szép helye van Lidinek.
Borka! Drukk, hogy még bírják a lányok! Beszéltünk rólad Babettával és mondtuk, hogy tök jó lenne, ha bent maradnának januárig.

Ügyik. A nevek meg naaagyon jók. Az egyik gyerekkori barátnőmat hívják Lucának. Együtt nőttünk fel.

És máig jól kijövünk. Nekem tetszik min a két név.
Vikó! Szedjél sok c vitamint meg kálciumot és nagyon hamar rendbe fogsz jönni.

Nem te leszel szerintem az egyetlen megfázott kismama a környéken.

Én ma megyek házidokihoz, hogy megkapjam a táppénzes papíromat, meg hogy megmutassam a vérvételem.

Ott sokan lesznek és már előre uncsizom.... Örülök, hogy a Ray alakulgat.

Nekik azért nehezebb, mint nekünk.
Tünde! Jól hangzik a konyha terv.

Biztos szépek lesztek. Mennyi idő alatt csinál meg egy konyhát a párod?
Babetta! Köszönöm a dícséreteket.

Hogy bírta a kutyátok a durrogtatást? Az enyém végig nézte a tüzijátékot. Fel kellett emelni az ablakhoz, hogy ő is lásson mindent.

Kis hisztis.
Eszti! Play-back volt az egész???? De gáz! Pedig az ember azt hinné, hogy élőben énekelnek nagyobb alkalmakkor!!!

Kár!
Na, megyek vissza pihenni.

Kicsit korán ébredtem ma. Sebaj.
Puszi
Eszter
25+1