Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek

!
Bocsi, hogy mostanában nem tudtam jönni, most sem tudtam rendesen végig olvasni az eseményeket, amiket írtatok, csak bele-bele olvasni van időm.
Köszönöm, hogy velem együtt örültetek az eredményeimnek, és köszsönöm a sok drukkot is biztos meghozza a gyümölcsét

.
Igazából Boldog Új Évet kívánni ugrottam be, de nagyon elszomorított, hogy megint rossz hírt kellett olvasnom

.
Majcsi!
Tudom, hogy ilyenkor nem lehet semmi okosat mondani..., részben át tudom érezni ami történik most Veled, hiszen a fájdalom mindig ugyan akkora, de a 2. után gondolom megnő az emberben a félelem és a bizonytalanság is. Annak ellenére, hogy nem kell mindig erősnek lenned, mégis sok erőt kívánok ahhoz az úthoz, ami most előtted áll, hogy elvégezzék a szükséges vizsgálatokat, kiderüljön a probléma és annak kezelésével előbb-utóbb Te is nagyon boldog Kiasmama majd Anyuka legyél!
Sajnálom, hogy kivetetted Magad a táblázatból, hiszen ha emlékszel én közvetlenül a műtét után jöttem hozzátok, és annak ellenére, hogy az elmúlt 6 hónap alatt még csak nem is próbálkozhattunk, Ti befogadtatok és nagyon-nagyon sok erőt kaptam Tőletek, egyedül nehezebb lett volna átvészelni ezt az időszakot. Másfelől viszont megértem a döntésed, de mindenképpen nagyon várlak vissza Téged!!! Addig is, ha tudok valamiben segíteni..., a címem a profilomban van.
Dina!
Azért olvastam ám a jó hírt is

.
Úgy látom, hogy a Jézuskával való találozás meghozta a várva várt ajándékot

. Gratulálok, és nagyon boldog pocakoskodást kívánok Neked

!!!
Manyoka!
Üdv. közöttünk, és egyúttal úgy látom, rögtön gratulálhatok is! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok Neked

!!!
Rolly!
Üdv. Téged is közöttünk

, és mielőbbi pocakosodást kívánok Neked

!!!
Lányok!
Bocsi, hogy most nem írok Mindenkinek, januárban majd bepótolom, még majd elegetek is lesz belőlem

.
Lehet, hogy már csak 2006-ban tudok jönni legközelebb, de MINDENKINEK SOKKAL BOLDOGABB ÚJ ÉVET, MINT AZ IDEI; ÉS EGY-KETTÕ-HÁROM?!?!... KIS TÜNDÉRKÉT KÍVÁNOK A JÖVÕ ESZTENDÕRE

!!!!!!!
dido