próbáltad már fürdés után öltöztetni? És szaloncukrot kivenni a kezéből? na ugye.
neet
2005.12.27 12:52
mikulás Rulez
kiröhögni a gyereket
pfúúújjjj, mingyárt mennek a gyev-es mókusok
Állítólag a csecsemősök is olvassák és néha jól fel is háborodnak, de a doki azt mondta, hogy nem baj, mert legalább összekapják magukat
És a tabló még mindig olyan siker, hogy ma küldenem kell a H-ba mélen
2005.12.27 12:57

Jól nézünk ki. 

2005.12.27 13:04
jól eltolták a szülésedet! a pocidat nézve sztem nem létezik, hogy januárig benn marad
de legyen így, ha Fülöpke úgy akarja! mindenesetre ez nagyon klassz, hogy legalább addig se macerálnak és nem kell befeküdnöd se

2005.12.27 13:07
derekad
fontos lenne, hogy gerinctornázzál, mielőtt felkelsz. kb. 5perc, de rengeteget számít.És ne ülj fel, hanem mondjuk oldalról nyomd fel magad felkeléskor. Ez komoly. Rengeteget segít a hátnak2005.12.27 13:08

Veeeeeeeeeegre,hallelujaaaaa!!!!Az also 2 jott ki,de meg nem teljesen "csak" a hegye.Mennyi ido,amig teljesen kijon??

Tok jo fejek vagytok!!!
Vegre valaki,Aki kozel van
Akkor ha megszuletik Fulopke es kicsit megerosodik,talizhatnank am joooooooo soxor

2005.12.27 13:18
Akkor visszatérünk erre a hisztis pózra...
2005.12.27 13:39
2005.12.27 14:52
a gerinc az meg egészen a farokcsontig tart, igy a kereszttáji szakasz is beletartozik és ez az egyik legjobban megterhelhető rész, az egyik lumbágó-kialakulási pont. A túlterhelés első tünetei, amiket írtál, főleg, hogy a pihenés után rosszabb. (mivel nincs bemelegedve és kicsit meg is merevszik ilyenkor)A Zapának tanították ezt a bizonyos gerinctornát, (mivel neki többször műtötték a gerincét, legutóbb gerincsérvvel), hogy egyáltalán fel tudjon kelni reggelente az ágyból. Amolyan bemelegítő-vérkeringésserkentő-izomlazító-csigolyákat szétmozgató hatású gyakorlatsor.Ha érdekel, megpróbálom érthetően megfogalmazni és mélben elküldeni a gyakorlatsort. Mivel én is hátfájós vagyok, én is elkeztem csinálni, "nem árthat"felkiáltással és klasszisokat javult az egész hátam, beleértve az ominózus kereszttájékot is. De amikor nincs idő tornázgatni pl:sír a gyerkőc és pattanni kell, akkor is kevésbé terhelő a gerincnek, ha nem hasizomból ülsz fel, hanem oldalfekvésből, vagy négykézlábról emelkedsz. Remélem nem lett túl zavaros

2005.12.27 15:10
2005.12.27 16:54

2005.12.27 17:07
nem hiszem el hogy most ecsetelted hogy nem valószínű hogy lesz tesó mert hogy.....erre tessék
pisilsz már ezerrel
???én is azt kínánom hogy az legyen az eredmény amit TE szeretnél.és asszem én is elkezdem mondani hogy nem lesz tesó

ilyenkor olyan irigy vagyok(persze nem rosszindulatúan) hogy én nem leszek "csak úgy" terhes.....
legyetek gyorsan túl rajta!!!!!!
igen-igen jól sikerült
2005.12.27 17:19
2005.12.27 17:35

2005.12.27 18:14
2005.12.27 18:35
de olyan nagyon nem bánom, egész nap Istit szeretgettem, szinte csak rá figyeltem, és olyan boldog volt, rengeteget kacagott, meg hordta nekem oda a játékait és hozzámbújt, ölelgetett meg ilyenek
jó hosszan mondja, hogy bububibabübabbbab 
2005.12.27 18:52
</font>2005.12.27 19:01
...na jó, csak gatyát vettünk nekem, mert mindegyiket kihiztam!!!!
Kedvenc vicce, h ha befejezte a cicizést, kedvesen megharap (azért fáj egy picit) és közben mosolyog, és ha "leszidom", akkor meg hangosan kacag!!!

2005.12.27 19:36

a halvány csík az bizony csík. Szerintem néhány nap múlva csinálj még egyet, ha addig sem jön meg, és ha van csík, akkor helyzet van
és én azért vigyorgok, mert terhes vagyok, és a HORMONOK!!!!!
szóval bocs, tényleg legyen, ami neked-nektek a legjobb
Kórházi hírek is tökjók!!!!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön a tabló
de ez is megerősít abban, hogy szentimre rulez!!!
nagyon rosszul hangzik, macs már mindent leírt, többet én sem tudnék mondani.

egyébként látnod kellett volna (majdnem)mindig mosolygós Dócit, amikor megpróbáltam eltéríteni a teniszlabdáktól