A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
próbáltad már fürdés után öltöztetni? És szaloncukrot kivenni a kezéből? na ugye. Kép
neet
neet

A legújabb hisztis póza az, hogy ül a földön terpeszülésben, felemeli a kezét, majd előrevágja magát, ergo lefejeli a földet, néha megemeli a fejét majd vissza. Mi ilyenkor sírunk a röhögéstől, ez van. Kép
neet
neet

Juc, mind2 érdekel! Kép

Zsebi, ha úgy lene, hogy lenne, számomra nem lenne kérdés Kép én örülnék neki! Kép de attól tartok, h a párom kevésbé Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Akkor ha kitisztul a helyzet majd írom a megfelelő érveket!

Neet!

Úgy sem hiszem el,és csak kitalálod ezeket EsztimrőlKép

Juc
20170114224602

Neet!

KösziKép igen ő a legszebb ajándék!

24én volt pont 1 éve hogy megmondtuk a szülőknek. Igaz akkor már 4 hós terhes voltam és dugdostuk a pocimat mert már nagyon látszottKép de mindenképp megvártuka karitKép!
eszti25

Neet, miért szedsz gyógyszert? nem úgy volt hogy lesz kistesó? eltoltátok a prodzsektet?
mikor szoptatás alatt én is szedtem azt a progeszteronos gyógyszert (1 hónapig), én is folyton véreztem tőle és kirügyezett a képem, de annyira, hogy inkább abbahagytam

votiv 8)
votiv

Nem, Votiv, most még biztos nem. Van még egy évem a suliból. Azt egy babával se könnyű, nemhogy kettővel, vagy pocakkal.
neet
neet

Eszti!

Méltem.
juc
20170114224602

Eszti!

Freemailről visszajött,elküldöm MSN.
20170114224602

Neet, jogos!

húúú de lusta vagyok ma.. de ebben a nyomott időben nem is csoda

votiv 8)
votiv

Eszti Kép mikulás Rulez

Neet: tényleg szívtelen egy anya vagy Kép kiröhögni a gyereket Kép pfúúújjjj, mingyárt mennek a gyev-es mókusok Kép

Votiv: azért, ha elkészül a teszt eredménye, akkor ugye beszámolsz itten? Kép

Képzeljétek, a mai vizsgálat(nst, uh) alapján átdátumozták Fülöpkét jan. 5.-ére (kb.) úgyhogy Rylie-nek üzenem: Én kicsit későbbre toltam, úgyhogy már csak rajta múlik az egyszerre szülés Kép

Aztán vigyázni ki mit mond, mert ma a H-ban elkérték a dokik a topicunk pontos címét, hogy beleovassanak Kép Kép Állítólag a csecsemősök is olvassák és néha jól fel is háborodnak, de a doki azt mondta, hogy nem baj, mert legalább összekapják magukat Kép És a tabló még mindig olyan siker, hogy ma küldenem kell a H-ba mélen Kép Kép

pussz:

Macs
macskanyu

Neet, elküldtem citromailre

Votiv, bármi is lesz kitartunk melletted Kép Kép

Szerintetek lehet ma majd szánkózni??? Itt zuhog a hó Kép Kép
zsebi2004

<font color="0000ff">Petergabi!
Nem semmi a kislányod testbeszéde... Kép

Juc!
Mi babánk se fog apósnál mászkálni. Igaz, ő porszívóz, de olyan szempontból igénytelen, hogy a huszonéves lakótelepi házban az erdeti PVC, padlószőnyeg van és szépen le van lakva, plusz tizenéve laknak ott egy kitsa meg egy macska, amik nem kis koszt csinálnak (a macska pl. naponta egyzser-kétszer összehányja a szőnyegpadlót...) És ott laktunk másfél évig (amíg após elviselt engem), aztán nagy veszekedés és átköltöztünk anyumhoz. Pedig már éppen fel akartuk újítani a lakást, hogy így nem bírjuk tovább benne, meg terveztük a babát is...

Neet!
Új hisztis pózban Eszti biztos jól nyújtja a belső combizmait. Kép

Klárink ma egy hónapos. KépKépKép
Csak éjszaka nem akart aludni, minden szopi után egy órányit dajkáltam. Folyton éhesnek mutatta magát, de csak 5 percet szopizott, aztán elaludt, 10 perc múlva megint felébredt és óbégatott és buzgón működtette a keresőreflexét... Megint evésimitáció, megint pici alvás... Izgi volt!

nekem meg rettenetesen fáj 3 napja a keresztcsontom. Majdnem úgy maradok, amikor előrehajolok, hogy kivegyem a kiságyból. És ez akkor a legrosszabb, ha megpihentetem éjszaka a testem. ALig bírok felkelni, nappal bejáratódik. ezen kívüla csuklóm ízülete is fáj, a férjemnek meg a hátán húzódik egy izomszál, úgyhogy le vagyunk robbanva. Kép Jól nézünk ki. KépKépKép

Proone & Klári (30 napos)</font>

KépKépKépKép
proone

Macs, ez komoly???? És kinek kell küldened???
Tök jó, fene se gondolta, hogy ez lesz belőle Kép Kép
zsebi2004

Proone, gratula az egyhós Klárihoz!
ben-gay kenőcsöt ismeritek? esetleg richtofit is tudna kicsit segíteni a fájdalmaitokon
vagy arnica montana (9ch, napi 1-2x5)

Macs, hát persze, hogy elújságolom! Kép jól eltolták a szülésedet! a pocidat nézve sztem nem létezik, hogy januárig benn marad Kép de legyen így, ha Fülöpke úgy akarja! mindenesetre ez nagyon klassz, hogy legalább addig se macerálnak és nem kell befeküdnöd se Kép

Isti felkelt, megyek Kép

votiv 8)
votiv

Zsebi, a dokimnak, aki meg továbbküldi a többieknek. De állítólag már van aki le is fotózta Kép

Proone: Kép derekad Kép fontos lenne, hogy gerinctornázzál, mielőtt felkelsz. kb. 5perc, de rengeteget számít.És ne ülj fel, hanem mondjuk oldalról nyomd fel magad felkeléskor. Ez komoly. Rengeteget segít a hátnak
macskanyu

Sziasztok Lanyok!!

Tegnap vegre hazaertunk,mert ugye mindenhol jo...

Orulok,hogy mindenkinek jol telt a karacsonyKépKép
Gyerkocok szepsegesek a kepeken,jelenlegi kedvencem,Fonok-DorkaKépKépKép

Akos kapott sok-sok jatekot,ruhat.Karacsonyfat annyira meg nem ertekelte.
Es a legszuperebb ajandek: Jezuska hozott nekunk 2 FOGAT!!!!!!!!!KépKépKépVeeeeeeeeeegre,hallelujaaaaa!!!!Az also 2 jott ki,de meg nem teljesen "csak" a hegye.Mennyi ido,amig teljesen kijon??

VotivKép
Jol esett,amit a szopirol,pontosabban nem-szopirol irtal.Kistesoban benne lennek,bar nem most,hanem ha mondjuk majus-juniusban foganna megKép
Csak elobb el kell koltoznunk,addig nem johet a tesoKép

Dvd:mindegy,hoy melyikunk irja meg, a lenyeg,hogy meg legyenKépKép

VeraKép
Neked is kosziKépTok jo fejek vagytok!!!

OxiKép
Vikkanak utolag is boldog nevnapot kivanunk!!!

MacskanyuKép
Most olvasom,hogy hol laktokKépVegre valaki,Aki kozel vanKépAkkor ha megszuletik Fulopke es kicsit megerosodik,talizhatnank am joooooooo soxorKép

Meg mindig ezerrel drukkolok,hogy jojjon Fulopke,amikor akarodKép
Olyan szuper,hogy a H-ban tetszett aí tablo!!!KépKép

A cel az volt,hogy az utolso erdembeli hsz-om ota ujbol visszaolvasok es mindenre reagalok,de hat Krisztamama tervez,Akos vegezKépKép

Meg 1 kepsorozat,OrokmozgomindigallniakaroAkosomrol:

Kép
Kép
Kép

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Jaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!

VotivKépKép
Most nem tudom,hogy merjek e mar gratulalni,igy csak csendben mondom:hipp-hipp-hurra!!!!!!!!!Es ugy legyen,ahogy Te szeretned!!!!!!!!!Es kivanom,hogy ha ugy lesz,Apjuk is nagyon oruljon!!!

Nagyon izgi mostansag a topikKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Proone,
na várj csak!Most még vidáman viccelődsz combizom ügyben, de lesz a te lányod is egyéves. Majd akkor én nevetek, mert addigra az enyém egy majd' 2éves, szófogadó angyalka lesz. Kép Akkor visszatérünk erre a hisztis pózra... Kép

Votiv,
10 nap késés sztem simán belefér. Nekem most midnen hónap ilyen szinte. De egy hét tuti eltolódás van, éshát emlékszel, mennyit késtek a dedjeink is. Tényleg lehet összefüggés.
De legyen úgy, ahogy a legjobb! hajrá!

Ákos nagyon eleven a képeken is. Kép

Macs,
Fülöp úgy gondolja, biztos, hogy "vízkereszt, vagy amit akarok!" Kép
neet
neet

zsebi,
citrom kegyes volt hozzánk, ment is a válasz izibe. Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Neet!
Mi egyelőre a hídbamenésnél tartunk, ez a legfurcsább, amit csinál, nyújtózkodás közben, leginkább akkor, amikor abbahagyja az evést, illetve letesszük a kiságyba. Teljesen hátrafeszíti a fejét meg pucsít a fenekével. Közben pedig mindenféle grimaszokat vág. Kép
És nem nevetek rajtad, te nevetsz a kislányodon. Kép

Macs!
Tornázgatok, és nem a derekam fáj, hanem lejjebb, a medencém hátsó fele, még a farkcsontom fölött. Szóval a keresztcsontom. Tekergetem, csavargatom magam, tudom, mik a jó mozdulatok neki, de amikor éjszaka felkelek etetni, asszem betojok, úgy fáj... Háton nem is tudok emiatt feküdni, hason sem egyelőre a melleim miatt, úgyhogy marad a terhesség alatt megszokott oldalamon vergődés...
Egyébként milyen a gerinctorna, mire gondolsz?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, kissé pontatélanul fogalmaztam, belátom Kép
Szóval nálunk nekem is, de főleg a Zapának nem túl jó a 'tartóoszlopa'. Kép a gerinc az meg egészen a farokcsontig tart, igy a kereszttáji szakasz is beletartozik és ez az egyik legjobban megterhelhető rész, az egyik lumbágó-kialakulási pont. A túlterhelés első tünetei, amiket írtál, főleg, hogy a pihenés után rosszabb. (mivel nincs bemelegedve és kicsit meg is merevszik ilyenkor)A Zapának tanították ezt a bizonyos gerinctornát, (mivel neki többször műtötték a gerincét, legutóbb gerincsérvvel), hogy egyáltalán fel tudjon kelni reggelente az ágyból. Amolyan bemelegítő-vérkeringésserkentő-izomlazító-csigolyákat szétmozgató hatású gyakorlatsor.Ha érdekel, megpróbálom érthetően megfogalmazni és mélben elküldeni a gyakorlatsort. Mivel én is hátfájós vagyok, én is elkeztem csinálni, "nem árthat"felkiáltással és klasszisokat javult az egész hátam, beleértve az ominózus kereszttájékot is. De amikor nincs idő tornázgatni pl:sír a gyerkőc és pattanni kell, akkor is kevésbé terhelő a gerincnek, ha nem hasizomból ülsz fel, hanem oldalfekvésből, vagy négykézlábról emelkedsz. Remélem nem lett túl zavaros Kép

Kriszta, nagyon szívesen Kép
macskanyu

Sziasztok!

Képek nagyon jók!

Úgy néz ki, hogy Rékánál jön a 3. fog. Ezt is csak akkor tapiztam ki, mikor elkezdte szopogatni az ujjamat, közben attól tartottam, hogy leharapja az ujjamat.

Kriszta, mi a Blahánál lakunk, Népszínházban. Az már nincs közel?Kép

Minden babának jobbulást.

Istinek boldog névnapot! Kicsit lemaradva.
zanza

sziasztok,
mi is tuleltuk a karacsonyt, csak gyozzuk kipihenniKép

a kepek szuperek, egyik baba szebb mint a masikKép

Votiv, Istinek boldog nevnapot tegnapraKép

Macs, ez a gerinc-torna engem is erdekelne! ha leirod, elkuldod nekem is??Kép
es orulok, h nem fektetnek beKép

valamit meg akartam... de mit is??Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

votiv,
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááKépnem hiszem el hogy most ecsetelted hogy nem valószínű hogy lesz tesó mert hogy.....erre tessékKéppisilsz már ezerrelKép???én is azt kínánom hogy az legyen az eredmény amit TE szeretnél.és asszem én is elkezdem mondani hogy nem lesz tesóKépKépKépilyenkor olyan irigy vagyok(persze nem rosszindulatúan) hogy én nem leszek "csak úgy" terhes.....
és persze isten éltesse istit utólag is,8 napban benne vagyunkKép

milyen fogesők vannak ittKéplegyetek gyorsan túl rajta!!!!!!

macsek,
hát ez szép,a 2X mensi szerinti időpont volt és most áttették az utolsó uh alapján jan.5-re??????
érdekes....utolsó uh sztem már sz@rt sem ér,és tök pontatlan......ezért én nem hiszek neki és tovább izgulok értedKép
a tabló nemzetközi karriert fut be a végénKépigen-igen jól sikerültKép

juc,
hallod dokik is most olvasni fogják,hátha "beszélgetnek" velünkKép

puszkó mindenkinek
gigi
Vendég

Recca, elküldöm, meg paintben megpróbálom pálcikaember-stílusban le is rajzolni Kép

Gigi, én azért örülök, mert a hétfői nst-n még a befektetéssel, meg császárral riogattak, de most mindent újraszámoltunk a dokival, és meggyőztem Kép
Fülöp meg tök jól van Kép
macskanyu

Gigi!

Biztos nem fognak!Kép

Enyém gyerek pedig nincs a tablón mert nem szerettem volna,hogy rajta legyen.Eddig ezt nem vertem nagydobra de mostmár elárulom.
Én ennyire nem kötödöm a H-hoz,hogya kölkömet kitegyék,meg ugye a "kedves"fogadtatás...stb.
Szóval én nem vagyok elájulva tőlük.És nagyon csodálkoznék ha valaki beszélgetne velünk,mert eddig is olvastak és még sem tették.

Juc
20170114224602

jaaj
van 1 jól látható csík.
és vagy még egy alig látható csík, de lehet, hogy csak a szemem káprázik???
vennem kéne egy másik fajta tesztet is, nem?

bár emléxem annó hogy 6 hetes terhesen is alig mutatott 2. csíkot a teszt, miközben már javában hánykolódtam, vagy faltam ezerrel Kép

votiv 8)
votiv

nem, ez biztos inkább negatív, és csak én látnám bele a második csíkot Kép
de majd ha jövő hónapban se jön meg, akkor már kezdhetek gyanakodni? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Fényképezd le és majd mi kiértékeljükKépde komolyan!

Én meg menseselek és olyan ideges vagyok,kiabálok meg hisztizek.Utálom érte magamat.De remélem a cisztám is eltünik .

Juc
20170114224602

Votiv: HCG-s tesztet csináltál? Kép

Recca méltem Kép
macskanyu

Votiv!

Gyere már,mert tiszta ideg vagyokKép,hogy mi van már

Juc
20170114224602

Votiv,
nekem is irhatsz, tudok mindkét oldal mellett érvelni, és ami még pikánsabb, nekem is 10-e óta késik a pirosbetűs ünnep...mondjuk nálam holnap minden kiderül, mert jelenésem van 11-kor a dokinál. Ami jobban izgat, h hogy fogom elmagyarázni B-nek, h miért piszkálgat ott lent egy idegen bácsi...
Egyébként csik ügyben azt mondják, ha ici picit is látszik, az már CSIK!!!!!!!!

Ma taliztunk Veráékkal, sőt sztem Lillát is láttam barna kezeslábasban. Õ volt? Savoya park...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Ti a Sagoyában laktok?KépNagyon sűrűn jársz arra.

Juc
20170114224602

Juc, nem tudom most lefényképezni meg felrakni mert az nekem több napba telik Kép

Macs, hcg-teszt volt, igen. Gábriel márkájú - most vettem ilyet először, nemmintha sűrűn vennék ilyesféle tesztet Kép

Zsan Kép

votiv 8)
votiv

Juc,
igen, ott lakik a családom...KépKép őket látogattuk!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan, attól tartok, ez a csík az icipicitől is messze van Kép de olyan nagyon nem bánom, egész nap Istit szeretgettem, szinte csak rá figyeltem, és olyan boldog volt, rengeteget kacagott, meg hordta nekem oda a játékait és hozzámbújt, ölelgetett meg ilyenek Kép
és voltunk délután szánkózni is, Istinek életében ez volt az első, és nagyon tetszett neki!
és annyira imádom, ahogy gagyog Kép jó hosszan mondja, hogy bububibabübabbbab

a dibbabab!-ra senkinek nincs tippje? Kép

votiv 8)
votiv

Megjöttünk a szánkózásból, Brúnó nagyon élvezte, most szánkózott először, lejtőn is lecsúsztattuk, akkorákat nevetett.
zsebi2004

Votiv!

Na jó,akkor ne képeld leKép

Zsebi!

Mi is voltunk szánkózni Somával.Tök jó volt,tisztára leizzadtam.

Zsan!

Melyik családod?

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Macskanyu!
Nagyon megköszönném, ha leírnád, hogy kell tornáztatni. Néha ott tartok, hogy elmegyek az ortopédiára, nézzék meg, mert már szülés előtt is fájós volt, de akkor pár napg fájt, elmúlt, aztánmegint jött-ment. CSak mostanában a babától nem nagyon fogok eljutni, talán tavasszal...
Ált. iskolás koromban észre is vettek valamit ott, a gyógytornász nő megnézett mindenkit és akiket úgy ítélt meg, megnézte egy orvos is. Õ akkor azt mondta, hogy ha nem fáj, akkor nem kell gyógytornára járnom. Akkor is fájt már, de gyerekként a fene akart gyógytornás lenni... Szóval mondtam, hogy nem fáj. Jól kiszúrtam magammal. Kép

Megyek pelenkázni... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc,
hát az "igazi" családom...Kép...na jó, csak gatyát vettünk nekem, mert mindegyiket kihiztam!!!!
Votiv,
én sem bánnám, ha semmi nem lenne, pici Igor épp kezd nagy lenni, szeretgetik egymást bátyussal, és velem is állandóan viccel!!!Kép Kedvenc vicce, h ha befejezte a cicizést, kedvesen megharap (azért fáj egy picit) és közben mosolyog, és ha "leszidom", akkor meg hangosan kacag!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és hallottatok már olyanról, h METROSZEXUÁLIS????????
most olvastam róla az nlc-n, hát leesik az állam, h én milyen ÖREG vagyok már!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Mesélj róla,nem hallottam még ilyet.
20170114224602

Votiv,
nehogymááááááá!!!! KépKép a halvány csík az bizony csík. Szerintem néhány nap múlva csinálj még egyet, ha addig sem jön meg, és ha van csík, akkor helyzet van Kép és én azért vigyorgok, mert terhes vagyok, és a HORMONOK!!!!! Kép szóval bocs, tényleg legyen, ami neked-nektek a legjobb

Babák gyönyörűek!!!!

Juc, Petergabi,
ez nektek:
vKép

Macs,
tiszta haszon, hogy áttettek, akkor egyelőre nem kell befeküdnöd, Fülöpkének meg van még egy kis ideje bent jól érezni magát Kép Kórházi hírek is tökjók!!!! Kép Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön a tabló Kép de ez is megerősít abban, hogy szentimre rulez!!!

Proone,
derékfájás Kép nagyon rosszul hangzik, macs már mindent leírt, többet én sem tudnék mondani.

Neet,
képek megjöttek Kép
"2 éves szófogadó angyalka"... hadd kacagjak KépKép

Zsanci,
nem mondod komolyan, hogy nem tudod, mi az a metroszexuális!!! KépKép egyébként látnod kellett volna (majdnem)mindig mosolygós Dócit, amikor megpróbáltam eltéríteni a teniszlabdáktól Kép

Karácsony nagyon jó volt, 24-én itthon, másnapján párom családjánál. Most tudták meg a nagy hírt, volt örömködés Kép

vera (13+1)
kisün

Kisün,

Dóci nem semmi, nekem nagyon tetszik, szerintem Brúnónak is bejönne Kép Kép Kép
De áruld már el, mi lóg a nyakában?
zsebi2004

Juc,hát nem lehetett semmi Somát szánkóztatni, én már most utáltam az emelkedőket mi lesz később. Viszont Zapával jót hógolyóztunk, Brúnó meg azért reklamált mert állt a szánkó Kép
zsebi2004

Zsebi,
az egy kis maci, amit egy ilyen madzagon lógva kapott, és ragaszkodik hozzá, hogy a macirend tagjaként néha nyakláncként hordja Kép Brúnóval meg majd összehozunk egy randit Kép
kisün

Ja, és mi is akartunk szánkózni, de felénk nincs elég hó Kép szóval Brúnóra meg Somára is irigykedünk Kép
kisün

Vera!

Úgy látom lassan megalakul a babacsokisok rendje.Kép

Zsebi!

Nem volt vészes,Soma már önjáróKépDe tényleg,együtt is csúsztunk meg Õ egyedül.

Juc
20170114224602

Brúnó egyszer gyalogolt fel az emelkedőn, de olyan hangosan nyögött minden lépésnél, hogy szerintem Óbudán is hallották Kép Kép

Most még nem tudunk együtt lecsúszni mert nem férek be a háttámlába Kép Kép
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: