A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

TündeKép,
tényleg nagyon jó ez a képkeret!
Csinálnék én is, de nem voltam annyira előrelátó, és Trisztánnak nincs meg sem a tenyér, sem a lábnyoma...
Így olyan igazságtalan lenne csak a Kornélról levenni ezeket!
Igyekszem mindig ugyanannyi figyelmet szentelni mindkettőre... persze, nem mindig sikerülKép!
Vendég

Csajok, nektek a pasiaitok hányszor járnak el külön esténként???
Enyém szerencsére nem sokszor mégis kiakadok.
Ma elment moziba meg vásárolni és 4.kor ment el és éjfélre jönKépKépKép
Tök szar egyedül itthon.....KépKép:

Mea
mea

Mi is porszívóst használunk. Andris sem rajong érte, de mindig arra gondolok, hogy most csak fél, de az arcüreg- vagy a fülgyulladás iszonyúan fáj is. Lilinél nem bírtam használni, annyira nem vitt rá a lélek a sírása miatt, még szerencse, hogy makkegészséges kislány. De hát ketteskének már egy megedződött mami jutott.

Ayse

ayse

Ja és voltunk védőnéninél hétfőn és a lányunk nem 7040gramm hanem 7400gramm 3 hónaposan!!!!
Durva!!!
Pedig 4x eszik 200 ml-ket, na jó egy hete már 230-akat is Kép
De nem dagadt csak jó húsban van de nagyon!!!Kép

Vettem neki bodykat a minap és 12 hósat kellett vennem mert a féléves már kicsi ráKép

Mea
mea

Sziasztok,
most nem tudok visszaolvasni, talán holnap, de dobok fel egy képet. Képzeljétek, ha a kezét fogom csak, olyan szépen ül már, de még nem eröltetem, csak a kép kedvéért volt! Kép
A másik képen, meg mintha tudatossan átkarolt volna, olyan érzésem volt Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok! Megint vagyok egy kicsit!

Megann! 400 nm az nem semmi, ott már bújócskázni is lehet, nem ?KépKépKép

Mi csak 39nm-es panelben lakunk az 5. emeleten! De ha a jó oldalát nézem Nekem nem kell takarítónőt fizetnem, ezzel én is tök jól elbírok!Kép

Kérdés: Ti is vagytok úgy, hogy halljátok hogy a baba hörög, meg szörcsög és az orrszívó mégsem szed ki semmit??? Vagy csak béna vagyok, pedig már előtte befújom neki a Sterimart is! Egyébként Peti már marhára kapálódzik, és tök jól meg tudja fogni az orrszívó gumicsövét, és természetesen pont az ellenkező irányba húzza, mint amerre én szeretném, hogy menjen, szóval mindenki megküzd ezzel az orrszívással!!!KépKép

Mea!
Az én párom szerencsére nem jár külön utakon, becsülöm is érte!Kép Viszont könnyen lehet, hogy egy párszor éjszakás lesz, vagy nappal 12 órázik!

Itt a panelben basszus még a babakocsit sem tudom levinni egyedül, mert a lift a fsz-en áll meg és onnan még egy lépcsősor az ajtóig!KépMég a sétához is valakit meg kell kérnem hogy jöjjön velem, vagy legalább segítsen levinni azon a k...a lépcsőnKépKépKép

Viki+Petike 3hó+1nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Prüntyi!Kép

Jaj de édesek vagytokKépKépKép

Viki!Kép

De jó neked, hogy nem jár el különKép

Hát ez a babakocsi lépcsőzés stb. ismerős pedig mi kertes házban lakunk de van lépcső amin nem tudom levinni a kocsitKép
Úgy hogy mózesrészt le és utána kint felszerelemKép
Elég macerás a séta ráadásul Lívike mindig bömbizik jó nagyot az overálja miattKépKépKépKépKépKép

Mea
mea

Prüntyi!Kép

Jaj de édesek vagytokKépKépKép

Viki!Kép

De jó neked, hogy nem jár el különKép

Hát ez a babakocsi lépcsőzés stb. ismerős pedig mi kertes házban lakunk de van lépcső amin nem tudom levinni a kocsitKép
Úgy hogy mózesrészt le és utána kint felszerelemKép
Elég macerás a séta ráadásul Lívike mindig bömbizik jó nagyot az overálja miattKépKépKépKépKépKép

Mea
mea

KépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mea
az én párom sajna gyakran jár külföldre, 2-3-4 napig is tök egyedül vagyok Zitával. Aztán ilyenkor télen jönnek a céges bulik, a beszállítói is meghívják vacsizni, ahova illik elmenni. Kép Sokszor tele a hócipőm, gondolhatod!
Mea, Te csak szoptatsz?

PrüntyiKép
nem tudom miért, de én Téged mindig valahogy kicsit dundinak képzeltelek. Kép De tök jól nézel ki!Kép A gyerkőc is természetesen! Kép
Én leszedem magam az összes fotóról. Dagi nem vagyok, csak tokásmalac. KépKépKép

KatiKép
csinálhatsz mindkét gyerkőcről, legalább látod, a nagy mennyivel nagyobb. KépKépKép

VikiKép
pont ezért gondolom, hogy nem sikerül teljesen kiszívnom az orrát.

Zita most alvás helyett vigyorgós kedvében van. Kép Mindig kilövi a cumit, aztán meg jajgat. Kép

Tünde & Zita 3hó-6nap
Vendég

Jó éjszakát Mindenkinek! Megyek kicsit TV-t nézni!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megann! Mi is építkezünk. Már a legelején megmondtam apának, hogy 100 négyzetméternél nagyobb házat nem vagyok hajlandó állandóan puceválni, így aztán 98 négyzetméter lesz a vége Kép
Idén augusztusra kellett volna kész lennie a házikónknak, de még most sincs tető alatt, úgyhogy csak jövő nyárra lesz lakható Kép Úgy útálok már itt lakni. A házban van két nyanya akiknek kutyájuk van. Mindig akkor ugatnak a kutyák, amikor a gyerekem aludna... A ház előtti sövényt rendszeresen hajnal 5-kor vágják. Parkolni nem lehet, mert nincs lebetonozva a ház környéke, és ilyenkor minden tiszta sár stb stb stb.
Mi 4.-en lakunk és nincs lift... Vagy apával megyünk sétálni este, vagy a hordozót teszem a babakocsivázra, mert azt elbírom, akkor viszont úgy fel kell öltöztetnem a gyereket, hogy üvölt, mert útálja ha sok ruha van rajta. Szóval ez a séta téma nem egyszerű...

Mea! Én tutira fejbe kólintanám a páromat, ha bejelentené, hogy moziba megy Kép
Így is alig van itthon a sok munka miatt... Már ezt sem nézem jó szemmel, szinte minden nap elmondom neki, hogy lehetne többet itthon. Az a vesszőparipája, hogy éhen fogunk halni, (ami egyébként szerencsére butaság) és ezért több munkát vállal magára, mint amit elbír. Kép

Ma annyira aranyos volt Oli Kép Hangosan gurgulázva kacagott. Eddig is rötyögött már hangosan, de így még sosem. Ez már tényleg olyan nagyfiús kacaj volt Kép Mi meg annyira röhögtünk ezen, hogy még a könnyem is kicsordult Kép

Már be is csomagoltam a karácsonyi ajándékokat. Még sosem voltam ilyen hamar kész ajándékügyileg Kép
Annyira várom már a karácsonyt... Biztos nagyon fog tetszeni az ördögfiókánknak a karifa Kép

Kép

Kép

Ildi és Oli aki most 4 hónapos és 1 napos Kép

Kép
vrucsincá

Ildi, ezt az alsó képet nem mutatom meg Zitámnak! Kép

<blink>Tünde</blink>
Vendég

Mea!Kép

Nekem szerencsére nem jár egyedül moziba.

Arcüreggyuszi:KépKépKépKépKépKépKép Tudom, miről beszétek.Kép Kis koromban nagyon sokszor volt, állandóan felszúrták, volt idő, hogy naponta jártunk a László Kórházba felszúratni, iszonyúan fájt.KépKépKépKép Már az odafelé vezető úton ordítottam.Kép Aztán kivették az orrmandulámat, és többet nem volt.Kép

Havtünde!Kép

Én is csak fél Maternákat szedek, szerintem az jó, ha csak annyit szedsz.

Ayse!Kép

MÁr foga van Andrisnak!Kép Gratula!

Benianyu!Kép

Nagyon édes a kis dagi Dani, látszik, hogy élvezi a játszószőnyeget!Kép Nagyon kis ügyes.

Zsóf és a 10 hetes Bubus

Kép
Kép
göndörzsóf

Prüntyi!Kép

Nagyon ügyes és gyönyörű hajas babád van!

Képzeljétek, Bubusnak kezd sűsűsödni a haj a feje tetején!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Havtünde!
mi is ilyet csinálunk Esztiről a nagyiknak!Kép holnap fogjuk összefestékezniKép de jó látni, hogy milyen jól fog kinézni!! én is piros ujjfestéket vettemKép
és azt találtam még ki, hogy a karácsonyi képestlap is Eszti fotós lesz, azt is holnapra tervezem, remélem jól fog kinézni, majd megmutatomKép

Gyógyszertéma:
paracetamol tartalmú gyóygszert lehet szedni (rubophen). algopyrint nekem is a nőgyogyó mondta, h nyugodtan lehet (2. héten kaptam egy jó kis gyulladásos szövődménytKép), 2x2 tbl-t vettem be, majd elolbvastam a tájékoztatót, persze az volt beleírva, hogy szoptatás alatt nem szabad szedni. ez éjfélkor történt, úgyhogy én felhívtam a gyerekügyeletetKép gondoltam, hátha inkább fejjem ki a tejet. azt mondták végszükség esetén lehet adni. gyerekdokim is azt mondta inkább rubophen, mert azt a babák is kaphatják.

mézről pedig a Kati leírt minden okosat. az anyuka eheti, mert a gyomorsav megöli ezeket a bacikat, de a babának nem szabad adni.

jaaaKép meglett az eredménye annak, hogy tegnap apa este 8-tól jó sokáig teniszezett. kiment a bokája, nem tudott lábra állni. hajnali 3-kor borogattam, meg hoztam neki a fájdalomcsillapítót. ma én mentem szopi után ki a vonatállomásra az unokatesójáért, aki egész nap nálunk volt, és én is vittem ki oda és én vásároltam be, meg persze mostam stb... pedig mindig úgy várom a hétvégét, hogy akkor pihenhetek és apa lesz többet a kiscsajjal. holnap meg be kell mennie a dolgozóbaKép hétfőn meg anyósék... na mindegy, ennél rosszabb azért sose legyen, de akkor is nyafff-nyafff-nyafff

Dóri! kösziKép

na most jön az uccsó szopi, aztán remélem alvás jön.

és a babaák nagyon édesek!!! nagyon jó képekKép

and, eszti 10+4

KépKép
KépKép
and

mire odaértem az uccsó szopihoz, mókuskánk totál bealudt hanyattfekvésben! (nem tudom így kell-e írni) ilyen nem is tudom mikor volt. mindenesetre ez a görgős járóka behozza az árát, az tuti (megjegyzem ma már a jobb lábamba oldalt lesugárzott a csipőtájékról a fájdalom. tudja valaki milyen a gerincsérv? lehet nekem az??)
szóval Eszti bele a járókába és vongáljuk egy kicsit, ez olyan hatással van rá, mint a babakocsiban/autóban: megnyugszik, ha álmos, el is alszik egy idő után.
apa kifejlesztette a távaltatást, a felmosónyéllel tologatja a járókátKép sztem azért sok a férfi feltaláló, mert egyszerűen lustákKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem én is. Davidnek most nagyon sok munkája van, egész nap a gép előtt ül, ergo én nem tudok jönni csak ilyenkor.

Pénteken voltunk látogatóba PZitánál! Kép Jóóóó nagy utazás volt, de nagyon jól éreztük magunkat mindketten. Mindig azt veszem észre, hogy Zsuzsát tökre érdeklik a gyerekek. Sajnos ő is egy nyűgisebb időszakában van. PZita mesélte, hogy megfigyelte, hogy 4 hónapos korban történik valami változás, és a teljesen nyugis, menetrendes babák napjai felborulnak, nyűgisek lesznek, újra esznek éjjel, stb. Ez valami fejlődési stádium. Zsuzsa úgy látszik ezt korábban érte el, mivel ő is elkezdett újból éjjel kelni szopizni, ilyen 2-4 között általában. Mondjuk még így is jó, mert 8 körül elalszik, és ez még így is 6-7 óra egyben.

Viszont mostanában nappal is nyűgösebb, az van, amit Angelani is írt, hogy nem nagyon van el egyedül. Illetve olyan furcsa, mert rövid(ebb mint megszoktuk) időkre elvan egyedül, aztán minden átmenet nélkül elkezd sírni. Azelőtt gyakrabban elkezdett panaszkodni, aztán ha nem történt semmi, akkor fokozta, de most szinte átmenet nélkül csap át gügyögésből sírásba. :-/ És keveset alszik nappal, elbóbiskol félórákra, aztán újfent ébren nyűgizik. A babakocsiban tudom hosszabb alvásra "kényszeríteni".

Hát remélem ez is olyan, hogy "majd kinövi" Kép

Viszont egyre többet beszélget. Nagyon édes. Kép

Megann!

Gondolom már túl vagy a dolgon, de paracetamolt bevehetsz. Viszont egy kis hőemelkedés nem árt, sőt, hatékonyabban öli a szervezeted a bacikat, ha lázas vagy. A láz az a szervezet védekező mechanizmusa, szerintem csak akkor csillapítsd ha nagyon kellemetlen vagy magas, különben lassabban fogsz gyógyulni.

Egyébként kezet foghatunk, mert tegnap én fagyasztottam meg Zsuzsa babát, tehát még csak nem is tudom az apját okolni (báááár miatta mentünk ki ilyen hosszú sétára, hogy ne zavarjuk a munkában... na mégiscsak az ő hibája?!). Kimentünk vele sétálni 2 órára, és mire hazaértünk tök hideg volt a kis keze meg lába. :-/ Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy edzem a gyereket. :P Hálistennek úgy tűnik semmi baja.

Mea:

Van hogy Zsuzsa is ordít mint akit nyúznak az autóban, és én már direkt vigyázok rá, hogy a kezét szabadon hagyjam, hogy tudja a szájába gyömöszölni ha akarja, de még így is előfordul. Először én is arra gondoltam, hogy valami kényelmetlen neki, de most már nem hiszem, mert itt is van hogy tök jól elvan egy ideig, aztán rázendít. Persze van hogy éppen megéhezik, akkor megállunk az út szélén és szopizik. Van, hogy álmos, és sírás után szépen elalszik. De van hogy fogalmam nincs miért csinálja, lehet egyszerűen elege lett a programból és szeretne kijönni, persze nem lehet, mert utazunk valahova. Jó lesz már ha el tudja mondani, mi a baja...

Havtünde:

Milyen festéket használtatok a kéz meg láblenyomathoz??? Én is akarok ilyet csinálni, csak nem tudom, mivel szabad.

Megann:

Amit a baba visszaszív taknyot (meg hát amit felnőtt visszaszív taknyot) azt lenyeli, tehát a gyomrában köt ki és megemészti.

Ildi, Mea:

Én párom bezzeg itthon van, nálunk a fordítottja a probléma, alig bírom meggyőzni, hogy pénzt keresni is fontos lenne... persze ő most arra gyúr, hogy majd itthonról dolgozik, ír, stb, mert itt akar velünk lenni. Ez szép meg jó, de meg is kell élni valamiből. Én is fordítok, sőt most vállaltam klienst, de a guta megüt, mikor Davidnél ez úgy csapódik le, hogy jaj de jó, akkor ő lemondhat egy pár tanulót. Nem élünk rosszul, nem erről van szó, de valahogy sose sikerül félrerakni pénzt. Ez persze a kiadásainkon is múlik, meg nagyrészt azon, szerintem, hogy ő úgy áll hozzá a dologhoz, hogy elég annyit keresni, ami éppen aktuálisan elég. Hogy félre is kéne tenni, hogy legyen tartalék, vagy tudjunk 5-ről 6-ra jutni, ez nem jut eszébe. Ez engem borzasztóan tud bosszantani.

Viszont tagadhatatlan, hogy nagyon sokat van itthon velünk és imád a lányával foglalkozni, főz, mos, takarít, tehát egy szavam nem lehet ilyen téren. Majd szoptatás után valószínű én megyek vissza dolgozni és ő marad itthon, mindig is erre fente a fogát. Akkor legalább nem nyugtalankodom, hogy mennyit keresünk, mert rajtam fog múlni a dolog. Persze azt még nem tudom, hogy az mennyire fog nyugtalanítani, hogy nem én vagyok a legtöbbet a gyerekkel. :-/

Na abbahagyom én is a nyafogást és megyek vissza aludni egy kicsit. Most is csak a hajnali szopi után jöttem "csak egy kicsit benézni."

Göndörzsóf!

Lovagunkat üdvözöljük, de most nincs új kép Zsuzsáról, majd ma próbálok csinálni és feltölteni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Próbálok kicsit visszaolvasni, 4 napra visszamemőleg nem egyszerű. Kép

Mindenkinek köszönöm a dicséreteket Dani és Beni nevében is. Kép
Próbálok reagálni egy-két dologra, ami még aktuális. Kép

További jobbulást minden babának és mamának!

Nagyon jók a képek! Mindegyik babóca gyönyörű! Kép

Nyúlné,
Annyira szép Kisnyúl! Kép És tényleg olyan jó képeket csinálsz.
Beni nem féltékeny olyan értelemben, hogy imádja az öccsét. Nemrég azt mondta, hogy keltsük fel, mert játszani akar vele. Kép Csak néha kibukik, ha nekem nem jut rá elég időm. De egyre jobban összeszoknak. Én meg tényleg csak gyönyörködöm bennük és fényképezem őket.

folyt köv, de most reggelit kell csinálnom Kép
Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

AKINEK SZOKOTT BUKNI A BABÁJA LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!
Milyen szinű? Úgy értem tejes? Marci pár napja sűrübben bukik, lehet többet eszik egyszerre, és olyan átlátszó lé jön neki vissza benne tejdarabokkal. Na ezt jól leírtam, de gondolom értitek. Nálatok hogy néz ki?

Helga
Még én is várok kicsit a kivizsgálással. Ma pl egész jól alakult az éjszakánk.
9-től aludt, 11-kor evett, aztán 1/4 4-kor, aztán 1/4 7-kor. Közte visszaaludt egész hamar.

Mea
Az én férjem sem jár el külön.És én sem. Én erről úgy gondolkodom, hogy a babát ketten vállaltuk.Ha véletlenül van egy kis szabadidőnk (ami ugye nem sok van) azt együtt próbáljuk tölteni és együtt próbálunk eljutni mozibaKép Ami nem könnyű.Mondjuk a férjem nagyon sokat dolgozik, ezért is kevés az időnk.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Viki,
Nekem is van, hogy hallom a baba szörcsögését, de én sem tudok semmit "kinyerni", mert nagyon le lehet tapadva. Én kb úgy képzelem, mint nálunk felnőtteknél...biztos volt már neked is olyan, hogy érezted, hogy van az orrodban, de sehogy nem tudtad kifújni! Kép
Én is csak orrsprayzem, és utána amit tudok füllpucolóval finoman kiszedek.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Juci,
mi is szoktunk ilyeneket bukni! Még nem azonosítottam be pontosan hogy mikor...de ez többnyire, már emésztettebb tej, nem a friss szopis! Kb. akkor jön ilyen amikor nagy kaki, vagy puki erölködésben kinyomja a kis gyomrából, meg olyankor amikor nagy büfi bentragad és kb kaja után 1-1,5 órával jön ki egy kis kajcival.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Mea, Tünde, Göndörzsóf!

Köszönjük a bókokat Kép
Gratulálok a hajacskához!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Köszi Prüntyi!

MegnyugodtamKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Ildi! Oli nagyon édes a képeken!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vrucsincá, Viki, Tünde, Prüntyi, nagyon helyesek a babók! Nyálné, hihetetlen jó képeket tudsz csinálni. Én is rengeteget kattintgatok, de alig jó belőle pár darab. Mondjuk a legolcsóbb gépünk van.
Zsofy, Hari, hol vagytok?
Zsuzsa
tzsuzsa

De hülye vagyok, már rákantitottam a küldésre, amikor láttam, hogy félreütöttem. Ezer bocs, Nyúlné! Lehet, hogy Kisnyúl fotói miatt voltKép
tzsuzsa

RokiKép

Ennek direkt az a neve, hogy ujjfesték, és nincs benne semmi káros anyag. Vizes bázisú, tök könnyen le lehetett mosni.

JuciKép

Zita is nagyon bukós volt, már egy kicsit csökkent. Amit írsz, az már emésztett kaja, ami visszajön. Mi megemeltük a kiságy fejrészét, ez sokat segített, és mindig jól kiböfiztetjük; lényegesen csökkent a bukások száma.

OFF téma
Mondtam apának, ha még egyszer a Tescoban veszek krumplit, törje el nyugodtan a kezem! Kép

Tünde & Zita 3hó-5nap
Vendég

Sziasztok!

Róki! A kettőnk párját össze kellene gyúrni, majd megfelezni, és akkor lenne belőlük két normális Kép Kép
A szoptatás után te vissza szeretnél menni azonnal dolgozni?

Én most azon töröm a fejem, hogy csinálok még egy diplomát. Ugye azt még nem változtatták meg, hogy a kismamáknak ingyen van a másod, ill. többed diploma? Találtam is egy jó szakot Szekszárdon, ami közel van hozzánk, és nem kellene sokat utazgatnom, illetve ott aludnom.

Felraktam Oli kinőtt ruháit a babaszobára, van köztük 62,68-as méret is, ha érdekel valakit, kukkantson be:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=89533
Topicos mamiknak olcsóbban adom Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Nyúlné Kép
Remélem nem haragszol, de én olyan jót röhögtem Zsuzsa elírásán! Kép
Vendég

Mea!

Hát akkor te tuti kilennél a férjemen..KépKépKép
Õ heti 2-3 estét sőt valamikor 4 szer is(ha van egy esti üzleti vacsi, vagy ivászat), elmegy este...
Heti 2-3 foci ami ugye este 8-9 kor kezdődik 10-11 óra mire vége és utána jön csak haza...
Ez persze sokszor párosul azzal, hogy csak 7 és 8 között ér haza, tehát sacc/kb van ránk kb fél órája...KépKép
Úgyhogy ha elmegy egyszer egyszer, akkor örülj inkább hogy nem rendszeresenKép

Róki!
Milyen furi a helyzet nálatok..
Apuka lesz gyeden?????

Nemesek, Viki,Vrucsinicá!

Hát nem piti az biztos ez a ház..., szerencsére az alsó és egyben a legnagyobb szint még nincs kész, csak beton és vakolatlan falak állnak ott, így nincs csak kb 220 nm, de hát az is elég...
Már mondtam is a férjemnek, hogy a "következő ház" 3 szobás lesz, nappalival együttKépKépKépKép és persze földszintesKépKépKép
(Már most unom a lépcsőzéstKép)
Ja és van persze nagy kert, de csak tavasszal lesz megcsinálva, most csak le van dózerolva, tavasszal jön virágföld tuják, fűszőnyeg, virágok stb..

Fent van 4 szoba, 1 gardrob, 2 fürdő+klotyó..
Lent nappalikonyhaétkező, fürdő + 2 beállós garázs.
Hatalmas hodály lett((KépKép,em tudom melyiket is válasszam)(Viszont ideális hely baba-mama taliraKépBár Csömör nem biztos hogy mindenkinek jó)

Egyébként én jobban vagyok(lehet hogy a tegnap esti fél pohár vörösbor csodákat tett),Léna nemtom, mert ma már 4 szer szipkáztam az orrát nagy üvöltések közepetteKép, de mintha könnyebben jönne most a váladék..
Nem tudom, ez jót jelent-e vagy rosszatKép

M.

Kép

Kép
megann

TZsuzsaKép
semmi gond,csak nehogy ránk ragadjon.....a Nyál családKép
Nyál,Nyálné és KisnyálKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vrucsinicá!

Igen, jelentem ingyenes a fősuli,egyetem a kismamáknakKépÉn is most járok és idén nem kellett befizetnem a 240.e ft-os díjat...
Lehet hogy ezt az évet csak 2-3 év alatt fogom telejesíteni(el nem tudom képzelni hogy lesz időm tanulni), de nem baj, mert akkor a kistesó alatt fogom befejezni a fősulit, és akkor megint ingyenes lesz az az évKép

Havtunde!
Off-téma: Megérelek, ez az én változatomban így hangzott szintén pár irányába..
"A kénköves mennykő csapjon belém ha mégegyszer átlépem a Tesco küszöbét!"

Hát átléptemKépKép, de csak gyerekjátékot vettemKép
Zöldséget-gyümölcsöt-húst leginkább piacról vettem az utóbbi egy évben..
Remélem ha lemegy a karácsonyi kavalkád akkor lesz időm kijárni megint a piacra...KépKép(Én a Bosnyák térre járok)

M.

Kép

Kép
megann

Köszi, NyúúúúúúlnéKép
Most éppen forditok, és minden harmadik szóban félreütök valamit. Kis nyekergő alukálKép
Zsuzsa
tzsuzsa

Lányok!

Léna marha sokat alszik.

Déelőtt is 2-3 órát, délután is 2-3 órát...
Meg éjjszaka is, csak kajálni kel föl...

Max 1,5 -2 órát van fönn alvások alatt...
Nem gáz ez??

Ja és továbbra sem akar "dumálni"Kép
Csak nyöszörög, sír vagy hallgat...
Ugye ez még nem jelnt bajt...

Megann 3hó+4

Kép

Kép
megann

Megann,
Dani is sokat alszik. Szerintem, nem baj, ha sokat alszik egy baba.
Daninál az "rendszer", hogy amikor felébred megetetem, utána, büfi és peluscsere, ez kb. 30-40 perc, utána még talán ugyanennyit fent van, aztán alszik tovább a következő szopiig. Ha kaja után megyünk le sétálni, akkor rögtön elalszik a levegőn. Késő délután élénkebb egy kicsit, a fürdés előtti utolsó szopi után már nem hagyom elaludni.

Szerintem az sem baj, ha Léna még nem dumál. Azért ő is még csak 3 hónapos.

Benianyu

benianyu

Egy tegnapi kép. Kép Olyan édesek! Úgy imádom őket!Kép
Kép

benianyu

Jajjjjj de aranyos ez a kép Benianyu Kép Kép

Kép
vrucsincá

Szaisztok! Kép

Minden beteg és gyógyuló babának jobbulást kívánok! KépKép

Nem tudtam jönni 4 napig, mert pénteken kijött valami hasmenéses vírus rajtam, két napig csak a WC-n ültem. Kép
4,5 kilót fogytam, szóval gondolhatjátok .......Kép
Ez persze a jobbik része így kari előtt, de a rosszabbik, hogy tökre elapadt a tejem. Kép
Próbálok inni, amennyit bírok, meg enni is, de hányinger is társul hozzá, szóval nehéz. Tegnap este már tápszerrel pótolni kellett, mert olyan éhes volt. Egész nap 1-2 óránként ciciztettem, hogy visszajöjjön, de egyenlőre nincs igazán eredménye.

Minden baba nagyon cuki, név szerint nem tudtam mindenkit megjegyezni, ezért inkább nem említek senkit! Kép

Leon tegnap nagyon nyűgi volt, de Noel is. Alig aludt, hisztizett, nem akart semmit csinálni. Ma már jobb a helyzet, 10-ig aludt (csak 7-kor kelt fel szopizni) és 11-12-ig is. Kép

na megyek, mert már 1,5 órája ülök a gép előtt. de sikerült mindent visszaolvasni!

Barbi, Leon (15+3), Noel (20 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann! Köszi az infót, akkor hétfőn meg is érdeklődöm azt a szakot, amit kinéztem magamnak.
Nemrég előadtam Apának az ötletem, természetesen nem tetszett neki, de nem különösebben érdekel, mert ő is nélkülem döntötte azt el, hogy még egy munkát vállal.

Kép
vrucsincá

Képzeljétek, mi volt az előbb:
Zita rohadt nagy hisztit vágott le, vörösödött a feje a nagy bőgéstől. Mondtam Apának, ezt is vegye fel, ne csak azt, amikor édes tündi-bündi. Zita meglátta a kamerát, csönd lett, és tátott szájjal bámult. Ahogy Apa elment, folyt.köv. Még csak 3 hónapos, de van ám már női fifikája!
Vendég

Benianyu!

Kép Tündériek, micsoda két szép gyereked van! Kép

ELMENTEK ANYÓSÉK!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Férjem hazaszállytmányozza őket Erzsébetre. Kép Baba lefáradt tőlük, alszik szépen. Kép De 5-kor ennie kell, tuti felébred.
Viselkedett az öregasszony (szerencséjére), meg a férjem is, mint akit kicseréltek! Nem ugrálta körül anyukát, én persze egyáltalán nem is szoktam. Kép Fél 3-kor jöttek, és és már el is húztak, ennyi még belefér néha. Kép Kép

Dóri & Viki 9+2
Vendég

Enyémférj nem jár el, Kép, csak anyukát viszi haza max ilyen esetben. Kép Meg mindenhová együtt nyomultunk mindig, max foci néha vagy nekem egyéb barátnős-szépítős programok.
Én is tuti ki lennék akadva, ha elhúzna rendszeresen nélkülem. De nyilván, ha megbízol benne, akkor semmi gond, meg sokszor muszáj is egyeseknek üzleti ebéd/vacsi s társai. Ismerős. Nekem kellett ilyen helyekre járni sokszor Kép

Tehát megértem. Persze rossz annak, aki marad, az tény.

D.
Vendég

mi is megcsináltuk a kéz és láblenyomatot, szerencsére ezen héten nem jön a dokinéninkKép tiszta piros a keze és a lába, majd mindjárt megmutatom képen isKép
szuper képeket csináltunk karácsonyra a nagyszülőknek, még válogatom, de mindjárt rakok fel 1-2-t!

Nyúlné! ígérem nem foglak így hívni soha, de én is jót röhögtem a nyálnénKép

hét férj nincs itthon, mert be kellett mennie dolgozni, pedig azért vasárnap ő sem szokott, ennél azért jóval lustább... de azért megvárta a két kézilabda meccset, és csak utána ment beKép vagyKép
azért, ha moziba menne nélkülem azt szóvá tenném, mert mi mindig együtt mentünk, és nekem már hiányzik is, bár múltkor mondta, hogy menjünk hármasban, de ez még korai lenne.
viszont képzeljétek a kézilabdameccsen a tv-ben a dán szurkolók között volt egy pár hónapos csecsemő hatalmas fülhallgatóval a fejénKép nagyon édes volt.

KépKép
KépKép
and

ezen látszik mit műveltünk a gyerekünkkelKép remélem hamar lekopik!
:Kép

rénszarvasos képek, alig tudtam választaniKép:
Kép
Kép
Kép

és az első megörökített vigyor!!!Kép:
Kép

and és Eszter 10+5

Benianyu! annyira jó lehet, ahogy így szereti Beni a DanitKép érdekes lehet, ahogy megsokszorozódik az emberben a szeretetKép mármint hogy én már így is szétrobbanok úgy érzem néha, meg kell enni ezeket a kölköketKép

KépKép
KépKép
and

bocs, h ennyi helyet foglaltam, de most nagyon örülök ezeknek a képeknek, szerintem a nagyszülőknek is fog tetszeniKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Benianyu, Nemesek, Kép

Babócák csudaszépek, mindenkié egytől egyig, én is teszek fel képet.

Fúú, most ment el az öt darab vendégünk, sütöttünk-főztünk nekik, úgyogy ma naaagyon korán fekvés lesz, mert Máté bírt aludni összesen fél órát ma KépKépKép

Pelenka:
Nekünk is gondok voltak méretváltásnál pár napig, a kettes Huggies még már kicsi volt, a hármas még nagy, de már belenőttünk, azóta nincs semmi baj. Ja!
Fixies-t ne vegyetek!!! Nem szívja a pisit!! Kaptam kórházi dolgozó barátnémtól, de nagyon xar... Dobtuk ki kukába, mert ezt senkinek sem kívánom Kép

Figyimá!
Tieitek mikor tartották a fejüket, fordultak hasról hátra, ill. mikortól fogdosták a játékaikat, nézegették kezüket? Mátét nem tudom mihez viszonyítani, csak azt tudom, hogy, akkorákat dumál nekem, hogy meg fogom zabálni egyszer, de nem ám egyszerűen, mondja, hogy hőőőő, meg ggggiiiii, és még eggggeee, és áággyáá is KépKépKépKép

Sisotris és Máté

2 hónap + 6 napKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Máté tényleg nagyon zabálnivaló Kép
Eszti már 5-6 hetesen tartotta hasonfekvésben a fejét, de elég sokat volt hason, mert háton sosem aludt el. gagyarászik, de csak, ha igazán jó kedve van, legújabb szavunk: gááoooooKép már egyszer-egyszer fel is sikongatott. szerintem nyúl a dolgokért, de inkább célzott kalimpálásnak mondanámKép fogni csak akkor fog, ha széttárt ujjaiba beletszem, és akkor tartja egy kicsit. ma fényképezés közben hátonfekvésből elfordult magától oldalra, ennek nagyon örültemKép
a kezét sztem már nézegeti, de ebben még nem vagyok biztos, a tutira megyek, majd, ha kidülledt szemekkel rámered, akkor elhiszemKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok,
Nagyon édesek a babák! Kép Kép Kép

Képzeljétek ma levágtuk Tündike haját! Már annyira száraz volt és nem gyógyul rendessen a koszmója sem a hosszú haja miatt. Ilyen lett! Kép
Kép

Ja, és képzeljétek ...KINT VAN AZ ELSÕ FOGA!!!Kép
Azt hittem elájulok mikor párom hív, hogy nézzem meg! Nem az első, hanem úgy kb a 3. foghelyen az ínyét már áttörte, de nincs teljesen kint! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi de bátrak vagytok, én biztos nem mertem volna belevágni, de milyen jól sikerültKép nagyon aranyos TündikeKép látszik, hogy neki is tetszik!

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: