Davallia, Nyúlné!
Hát úgy látom nem csak Csömörön volt ítéletidő...
Én gyakorlatilag éjfélig nem aludtam, mert azt vártam hogy melyik ablakot vagy ajtót nyomja be a szél tokostól...(tudjátok, mi dombtetőn vagyunk).
Annyira féletem mint még soha

Ráadásul Dart Weder kardozott a tetőn

, már megint

, azaz valami szar vas tetőalkatrész nincs jól lerögzítve és ahogy fúj a szél, üti vágja valami más vasdologhoz... Ezt most jól leírtam, de nem tudom jobban, mert még nem voltam a padláson sose
, ezekután nem is vágyom
Úgyhogy csörgött zörgött az egész ház(szerencsére Lénát ez cseppet sem zavarta, sőt csak 3 kor kelt enni

) Davallia!
Képzeld itt Csömörön úgy ingadozik az áram, hogy minimum egy héten 1-2 szer elmegy az egész faluból és vaksötétség borul ránk..
Olyan furi, olyan mint ha nem is létezne Csömör...
Ráadásul szerintem nekünk a mikrónkat ez purcantotta ki...
Lányok segítség!
Engem is utólért a kórság...le akar szakadni a derekam a lábaim alig visznek, fáj a fejem... stb..
Mit lehet szedni??
Panadolt???
És még?????
Ti hogy gyógyultatok ki???
Azt tudom hogy lázasan is lehet szoptatni, de hogy csillapítsak lázat ha esetleg belázasodnék???
Kérlek segítsetek...
Szegény Léna még mindig beteg, de nem annyira ...viszont már annyira ki vagyok a vergődéstől az orrszívással, és ráadásult sikerült megsértenem a pici orrát belül, mert egy nagyon picit vérzett is...
Ne okoljatok

, aki használta már az orrszívót, az tudja micsoda vergődést csap le egy ilyen baba

És ráadásul ugye sterimár is, meg célszerszám is
Egy negyed óra mire végzek...
Már teljesen lelkibeteg lettem...
Viszont apa reggel magától kezdte az orrszívási műveletet
, és most megint belátta hogy tényleg beteg...(persze semmi komoly, semmi baja, csak egy picit) Benianyu!
Én nem értem ezeket a férfiakat...
Mindenesetre mondtam a férjemnek, hogy mindenre számítottam tőle, csak erre a hozzáállásra nem....
Azért tudom ám, hogy ő nagyon jó ember, és eljut a tudatáig a "lelkiismeretébresztgető" dumám...csak nem mutatja ki, bármit érez is...
Ilyen az egész családja...
(Mondjuk nekem nem szimpi ez a viselkedés, a mi családunk meg olyan hogy ha boldogok vagyunk nevetünk, ha szomorúak akkor meg sírunk..)
Pelenka:
Annyit szidtátok a pemperst- gondoltam én is írok, hogy nekünk a világon semmi bajunk tőle...
Léna kis filigrán(nem pufi), mégis már vagy 3-4 hete a pempi 3ast használjuk...
Szerintem tök alaktfüggő hogy kinek mi jön be...
Megann