Látszik, hogy megint jó volt a buli, kicsit sír is a szívem, hogy lemaradtam róla. Legyen gyorsan a következő!!!!
Mint kiderült Paptibi azért ellenkezett annyira a mai buli ellen, mert délután egyszercsak csöngettek, és beállítottak a volt egyetemista barátnőim (még mindig azok, de néhány havonta egyszer szoktunk találkozni) meglepetésként megköszönteni engem. Ebben az a különleges, hogy jó sok felé kerültünk: Bp, Szeged, Székesfehérvár, úgyhogy meg is könnyeztem ezt a kis meglepetést.
Annál is inkább, mert az egész hosszú hétvégénk olyan szépen sikerült.
Paptibi már megint kitett magáért, Kőkapura vitt el, ahol egy Károlyi vadászkastélyt alakítottak ki hotellé. A világ végén van, de pont emiatt annyira jól kikapcsolt (no térerő). Vittük Kekszet is, akivel szenzációs volt kirándulni, mert lelkesedése lankadatlan volt.
Első kirándulási állomásunk a hoteltől 8 km-re lévő felújítás alatt álló szintén Károlyi kastély, amihez egy arborétumszerű kert tartozik.
Ezek után egy 3,5 km-es túrára indultunk az erdőben, ami jó 4-5 óráig tartott, mert ugye az ilyen túraútvonalakon a völgyek körül vezet az út, na most ezeket a völgyeket Keksz és Paptibi keresztül-kasul tették meg, én szépen mentem a kijelölt úton, néztem a lenyűgöző őszi színekben pompázó tájat, és vártam, hogy eb és gazdája hol bukkannak elő a völgyből. Szóval ez szenzációs volt, kellőképpen elfáradtunk, ugyanakkor feltöltödtünk.
Jókat ettünk, sétálgattunk a hotel melletti tó körül, társasjátékoztunk az afrikai vadtrófeákkal díszitett társalgóban. (Keksz fel-alá rohangált, és értetlenül szaglázta a kitömött dögöket, sehogy sem értette, miért nem futnak el, mi meg jókat vihorásztunk rajta.)
Mindenkinek csak szívből ajánlom ezt a helyet. Az a hotel szlogenje, hogy ahol a csend kezdődik... Hát tényleg igaz.
Azt nem is kell mondanom, hgy gyönyörű ajándékokat kaptam életem párjától. Holnap majd rakok fel képet a meglepetés csokromról, ami itthon várt, amikor hazaértünk, mert meseszép.
Ezek után a barátaim is beállítottak ma délután.
Hát mit mondjak, mindenkinek csak ilyen szép születésnapot tudok kívánni