A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lányok, fiúk!!

Látszik, hogy megint jó volt a buli, kicsit sír is a szívem, hogy lemaradtam róla. Legyen gyorsan a következő!!!!
Mint kiderült Paptibi azért ellenkezett annyira a mai buli ellen, mert délután egyszercsak csöngettek, és beállítottak a volt egyetemista barátnőim (még mindig azok, de néhány havonta egyszer szoktunk találkozni) meglepetésként megköszönteni engem. Ebben az a különleges, hogy jó sok felé kerültünk: Bp, Szeged, Székesfehérvár, úgyhogy meg is könnyeztem ezt a kis meglepetést.

Annál is inkább, mert az egész hosszú hétvégénk olyan szépen sikerült.

Paptibi már megint kitett magáért, Kőkapura vitt el, ahol egy Károlyi vadászkastélyt alakítottak ki hotellé. A világ végén van, de pont emiatt annyira jól kikapcsolt (no térerő). Vittük Kekszet is, akivel szenzációs volt kirándulni, mert lelkesedése lankadatlan volt.
Első kirándulási állomásunk a hoteltől 8 km-re lévő felújítás alatt álló szintén Károlyi kastély, amihez egy arborétumszerű kert tartozik.
Ezek után egy 3,5 km-es túrára indultunk az erdőben, ami jó 4-5 óráig tartott, mert ugye az ilyen túraútvonalakon a völgyek körül vezet az út, na most ezeket a völgyeket Keksz és Paptibi keresztül-kasul tették meg, én szépen mentem a kijelölt úton, néztem a lenyűgöző őszi színekben pompázó tájat, és vártam, hogy eb és gazdája hol bukkannak elő a völgyből. Szóval ez szenzációs volt, kellőképpen elfáradtunk, ugyanakkor feltöltödtünk.
Jókat ettünk, sétálgattunk a hotel melletti tó körül, társasjátékoztunk az afrikai vadtrófeákkal díszitett társalgóban. (Keksz fel-alá rohangált, és értetlenül szaglázta a kitömött dögöket, sehogy sem értette, miért nem futnak el, mi meg jókat vihorásztunk rajta.)
Mindenkinek csak szívből ajánlom ezt a helyet. Az a hotel szlogenje, hogy ahol a csend kezdődik... Hát tényleg igaz.

Azt nem is kell mondanom, hgy gyönyörű ajándékokat kaptam életem párjától. Holnap majd rakok fel képet a meglepetés csokromról, ami itthon várt, amikor hazaértünk, mert meseszép.

Ezek után a barátaim is beállítottak ma délután.

Hát mit mondjak, mindenkinek csak ilyen szép születésnapot tudok kívánniKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Kata!

Persze hogy megvannak a kicsikéid!!Alig várják, hogy holnap siess értükKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Én raknék fel képeket a kirándulásról, de aszondja a babanet, hogy 220 kb-nál nagyobbak. Hogy a fenébe lehet ezen csökkenteni???
lkt

Sziasztok!

Egy kicsit én is benézek Közétek! Nagyon klassz volt a buli, de nem is csoda, ilyen jó társasággal semmi sem lehetetlen! Kép

Dia!
Köszönjük a vendéglátást! Domikának pedig sok-sok puszit az okos kobakjára!

Gábor kiadta parancsba, hogy rakjam fel a köv. fotósorozatot, mert mindenkit nevetésre fog (ismételten) ingerelni. Hát remélem Kép

Kép Kép
Kép Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda és Marcika

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Gábronak igaza voltKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
gigi28

Timikém!
Isten éltessen sokáig és kivánom,hogy a következő szülinapot már hármasban ünnepeljétek!KépPuszi
Kép

Melinda!
Nagyon tündéri Marcika a lufi gyilkos.KépNem is láttam ezt a mutatványát.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Superman üdvözletét küldi:
Kép

KépKép
gigi28

Timi Kép
Nagyon szép hétvégétek volt, és még Keksz is veletek lehetett!! Nem is gondoltam volna, hogy vannak ilyen kutyabarát helyek!! Remélem, sikerül kicsinyíteni azokat a képeket, mert nagyon kíváncsi vagyok! Kép Isten éltessen sokáig és én is azt kívánom, amit Dia is! Kép

Melinda Kép
Köszi a képeket, de jó, hogy sikerült megörökíteni!!! Remélem, a majdani szopizásoknál nem fog eszembe jutni "Marci esete a lila lufival"!!! KépKépKép

ÚÚÚÚÚÚÚ én akarok lenni Lois Lane!!! KépKépKép

Kata Kép
Nagy nagy drukk holnapra!!! Kép
hajnesz

Tényleg fenn vagyokKép
De azért mikor hazértünk kidőltem és fél kilenctől fél egyig aludtam, csak most ébredtem fel és félórás forgolódás után úgyí döntöttem olvasok egy kicsit és ha elfáradtam megyek vissza aludni.

Mi is jól éreztük magunkat. Laci köszöni, jót aludt a fotelban Kép
Nagyon cuki volt mind a három gyerkőc. Remélem jövőre már pár ordító egérrel többen leszünk Kép

Januárban össz-szülinapi buli a Szekszárdi utcában! Holnap csinálok táblát az időpontokhoz.

Hoppá-hoppá volt egy ármaszünet. Biztos az ELMÛ szerette volna beálítani az óránkat, de csúsztak egy órával. No mindegy, akkor marad a manuális beállítás Kép

TimiKép
Drága vénKép barátném, hát nem süsü módon elfelejtek neked boldog szülinapot kívánni. De azért így utólag:
Kicsi vagyok, székre állok,
onnan Ceglédig kiáltok:
Boldog születésnapot kívánok!

Küldök neked virtuális ajándékba egy bármikor felhasználható utalványt egy utolsó és sikeres inszemre, amit akár rögtön az év elején is beválthatsz, ha úgy gondolodKép

Puszi:
Wish

wish

Lányok!
Látom, milyen szuper buli volt! A következőt tutti nem hagyom ki! Kép Remélem, mára mindenki kipihente a fáradalmakat!

Timi!
Micsudi meglepetések! Bár igazán megérdemled!
Isten éltessen sokáig!!!

Bujka!
Mi még nem ismerjük egymást, de muszáj megdícsérnem a kisfiadat! Nagyon aranyos! Kép

Kata!
Gondolatban Veletek vagyok! Várjuk, hogy írjál!

Puszi: réka
Vendég

TimiKép

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!! Micsoda szülinap?????!!!!!!!! Irigyellek ám. Bárcsak Viktornak lenne ennyi fantáziájaKépKépeket én is várom!!

Puszi

KépKép
gigi28

EnigmaKép
Amikor dokinál voltunk mindketten koponyavégű fekvésben tanyáztak.
A nevek is alakulnak. Két külön világ:
-az eddigi A magzat rengeteget mozog. Bármikor lehet rá számítani, ha megnyugtató rudgosásra vágyom. Õt Olivérnek nevezzük, mert all(i)ways mozog Kép!
-a B magzat sokkal ritkábban jelez, de akkor mindent belead. Õ picit nagyobb és iszonyt erős, ezért Botondnak hívjuk!
Már alig várom, hogy szemtől-szembe megdögönyözhessem őket, de azért remélem minimum a 37-38. hétig bent maradnak.

DudduKép
Ha már kérdezted: a melóm elég változatos, de néha az agyamra megy a bürokrácia és a képmutatás. Ezt sose fogom megszokni!
Egy főiskolán vagyok gazdasági mindenes. Nem túl izgi, ugye?

TimiKép
Boldog Szülinapot!!!!!
Nagyon jó napotok lehetett!!!!

Stella

Kép
stella9

StellaKép

Olivér az örökmozgóKép Én csak alátámasztani tudom. Én Olikám meg sem áll egész nap. Csajok tanúsíthatjákKép
Szuper neveket találtatok!!

Puszi

KépKép
gigi28

Kata,

mi újság? Már túl vagytok rajta, remélem minden a legnagyobb rendben. Írj, légyszí, mert megvadulunk a kiváncsiségtól.Kép

Lányok,

látom a buli jól sikerült. A skacok imádni valók! Tényleg sajnálom, hogy lemaradtunk róla. Na, de legközelebb....

Wish,

sajna 20-21-én fogok tesztelni, de nincs túl jó érzésem. Lehet, hogy csak karácsony után írom meg az eredményt, legalább titeket ne szomorítsalak.Kép

KépKép
inari

Timi,

nagyon boldog szülinapot így utólag is. Fantomasz paptibi tényleg elkényeztetett, de meg is érdemled. Mi is a hétvégén sétáltunk Vantával a Velencei tó partján, szuperügyes volt, ahhoz képest, hogy ez volt az első nyilvános sétája. Megértem, hogy imádod KekszetKép Õk tényleg mindig fel tudják dobni az embert.Kép

KépKép
inari

ÁÁÁÁÁÁ Timi!

Boldog szülinapot, bocsi ez teljesen kiment a fejemből.

Inari!
Bízz a sikerben.

Kata!
Na hányan költöztek vissza hozzád? Olyan kiváncsi vagyok.

Gigi!
Ez a superman Oli nagyon jó! Kép

Dia!
Köszönjük, nagyon jól sikerült a buli, mi remekül éreztük magunkat. S most már azt is elmondhatom, hogy tettem tisztba gyereket (tényleg, túlélte? Kép) Kár, hogy olyan korán el kellett jönnünk, de már túl vagyok a vizsgán, 5 lett. Kép

Wish!
Januári szülinaposok. Nekem biztos, hogy csak jan. 15 után lesz jó, addig ki is húzhatsz.

Stella!
Szép neveket választottatok, s a nyugis munkahely meg nagy előny!

Melinda!
Már csak azért is jók a képek, mert én lemaradtam róla, de így láthattam. Kép

Réka!
Te kérdezted? Pázmány jogi karán vagyok 5. éves hallgató.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Gratula a vizsgához, nagyon ügyi voltál!!!!

(hát én meg nem mondtam volna, hogy most tettél először tisztába gyereket!!! WOW!!! Kép)
hajnesz

Stella Kép
Tényleg jó a névválasztás! KépKép
hajnesz

RoxalKép

Csak ismételni tudom magam: lenyűgözöl, hogy mindezet munka mellett. Annyira ügyes vagy!!!! Hány vizsgád van még??

Lányok!

Köszönöm a kedves köszöntéseket, nagyon jó fejek vagytokKépKépKépKépKépKépKép

Inari!

Valami baj lehet ezzel a Dévai inszeminációval. Úgy tűnik, hogy az Anyaggal együtt megkapunk valami "nem bízom benne" vakcinát is. Mi ez a hozzáállás??? Mit szeretnél érezni?? Tessék csak bízni a gyerkőcben, tudja ő a dolgát, hagyd dolgozni, ne nehezítsd a dolgát lemondással!!! Léccilécci!!Kép

Kata!

Rajtad a világ szemeKépKép

Krissz!!

Szociófotók?????
lkt

Stella!

Tényleg tök jók a a nevekKépKépKép Főleg hogy ismerünk egy a Tiédhez kisértetiesen hasonlító, ám már kibújt OlikátKépKépKép (ugye, Gigi??)
lkt

Timi!

Még 9 van.

Eszter
Kép
roxal

Tyű Roxal! Kép
Az nagyon sok! Már előre is le a kalappal előtted. Én is munka mellett csináltam meg a diplomámat és soha többet nem teszek ilyet. 10-12 órát dolgoztam naponta, sokszor hétvégén is és közben Miskolcra jártam közgázra.
Azóta van mindenféle lelki nyavalyám, bár már sokból kigyógyítottam magam. Kép
És aztán hamarosan doktornéninek szólíthatunk? Szupper!! Kép

Stella Kép
Nagyon illenek a nevek a jellemzésedhez!
Tőlem nem áll távol a munkád, de azért biztos engem is zavarnának ilyesmik, mint képmutatás.
És mi az a koponyavégű fekvés?

Timi Kép
Azt az e-mail-címet használod, ami a profilodban van?

Inari Kép
Ne a mi kedvünkön törd magad! Gondolj arra, hogy mivel fogsz engem jövő hónapban feldobni, mikor ugyanilyen bizonytalan leszek, mint Te. Jaj, még belegondolni is rossz. Tiszta ideg leszek. ... Kép Kép
Szóval nyugalom és türelem, próbáld valahogy lekötni a gondolataidat!
Annyian küldünk nektek energiát, hogy be KELL jönnie!

réka
Vendég

Sziasztok csajok!
Igen jó tali lehetett, csak a fotók?

Timi!
Na nem mondod, hogy itt voltatok a szomszédban és nem jöttetek el? Keksz is jól érezte volna magát. mi sokat járunk Kőkapura, minden ében a húsvét tuti ott van a barátokkal, de csak úgy is. Tényleg nagyon jó hely, meg a kastély is. Vannak itt mifelénk szép helyek! Csak gyertek, gyertek.

Én is boldog születésnapot kívánok! Azért azt ne felejtsd, hogy a születésnapok jót tesznek az egészségnek, azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Kép Kép Kép

Kép

Dia!
Még nem tudom, hogy fogom megoldani az utazást az UH-ra. Pont tegnap számolgattam, hogy csak az útiköltségem benne lesz min. 40ezerbe. Kép Hát elég szomorú vagyok emiatt. Mondjuk havi százezret nem fogunk bírni így az elején.
Jajj, de hülyeséget írtam, mit az elején, a VÉGÉN!!!!

Wish!
Én is a sárgába szeretnék kerülni!!! Kép

Stella!
Nekem is nagyon tetszik az Olivér és a Botond! Tegnap már mi is kerestük a neveket, elég nehéz volt! Kép

Inari!
Szerintem többet ne hívd a barátnődet, majd ti menjetek hozzá! Kép
Ne csináld már ezt a pesszimista hozzáállást, mindjárt bekerülsz a sárgába, hurrá!

Kata!
Izgulunk, remélem minden rendben.

Timi megint!
Ha rájössz a fénykép méretének csökkentésére, feltétlen oszd meg velem!
vanda978

Lányok!
Most volt időm végre végignézni a fotókat a buliról!
Hát most én vagyok sárga az irigységtől.
A díjnyertes kép, mikor Domi megpihent! Jól kifárasztottátok szegényeket Kép Kép, vagy inkább ők titeket?

Timi, Vanda!
Milyen képnézegetőtök van?
Akkor talán ki tudom találni, hogy hogy kicsinyítsétek le!

Puszi: réka
Vendég

Én is megnéztem, szuper lehetett a hangulat. sokszor nem tudom ki-kinek a párja. De nem baj, arcra majdnem mindenki "ismerős". Hajnit alig tudtam megismerni. Kép

Réka!
Nekem Windows-os van, de azt nem értem, miért csak egy oldalról vesz le a méretből.
Meg régen Wish is küldött egyet, de azt sem tudtam használni.
vanda978

A képek alapján nagyon jó buli volt. Kár, hogy ilyen messze lakunk, enyém gyerek is biztosan élvezte volna. Kép

Katáról lehet tudni valamit?

loihi

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm hogy gondolt ránk!

Csak egy picit keltem fel, hogy közöljem a nagy hírt: három 200 sejtes blaszto embriócska figyel a hasamban és remélem szorgosan keresi a helyét! Hárman maradtak mára, mindhármat visszakértem, mivel eddig semmi jele túlstimunak. Persze, továbbra is sok hús, sok folyadék, mert ha netán mindhárom beágyazódna, akkor... Nagyon boldogok vagyunk! Jövök még mesélni, de ma még pihengetek, úgyhogy csak egy-egy kis időre kelek fel.

Puszi mindenkinek!

Kép
szkatácska

Réka!

adobe photoshop album
lkt

Kata,

szuper hírek. Annyira örülök nektek. Most már csak kapaszkodni kell a kicsiknek, dehát akiknek ilyen temperamentumos apukájuk van, azokkal nem lehet gond.Kép Pihenj nagyon sokat, és nyomasd a husit meg a vizet. Ha a húst már nem bírod lehet venni testépítőknek való müzliszeletet (hozzátok közel van az Europarki Hervis, ott biztos van). Egy szeletben annyi protein van, mint egy Dévai-tenyér húsban.Kép Azért jól fellendítitek itt a babaesőt, pláne ha mind a 3-an maradnakKép

Csajok aranyosak vagytok, hogy így törödtök velem és jól megdorgáltokKép Tényleg jól esik, hogy biztatok. Én azt szoktam mondani, nem pesszimista vagyok, csak realistaKép Na, azt hiszem ebben tényleg jól egymásra találtunk Dévaival. De nem adtam ám fel, csak tényleg úgy érzem ezzel az inszemmel nekünk nincs sok esélyünk. Nekünk mindig nagyon keményen meg kellett küzdenünk az összes álmunkért, de mind meg is valósult. Úgyhogy a babócáról sem mondunk le, csak hát érzem, hogy még várat magára a büdös kölke.Kép

Timi,Duddu, Vanda,

nektek pedig bizos, hogy sikerül az inszem. Jan-februárban olyan babaeső lesz itt, hogy csak győzzük elkapkodni a fejünk az égből hulló kétcsíkos tesztek elöl. A világméretű babajárvány rólunk átterjed a lombikos kollégákra isKépAztán lassacskánt átalakulunk PELUS-Topikká?Kép

Ja, a barátnőmékhez most inkább nem mennék, mert én viszont mindig besegítek neki a konyhában, mert megsajnálom, hogy legyen már egy lélegzetvételnyi ideje a 3 gyerek mellettKép Úgyhogy Kata, 9 hónap múlva számíthatsz a segítségünkre. Csak hát a 7. hónapban már nekünk sem lesz könnyűKép

Egyébként köszönöm a csapatnak, hogy így befogadtatok és nagy ölelés mindenkinek, amiért ilyen jó fejek vagytokKép

KépKép
inari

Réka!

Igen, használom azt az email címemet, megkaptam a cica köszöntést, nagyon furcsállotta Keksz ezt a nyávogáskoncertet. Köszönöm, nagyon édi vagy (Te is)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

KataKép

Húúúúúúúúúú ez nagyon szuppper!!! Nagyon szurkolok a három kis blasztó bébinek!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Kata Kép

KépKépKépKépKépKépKép

Előre az ikrekért!!!
hajnesz

Sziasztok Csajszik!Kép
A nap végére én is ideérek.Kép

Eszter!
Nagy,nagy gratula,ügyi voltál!Kép
Profin pelenkáztál.Kis idő múlva újabb adag kaki volt és nem jött ki a pelusból.KépNa de azt is áruld el a csajoknak,hogy nem csak pelenka csere volt,hanem át is öltöztetted Domit.Köszi a segítséget,jöhetsz máskor is.Kép

Stella!
Gratulálok a névválasztáshoz.KépDe nem lehetne valamelyik babucinak kettő neve?Kép

Kata!
Szívből gratulálok és szorítok ezerrel!KépPihizz sokat!

Vadnda!
Elég gáz 40 ezer utazásra.KépJaj Te szegény,nem irigyellek.Kis segítség a párokhoz.Kép
Eszter-Attila,Judit-Krisztián,Andi-László,Gigi-Viktor,Hajni-Laosz,Melinda-Gábor,Dia-Tamás.

Inari!
Fő a pozitív hozzáállás!!Mi mind nagyon szorítunk,sikerülni fog!Kép

Mindenkinek szép álmokat!Sok puszi.Dia

Jaaa!ANDI!
Küldök neked álomtündéreket,ha véletlenül nem tudnál megint aludni az éjjel.De ha nem segítenek számold a báránykát!KépKépPuszi
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Köszi az álomtündéreket, remélem segítenek majd az elalvásban Kép

KataKép
Három ilyen szép blasztó, ez nagyon szuper! Drukkolunk nagyon!
Meddig fogod kibírni tesztelés nélkül? Kép

InariKép
Nyugiba tessék lenni és nem elijeszteni azokat az angyalkákat, akik Kajászóra igyekeznek a karácsonyi csíkos tesztekkel.

Tali. 2006. január

wish

Kép
Kép

wish

Andi!Kép
Nekünk eddig mind a 3 időpont jó.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vanda,

Mintha valahol azt olvastam volna, hogy az utiköltségre lehet kérni támogatást a TB-től. Többet én sem tudok, talán a vonatjegyekkel lehet elszámolni, vagy kocsinál km átalányban fizetnek. Szerintem hívd fel az OEP-et biztos tudnak segíteni. Talán az sem baj, hogy a Dévai csak lombikra van leszerződve velük, hiszen az irányított/inszem gyógyszereken is van tb támogatás.

Wish,

egyelőre jók az időpontok. Talán a jan 29. már nem mert akkortájt kellene lennie a következő inszemnek. De nem lesz következőKép

KépKép
inari

Wish!

Egyenlőre ok mind a 3 időpont.

Kata!

Annyira ügyes vagy!!! A történet kisérteiesen hasonlít Lavyére, a folytatás is csak ugyanolyan lehetKépKépKépKép
lkt

Hóban tapicskolós jó reggelt mindnekinek!

Vanda!
Bocsi, de nem tudom így, hogy windows-os, de ha már az egyik oldalát sikerült kicsinyítened, akkor jó helyen keresgélsz... Kép

Kata!
A 200 sejtes blaszto nekem nem sokat mond, viszont a 3-at nagyon is értem! Továbbra is drukkolunk, ezeknek a babóknak a te hasadban a helyük! Pihenj sokat! Kép

Inari!
Ez a pozitív hozzáállás már jobban tetszik!

Timi!
Nekem pont most törölte a gépemről az én kedvesem az Image Photoshop Album-ot, ezért nem t'om megnézni, de valószínűleg abban nincs átméretezés.
Jó sokat segítettem, mi? Nincs IrfanWiew-tok?

Dia!
Ez az álomkép nagyon aranyos. Honnan szedtek ilyeneket... Kép

Wish!
Nekem is egyenlőre mind3 időpont OK, a 29. nagyon az inszem közelében van, de az még nagyon soká' van ahhoz, hogy tudjuk, hogy is lesz! Kép
Vendég

RékaKép
KOponyavégű fekvés = buksi lefelé (ahogy kell)

200 sejtes blaszto = kb. 200 sejtből álló, erőteljesen osztódott embrió. Azonnal ágyazódik be, nem pihen a méhben.

KataKép
Nagyon szépek lettek az embriók. Remélem szépen el is kezdték befúrni magukat!
Drukkolok a sikerért! Előre az ikrekért!

Tele van a t..köm a melóval. Miért mindenki engem talál meg?????????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
stella9

LktKép VandaKép
Tényleg használjátok az irfanview-et. Szerintem ez az, amit Vandának is elküldtem.
Ebben megnyitod a képet, majd nyomsz egy kontrol+R -t és erre megjelenik egy ablak:
Kép
Az ablakban beállítod, hogy mekkora legyen az új kép.
1. Kiválasztod, hogy "Set new size"
2. Kiválasztod, hogy pixelben akarod beállítani a méretet
3. Bejelölöd, hogy tartsa meg az eredeti méretarányait a kép
4.-5. Beírod, hogy mekkora legyen a kép szélessége. A babanet 500X600 pixelt enged meg. Ehhez beírod a 4-be, hogy 500, ekkor automatikusan átszámolja az 5-be írandó méretet. Ha ott nagyobb szám jelenik, meg mint 600, akkor átírod az 5-öt 600-ra és készen is vagy.
Kép
Kép
Nyomsz egy "OK"-t.

Eztán elmented a képet más néven (File menu és azon belül Save as, vagy csak nyomsz egy S-t).
Figyelni kell arra, hogy a fájl kiterjesztése JPG vagy GIF legyen, mert a babaneten csak ezek jelennek meg képként.
Kép

Ezután a babanetben a melléklet feltörtését vélasztod és felteszed a kész képet:
Panni amint éppen elalszik:
Kép

És csinálod a következőt:
Zsombi:
Kép

Az irfanview letölthető innen:
http://www.irfanview.com/
Nagyon barátságos progi és nem nagy.

De! Minden programban így működik a dolog, csak meg kell keresni azt a menüpotot, amit úgy hívnak, hogy resize vagy image resize vagy resample vagy valami ilyesmi. Ez felhoz egy ablakot, ahol valahol be lehet állítani, hogy pixelben adhasd meg a képméretet és hogy tartsa meg az eredeti méretarányoat és ugyanúgy beállítod az 500x600-at, mint ahogy írtam elmented és kész. Próbálkozzatok Kép

Wish

wish

StellaKép
Nyugi, nemsokára jön egy kis pihi, aztán már csak a fiúk fognak követelőzniKép

A január 29, az szerintem is nagyon későn van. Nekem punkció közeli az időpont, és nem biztos, hogy akkor már vendégségezni lesz energiám. Szóval inkább koncentráljunk az első két időpontra. De ha a 3. lesz jó a többségnek, majd megoldjuk azt is.

wish

Andi!
Ezt igazán profin előadtad.KépTündériek a picurkák.Kép

Réka!
Én a google-ban beírtam,hogy gif és kiadott egy csomó oldalt ahol böngézhetek és amelyik tetszik azt letöltöm.De topikokból is szoktam csórni.KépDe van egy olyan topik is itt a bneten,hogy Erről-Arról.Nos azon belül van olyan topik,hogy gifek és letöltésük azt hiszem.Onnan is tudsz menteni ami tetszik.Jó böngészést.KépEste jövök puszi mindenkinek.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szuper a magyarázat, Wish! Kép Szerintem szerkeszthetnél egy egész könyvre valót, úgy kapkodná a nép, mint a cukrot!!! Kép
És milyen jók a resize-os szemléltető képek!
Édes kis bogárkák! KépKép

Szerintem nekünk a jan 22. esélyes.
hajnesz

Wish!

Nem hazudtolod meg önmagad!!! Annyira szeretlek ezért az alaposságértKépKépKépKépKépKép Köszi!!! Ha hazaértem, megpróbálom letölteni. Habár már Paptibit is addig nyagattam, hogy ő is kinézett valami programot, amit este le akar tölteni, de én beelőzők hála Neked!!! Köszöiköszi!!!

Ezek a bébik iszonyat édikKépKépKépKépKépKép Így képernyőn keresztül is érzem a finci babaszagukatKépKépKépKépKép
lkt

Wish!
Hát én így sosem tudtam volna elmagyarázni!
Látszik, hogy stupid user-ekkel van dolgod állandóan... Kép

Stella!
Köszönöm a felvilágosítást! Így még jobban örülök Kata eredményének!
Remélem már lejárt a munkaidőd.. Kép
Csak egy valami miatt nem örülök, ha abbahagyod a munkát, hogy akkor nem fogsz tudni Babanetezni. Kép
Vendég

Panna, ZsombiKép

Annyira édesek vagytok. Jók legyetek ám és hagyjátok néha anyát babanetezni. Én is egy ilyen ikerpárt akarok!!!!!!!!!!!!!!Kép

KépKép
inari

Lkt!
Hajrá, mutasd meg Papptibinek, hogy jobb vagy Kép
A Zuxx ikrek tényleg annyira édesek és babaszagúak, hogy legszívesebben folyton Enigma nyakán lógnék Kép Egyszerűen nem lehet betelni velük.

Na felteszem, hogy hogy állunk, mert ma nem tudok többet jönni.

Tali. 2006. január

wish

<!--attachment: de_t_nyleg-313244.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*193.7**de+t%e9nyleg%2ebmp --><center><pre>
Kép
de tényleg.bmp (193.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
vanda978

Háááát csak így sikerült. Nem akarta elfogadni a méretet sem. Na mindegy, Wish te egy tündér vagy, puszika neked.

Amúgy a képen a családom gyermekméretű férfitagjai vannak, balról jobbra: Marci, Vendi, Ricsi,

Valaki még hiányzik, ha lesz időm felrakom.
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: